Reklama

Islám

Islám znamená vzdát se neboli podřídit se vůli jednoho Boha, Alláha. Základní vyznání islámu je: "Není Boha kromě Alláha, a Muhammad je jeho prorok." V roce 610 n. I. přinesl anděl Gabriel proroku Muhammadovi první z mnoha zjevení od Alláha. Nakonec byla tato zjevení sebrána do svatého písma koránu, jenž je považován za doslovné slovo Boží. Korán konkrétně popisuje vnitřní přesvědčení a mravní požadavky kladené na věřící.

Pět pilířů islámu vyžaduje neochvějnou poslušnost Alláhovi, věrnost, která proniká každým dnem muslimova života. Tyto pilíře zahrnují víru v základní vyznání víry (není Boha kromě Alláha a Muhammad je jeho prorok); modlitbu včetně rituálních modliteb pětkrát denně; hadž neboli pouť do Mekky, která se očekává od všech věřících; půst během denního světla po dobu měsíce ramadán; a zakát, daň používanou k péči o chudé a postižené. Přestože prvotní skupiny považovaly džihád (svatou válku) za šestý pilíř, jako takový nebyl islámskou komunitou nikdy přijat.

Alláh volá všechny lidi, aby jej uctívali. Až přijde poslední den, budou vzkříšeni mrtví a buď půjdou do nebe, nebo budou potrestáni v pekle. Protože lidé jsou pyšní a neposlušní, Alláh poslal mnoho proroků jako posly, z nichž největší je Muhammad. Přesto Satan stále svádí z cesty mnoho lidí, kteří by jinak byli spaseni.

Význačným rysem islámu je víra ve společenství věřících, od kterých se požaduje, aby na zemi nastolili sociální a ekonomickou spravedlnost. V počátcích islámské historie se toho často dosahovalo džihádem neboli svatou válkou. Účelem džihádu nebylo vynutit přestup na víru, ale získat politickou moc, tak aby se jednotlivé země nasměrovaly v souladu se zásadami islámu. Islám je druhé největší náboženství na světě s více než 840 miliony věřících.

Reklama

Reklama

Komentáře

Karel (Út, 15. 12. 2015 - 17:12)
ZP na nic není.
Já se...Máš pravdu náčelníku,dalek lepší jsou vyspělé armády světa,hlavně ta usácká a rusácká,když bojují proti antisemitům ve vekém,pak takový malý čecháček antisemita unikne protože je napotom vyhodncen jako užitečný pitomec,neškodný zájmům velmocí.Mžná tak ti dát do ruky obušek nebo tužku a nějakého disenta k tomu a už by si mu rval tužku mezi prsty a nutil a drtil a nutil k přizání,že je narozdíl od tebe velký antisemita a ten oubušek by sis pak doma ... narval do ....
Jahoda (Út, 15. 12. 2015 - 17:12)
Máš pravdu...člověk je predátor.
Ale na rozdíl od zvířecí říše je šelma,která má svobodnou vůli a dokáže rozpoznat co je morální a co ne a neřídí se vrozeným instinktem.
Třeba taková šelma ze zvířecí říše se jima musí řídit,má to dáno v genechl-nikomu nic nenech,že dravec dravci nepomůže,to jej radši stáhne z kůže a navíc když třeba fena hárá a kočka se mrouská,potom musí přijít vrz a hotovo,to jsou zákony přírody!
Tudíž predátor ze zvířecí říše se musí řídit zákony zvířecí zvíře ,tj zákony přírody a nemá rozum.

Narozdíl od člověka...ten má svobodnou vůli a proto dokáže rozpoznat co je dobré(svědomí) a co ne.
V jedno´m se ale člověčí predátor od zvířecího neliší.
Má zub a dráp.
A dráp u člověka je nehet.
A tento nehet,pokud není použit v přímém boji drápáním stejně jako u kočkovitých šelem,použije člověčí predáror jako ukazovátko.
Pak jdou zábrany stranou a tento dráp je mocná zbraň.
Ukazovátko pomocí pera,PC klávesnice,novin a politiky ,ukazovátko připraveno volat po zlu.
Toho by třeba člověčí predátor bez drápu,nehtu a ukazovátka nebyl schopen.
Karle,zamysli se na tím.
Zamysli se nad tím...

