Reklama

Sex s tchyní

My dva (Po, 3. 2. 2014 - 02:02)

OOOOO odtebe to sedi Doma si...jsme prestali byt bratry pred 2oti lety; vis moc dobre proc nebudu psat nejake duvody.sbohem.Ja se zmenil ale ty jsi porad stejnej.Uz nemam co bych psal kdyz veris Jirkovi tak se neda nic delat.Ja uz nebudu nikomu nic vyvracet.Jeste neco ja nikoho nevyuzivam nikomu sem nic neukrad nikoho neznasilnil a nikoho nezabil,tot vse tak se mej a ver radsi pomluvam.

Kamil jsem Rad (Ne, 2. 2. 2014 - 23:02)

TAK ZA PRVE JE TO BRD BUNDES...OOOOO odtebe to sedi Doma si nam kradl veci a v cechach prodaval polakum v Praze jsi jezdil na cerno a na ZVP mas dluh za neplaceni pojisteni skoro 500 000 kc dluhu proto se radeji ani nevracis do cech v nemecku delas taky na cerno tak zavri Usta bratricku co se tyce toho tvyho nemecka zasrana EU jeste ze ziju ve svycarsku a modlim se aby byli stale neutralni nez aby si nechali diktovat co muzou a co ne,musim Makat jak blbej a taky se to vyplati tak hlavne ty zacni delat tak jak mas a nezneuzivej dobroty lidi co ti kdy pomohli jak v cechach tak i v nemecku slysel jsem od tvyho sefa co ti daval Sem tam praci v Mnichove jaky jsi lepla jak si vymyslis a delat se ti nechce pak tahnes zase dal kde jsi v Hamburku? a delas tam zase chytryho?Jses porad stejny ublafany kokot hlavne ze pises jak si se zmenil ani hovno z diskuze je jasna a lidi do tebe vidi co jsi za blba a lempla SPRAVNE LIDI UPLNE JSTE HO ODHADLI.Kazdy je tu u tebe honimir a sam si ho honis vicekrat nez Juduv syn (Onan)kdybys nahodou nevedel.Tak tady neurazej poctivy cechy a radeji se nevracej nebo se z tvych dluhu u pojistovny a z neplaceni povinne vyzivy na synka poseres.A mozna se poseres az te vyberou ti tvy nemci az budes nekde Makat na cerno to pak zase muzes zacit znovu hulit ocasy v München u nadrazi kdyby zil tata tak ti ji hned jednu nasmazi a ja hned za nim.

Kamil jsem Rad (Ne, 2. 2. 2014 - 23:02)

ty trotle teplej jestli mas...Koukam ze te postihla jeste schizofremie a stale si jen vymyslis ty tvoje pohadky a lzi jak mas rakovinu nebo jaky jsi chudinka jeste oblbujes lidi ze jsi syrotek clovek se mneni tady urazis lidi napadas je koukam asi by jsi znovu potreboval zavrit do Sternberka na vysetreni prestan si konecne vymyslet ty bachorky sylne mi pripominas nasi pro mne uz jen biologickou psychopatyckou matku chytni se za rypak a chovej se jako dospely a koukej platit na syna.Diky bohu ze jsem po tatovi a ne jako ty po matce delalals a delas stale jen ostudu nastesti jenom sam sobejak by ti rekl i tata Mimosku.

kamil (Ne, 2. 2. 2014 - 22:02)

dafür brauche ich mit...Radeji se starej o co mas Mimosku a nehraj tady chytryho.

Karel do pekla (So, 1. 2. 2014 - 16:02)

Velmi by mě vzrušilo,kdybych mohl vidět tchýni jak jí někdo srazí ze schodů,asi bych z toho možná i vystříkl.

ty si taky (So, 1. 2. 2014 - 16:02)

Děkujem nemlsáme, to...vyliz prdel!!!!!!!!!!

! (So, 1. 2. 2014 - 16:02)

Děkujem nemlsáme, to necháme na tobě!

tchynomrdi (So, 1. 2. 2014 - 15:02)

vsech zemi vylizte si prdel!!!!!!Ha.

