Reklama

mám velký penis

Klarka (St, 11. 2. 2009 - 10:02)

K prispevku 21:01:51> mas pravdu, uz jsem mu nekolikrat rikala, at vyhleda ve svym vlastnim zajmu psychologa, ze jeho pristup neni zrovna "zdravy", ale tak se mnou malem prestal komunikovat. On je navic hrozne uzavreny, takze to dusi v sobe, a urcite to jednou bouchne. A jak tady rikas, ja myslim, ze ona by treba mozna trochu chtela, jenze ho tresta za tu jeho neveru. je to takova zla mrcha, ona se k nemu vratila jenom proto, aby ho mohla dusit za tu neveru. A podle me, kdyz vezmete chlapovi, to, co ho dela chlapem, ponizite ho uplne nejvic...

Návštěvník (Út, 10. 2. 2009 - 21:02)

chudak chlap, a dovolim si rict, pica zena. Hnusny zakomplexovany sobec. Od ni pryc. Ale jak? Z nej se stal chudak a vul, ten ji jen tak nenecha. Na druhou stranu, je to jeho volba, vybral si to sam. Pratele ma, neposlechne. Musi si tim projit sam. Ze nechce prijit o rodinu, docela chapu, ale jako chlap, se obetovat, pro deti, a zit bez sexu, za takovou cenu...potom celkem pochybuji o tom, ze je uplne dusevne zdravy.

Návštěvník (Út, 10. 2. 2009 - 20:02)

A co použít /na recept od urologa/ genetovaskuační ampule? Jsou pravda, drahé, ale účinek je zatím dobrý!!!

Klarka (Út, 10. 2. 2009 - 19:02)

Kato, my mu to radime taky, protoze fakt zacina byt trochu divnej a nervozni, myslim, ze je to tady tou celou situaci.. Milenku nechce, slyste jeho verzi> Ja na sebe musim byt tvrdej, ja jsem malem uz jednou o rodinu prisel SVOJI BLBOSTI, holt mam asketickej zivot... ja jsem ten spatnej, protoze se nedokazu ovladat.. atd/ Co chcete pak takovymu vysvetlovat anebo pomoct. Ten je fakt marod. On uz ted zije fakt jak mnich....

Káťa (Po, 9. 2. 2009 - 20:02)

Nečeřila bych vodu,doma bych dál škemrala,aby to nebylo nápadné a hezky potichu bych si našla samici,která toho péráka ocení,sice to dá práci vše utajit a zajistit,ale za aspoň 2-3 zásuny týdně by to stálo.

Klarka (Po, 9. 2. 2009 - 12:02)

Mam kamarada, meri 198 cm, a vzal si malou holku, tak 160, ona uzka mala, on nadstandardne vybaven. Uz kdyz spolu chodili, tak ona s nim nechtela spat, takze jenom oral. Pak JEDNOU chtela normalne, takze se podarilo zasunout, a mila slecna otehotnela. On si ji, jako slusny chlapec z male vesnice vzal,behem tehotenstvi zadnej sex, ona porodila, a oznamila mu ,ze se sexem je uplnej konec,protoze by ji ublizil,ze je cela zasita a oral ze ji hnusi (to je zajimavy, kdyz s nim chodila, a snazila se ho ulovit, tak se ji nehnusil, no nic). Dotycny to vydrzel dva roky samoobsluhou, pak si v praci nasel milenku, ktera byla z delky jeho penisu uplne nadsena. Po case na to manzelka prisla, takze hrozna scena, docasne odstehovani, hrozba rozvodem a zakazu stykani se s ditetem, no klasika. On pomer ukoncil. Skemral, skemral, az si manzelku znovu pritahl zpatky. (My, jeho kamaradi, jsme to uz tenkrat fakt nepochopili, ta holka neni ani hodna ani hezka, a jenom kvuli diteti, povazovali jsme to uz za urcitou formu masochismu). A zase samoobsluha. Po delsi dobe, kdy on vlastne nic, tak zacaly hadky atak (no, nervozni chlap, a ani se mu nedivim)a tak ho utahla na to, ze si udelaji dalsi dite. Jak on rika, tak ho VYROBIL.(to byly jedine dva zasuny po 3 letech) a nasledovala zase samoobsluha. Takze to takhle ma uz 5. rok, a dobrovolne ze sebe dela ču.....a, a peněženku, on je totiz ten cistokrevnej trubec, co oplodnil a tim veskere intimno haslo. Domluvy a navrhovani ruznych poraden a doktoru, kteri by ji pomohli, maji akorat za dusledek to, ze sn im nekolik dni nemluvi a zacne, az neco potrebuje. A jeste musim dodat, ze ona je STRASNE ZARLIVA, furt ho sleduje, a buzeruje. On je hezkej chlap, o zensky by nemel nouzi, kdyby nebyl takovej idealista a "programovej mnich". A ted vase poradni hlasy, kdo za to muze, pokud uz ze zacatku jsou spolu dva lidi, co si nesednou v tak dulezite oblasti zivota, tak by podle me meli jit od sebe. Ona je relativne v pohode, z nej je troska, co ma sebevedomi na nule, a jedine co z nej dostanete, je: Az deti vyrostou, tak ja si budu zit po svym. PS: Detem je 5 a 2 roky.....

ali (Po, 9. 2. 2009 - 10:02)

ty se máš

Návštěvník (Pá, 6. 2. 2009 - 17:02)

Ivule je nějakej puberťák. Jsem se fakt dobře pobavil.:-))

Ivule (Pá, 6. 2. 2009 - 16:02)

Měla jsem milence s hodně velkým penisem.délka 28cm a průměr 8cm.Poprvé mě upozornil,abych se nelekla.bylo to v autě.Nikdy na to nezapomenu.Vůbec jsem nechápala,že se do mne vešel.Nechápal to ani on.Bylo to moc krásné a jemné,záleží na obou,hlavně,jak se žena dokáže uvolnit.naše další schůzky byly v různých polohách i ze zadu.Nemám špatnou zkušenost, naopak.Kolikrát i přítel říká,že už fakt dál nedošáhne :-)

Kamila (Pá, 6. 2. 2009 - 08:02)

A zkusil si veterinu. Tam tě ocas ztupírujou.