Jahoda (Út, 15. 12. 2015 - 17:12)
"Steve,mě je milejší...Steve nenarážím.
Já a to jsem upřímný,rád diskutuji a jsem vděčný každému,kdo reaguje a to i tobě.
Nechci provokovat a urážet nikoho.
Ale toto je můj postoj k držení zbraní,nenavážel jsem se do tebe.
Co se týče jihadistů a teroristů kteří vraždí a vyvolávají nenávist v tom jsem se snad již vyjádřil jasně a to v tom smyslu,že každý terorista patří izolovat a každý vrah,který vraždí zaslouží kulku.
Islamisticky,křestanský(IRA) ataista-zabránit mu v ohrožování společnosti každým způsobem,ale to je již práve policie a takných,ti si vědí rady.
Radim (Út, 15. 12. 2015 - 18:12)
"Steve,mě je milejší...Je to marný. Blbcum to nevysvetlis. Pokud by se nedej bože něco stalo, cuceli by jak trubky. Bránit se,je nejzákladnější věci i u zvířat.
Hmm (St, 16. 12. 2015 - 02:12)
Příroda,bůh,universum,nebo velký manitou stvořili člověka k obrazu svému,aby se miloval a množil.Berme si příklad z ptáků,kteří nepracují a přece jsou živi.V přírodě každý dělá aby byl živ a pokud je masožravec a má dráp musí zabít kvůli soustu,aby nasytil hladová mláďata,člověk je všežravec a zvěř lovil pokud nebylo dostatek lesních plodin,kořínků,medu a jako spestření jídelníčku.Kanibalismus,je abnormalita,kterou dělali primitivní kmeny z rituálních důvodů,tudíž nějaký dráp u lidí opravdu je na škodu,zvlášť když má chápavou ruku a protistojný palec na držení nástrojů a od stvořitele naopak nedostal chápavý palec na noze,protože není opice aby lezl po stromech spolu se zvířecí říší a má vzpřímený postoj a neběhá p čtyřech a nemá tlapu ani kopyt,takže těžk může být dravec.
tom (St, 16. 12. 2015 - 11:12)
Teď na čt 24 žgryndal...V tomto bodu musím bohužel s D souhlasit. On to sice, jako obvykle, akcentuje až moc, jakoby kde jaký úředníček si mohl dělat co chtěl, ale v jádru jen to tak. Nejvíce nás poučují lidé kteří žijí z daní a z rozpočtu.
Jahoda (St, 16. 12. 2015 - 16:12)
Příroda,bůh,universum,nebo...člověk je predátor,viz SS dozorci v koncerntrácích...
Tam bylo zabíjení na denním pořádku a svědomí žádné.
Jenže šelma z zvířecí říše zabíjí,protože má hlad a chce se nažrat a zabíjí co nejrychleji,aby neplýtvala energií.
Třeba taková kočkovitá šelma jako je gepard si musí spočítat,kolik energie musí vydat při lovu,aby byla její rezerva pro další lov v případě,že ten první nevyjde.
Ale člověčí predátor?
V případě zvrhlého duchovna je sadista,masochista,sexuální deviant a psychopat a rád při zabíjení mučí a kochá se .
Viz všichni neonacisté a nacisté během 2 WW,tam byla radost ze zabíjení.
Tedy alespoň ze začátku,pak začala působit nemocná hlava protože se nemohlo přestat ve vraždění,musela nastoupit sedativa v podobě drog,alkoholu,perníku a tak.
Jinak by nácek nemohl povraždit na miliony Židů v koncentrácích a miliony nevinných lidí během tažení v Rusku a na Ukrajině.
Jahoda (Čt, 17. 12. 2015 - 15:12)
Benjamin Kuras -...je psáno!
Nebe a země pominou ale Mé slovo nikdy nepomine!
Dále je psáno!
Petře,ty jsi skála mé církve a tuto bránu brány pakelné nepřemůží!
Ještě je psáno!
Každé koleno přede mnou poklekne a každý jazyk vyzná Mě jako Boha.
A to se týká jak Hitlera Adolfa,tak Mengeleho,kterého Odpor org vykresluje jako doráka od kosti a to se bude týkat všech lidí bez vyznání a to včetně proroka Mohameda,ten se bude také klanět a také bude vzívat pravého Boha a tím Allah není.
Tak jest psáno!
Allah je hliněná socha z hlíny a vznik Islámu je datován od roku 666.
A protože Boží číslo je 333,satan,luciper,beelzebub a iblís a další smečka z pakla ve své pýše vždy s egem navrch chce mít na vrch a proto Boží číslo 333 povýšila na 666 a to je číslo lucipera ,pakla a satana!
Je to datum vzniku Islámu.

