Reklama

masturbace ve škole

prochy (Po, 11. 6. 2018 - 23:06)

Ahoj je mi 14 a minulé...No to ti tak nekdo uveri

znám tě (Út, 29. 5. 2018 - 15:05)

Ahoj je mi 14 a minulé...Jo moc koukáš na porno. Už jsi vážně trapný

Miki v plenkach (Po, 21. 5. 2018 - 11:05)

Ja taky sedaval v zadnich lavicich a vzrusovay me spoluzacky v minisuknich a v silonovych puncochacich. Ae nejvic me drazdilo, kdyz sedely, nebo se ohnuly a byl ji videt pas tech puncochacu a treba i jeste par centimetru toho pruhledneho silonu. Ja si tenkrat stale tajne daval alespon jednu detskou latkovou plinu podlozenou igelitovou plinou do divcich silonovych kalhotek, ktere jsem ukradl ze snury v susarne a navic jsem jeste mel na sobe mamciny potrhane silonove puncochace. A to vsechno jsem mel pod kalhotami a kdyz jsem videl tolik vzrusujicich veci, tak jsem proste musel onanovat, jinak bych asi zesilel. Bylo to samozrejme tajne a snazil jsem se, aby to na me nikdo nepoznal, ale zazitek to byl nadherny a potom jsem to jeste x krat opakoval, ale ta prni onanie, nez jsem se k ni odvazil, byla asi ta nejhezci a nejsilnejsi. O ejakulat jsem se nestaral, ten se vsaknul do plinek, protoze jsem se stale jeste obcas pocural. Pliny jsem si musel tajne prat v ruce i tajne susit, ale zazil jsem v nich vzrusujici chvile a zazivam dodnes.

Asi (Po, 21. 5. 2018 - 11:05)

Jako základ povídky dobré,...Si z hlavy vyhonil i mozek.

Tinntin (Po, 21. 5. 2018 - 09:05)

Já v patek. Sedim v první...Jako základ povídky dobré, ale musíš Karle hodně zamakat na pravopise. A prosím o vysvětlení, co je to ten šublík?

Viky (Ne, 20. 5. 2018 - 20:05)

Ahoj je mi 14 a minulé pondělí sem si to moc užila,ve třídě sem si prstila pipku a nikdo nic netušil, jak skončila škola tak se mnou šli všichni kluci ze třídy na hřiště a já jim ho tam vykouřila.
Kluků je v naší třídě 10.

Natálie (Út, 15. 5. 2018 - 14:05)

Jednou, když končila škola tak jme šli do šatny a obouvali jsme se, ale já ucítila nějakou tekutinu v mých botách, pak se mi spolužák přiznal že se tam vystříkal.

Feldvébl (Po, 27. 2. 2017 - 16:02)

Jsem pamětník a ve škole my kluci jsme nemasturbovali, protože jsme měli práci doma. Avšak po válce jsme nacházeli různé zbraně, kvéry, kulomety a také jsme t toho stříleli, byla to lepší zábava jak hříšná masturbace. Rozdělávali jsme dělostřelecké granáty, znich vytahovali prach a pak to zapalovali. Stříleli jsme do lesa a pak nám to všechno policajti sebrali ve spolupráci s rodiči. Také nás rodičové za to tělesně trestali. Jo to byla krásná zábava.

Steve (Po, 27. 2. 2017 - 02:02)

ty pubertáčku v 70 budeš...:-DD No jo no ... někoho to divadlo furt baví, hlavně když je strašně nenápadnej.

Petr (Ne, 26. 2. 2017 - 16:02)

Ve škole jsem si ho musel honit skoro pořád , hlavně ty minisukně to bylo něco !! Jedna spolužačka mi schválně ukazovala kalhotky a už jsem se nemohl dočkat přestávky , abych si ho mohl zase vyhonit , později mi říkala , že to dělala schválně , ale to už jsme spolu chodily a dodnes si ho musím před ní občas vyhonit a docela rád.

Otíčku (Ne, 26. 2. 2017 - 16:02)

ty pubertáčku v 70 budeš rád když udržíš moč.Teď se běž hezky dál učit českému jazyku.

Ota (Ne, 26. 2. 2017 - 13:02)

Letos mi je sedumdesát let a musim honit deně někdy dvakrát.

karel (So, 28. 4. 2018 - 10:04)

