Reklama

Přistihla jsem dceru při onanii

Roman (St, 16. 4. 2003 - 19:04)

Mě dokonce matka zakazovala spát na břiše (moje nejpříjemnější poloha) abych si s ním náhodou takové věci neprováděl. A přistihnout mě při tom, tak nevím, asi bych se dozvěděl jak jsem nenormální a perverzní. Takže do toho, viz rady výše.

Jitka (Út, 15. 4. 2003 - 20:04)

Kláro, být v téhle situaci, asi bych si našla chvilku, udělala svařák a sedla si s dcerou a, jak už tu ostatní radili, svěřila bych se jí s tím, že "to" dělám taky. Že to není nic špatného, že její tělo funguje dobře a že je fajn, že si sexuální pud nevybíjí jinde (rozuměj taháním se s klukama). Za to bych jí klidně poděkovala.Nevím samozřejmě jaké máte vztahy, někdy jsou tyhle sedánky dost křečovité, ale pokud to jen trochu jde, tak do toho. Jinak mezi vámi může dojít k nepříjemné barieře, která přetrvá dlouho. Vaše dcera se jistě cítí opravdu hůř než vy, tak jí pomožte.A ještě něco: neselhala jste. Takhle(nebo podobně) by reagoval v první chvíli asi každý...(Kromě maminky mého kamaráda, který prý, také "přistižen", slyšel jen skeptické "kdyby ses radši učil":-)

Irena (Po, 14. 4. 2003 - 16:04)

Casto mluvim ze sna,kdyz mi bylo 16 let tak se mi zdal zivy eroticky sen,vzbudila jsem se kdyz jsem slysela dvere a uvedomila jsem si ze kricim nahlas a ne jen ve snu "delej s.... me!"atd.-nevim kde se to v me hlave vzalo,ani ted v 26letech mi pri sexu sprosta slova nic nerikaji-spis je mi to neprijemne,no a mama jen nakoukla a hned zas zavrela,asi si myslela ze tam nekoho mam,bylo mi strasne trapne,pak jsem se ji par dni nemohla podivat do oci,i ted po 10 letech kdyz si na to vzpomenu tak se moc stydim,a to nic nerekla.Klaro,Tvoji dceri je urcite vic trapne a urcite se citi daleko hur nez Ty.Ja bych ji asi taky rekla ze v jejich letech jsem taky onanovala, a ted ze taky-jiste ji to pomuze.Rekla bych tak jak to bylo,ze jsi "Nech toho!" vubec rict nechtela,/muzes si vymyslet ze sis myslela ze tam nekoho ma a pak Te prekvapilo ze je tam sama ale to "Nech toho!" uz Ti vyklouzlo./ze se vubec nemusi stydet,ze Ty "to" delas taky a taky se za to nestydis,treba ze jsi mela jen strach ze si tam nekoho vodi,nevim co jineho se da na to rict.A ty panaky bych si dala aspon tri.To bude dobry uvidis,kdyz ji reknes ze nedelala nic spatnyho a at se nestydi a reknes ji to tak aby Ti uverila ze Te to mrzi.Az se omluvis tak vam oboum bude lip.Drzim palce.Potom napis jak to dopadlo.Irena

pro Kapku - sva (Po, 14. 4. 2003 - 15:04)

Tak to ti nezávidím - možná by ji pomohlo, kdy by ses i ty před ní přiznala aby to bylo 1:1. Protože když ji jen řekněš, že to je tzv. "normální" řekne si: "jo máma mě chce utišit", ale stejně se bude v tvých očích cítit trapně. Ale tady záleží jaké máte vztahy a jak moc jste o sexuálních otázkách mluvili a mluvíte. No v každém případě bych si dal nejdříve velikého "panáka". :-) honza (30 let)

Tereza (Po, 14. 4. 2003 - 14:04)

Jaj, to je nepříjemné. Když jsem byla úplně malinká (tak tři roky), koupal mě tatík ve vaně a já se zrovna ručkama zajímala o "pipinku". Táta to uviděl a pěkně mě přes ty ruce prásknul se slovy Necháš toho! Pamatuju si to dodneška a docela dlouho mi pak trvalo, než jsem našla odvahu průzkumy zopakovat. Asi Vám nezbyde nic jiného, než se dceři omluvit a říct jí, že je to něco naprosto normálního, ať to dělá tak často jak je jí libo a že už příště budete klepat. Já vím, je to trapné, ale jinak se to asi vyřešit nedá. Tak hodně štěstí!

Klára (Po, 14. 4. 2003 - 13:04)

včera jsem jako matka asi selhala. Vratila jsem se nečekaně domů a šla k 14 leté dceři do pokoje. Slyšela jsem hlasité vzdychání. Otevřu dveře a vidím ji onanovat. Nezmohla jsem se na nic jiného než Necháš toho! Stydím se ted jít za ní a omluvit se jí. Sama jsem to v jejích letech taky často dělala ( někdy i dnes). Poradte mi, co s tím. Zajílo by mě zda-li Vás nekdo nachytal při onanii nebo zda-li Vy jste nekoho nachytali a jaké byly Vaše reakce. Děkuji Klára.

Katulink (Út, 12. 5. 2020 - 21:05)

Ja to dceru učím děláme sito spolu a jeto krasny a mám tak jistotu zeto dělá speavne

Koblížek (Čt, 12. 3. 2020 - 14:03)

Sorry předchozí odpověď nepatřila k tématu, omlouvám se

Koblížek (Čt, 12. 3. 2020 - 14:03)

Také jsem v pubertě často onanoval a to i nad použitými kalhotkami

Reklama

Přidat komentář