A tohoto dábla nyní Ruský Pahoň,americký bělohlavý orel drtí a pan Putin je ten správný křížák,jsa s mečem nad hlavou za bojového pokřiku,žene antikrista za pokřiku,moje víra je pravá přes bojová pole!
Pane Gin,ano,jiná kultura se snaží ovládnout vykořeněnou Evropu,kde vykořeněný,po duchovnu lačnící a světské moci bažící vykořeněný ataistický pes záměrně vyvolal douchovní prázdno a to nyní zdárně vyplňuje číslo 666.
Je ješte psáno!
Miluje svého bližníhl jako sebe sama o a co chceč,aaby jiní činili tobě,čiň ty jim.
A proto já Jahoda neodsuzuji lidi,já odsuzuji hřích a proto islámskou ideologii nikdy nepřijmu,ale muslimy,kteří nikomu nic neudělali a jsou nevinní budu vždy bránit před zlem.
Stejně jako bych bránil Žida na nacizmu,stejně,jako bych bránil černocha otroka v časech otrctví v USA.
Nevím proč,ale o když jsem pro americkou kulturu,pořád tak nejak podvědomě jsem na straně severu,který ve jménu Boha bojoval za lidství,rovnoprávnost a spravedlnost.
Bůh žehnej americké svobodě..
Jahoda (Čt, 17. 12. 2015 - 16:12)
Dal jsem to tady, že vím,...kde pan Kuras volá po genocidě,otrcoctví,revolučním holokaustu,segregaci podras a jejich vyvraždˇování ?
Nikde.
A proto pana Kurase je nutné spojovat s mírumilovnou ideou nenánásilí,tolerance a vlastního názoru...ano...je řeč o Judaizmu..at žije Isrel!
Jahoda (Čt, 17. 12. 2015 - 16:12)
kde pan Kuras volá po...oprava"Israel!!!
Jahoda (Čt, 17. 12. 2015 - 19:12)
oprava"Israel!!!Israel stejně jako Makabejští Starého Zákona bojuje proti temnotě,zlu a silám pakla radikálního Islámu a stejně jako oni zvítězí.
Za Israel bojuje živý Bůh a ten svůj lid nenechá padnout.
IS je satanistická teroristická organizace,je také psáno: Po ovoci poznáte je a to,co je ovoce IS je popsáno ,každý kdo chce si udělá svůj názor a to,že činy IS řídí zlo z pekla.
Zlo,které chce svět ve válce .

Kaczyński: Kdo… (So, 19. 12. 2015 - 18:12)

