Reklama

antikoncepce a váha

ari (Ne, 25. 7. 2004 - 17:07)

Ja teda nevim ale me uz ty reci o pribirani po HAK docela vadej...jeste sem se nesetkala s nikym kdo by po ni ztloustnul ajo mozna trosku to mozny je ale myslim ze z vetsi casti to jso jen vymluvy...ja sem vyzkousela dvoje cilest a ted lindynette a sou naprosto v pohode a jen tak mimochodem vam pripada normalni stridat druhy jen proto ze ptrebujet zhubnout to mi teda prijde jako pekna blbost

Zuzka (St, 30. 6. 2004 - 11:06)

Ahoj,ja jsem používala 5 let Logest, ale teď jak jí zdražily jsem si řekla že za to ty peníze nedám.I když jsem s ním neměla absolutně žádný problém.Tak jsem teď začala brát Cilest, který je sice levný, ale začínám přibírat.Tak si raději připlatím a asi zas přeskočím na Logest.Asi se nevyplácí rovna na tomhle šetřit.Slyšela jsem že po Loete se hubne,ale jsou drahé.

Misa (Út, 11. 5. 2004 - 11:05)

Ja jsem hodne pribrala po Novinette ( asi 7 kilo ), presla jsem na Logest, ale zadnou zmenu jsem nepocitovala. Paradoxni mi prijde, ze v te dobe jsem zrovna jedla docela dietne. Ted se chydtam an Yadine, protoze potrebuju nutne zhubnout do plavek

Eva (Po, 10. 5. 2004 - 21:05)

Ahojte,chci se zeptat s jakou antikoncepci mate nejlepsi zkusenosti,delam modeling a nesmim pribrat ale zaroven potrebuji spolehlivou anti,take nechci aby se mi zhorsila plet poradte mi prosim.diky Evca.

Marcela (Pá, 16. 4. 2004 - 18:04)

Dik Lili, zkusím se zeptat doktorky jetly by mě nepředepsala ten Logest a uvidíme, za zkoušku nic nedám.

Lili (Čt, 15. 4. 2004 - 20:04)

Areco potrebujes pribrat? Naco? Neboj sa, este sa na teba vekom toho nabali a potom budes dietovat. Ja mam 45 kg aj s postelou a prsia sa mi zvacsili po uzivani hak o 4 cm v obvode, je jedno po akej, vyskusala som viac druhov. Nepribrala som vsak ani deko. Inak, to ti gratulujem, ze si sa po tych pilulkach nezlozila, su strasne silne a nicia ti zdravie, prejdi aspon minimalne na Logest.

Marcela (Čt, 15. 4. 2004 - 19:04)

Zdavím Vás, už skoro rok beru antikoncepci, prvně jsem užívala TRI REGOl, pak jsem se své doktorky zeptala, po kterých prášcích bych nejvíce přibrala jak na váze tak i na prsou, řekla mi, že to jsou ty nejlevnější a to NON OVLON, tak ed beru tyto prášky. ale stále nepřibírám ani na váze ani na prsou. Mám drobnou postavu a malé prsa. Někteří po antikoncepci přibírají, jakou by jste mě doporučily? Děkuji M.

Sona (So, 10. 4. 2004 - 20:04)

Evi, zkuste Pharmatex.Ja jsem ho ted zkousela- vuni ma prijemnou a memu priteli nevadi:)Ba dokonce naopak. HAK take ted nemuzu brat, tak pevne doufam, ze to je tak spolehlive, jak se uvadi. Mrknete na Pharmatex v diskusi. Tam jsem napsala, co jsem zjistila.

Lili (So, 10. 4. 2004 - 09:04)

Proti priberaniu na vahe a zavodnovaniu je to yadine. prva hak s kortikomineralom, po ktorom sa nepribera.

Dana (Pá, 9. 4. 2004 - 21:04)

Beru dobu Logest a váha v pohodě, žádný nárůst. Spolužačka po něm dokonce zhubla!

katae (Čt, 25. 9. 2003 - 13:09)

Je mi 32 let, mám dva syny. Ještě před těhotenstvími jsem používala hormonální antikoncepci, po porodech jsem měla nitroděložní tělísko a teď mám již 4 roky zavedenou mirenu, se kterou jsem maximálně spokojená (viz. téma Antikoncepce,... , podtéma: Mirena).Své problémy s kolísáním váhy jsem si dlouho spojovala s užíváním antikoncepce, ale tím jsem jen omlouvala svoji nezodpovědnost a pohodlnost.S různými druhy antikoncepce mám opravdu zkušeností dost, mohu Vám proto jen doporučit, abyste začali své problémy s váhou hledat někde jinde. Je to věc samozřejmě velmi individuální, ale myslím, že i když se v organizmu usazuje voda díky antikoncepci, nebo pociťujete větší potřebu jíst, jde to jistě řešitelné.Možná stačí jen změna antikoncepce a není nutné úplné vysazení.Problémy s větší váhou mám za sebou taky, hodně mi pomohla knížka od Edity Sipeky Vysoká škola hubnutí. Držím se hlavní zásady z této knihy, a tou je: spolupracovat se svým tělem, to jest dávat mu všechno, co si od nás vyžádá, ale JEN to, co si vyžádá. A hlavně, holky, MÍT SE RÁDA.