Fremuz (So, 1. 2. 2014 - 15:02)

Já jsem šoustal švagrovou a to byla balada!Na tchýni bych nevlez!

jsi (So, 1. 2. 2014 - 15:02)

Tady se ale nemluví o tom,...debiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllll!!!!!!!!!!!!!!!

!!! (So, 1. 2. 2014 - 14:02)

Tady se ale nemluví o tom, že by jsi ji měl sežrat! Tady jde jen o šukání! A žádné ještě při tom neubylo a nic se neprošoupalo! A měl by si vidět jak jí to dělalo dobře a jaká dračice se v momentě z ní stala! A to nádherné uvolnění po orgáči jenom vrněla!

Lev šavlozubý (So, 1. 2. 2014 - 10:02)

Mrdat tchýni-to je jako sexuální kanibalismus!

Andys (So, 1. 2. 2014 - 10:02)

Proboha Andysi, to je přece...Té ženy jsem si vážil a vážím si ji dodnes jako člověka právě proto, že si dokázala udržet odstup a v podstatě odolávala až do poslední chvilky. Ono je těžké stýkat se s někým koho máte ráda víc než jen jako tchýni/zeťě. Navíc ji ve vztahu ještě chyběla ta něho, pomazlení, sex a vše, co k tomu patří. A to je pak opravdová zkouška člověka. Ale i tak udržela své emoce a choutky na uzdě a to právě proto, že v sázce byla její vlastní dcera. A když si sáhnu do svědomí, tak i po rozchodu s přítelkyní jsem to cítil tak trochu jako zradu. Přeci jen, vyměnil jsem ji za její matku. Bylo to, jak jste sama řekla: ,, ve vší počestnosti" I tak je to divný a možná právě proto nám to moc dlouho nevydrželo, každopádně na období naší tajné lásky budu ještě hodně a hodně dlouho vzpomínat. A i dnes po šesti letech, jsem s ni v kontaktu, ale pouze jako přátele a musím uznat, že občas mám stále hříšné myšlenky( Ale to ona určitě taky. Vidím jí to na očích) Ta žena je jako víno :-)

Mirka (So, 1. 2. 2014 - 03:02)

Holky, pokochejte se: http://fotoalba.cz/fotky/25609414

Marcela (Pá, 31. 1. 2014 - 22:01)

Dobře Marcelo, v podstatě...Proboha Andysi, to je přece jiný případ. Už z vašeho písemného projevu čiší kultivovanost na rozdíl od příspěvků zdejších šukálistů matek svých manželek, kteří se chlubí tím, co by mělo zůstat zamlčeno. Ale tohle je anonymní forum, tak ať si ti, co jim jde o ukojení sexuálního pudu, jak tady zdůrazňují a tchyně jsou svolné, klidně masírují ego. Ti ostatní šukají, protože je příležitost jakési nadržené paničky, které neberou ohled na vlastní dcery. Vy jste se do té ženy zamiloval. Nebyla vaší tchyní. Šlo o oboustranný skutečný cit poté, kdy jste to s její dcerou čestně ukončil. Už cítíte ty nebetyčné rozdíly? Ne, nejste zvířátko. Zamiloval jste se a zachoval se čestně, vy jste nepodváděl svou ženu s jí tak blízkým člověkem jako je matka. Jste naprosto normální čestný a morálně rovný člověk a s těmi, co se tady chlubí, jak klátí tchyně nemáte zhola nic společného, ale to vy víte.

Poznámka-mnoho matek je přitažlivějších než dcera. Z těch, které znají všichni-Petra Černocká a její dcera...Melanie Griffith před plastikou a její dcery...Demi Moor a její dcery, Jana Hlaváčová a její dcera, a mnoho jiných ...padesátky trumfují pětadvacítky běžně.