Ivo (Čt, 5. 2. 2009 - 23:02)

to Ivetka: Tak někoho jako jsi ty bych chtěl poznat. Je mi 21 let a můj penis měří něco přes 26 cm, má necelých 7 cm v průměru. Až donedávna jsem byl panic a trvalý vztah dosud nemám. Bohužel můj penis je poněkud velký i v neztopořeném stavu, kdy má něco mezi 19 a 20 cm a v průměru má cca 5,5 cm.

Mám s tím problémy už od střední, kdy mi takhle narostl někdy v prváku. Když jsme chodili v rámci výuky na bazén a museli jsme nosit klasické slipové plavky, tak jsem se neskutečně styděl. Sprchování po TV bylo pro mě vždy peklo, pohledy okolí jsem zkrátka nemohl ustát.

Nemluvě o každodenních problémech - penis těchto rozměrů se těžko schovává v kalhotách.

Takže zkrátka nechápu ty jedince, co tady píší, jak jsou všechny ženy z jejich koňských údů nadšené a jak si to užívají. Já bych dal cokoliv za to, kdybych měl polovičního.

Gay (Po, 5. 1. 2009 - 14:01)

Bohuzel mam spatnou zkusenost s velkymi... Vim ze se to libi mnohym zenam, ale i casto gayum. Jenze ja mam rad pasivne anal a sirsi se proste nedostane, kdezto prumerny a mensi bez problemu... Taky miluji anal sex s hlubokymi prirazy, coz je mozne leda s prumernymi a mensimi. Tak nevim, proc se stale vychvaluji ty velke klady, kdyz jsou s nimi jen same problemy... Zapustit se daji leda po urcitou cast... a navic jsou casto gumove, male jsou tvrdsi...

PS: Na urazky a nadavky nereaguji nijak, ani je nedocitam do konce. Diky za seriozni odpovedi.

NISA (Po, 5. 1. 2009 - 13:01)

a jak ho ma velkyho? jde o to, ze pokud nem treba nad dvacetpet, tak se staci uvolnit a je v tobe...nesmis myslet na to, ze je proste moc velkej na tebe jinak spolu budete spat ve dvou polohach a nakonec to nikoho nebude bavit..

a gumy se daji sehnat i xxl-staci se podivat :)

C (Po, 5. 1. 2009 - 07:01)

Já ti dám tady o mě psát, že se do tebe "nevejdu". Počkej večer doma, natrhnu ti prdel, že se ti ztopoří i poštěvák.

L. (Po, 5. 1. 2009 - 01:01)

velký penis = velký problém. Mám přítele, který je celkově mohutný, má 2 metry a já kolem metru padesát....takže už se u něj nadměrné rozměry daly od začátku předpokládat. Z důvodu mého strachu jsme se pomilovali až po třech měsících chození. Je sice příjemný, že je širší, ale ze začátku to bolí a spoustu poloh ani nemůžem provádět. Když příliš přirazí, div se mi nederou slzy do očí. Na koníčka se s ním milovat nemůžu, protože se do mě v týhle poloze nevejde, to samé při poloze ze zadu + ta výška taky nevyhovuje. Když mi zvedne nohy, tak se to nedá vydržet vůbec. Zbývá nám jen misionářská poloha. Ti misionáři asi věděli proč je tato poloha pro milování nejvhodnější...Další problém jsou u nás prezervativy. Všechny mu jsou malé a já HA brát nemůžu. Pokud má někdo podobný problém, který nějak vyřešil, tak si s ním ráda napíšu.

Igor (Ne, 4. 1. 2009 - 22:01)

Jamam 14cm a mi holce staci-

erik (Út, 27. 11. 2012 - 19:11)

Za kluky musím říct, že máš taky pravdu. Kluci si přidávaj, pokud nejsou úplně spokojení. A s tím počtem kluků nad 20 na tom taky něco bude, protože vím o čem mluvím. Sám mám 15 v klidu 21 cm v erekci a konkurenci moc nepotkávám:-) Je mi 19 let, tak třebas to někdy přijde. Takže asi tak.

Barbara (Ne, 25. 11. 2012 - 15:11)

Muži o velikostí penisu...Ano, to máš pravdu. Všichni muži chtějí mít obří penisy a tak když ho nemají, tak to aspoň tvrdí. Ale samozřejmě existují. Mužů s penisem nad 20 cm v erekci by mělo být v populaci asi 3%, což není tak málo. Takže jen v Čechách ho má nad 20 asi 150 000 chlapů. Měla jsem partnera, který ho měl asi 24. Ale existují i větší. Nějaký Amík má 24 v klidu a 34 v erekci. Má to úředně ověřené. Podle kluků má ovšem přes 20 cm každý druhý, což je samozřejmě blbost.

Milan (Ne, 25. 11. 2012 - 14:11)

Já mám přítele...Muži o velikostí penisu obvykle lžou.

Q (Ne, 25. 11. 2012 - 12:11)

Já mám přítele...Tak jasne. Vezmeme-li v uvahu jeste navic i deap throat, muzeme vzajemne porovnavat pruznost vaginy, anusu a rekta, a navic i hrdla.

Reklama

Přidat komentář