Reklama

Co si myslí ženy o mužích v punčochách?

lenka (Po, 26. 12. 2011 - 21:12)

DEN - je jednotka, ve...přesně tak

Pavel (Po, 26. 12. 2011 - 21:12)

Co znamená 40 DEN nebo 20...DEN - je jednotka, ve kterých se udává síla vlákna. Čím větší číslo, tím jsou punčochy méně průhledné a teplejší.

Chlap (Po, 26. 12. 2011 - 20:12)

Manžel si pod stromek...Co znamená 40 DEN nebo 20 DEN??

lenka (Po, 26. 12. 2011 - 19:12)

Manžel si pod stromek nadělil mj. pánské punčochové kalhoty, trošku jsem se takovému dárku podivila, ale manžel si je už po dvou dnech moc pochvaluje, prý mu v nich není zima, i když jsou dost tenké. Dneska si vzal 40 DEN, musela jsem mu trochu pomoci s navlékáním :-) a všimla jsem si, že ho to dost vzrušilo. Je fakt, že když pak přišel domů a svlékal si rifle, docela se mi na něm líbily. Má celkově pěknou postavu i hezké nohy a ty černé skoro neprůhledné silonky vypadaly fakt dobře. Přiznám se, že jsem taky cítila jisté vzrušení. Ve skříni má ještě jedny, tenčí 20 DEN taky v černé barvě. Vím, že má rád silonky a když se milujeme, skoro vždycky chce, abych je na sobě měla. Napište holky, zda váš manžel nebo přítel taky nosí podobné prádlo, nechci psát dámské, protože to jsou podle obalu fakt pánské punčochové kalhoty. Možná je to nová móda, nevím.

Miky (Čt, 22. 12. 2011 - 14:12)

Pro běžné nošení jsou...Tady to všechno můžete najít. http://www.glieberman.com/

Pavel (St, 21. 12. 2011 - 23:12)

Podvazkový pás jsem ještě...Pro běžné nošení jsou běžnější punčocháče, podvazky jsou i u žen výjimka. U kompresních punčoch (II. k. t.) jsou punčocháče dost nepříjemné a lépe (a výrazně levnější) se nosí punčochy. Buď samodržící nebo na podvazky. Právě pro muže jsou punčochy lepší, protože se jim "jejich orgány" nepaří uzavřené v punčocháčích. V těchto případech opravu nejsou muži v podvazkovém pásu výjimkou. V USA existují i podvazky pro muže, ale běžně si vystačíme s dámských sortimentem.

Axel (St, 21. 12. 2011 - 16:12)

Můžu souhlasit. Nevím zda...Stejná zkušenost. "To si oblečete tím klínem dopředu a budete je mít pohodlné".

Petr (St, 21. 12. 2011 - 11:12)

Podvazkový pás jsem ještě...Můžu souhlasit. Nevím zda se prodavačka jmenovala Jana, ale i mě už se stalo, že mi prodavačka nabídla punčochové kalhoty a povídá: na krabičce je sice dámské, ale věřím že tyhle vám budou....

Jana (St, 21. 12. 2011 - 11:12)

Můžeš Jano doporučit...Podvazkový pás jsem ještě mužům neprodávala ale punčochové kalhoty už mnohokrát a opravdu pokud nebyly pánské jsem jim doporučila dámské a ani já ani kupující v tom problém neviděli

marek (Út, 20. 12. 2011 - 09:12)

Podvazkový pás, punčochy a...Můžeš Jano doporučit obchody, značky, když jsi prodavačka?

jaryna (St, 7. 12. 2011 - 19:12)

Jaké silonky tedy nosíš,...poněvadž v obchodech jsou málo k dostání,spíš téměř vůbec,pánské punčocháče,nosím tedy dámské a nijak to neřeším.Akorát si je s manželkou nesmíme splést,je trochu menší postavy.Při koupi je to vždy bez problému.