Já v patek. Sedim v první lavici a upadla mi propiska. Ohnul sem se abych jí sebral a co nevidim. Jak ucitelka měla minysukni a seděla kouk jsem na její nohy a co nevydím bílé kalhotky a krásně byla vydět štěrbinka jak je měla zařízlé.Nádherný pohled.Pak jsem se už nemohl soustředit na vyučování. Ale co mě dostalo bylo to když Se ohnula a pokoušela se otevřít šublík v stolku. Ňák se zasek. Koukl jsem jí do výstřihu a vyděl jsem ty její kozičky v bílé podprsence jak se třesou když se pokoušela otevřít ten šublík. To už mi začlo v klacku hučet a věděl jsem že si to půjdu udělat. V tom namě učitelka kouka a všimla si že jí koukám do výstřihu.V tu chvilku dala ruku na vystřich a povídá. Nekoukej a pojď to zkusit.stal sem a šel ke stolu. V tu chvilku mi už stál. Jak jsem byl vedle ní,cítil jsem jak nádherně voní.já loncoval ze šublíkem a ona se pokoušela bouchat z boku. Šublík povolil a otevřel se. Byla tam zapadlá sponkovačka.Proto to nešlo otevřít.mě ale stál a zeptal se zda můžu na záchod. Ona namě koukla a povídá jdi a oči jí sjeli po mě. Na záchodě sem se udělal a myslel jsem na její vůni,prsa v podprsence a bílé zařízlé kalhotky.Když jsem se vrátil ze záchodu kouk sem na učitelku a ona koukla na mě a povídá. Už je ti líp a koukla mi mezi nohy.Já se jen pousmál a všichni ve třídě se začli smát. Učitelka je okřikla znovu se podívala mezi mé nohy a já už byl na místě a sedal si. Koukl jsem na ní a ona si jen povzdychla a zakroutila hlavou.začel jsem opisovat článek z knížky a koukl jsem si na zip zda je zaplej. Zaplej byl,ale i semeno bylo u příklopce. Ňák mi tam muselo cáknout.Učitelka to musela vydět. Pač jsem měl černé ryfle. Určitě jí to došlo.Když zazvonilo a ona odcházela,zůstal na stole jeden papírovej kapesník. Vzal jsem si ho nenápadně.z kalhot jsem si to utřel nenápadně a doma se do toho kapesníku udělal.
Jen by mě zajímalo co si myslela učitelka.

Steve (Čt, 9. 2. 2017 - 02:02)

Ten ale žvaní hlouposti ... :-D No jo no, co jinýho má hlásit že jo.

https://www.youtube.com/watch?v=ejxiEAY_ffk

Odkud to ví že to tehdá všichni věděli? Kor tehdá? Pěkná pitomost už ze samotné logiky. Se o tom nemluvilo protože se to nijak neřešilo ... to bude to pravdivější.

Steve (Čt, 9. 2. 2017 - 02:02)

A muž umí dávat lásku v obou případech :-) Dávat někomu lásku přeci neznamená sex. Nebo snad ano? Blbost!

Nebo jí neumí - tak jí neumí dávat opět v obou případech.

Zkrátka je to typem, povahou a charakterem člověka a nesouvisí to nijak zda masturbuje či nemasturbuje. OK?

A já znám lidi kteří poučují jako ty, křičeja křičej co se má apod. a přitom to naopak dělají jak na běžícím pásu. Tak bacha abys nebyla taky taková která pije víno a druhým káže vodu.

Steve (Čt, 9. 2. 2017 - 02:02)

A muž umí dávat lásku v obou případech :-) Dávat někomu lásku přeci neznamená sex. Nebo snad ano? Blbost!

Nebo jí neumí - tak jí neumí dávat opět v obou případech.

Zkrátka je to typem, povahou a charakterem člověka a nesouvisí to nijak zda masturbuje či nemasturbuje. OK?

A já znám lidi kteří poučují jako ty, křičeja křičej co se má apod. a přitom to naopak dělají jak na běžícím pásu. Tak bacha abys nebyla taky taková která pije víno a druhým káže vodu.

Steve (Čt, 9. 2. 2017 - 02:02)

Odkud máš prosímtě takovou pitominu a nesmysl? :-D

Katechismus prosímtě má úplný bláboly, nemůžeš taky hned všemu věřit. Církev učí v tomhle naprostý hovadiny úplně mimo.

1.) když je člověk singl ... tak navíc nemá komu dávat lásku, a ani není sobec - není ke komu.

2.) když jsou lidé 2 - naopak masturbace ušetří ženu která je mnohdy sexuálně slabší ... (výjimky jsou opačné) , a nemá náladu na sex, sexuální hrátky. Často se vymlouvá standardně že "Jí bolí hlava" :-D Stará známá klasika. Navíc žena je jinak stvořena nežli muž - muži se tvoří sperma a nutí jej aby to šlo ven. A co chceš teda dělat? To má muž ženu znásilnit která nechce, nemá na to náladu, bolí jí hlava? Irčo, přemejšlej proboha logicky !!! Né vše co se kde píše, je pravdivé a správné. Katechismus není svatý a v Bibli o tom není ani " Ň " ... Sobecké by bylo kdyby žena chtěla ale muž jí to nedal a sám by se vyhonil - to by byla sobeckost. Jinak to žádná sobeckost není jak jsem psal výše.

Irča (St, 8. 2. 2017 - 21:02)

Masturbovat se nemá. Maturbant se uzavírá do sebe a není schopen dávat lásku, vede to k odcizení. Je ho třeba uvést na správnou cestu dát mu příklad jiných lidí z okolí co vše dokázali a on to ho pro svůj chtíč asi nedosáhne a bude k ničemu, nebude nic omět atd. Měl by více chodit do kostela a ta se polepší, bude mít zábrany a naučí se ovládat bude mít mysl na praktické věci a ne na nesmyslnou, nechutnou praktiku. Můžete navštívit víra.cz a tam Vám poradí a přivedou Vás na správnou cestu, neuškodí Vám to.

Petr (St, 8. 2. 2017 - 08:02)

když ji jí honím ve škole...Ahoj, napiš mi prosím 721433486

Jarča (Po, 30. 1. 2017 - 00:01)

když ji jí honím ve škole a pak o přestávce tu ruku schválně pokládám na lavici před kluky, nebo řeknu počkej, něco tady máš a otřu jí někoho z kluků pod nosem a na tváři, tak jsou z toho úplně hotoví, doprovází mě domů a udělají pro mě všecko. Když to neudělám, tak si mě nevšimnou. Nejsem nejhezčí, spíš normál, ale klukům voním.

Reklama

Přidat komentář