Reklama

kakání partnerky

hovno (So, 25. 2. 2006 - 13:02)

Mě je z vás na blití,to sem si vybral téma.

Pavel (So, 25. 2. 2006 - 07:02)

Co na tom vidíte tak sexuálního? Mně se před pár dny přihodila v práci taková příhoda. Oteplilo se,tak jsem si řekl že si umeju auto. K tomu bylo třeba zajít na dámské WC, kde jsou v první kabince dvířka. Tam je šoupě, kterým se zavírá voda do kohoutu ven. Bylo to zavřený, aby to nezamrzlo. Nějak jsem to neřešil, počítal jsem že obsazená kabinka bude zamčená. Prostě jsem vzal za kliku a vešel do kabiny. Jenomže za dveřmi byla jedna paní odvedle z kanceláře, otočená zády ke mně a právě si utírala zadek. A toho smradu. O kamžitě jsem vypadl. Myslel jsem že mě neviděla. Ale ona to věděla, přišla za mnou, že ví že jsem byl pustit tu vodu a že to byla její chyba že se nezamkla. Zasmáli jsme se tomu. Jinak je to velmi pěkná dáma-ale na kadění fakt nevidím nic erotickýho.

Martin (Út, 6. 12. 2005 - 12:12)

No, mne to taky přijde velmi vzrušující. Rád poslouchám, když moje partnerka čúrá na záchodě i když kaká. Vzrušuje mne to, někdy si jí i řeknu a stojím u ní a držím ji a ona není proti. Ví, že mne to vzrušuje. Myslím, že je to tím pocitem intimnosti...

bludan (Pá, 2. 12. 2005 - 12:12)

Vidím, že původní dotaz zůstal zcela nepochopen. Nejde o to, sdílet s někým záchod. Jde o to, vidět a sledovat, jak partnerka vykonává velkou potřebu "zezadu". Vidět, jak vylézá exkrement ven. Někdo si to odbyl v mateřské školce, někomu se to nepovedlo a vzrušuje ho být tomuto přítomen nebo dokonce vzájemně tento akt sdílet. Většina touto touhou postižených nechce provádět další manipulace s vytvářenými objekty, dokonce jim vadí s tím spojené pachové projevy, proto sní o tom, že se to děje v prostředí romantické přírody na čerstvém vzduchu...

Pavel (Ne, 6. 11. 2005 - 15:11)

Může mi některá žena napsat co dělá,kdy jde na WC a má sukni? To se musí sundat úplně? Nebo ty sukně se zástěrou, do se nosí podomácku. Tam je vzadu často našitý pruh látky na zádech. To je kvůli tomu? To se tam ta sukně vyhrne a zašoupne za tu látku, aby tam neplandala?

Blanka (So, 10. 9. 2005 - 16:09)

Když jsme se s manželem loni nastěhovali do vlastního bytu v paneláku, nechali jsme zrušit to ošklivý jádro z umakartu a udělali si novou koupelnu. Je to společná koupelna a WC. V paneláku to jinak pořádně jinak nejde, pokud má být v koupelně trochu místo. Děti zatím nemáme. Je úplně normální, že jdu před manželem na WC (i na velkou) nebo on přede mnou. Je to prostě lidský a přirozený a není se za co stydět. Navíc je správně jít na stolici v pravidelnou denní dobu a nejlíp hned ráno. Tak zatímco jeden je na WC a druhý se myje, čistí zuby.Nebo mu mám říct hele počkej venku, jdu na WC? Nebo on mě. To mi přijde trochu ujetý. Jinak na tom není naprosto nic erotickýho. Mě to vůbec nevzrušuje vidět ho na záchodě a jeho taky ne. Je to normální lidská potřeba.

Kiki (So, 10. 9. 2005 - 15:09)

no fuj, to je ale nechutná diskuze!! exkrementy a moč patřej do záchodové mísy a kanalizace a ne někam jinam, ani nechci pomyslet, co s tim provádíte

renata (So, 10. 9. 2005 - 13:09)

nejak nechapu ze se partneri stydi jit pred sebou na wc.ja sem se pred partnerem i pokadila a nebyla stoho zadna veda je to lidske.

Dežo (St, 8. 6. 2005 - 12:06)

Přiď knám more , my serm do vany a mame ju uš plnou hoven!Teď hovna lepime nastrop!!Fekete pina!!!

