Reklama

Pánská tanga

Jakub (Po, 14. 1. 2008 - 14:01)

Kde jsi sehnal klasické tanga se šnůrkou? To Martina: zkusil jsem tanga k vodě, dá se to, jak kde.

Lib. (Po, 14. 1. 2008 - 13:01)

No,třeba já.Ale ty klasické tanga se š?nůrkou.Ty extravagantní,to teda opravdu ne.

Martina (Ne, 13. 1. 2008 - 23:01)

Tak jsem narazila na pánský tanga plavky na stránkách www.plavky.cz a ráda bych věděla, kdo by si takový plavky na sebe oblékl a šel se koupat k moři. No co myslíte ??? Hnus. Zatím jsem ještě žádnýho chlapa v tangách neviděla. Můj nosí šortky a je elegán ale ty tanga nevím...... Co myslíte ???

(Ne, 13. 1. 2008 - 17:01)

http://panskatanga.year2100.eu/

hrajak (Čt, 10. 1. 2008 - 16:01)

dobrý výběr je na fine fashion a na mona classic trade

Kedys (Čt, 10. 1. 2008 - 15:01)

jen je nos, ser na vosttaní !

Jakub (Čt, 10. 1. 2008 - 10:01)

to: petr7
Nejpíš je asi neseženeš. Dim skin jsem na netu u nás už nenašel a v kamených obchodech možná bys někde sehnal, ale já jekupoval naposled před rokem a půl.

bill (Čt, 10. 1. 2008 - 09:01)

pro DANTE : Konečně jeden z nejlepších názorů. Dík

petr7 (Čt, 10. 1. 2008 - 07:01)

Poraďte prosím,kde koupit pánská tanga DIM SKIN.

Dante (St, 9. 1. 2008 - 10:01)

Ještěže je možnost výběru prádla už i pro pány. Všichni, kdo odsuzují kterýkoliv střih prádla u mužů, by se měli zamyslet nad svou netolerantností a starat se hlavně o sebe a nenavážet se do osobních věcí a svobod druhých. A pokud mohu přispět svou troškou "do mlýna", je mi 39 roků, jsem ženatý, mám 2 děti a nosím všechny střihy pánského prádla, hlavně si prádlo denně měním, tanga nosím hlavně v létě nebo pod riflema (nemám rád ohrnuté a narvané nohavičky boxerek v těsných riflích),nejmíň mám na sobě rád trenky, protože mám pocit, že mi v každým oblečení překážejí. Boxerky nosím hlavně v zimě a třeba k doktorce nebo když vím, že se budu někde vysvlíkat, nemíním pořád poslouchat řeči o bukvicích, atd. Ale jinak pánským tangám fandím a přeji si, aby v české společnosti postupně ještě víc zdomácněly, a ženy a holky, které je doposud tvrdošíjně odsuzují asi ani neví, že tanga z historickýho hlediska byly původně určeny právě mužům, a teprve v nedávné době se staly nedílnou součástí ženských šatníků a prdelek. Takže asi tak. Zdarec

Morte (Út, 8. 1. 2008 - 23:01)

No já sice tanga nenosím, ale zastávám názor - ať si každý nosí co chce. A opravdu žasnu nad příspěvky některých Ynteligentů. Škatulkování je výsada hlavně Čechů. Nosíš tanga? Tak si buzík. Zastáváš se homosexuálů? No tak si v tom případě taky buzík atd atd dala by se toho najít spousta. Hlavně, že nemají jeden jediný důkaz, že ten kdo nosí tanga je automaticky - jak oni říkají buzerant. No důvodů proč mají někteří jedinci takové názory mohou být různé. Mohou to být nějací zakomplexovaní chudáci, primitivové co nikdy ničeho nedosáhli, puberťáci, nebo zahořklý dědkové s názorama, které platili někdy za krále klacka :D

Eldom (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

Re: Chlapi , mně je jedno jestli nosíte tanga , ale chci vám jen sdělit , že 95 % žen z představy svého muže v tangáčích , se počůrá smíchy.

