Reklama

Sex s tchyní

Hana (Pá, 31. 1. 2014 - 10:01)

mam podezreni, ze jsi stara...Chceš do zadku připínák????

! (Pá, 31. 1. 2014 - 10:01)

Větší potivost chodidel...mam podezreni, ze jsi stara Yoska

! (Pá, 31. 1. 2014 - 08:01)

Zase jedna Šílená kráva!!!

Hana (Čt, 30. 1. 2014 - 23:01)

Větší potivost chodidel způsobuje přemnožení bakterií, které vydávají onen nepříjemný zápach. Bakterie, které se tvoří na patách, údajně vytvářejí zápach podobný jako při výrobě sýrů.

Také různé kožní plísně souvisejí se zápachem. Pokud se chodidla vyléčí, může zápach zmizet.

Zápach nohou bohužel nesouvisí jen s menší hygienou. I velmi čistotný člověk může mít tyto problémy. Samozřejmě častější mytí nohou zápach aspoň krátce zažene, ale ne vždy je možné se tak často umývat. Proto je zde několik základních pravidel:
Střídejte ponožky (klidně několikrát za den, můžete si několik párů s sebou nosit klidně do práce, na výlety, do školy)
Noste bavlněné ponožky, ne z umělých materiálů
Nenoste v teplém počasí silonové punčochy a ponožky
Pokud je teplo, snažte se nosit neuzavřené boty
Noste koženou obuv a boty často střídejte
Kupte si vložky do bot – s aktivním uhlím
Nestříkejte do bot žádné voňavky a deodoranty, pach se pouze smísí
Vyzkoušejte některé z přírodních oplachů chodidel, např. z kamence, hypermanganu, černého čaje, bezu, mateřídoušky, dubové kůry, případně octové vody
Používejte zásypy (dbejte na to, aby byl zásyp požit pouze na suchou, nikoli zpocenou nohu)
Pokud je to možné, vyperte boty občas v pračce

? (Čt, 30. 1. 2014 - 22:01)

Není nad to, když jsou všichni spokojení! Já jsem taky byl z toho zkraje vykulenej až mě to vysvětlil jejích rodiný přítel jednoduše! V této rodině se ničemu nediv, tady vždy platilo: Anka dala jsi už kravám? Ještě né milospaní ale milospánovi už dvakrát!

Hana (Čt, 30. 1. 2014 - 22:01)

tip pro voňavou toaletu: WC Klima

Schema zapojení WC-KlimaWC-Klima je ventilační systém, který se namontuje na záchodovou mísu a odsává odtud zápach. Zároveň pracuje jako podtlakový ventilátor a zajišťuje větrání místnosti. Zařízení je možné namontovat téměř na každý záchod a jeho cena se pohybuje kolem 3 000 Kč podle výkonu a typu.

Sexuolog Mudr. (Čt, 30. 1. 2014 - 22:01)

Co se týče místních údržbářů svých tchýní ono je to tak: Zeťové šoustají svoje tchýně, protože tcháni je už šoustat nechtějí. Tcháni je nechtějí šoustat proto, protože šoustají své snachy. A snachy šoustají s tchány proto, protože jejich muži je zanedbávají právě proto, že šoustají své tchýně. Čili touto úvahou se dostáváme do tzv. začarovaného, milostného kruhu( pozor! neplést si tento termín se zamilovaný trojúhelníkem) toto jsou dva naprosto rozdílné geometrické tvary a na sexuální bázi tyto dva pojmy nabývají rovněž naprosto odlišných významů! A to dost zásadních z hlediska uspořádání a propletení vztahů všech účastníků tzv. : ,,rodinného cizoložství".
Z laického hlediska by se tento termín dal nazvat vyjádřením ,, kámen šoustá cihlu".
Čili, jaké z toho plyne ponaučení?
Jednoduše takové, že každý šoustá s každým a v celé rodinně panuje naprostá harmonie, jelikož jsou všichni spokojení. A tak by to mělo být. Není krásnějšího pohledu než na šťastnou a vzájemně se ,, milující" rodinu. Doufám že Vám všem tato definice dostatečně vyjasnila zdejší statistiky a to konkrétně že 95% místních uživatelů spí se svými tchýněmi a těch zbylých 5% nespí s nikým a na vině může být například porucha erekce, diabetes, pohlavní choroby a další jiné, závažné nemoci, mající negativní dopad na lidskou sexualitu. Děkuji za vyslechnutí a přeji mnoho úspěchů v intimním životě. Neb jak pravil jeden moudrý muž: ,, Sex je kořením života."