https://youtu.be/i7G2Uo_4qnM
Jahoda (Ne, 20. 12. 2015 - 13:12)
Islám propadl Satanovi,...jenže toto zlo je třeba odsoudit u každého bez vyjímky!A v tomto není žádný rozdíl jak mezi volajícíma po zlu z řad extremistů jak islámských,tak neislámských.Nejlépe na to jde naše Česká policie,kdy jedním šmahem stíhá jak ty,kteří volají po mletí muslimů do masokostní moučky-je to trestný čin!A stejně tak ty islamistické extremisty,kteří propagují nenávistnou literaturu a knihy .Stejně tak i všechny ty,kteří volají po genocidě,násilí a vraždách na internetu.
To je správný způsob boje proti zlu a extremizmu.
Zato ujetá západní Evropa si své extremisty hýčká a toleruje-viz všichni ti nenávistní islamističtí kazatelé v UK,Francii a salafisty v Německu.
A v USA je zase politická korektnost a ta také nahrává teroru.
Zde je třeba najít jedem metr pro všechny bez rozdílu.
Jak někdo veřejně volá po zlu a nenávisti,patří ho seknout přes pazoury .No to se ale pan Konvička u mě odkopal....a náš pan prezident Zeman stojí vedle něho a zpívá k tomu Českou hymnu...no....Co se týče světového boje proti IS,potom je třeba,aby se Amerika ,Rusko a celý svět spojil proti silám zla,jinak se ten požár rozhoří po celém světě a bude světová válka.
Jahoda (Ne, 20. 12. 2015 - 17:12)
Konvička není extremista,...ale jo,at si pan Konvička hlásá a prezentuje svůj názor na Islám na veřejnosti.Má to v tomto státě zaručené právem a to říká,že každý Český občan má právo svobody projevu a pokud se mu něco na Islámu nelíbí,at si to klidně řekne,ale nesmí se při tom volat po vraždění,na to jsou již §§§ a volání po tom,aby byl někdo namlet do masokostní moučky je volání po vraždě,protože pokud bude někdo semlet do masokostní moučky,těžko z toho asi vyvázne živ.
Prostě to přehnal.
No ale...pokud někdo mučí,vraždí,otročí,páchá genocidu,vraždí děti jenom proto,že jsou nemocné,provádí pedofilii a przní děvčátka,krade a loupí,provádí teror v letadlech a na nevinných lidech na koncertech,metru,školách a tak,potom si je svého osudu strůjcem.
A přesně toto vše IS provádí.S nima nikdo vyjednávat nebude.
Pokud by na toto pan Konvička poukazoval,věřím,že společnost by to podpořila a to včetně našeho pana prezidenta a nebylo by na tom nic nezákonného.
Jahoda (Ne, 20. 12. 2015 - 18:12)
ale jo,at si pan Konvička...já vrahy z IS nemusím,ono si jenom stačí představit jak si kupují na trhu s otroky malá děvčátka kolem 10 roků a na to tam mají ciník kolik stojí žena,dívka,dítě a pak je przní a makají na ně.
O ženské nad 40 tam není zájem a proto jsou popravovány.
Děti tam stínají kudlou to v tom lepším případě a v tom horším je před zraky rodičů mučí,sekají jim prsty a pak za živa ukřižují.
A vymaštění Britové,Francouzi a Němci vědí,že se pak tito vrazi vrací do Evropy a k nim a nic s tím nedělají.
Stejně tak Obama ruší Gantanámo,aby tyto vrahy neprovokoval,on si ten zbabělý patolízal a ohebhřbet snad myslí,že za to dostane od světového terorizmu nějaké uznání?
Dostane akorád tak houby s octem!
Nějak se mě zdá,že ta doba velkánů svobodného západního světa v podobě Margaret Tečrové,Ronadla Regana a Džordže Buše je již v nenávratnu...
Karel (Ne, 20. 12. 2015 - 18:12)
Jahodo,český stát hledá experty na blízký východ.Vypadá to,že by si tam mohl odcestovat a urovnat tamní situaci svými zlepšováky.Hlvně kdyby se tě zeptali co pro tebe znamená M.,nesmíš říct,že největší kozomrd.Takových jako ty je tam přehršel,ten konflikt nikdy neskončí.
Karel (Ne, 20. 12. 2015 - 18:12)
Jistél je že já si Jahodou nehodlám kazit náladu,čechy mají své historické osobnosti a těch se budu držet já.
Co po Baracku Husseinu...Obamu musí nahradit Juliani.
Ten by Ameriku ochránil před terorem.
Jako starosta Nev Ňjůjorku by věděl jak,má na na to recept a zcénář.
100% vyžadování dodržování zákonů od každého bez vyjímky.
A kriminalitu potřel.
Tam se nikomu nenadržovalo a jak zaparkoval načerno a špatně,přešel na červenou chodník anebo budil pohoršení na veřejnosti,dostal abuškem přes tlamu a bylo!
Zde se jedná hlavně o svobodný západní svět a jeho bezpečí,co se si dělají arabáci tam u sebe je jejich věc,oni jsou již tací a nikdo je nezmění.
Vyvážet k nim hodnoty západní demokracie nikdo z nich neocení....

