Reklama

mám velký penis

Max (St, 4. 6. 2014 - 19:06)

Maš pravdu Maxi na...Honzo s takovim penisem je nekdy problem a je fajn ze ma ted holku kera miluje tvuj penis a tebe ale mit penis jak ty co bych za to dal urcite te pekny macek celkem ti zavidim taky bych chtel takovy ja na tom jsem hur v erekci 17 a siroky 4 tak nic moc

Honza (Út, 3. 6. 2014 - 17:06)

Honzo takovy penis moc kluku...Maš pravdu Maxi na koupališti je to i někdy problém když se mi postaví tak to skrýt nelze.Jsou dvě možnosti buď rychle do vody a schladit se a nebo zůstat sedět a příkrýt ručníkem.Jednou jsem byl na nuda a to byla pěkná blbost stál mi po deseti minutách a tak jsem počkal ve vodě až trošku erekce ustoupí a rychle do chatky a do hospody raděli na pivo.Tak že Maxi vidíš že to s mým ocasem není vyhráno.Ale jak jsem už psal mám teď fajn holku která ho i mě miluje a to je hlavní.

Max (Ne, 1. 6. 2014 - 18:06)

Já mám penis 24x6 při...Honzo takovy penis moc kluku nema jako ty ja vim nekdy neni vyhrano ale mit takovy to bych chtel mit jako ty to musi holky na tebe asi dost letet kdyz te vidi kdyz mas treba erekci to moc takovej penis asi skryt moc nejde

Laďa (Ne, 1. 6. 2014 - 07:06)

Mám lulina když stojí 17x4.5 a je to pravda co píšeHonza co jsem měl ženy tak si ho ochvelovaly že to je akurátní rozměr jsem rád že to Honza potvrdil.

Honza (Čt, 29. 5. 2014 - 08:05)

Já mám penis 24x6 při urekci ale není to žádné vyhráno.Před nedávnem jsem měl veliké štěstí,seznámil jsem se s kamarádkou mojí bývalé přítelkyně která ji řekla jakého mám kvůli tomu se se mnou po vzájemné dohodě rozešla prostě jsem se do ní nedostal.Marta je suprová soulož se mnou ji naopak těší než ty před tím doslova děsila,vejdu se tam s ním skoro celý a na průměru taky akurát teď si opravdu užívám i ona radost z sexu.Tak že kluci vy s těma 15cm.ocasama buďte v klidu je to ta střední míra ale takový univerzál.

Jan (So, 17. 5. 2014 - 22:05)

sam bych to lip nerekl! :DNebo nevymyslil :D

kec (Pá, 16. 5. 2014 - 21:05)

Moraváku buď rád že u...sam bych to lip nerekl! :D

poslední z Veli (Pá, 16. 5. 2014 - 15:05)

Moraváku buď rád že u vás na Moravě se ještě pořád držíte tradicí.
U nás ve vsi byl nejmenší pan farář a u toho to tak moc nevadilo ale stejně raději chodil do přespolní hospody, aby nemusel koukat jak při čůrání držíme dvěma rukama a on dvěma prstama.
Byl jsem pětiletej kluk když umřel starosta a odkázal dvacet tisíc na stavbu kapličky u hřbitova. Vincek náš písmomalíř dostal za úkol na strop namalovat andělíčky v takových krátkých řízách jak se to malovalo a přitom se díval do zrcadla. Šel okolo pan farář z pohřbu a když uviděl Vinckovy andělíčky hrozil se, pokřižoval se a nařídil kapličku zamknout klíč si vzal do opatrovvání dokud nedorazí malíř z Jezuitského káštera. Krátce na to šel do penze že mezi takovými bezbožníky žít nebude.
Já zbyl už z nás poslední ale nebejvalo to vždycky tak!
Jako malej jsem nikdy nevěděl proč u nás ve vsi všichni maj grunty jak poplužní dvory, chalupy jak hrady a nejsou tu žádný chalupníci a kravičkáři a domkáři. Naše poutě a zábavy byly vyhlášený že k nám jezdilo nejvíc přespolních děvčat namlouvat ženichy.
Když mě tatík začal posílat prodat obilí nebo prase a řek jsem že jsem z Velikýho Čurdova ptaly se mě děvčata jestli se projdem k božím mukám až se zarděli a u živůtku jim praskali knoflíky. Jednou se mnou jel děda pětašedesátiletý výměnkář prodat dva vykrmeny voly na poražku a cestou jsme zastavili v hospodě. Statná čtyřicetiletá šenkýřka poprosila dědu pomoct do sklepa narazit sud a když se za čtvrt hodiny vrátili, šenkýřka měla zvláštní výraz ve tváři. Děda mi za čekání koupil pivo a šenkýřka mi ho přinesla a sedla na klín a řekla mi co jsem v té době ještě nechápal že až vyrostu budu chlapík jako je děda že prý to nějak pozná.
Jednou tatík nás syny zavolal a začal vypravovat jak slyšel od svého dědy a ten zase od svého že dříve u nás ve vsi se začali rodit velkoocasatí kluci. Sedláci zjistili že můžou oženit syna s vdovičkou která připíše na grunt klidně 40 strychů polí aby se k nám vdala. A naše velikost se předávala dál. A tehdy otec nám synům řekl. Grunt může dostat jen ten největší. Vyber si dobře ať vyplatíš bratry.
Namluvil jsem si jedinou dceru řezníka a hospodského a dostal věnem celý grunt s přilehlou hospodou když tchán si koupil dům na náměstí kde si zřídil lahůdkářství. O masopustu byla svatba a moje milovan? Andulka mi řekla že jí maminka o ohláškách řekla že má veliké štěstí a prý veliké zdůraznila.
Na křtinách jsem zaslechl jak v kvelbu Andulka povídala tchýni že čtyřikrát musí přehmátnout a ještě špička kouká ven. Tchýně na to aby se mě držela že za to ten grunt stál.
Jenže už se začínalo mluvit o družstvech a za pár let jsme museli do JZD. Vše nám sebrali a předsedou udělali synka krejčího z vedlejšího okresu co měl pindíka jak můj desetiletej Lojzek a podle to jezedovic hospodaření vypadalo.
Mladí radši odešli do města a chalupy koupili pražáci. Starý umřeli a už není nikdo kdo by na polích pracoval jako my.
Tak mi promiňte že vše tak ddlouze vypravuji, mladé to již nezajímá jak jsme žili a také moje milovaná Andulka již odešla do nebíčka řka že takoví andělíčci v nebi nejsou jako u nás v kapličce., tak nemám si s kým povídat jen můj vnouček vše zapisuje do toho internetu.