Dežo (St, 8. 6. 2005 - 12:06)

Přiď knám more , my serm do vany a mame ju uš plnou hoven!Teď hovna lepime nastrop!!Fekete pina!!!

Linda (Út, 7. 6. 2005 - 14:06)

Pánové přijďte za mnou do bordelu, tam se můžem vzájemně posrat na břicha a já to potom ochutnám!Zbožňuji kaviár!!!!

kaktus (Út, 7. 6. 2005 - 03:06)

Moje ženská hlavně drškuje kvůli posranýmu hajzlu

dvid (Pá, 6. 5. 2005 - 16:05)

no nevím jak u partnerky ale viděl jsem na netu nějaké video spíš ze zvědavosti a asi vím co na tom tak některé lidi vzrušuje,jde o to že je to něco neobvyklého až perverzního vidět kadit ženu,je to velmi intimní záležitost protože v té záplavě porna už člověk tak nějak otupí na běžnou nahotu a tak řada lidí vyhledává extrémní zážitky,je to stejný jako když se někdo třeba rozplívá nad hororem kde tečou střeva atd..to je podle mě daleko horší úchylka ale lidem to připadá normální!!

Zdena (Út, 3. 5. 2005 - 23:05)

Nikdy jsem o tom nepřemýšlela, ale teď - asi půl roku - mě rekonstrukce byt.jádra donutila, abych kakala před svým partnerem. Máme totiž WC spojené s koupelnou. Ráno konám potřebu vždy poměrně dlouhou dobu a tak se manžel stačí vysprchovat nebo oholit nebo obojí. Nevím, jestli ho to vzrušuje či ne - zatím jsme o tom nemluvili a bereme to spíše jako nutné zlo :-)

zz (St, 27. 4. 2005 - 16:04)

Ja teda nevim, ale srani vas tak rajcuje? No fuj...ja se spis stydim, nehlede na prdeni a ten silenej smrad. Jestli jsme pred sebou srali s nakym partnerem, tak to jen proto, abysme se navzajem ztraptnili a vysmali...jinak nic.Zvlastni, co na tom chatu nenajdu...a to jsem zrovna jedla!!!ted mam pochuti.Zdravim vsechny kadaky!

jana (St, 27. 4. 2005 - 13:04)

Ahoj, nechci tady kritizovat co je a co není hnus. Každý může mít svůj názor a neupírejme mu ho. Manželovi se líbí, když se na mě může dívat jak čůrám. Jednou když jsem čůrala, začalo se mi chtít na velkou a tak mi vypadly asi dva bobky. Manželovi se to moc líbilo a tak od té doby, když je někde možnost (třeba venku) tak se někdy vykadím a on se na mě dívá. Musím přiznat, že mě neláká se na něj dívat, ale obohatilo to náš sexuální život, protože od té doby je ke mně daleko pozornější. A to je od první příhody pěkná řádka let.Ahoj Jana

Pavel (So, 23. 4. 2005 - 07:04)

Bydlíme v paneláku a WC máme taky v koupelně. Když vstáváte stejně často to jinak nejde. Když je třeba, partnerka jde přede mnou normálně na velkou nebo já před ní. Ale nevidíme na tom nic erotickýho. To je přece úchylka.

Honza (St, 13. 4. 2005 - 20:04)

Ty jsi nikdy nemela poradny prujem ty kopretinko?To se podelas ani nevis jak.To neni jen vysada malych deti,vis?

Jirka (Po, 4. 4. 2005 - 18:04)

Ahoj. My máme záchod v koupelně prakticky kousek od umyvadla. Já i manželka chodíme oba do práce ráno. Tak zatímco jeden jde na WC a druhý se meje, čistí zuby apod. Čurat chodíme jeden před druhým tedy když se ráno mejeme. A nevadí nám to. Sice já musím vsedě jako ona, prý aby to necákalo kolem. Ale na velkou, to si řekneme a ten druhý počká venku. Kadit před kýmkoliv, to snad dělají jen divoši v Africe.

Malek (Čt, 27. 1. 2022 - 17:01)

to psal Jilka ze Samalky.....on tam kadi na ubytovne s cigankama a rozmazavaji si hovinka po sobe!

Reklama

Přidat komentář