Karin (So, 16. 8. 2003 - 22:08)

Mám zavedené nitroděložní tělísko MIRENU. Je opravdu antikoncepční, protože mám s ním tolik zdravotních problémů, že na pohlavní styk vůbec nemám ani pomyšlení. Mimo jiné přibírám na váze neskutečným způsobem, aniž bych se přejídala. Za 6 měsíců mám navíc 9 kg. Budu vděčna za radu, jak se nadbytečných kil zbavit, nebo alespoň jak zabránit dalšímu nabývání. Děkuji!

Martina (St, 25. 11. 2020 - 15:11)

Dobrý den, mám úplně ten stejný problém, váha jde nahoru a ještě do toho mam zalete ruce vodou že nemůžu sundat prstinek.

nikkkitka (St, 2. 7. 2003 - 00:07)

Ja beru antikoncepci jiz 7 mesicu ( Gracial) a nepribrala jsem snad trosku, ale zvetsily se mi prsa

Lucka (Út, 17. 6. 2003 - 10:06)

Já jsem naopak po Tri-minuletu 10 kilo přibrala, takže ti celkem závidím :-) Spousta mých kamarádek dopadlo stejně. Pak jsem začala brát Jeannine-celkem v pořádku-5 kilo dolu a teď vyměnila za Yadine a dole jsou další 3, takže na každého opravdu funguje HA individuálně. Já rozhodně doporučuju Yadine.

mily (Út, 3. 6. 2003 - 15:06)

Ja beru Logest 2 mesice a nepribrala jsem ani kilo,ba mozna naopak (ale v tomhle horku toho clovek hodne vypoti:-).Nezbyva holky nez to vyzkouset, protoze kazdemu sedi neco jineho a kazdy reaguje jinak.Muzou vam tady predavat svoje zkusenosti s ruznymi preparaty,ale neni zarucene,ze u vas to bude fungovat stejne.Proste si kupte baleni na mesic a uvidite,jak telo bude reagovat.Navic staci zajit parkrat do telocvicny a kilo je dole.Jeste jsem slysela ze je dobra Janinne (ale draha),tak to zkuste,jinak to proste nezjistite.

Angela (Út, 3. 6. 2003 - 12:06)

Ahojte...chci se zeptat,jestli je 100% jisté,že přiberu.Vím,že me kamaradky přibirají na vaze a z toho mam velký strach-ještě k tomu jsem nevylečená bulimička,a kdybych přibrala,asi bych se zhroutila!Prosim poradte mi..děkuji!Agela

veronika (Út, 18. 2. 2003 - 20:02)

dobrý den, před cca 6 měsíci jsem začla brát antikoncepci - Tri minulet, a od zhruba stejného období jsem začla bezdůvodně hubnout, dnes mám o 7 kg méně a vypadám přehnaně hubeně, aniž bych měla nějaké zdravotní problémy, či méně jedla.Zajímalo by mě zda je možné, že důvodem úbytku váhy je skutečně antikoncepce a zda mi doporučujete vyměnit pilulky, brala jsem už více druhů antikoncepce, a až po Tri minuletu nemám žádné potíže.Nebo mám hledat příčinu jinde.

Návštěvník (So, 28. 12. 2002 - 11:12)

Je mi 22 let a nikdy jsem ještě nebrala žádnou hormonální antikoncepci. Dvakrát jsem si jí dokonce nechala napsat, ale pak jsem recept roztrhala a vyhodila. Ostatní metody antikoncepce se neosvědčily (u Patentexu pocity pálení a nepříjemný umělý zápach), kondom nechtěl používat ani jeden z mých přítelů. Mám hrozné nervy (i přítel), pořád si dávat pozor a bát se, co kdyby...S dítětem chceme ještě chvíli počkat. Vím, že tabletky by toto vyřešily, ale já k nim mám prostě psychický odpor. V pubertě až do 17 let jsem byla hormonálně léčena Proverou a dalšími preparáty, protože jsem měla problémy s menstruací po anorexii, kterou jsem měla od 11 do 13 let. Během léčby jsem měla hrozné problémy (tloustnutí, zadržování vody, otoky, svědění, deprese...). Musím také zkonstatovat, že jsem dost po svém otci a jeho rod trpí na zadržování tekutin (moje prababička na zavodnění zemřela). A i já mám s tím odjakživa problém (po slaném či sladkém jídle, před menstruací a při jakékoli hormonální změne hrozně otékám a přibírám). Moc bych ale chtěla něco začít konečně užívat, ulehčila by se tím situace mě i mému příteli. Existují vůbec nějaké antikoncepční tablety, které nemají jako vedlejší účinek přibírání na hmotnosti? Nebo máte nějaký typ na nějaký druh nehormonální antikoncepce kromě již zmiňovaného Patentexu a kondomu? Moc děkuji za odpověď. Eva

Reklama

Přidat komentář