Tak nevím, ženskejch jsem měl celkem dost, tanga nosím cca 15 let. Žádná si necvrnkla do textilu, spíš tam měla vlhko z úplně jiného důvodu :-)

Jakub (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

Dano, pokud chceš vidět a ohodnotit, zda to sluší, pošlu Ti na e-mail. Můžeš napsat venskym"seznam.cz

Petr (Ne, 6. 1. 2008 - 02:01)

No já tedy nevím jestli ty co nosej tanga jsou buzeranti, protože žádnýho neznám.Jednou jsem, ale jedny dostal k narozeninám a musím přiznat že určitá výhoda tam je.Není v nich takový vedro jako třeba v dneska moderních přiléhavých elastických trenkách (boxerkách).Já nejraději mám slipy, ale když jsou vedra rád si vzpomenu na tanga a vemu si je.Myslet si že kdo nosí tanga je teplej je blbost.Moje žena je nosí taky a lesba to rozhodně není.Takže asi každýho věc.

ŽENA (So, 5. 1. 2008 - 12:01)

Viděl jsi felixi někdy chlapa v trenclích...jej tam mám chybu to mělo být v tangách...omlouvám se překlep.

tak,tak.Hlavně se chlapi nenechte odradit,takovýma přiblblýkama...tanga jsou krása tak je noste.

Richard (So, 5. 1. 2008 - 07:01)

Diky ZENO a Dano. V podstate navazu na to co jste rekly. Neridim a naminim se ridit takovymi jako je Felix .. radeji se ridim nazorem tech, kterym se to na mne libi ..

Dana (Pá, 4. 1. 2008 - 20:01)

Chlapi v tangách, to je kapitola sama pro sebe. VZÍT SI JE NA SEBE, ABY TO VYPADALO ESTETICKY, MŮŽE JENOM MÁLOKTERÝ. Většina holek ohodnotí u chlapa hezkej zadek, tak když ho má, proč ne tanga? Taky to předpokládá, že si prdel vyholuje. Sádelnatá chlupatá prdel v tangách, to je k zblití. A Felixi, už kolikrát jsem si všimla, že chlapi hezkého chlapa neocení, teda kromě buzíků. Další věc je, že kolikrát i hezkej kluk je oblečený tak idiotsky, že se na něj nedá koukat. O spodním prádle ani nemluvím. Mě se na chlapovi nejvíc líbí těsné slabé boxerky. Tanga jenom na někom, jak už jsem popsala.
Felixi, ráda bych viděla, jaké spoďáry nosíš ty.

ŽENA (Pá, 4. 1. 2008 - 20:01)

radši bych chtěla v domě CHLAPA v TANGACH,než chlapa v trenclích hnus chlapi v trenclích k zblití prasata co patří do chlívku
Viděl jsi felixi někdy chlapa v trenclích,nejen že je to krásný ale i chlapský,nezapoměn felixi že žijem v 21.století debile.

Felix (Pá, 4. 1. 2008 - 20:01)

Dobře Ríšánku,tak budu třeba Felix.Ale buzerant jsi stejně.

Pepa (Pá, 4. 1. 2008 - 20:01)

Milý anonyme,
jak se chová "pravý muž"? Smrdí i z fotky?
Tanga jsou normální prádlo, které má své výhody i nevýhody. Muž, který vypadá špatně v tangách, tak vypadá blbě i trenkách.
Nechápu, proč určití "inteligenti" stále míchají druh oblečení a sexuální orientaci. Důležité je spíš provedení. Muž, který bude mít růžové kalhoty s volánky, je určitě divnější než muž v riflové sukni.
Dej si mokrý hadr na čelo a vyglgej flašku rumu a bude ti líp "super muži".

Reklama

Přidat komentář