Andys (Pá, 31. 1. 2014 - 21:01)

Rodina, kde souloží tchyně...Dobře Marcelo, v podstatě máte pravdu. Dovoli bych si přidat se k místní populaci divokých zvířat a uvedu svůj vlastní příběh. Kdysi dávno jsem se seznámil s dívkou, tehdy mě bylo 25 let jí 20. Po půl roce chození mě představila rodičům. Žena, která nám tehdy přišla otevřít byla má tehdy 39 letá potencionální tchýně. Jsou bohužel věci, kterým neporučíte protože je v sobě máte zakódované od počátku lidstva. Už tehdy se mi málem podlomila kolena. Jestli bych měl sestavit TOP desítku nejpřitažlivějších žen, které kdy mé oči spatřily, pak by ona patřila mezi první trojku. To byla prostě Ženská... Vím, že je to možná ošklivé, ale když vám řeknu, že matka byla hezčí než dcera a to nemluvím o charismatu a kouzlu životem zkušené vyzrálé ženy, pak je to pravda a víc než pravda. Tchán byl neskutečnej kokot, kterýho zajímala práce víc, než přání jeho ženy. Ale o tom mluvit nebudu. Bohužel to mezi námi zajiskřilo a byť nikdy mezi námi k ničemu nedošlo, po dvou létech jsem náš vztah ukončil a začal jsem se scházet s matkou dívky, kterou jsem opustil. Bylo to po tají a trvalo to asi půl roku, ale ta žena mě toho hodně naučila a to nejen v sexuální oblasti, ale i v životě. Prostě s tím nešlo nic udělat. Ta ženská mi byla snad souzená. A teď bych se Vás Marcelo chtěl zeptat, zda jsem i já podle Vás zvířátko? Nebo by jste byla schopná se na tenhle případ dívat malinko objektivněji?

proletari (Pá, 31. 1. 2014 - 21:01)

vsech zemi vylizte si prdel!!!!!!!Ha.

Felix (Pá, 31. 1. 2014 - 21:01)

Rodina, kde souloží tchyně...To bylo krásně řečeno...Jak to tady tak čtu, jsem asi jediný ze všech místních uživatelů, pro kterého je soulož s tchýní morální vražda.

Hana (Pá, 31. 1. 2014 - 19:01)

Zase jedna Šílená kráva!!!Netrap se se svým trápením,tady je jednoduchý recept pro tebe:
Časté střídání bot, jejich pravidelné čištění, koupele chodidel nebo zásypy. Jednoduchá opatření za pár korun a během třiceti minut denně vás zbaví nepříjemného zápachu nohou

Marcela (Pá, 31. 1. 2014 - 11:01)

Rodina, kde souloží tchyně se zetěm je pro mně něco jako společenství zvířátek. Zvířátka taky o tom nepřemýšlejí, protože nemají dost vyvinuté mozečky. Jsou nějaká tabu. V rodinách s tímto modelem sexuálního života se prostě sejdou citově ploší jedinci a vztahy tam nejsou v pořádku. Když zeť napíše, že jde jen u to ukojit sebe a tchyni, je vidno, že ho neuspokojuje nijak extra jeho manželka. A ni ji nemá rád. Skutečná láska nevyžaduje nikoho třetího a tchyni nejméně. Primitivnější jedinci bez koníčků, zájmů, náplně, neukojení, znudění tohle mohou praktikovat. Jejich svět je poměrně úzký, nějaká kolbenka, žrádlo, vychrápat, televize, šuk doma s tím co je po ruce a je to nadržené.
Být snachou a zjistit to, tak poplivu vlastní matku a okamžitý rozvod a do smrti ti dva pro mně neexistují. Jenže matky, které šukají manžele svých dcer jsou většinou slabšího ducha a citově nedovyvinuté, mají radši jakékoli péro než svou dceru a něco podobného plodí a geny přenášejí své informace. Takto podváděné manželce a dcerce jde poměrně často většinou nakukat, že to bylo v rodině, že to není nevěra a nějaké kydy a na udobřenou s telátkem ji pozvat do občasné trojky. U cikor zas šukají sourozenci, otcové s dcerami, rovněž spodina.

Reklama

Přidat komentář