Jaryn (Pá, 16. 5. 2014 - 12:05)

Já mám 25/7 cm a to su ve...To seš borec ti povím to když se ti postaví tak omdlíš né.Nemachruj tady a buď při zemiJá su taky z Moravy od Holešova a mám 19x5.5 stačí mi to bo díry to véze a tam si už místo najde né béjku.

Moravák (Pá, 16. 5. 2014 - 09:05)

Já mám 25/7 cm a to su ve vsi nejmenší.

. (Pá, 16. 5. 2014 - 09:05)

Já šáhnu ženský mezi nohy a když cítím že jí tam strčím dva prsty přes džíny, řeknu si ta je dobrá, tam se dostanu a tu beru.

! (Pá, 16. 5. 2014 - 09:05)

Já ho mám 23 cm a do každé jsem se dostal! Občas jsem musel ze začátku opatrně! Vždy si řeknu, musí tam, svatba stála peníze a jiného nemám!

Max (Čt, 15. 5. 2014 - 20:05)

Maxi já jsem měl těch...Zdar Martine mam 17 v erkci a siroky 4 ja vim neni zas tak malej ale mit jako ty penis zavidim tobe chtel bych takovi jako ty kamos muj ma jako ty penis trochu sirsi jak ty ma 8 cm dost mu zavidim kdyz se vyslece takova klada kdyz mu stoji a ja takovej jak malej kluk si pred nim prestavuji jsem normal chlap ale zeny dost leti na chlapi kerej ma velky penis ja osobne mam rad silnejsi holky a tam se hodi velky penis a ten nemam klidne bych si ho stebou vymenil kdyby to slo

Honza (Čt, 15. 5. 2014 - 14:05)

Tak to je můj problém mám...Martine, já bych bral klidně i eště většího ptáka, než máš ty. Mně by nevadilo, že bych nemoh prcat, protože by ho do sebe žádná holka nepustila. Já bych ho chtěl kuli tomu dobrýmu pocitu, že holky v sauně a na nudistický pláži by čuměly na takový péro jak péro z gauče - samozřejmě vo to víc, pokud by mi stálo.

Martin (Čt, 15. 5. 2014 - 11:05)

Ono jak pro jakou ja osobne...Maxi já jsem měl těch nepříjemných zážitků taky několik,víš jak ti je když máš vedle sebe v posteli holku nahou rozdělanou a najednou to na ní vybalíš péro ti stojí k prasknutí a ona se toho zlekne a nic není pak ze zvědavostí a takové solidarity ti ho pohoní někdy jak je na tom s orálem tak vykouří ale sex jako takový není.Tak buď rád že máš menšího né takového jako já.Jestli můžu vědět kolik ji ten tvůj těšitel velký? Napiš

Max (St, 14. 5. 2014 - 19:05)

Pro většinu žen je i 20 cm...Ono jak pro jakou ja osobne bych chtel velky penis jak tady pise Martin takovi mit to musi byt radost klidne bych si ho vymenil uz jsem mel se svim neprijemny zazitek

Martin (St, 14. 5. 2014 - 08:05)

Jako transka nejsem schopna...Tak to je můj problém mám péro 23x5.5 při ztopoření a teprve teď jsem si našel holku která se mnou sexuje bez zábran.Předtím jsem měl šest známosti a ani jedna mě do sebe nepustila , buď jenom žaludem mezi pysky a potom pohonily a nebo vykouřily to se jim líbilo ale do pochvy nee.Doufám že je to moje už stálá partnerka té moje péro pasuje pojme ho skoro celé.

Jan (Út, 13. 5. 2014 - 13:05)

Jako transka nejsem schopna...Pro většinu žen je i 20 cm moc.

Martina (Út, 13. 5. 2014 - 07:05)

Jako transka nejsem schopna obrovský penis pojmout. Do toho bych nešla. Jedině task vykouřit a nechat se postříkat, nebo bych se ho snažila udělat prsama. To asi ano. Ale 1/4 m kládu, opravdu ne.

zvedavec (Po, 12. 5. 2014 - 10:05)

muzes poradit velkoocasatym jak ohleduplne se dostat do uzke zeny aby ji to nebolelo?

Reklama

Přidat komentář