Jirka (St, 7. 12. 2011 - 14:12)

S manželkou máme podobné...Díky za odpověď..předpokládám, že při návštěvě je to ale patrné..když se zuje..že je máš (pokud přes ně ještě nemáš ponožky).

Jirka

emil (St, 7. 12. 2011 - 12:12)

Jaké silonky tedy nosíš,...S manželkou máme podobné postavy, takže nosím její, tedy dámské. Značku, ani nic podrobnější o nich nevím. Jsou to průhledné silonky tělové barvy, horní část je taková zesílená. Protože to kromě ženy nikdo neví, že mám někdy pod kalhotami punčocháče a pro mne je dost trapné být v dámských silonkách, snažím se je neukazovat, když jsou kolem lidi. Tak aby nebyl například vidět ten horní lem při sezení apod.

Jirka (St, 7. 12. 2011 - 11:12)

Já jsem nosil punčocháče...Jaké silonky tedy nosíš, Emile?

Jirka

emil (St, 7. 12. 2011 - 11:12)

Já jsem nosil punčocháče jenom na základce asi do třetí třídy a pak až když mě do nich jednou v zimě navlékla moje manželka. Hrozně ráda chodí na procházky a jednou v zimě se mi s ní nechtělo jít a vymlouval jsem se na to, že je venku pořádná zima. Protože jsem neměl nic, co bych si oblékl pod kalhoty, manželka mě přinutila obléct si pod kalhoty její silonky. Já jsem ani nevěděl jak si je navléknout a tak mi je pomáhala obléknout. Nevím, jestli punčocháče, nebo to, že mi je navlékala má žena mě ale pořádné vzrušilo a ona si toho samozřejmě všimla a pobaveně to okomentovala. Naneštěstí se jí to tak zalíbilo, že od té doby začala vyžadovat, abych je nosil stále častěji. Takže už jsem byl v nich i v práci nebo na návštěvě jejích rodičů. Někdy je to docela nepohodlné a otravné, ale snažím se jí vyhovět, protože ona mi taky často vyhoví v jiných věcech :-).

Petr II (St, 7. 12. 2011 - 09:12)

Teď jsem přišel z města. Tady u nás už je docela chladno tak jsem měl silonky a na nich kalhoty. A teď mi schválně řekněte, kolik si myslíte, že se mi kvůli tem silonkám smálo lidí ??? Tak proč to řešit. Já je nosím už poměrně dlouho tak se přiznám, že ani já jsem se sám sobě nesmál.

Petr (St, 7. 12. 2011 - 08:12)

Chtěl bych si zakoupit...O jeden příspěvek nahoře jsou tři odkazy a když zadáš do googlu pánské punčochové kalhoty tak najdeš určitě dost dalších. já osobně to neřeším a když nejsou tak klidně koupím i dámské. Rozdíl není patrný ( snad jen v ceně ) zahřejou úplně stejně a dokonce mi je prodavačka už párkrát nabídla sama.

marek (Po, 5. 12. 2011 - 10:12)

Úryvek z jednoho článku na...Chtěl bych si zakoupit pánské punčochové kalhoty, ale netuším, kde je sehnat. Dříve jsem měl od výrobce Evony, ale ta už má pouze omezený doprodej velikostí. Poradíte někdo?

XXX (Pá, 11. 11. 2011 - 11:11)

Úryvek z jednoho článku na netu:

Pro muže i pro ženy

Punčochy nejsou ani zdaleka určeny jen pro ženy. Jejich přínos je neoddiskutovatelný i u mužů. Příslušníci silnějšího pohlaví mívají v otázce nošení punčochového zboží častěji zábrany. Ty však nejsou na místě. Je třeba odložit předsudky a brát věc prakticky. Velcí výrobci předkládají ve své nabídce i řadu punčochového zboží speciálně určenou právě pro muže.

Renata (Pá, 11. 11. 2011 - 10:11)

Nenosil, loni na moje doporučení zkusil a už nepřestal :-) Dneska v nich šel do práce

Reklama

Přidat komentář