proletari (Čt, 30. 1. 2014 - 17:01)

vsech zemi vylizte si prdel!!!!!!Ha

Eda (Čt, 30. 1. 2014 - 10:01)

Raději ne!To radši budu...Pokud je to macatá rozplizlá rýpavá,nebo naopak plochoprsá,deskovitá vychrtlá megera,tak souhlasím.Pokud je ale atraktivní a vstřícná,tak si nedá říct jen blbec,nebo impotent.

radsi nechat (St, 29. 1. 2014 - 20:01)

uspat singera

Souložit s tch (St, 29. 1. 2014 - 19:01)

Raději ne!To radši budu sedět na zasedání nebo sjezdu ODS a poslouchat nudné monology Miroslavy Němcové!

edi edi (St, 29. 1. 2014 - 19:01)

ediku dobra kasa na mliku este lepsi na smetane tu uz eda nedostane

Eda (St, 29. 1. 2014 - 13:01)

vsech zemi vylizte si...Netahej do šukačky tchyní proletáře a politiku už vůbec ne.Kdyby politici místo kravin které dělají raději šukali tchyně udělali by líp.

proletari (Út, 28. 1. 2014 - 22:01)

vsech zemi vylizte si prdel!!!!!ha

Nikol (Po, 27. 1. 2014 - 15:01)

Jedině si nechat tchýni...Pokud si na sebe tchyně zeťáčka pustí,tak je proti početí určitě pojištěná a na pojišťovnu nebude čekat.

? (Ne, 26. 1. 2014 - 22:01)

Jedině si nechat tchýni pojistit proti nechtěnému početí! To ale asi studovat nebude? Co?

Felix (Ne, 26. 1. 2014 - 18:01)

dobrý den,

prosím o... Ale Lucie, neotravuj nás s pojištěním domácnosti, když téma zní : Sex s tchýní. Založ si vlastní vlákno na téma : Pojišťovnictví a je to.

Lucie (Ne, 26. 1. 2014 - 17:01)

dobrý den,

prosím o vyplnění dotazníku k mé absolventské práci (komparace pojištění domácnosti), odpovědi jsou anonymní.

www.mojeanketa.cz/pruzkum/221122174/

zabere to minutku a moc mi to pomuze.. děkuji

! (Ne, 26. 1. 2014 - 15:01)

Souhlasím! Ale krásnej sex!!

Felix (Ne, 26. 1. 2014 - 15:01)

Sex s tchýní je jen a jen o... Fajn ok. Nic mi do toho není, ale musím se zeptat. Proč? Ty by jsi měl žaludek na to, aby jsi se vyspal s přítelkyní tvého syna? Tohle je zrada nejvyššího kalibru. Co je tvoje tchýně za osobnost, když dokáže takhle vrazit kudlo do zad své dceři? A co jsi ty, když se vyspíš s matkou své ženy? Kurva já myslel že středověk už máme dávno za sebou. říkej si co chceš, třeba je v tom fakt jen sex, ale nechtěj mi tvrdit, že se vyspíš se svojí tchýní a pak se oba dva můžete podívat do očí dcery/ženy...jestli jo, tak to máte v sobě tolik citu asi jako Josef Fritzl. Promiň, ale něco takovýho je pro mě nepochopitelný a to jsem chlap.

Reklama

Přidat komentář