Obamu musí nahradit...oprava:Evropu musí nahradit MC Cain.
To byl starosta .
oprava:Evropu musí nahradit...Oprava:Obamu musí nahradit MC Cain.
Nějak se pletu ,tak radši končím protože sem píši blbosti.
Oprava:Obamu musí nahradit...tady se musí plně uvažovat,protože dizkuse se nemaže a je na internetu celé roky.
V mém případě se jednalo asi chybný úkon,protože to jak povede Amerika boj proti světovému terorizmu se odrazí i na bezpečnosti Evropy.
Myslel jsem především na bezpečnost západní kultury a Evropy a ta je s bezpečností v Americe nádoba propojená.
Obama toho v tomto ohledu moc nepředvedl,za jeho prezidentování nastal v USA a západní Evropě islamistický teror a vznikl IS.
Tam to chce někoho,kdo bude razantně prosazovat dodržování zákonů od každého a touto politikou ochrání společnost před terorem.
A toho je schopen pouze Republikán...

Jahoda (Ne, 20. 12. 2015 - 21:12)
Proboha ne!!

Jenom ne ten...koho tedy?
Já tam na těch kandidátech taky vidím spoustu chyb,třeba paní Clinton,to by bylo pokračování prezidenta Obamy.
Politik Trump chce zase na základě kolektivní viny ,té nacistické ideologie ubližovat nevinným lidem na jedné straně a na druhé podpořil a omluvil vraždy opozičních novinářů v Rusku.
Ten chlap je ohebný jak guma!
Bude vždy říkat to,co je výhodné v zájmu populizmu a nebude mít svůj názor.
Ono je ale stejně jedno kdo tam bude.
To je politika a ta není v žádném případě černobílá.
Má i barevná spektra a má i neviditelná spektra barev.
Kdo nahlédl pod kameny v tajné diplomacii a špionáži ví o tom své,to jsou pak služební tajemství,která si ti lidé nesou sebou až do konce života a tam se do důchodu nikdy neodchází.
Je to svět falše ,přetvářky a lží,tato vysoká politika.
Narozdíl od islámských teroristů jejichž cíl je jasný a nejsou to žádní pokrytci-přejí si smrt Ameriky a Israele.
O Israel se nebojím,ten se ubrání.
Nakonec se vlastně nebojím ani o tu Ameriku,protože teror a další 11 září ji probere.
Přesto vše jsem ale přesvědčen o tom,že tomu všemu se dá vyhnout.
Stačí a v tomto se pořád opakuji-důsledně vyžadovat dodržování zákonů od kohokoli a nic neomlouvat a nic nikomu nepromíjet.
Jahoda (Ne, 20. 12. 2015 - 21:12)
Nejde o Ameriku, ta je...účel světí prostředky a proto boj proti světovému terorizmu udělá z nepřátel spojence .
I já Jahoda,jakkoli jsem pro USA a západ,pokud se jedná o boj armády RF,dosti jim v tom tam fandím.
A jestli je pravda,že Turecko obchoduje s IS ohledně ropy je také pravda co se říkalo ještě za Rakouska Uherska a to-Turkovi nikdy nevěř.
Přesto vše mě je ale košile bližší kabátu .
A zde se jedná hlavně o Israel.
Tomu národu neskutečně fandím a lidi v něm obdivuji a ano,máte pravdu Gin,jsem judofil.Israel je totiž mocná hráz před tím co jsem zde popsal.V Israeli se bojuje za Evropu.
Jahoda (Ne, 20. 12. 2015 - 22:12)
Ti umějí bojovat, jenže u...však je také Krav Maga jejich národním sportem,takový mistr K.M. vybouchá naráz i několik lidí pohromadě.
Je to brutální sport,mě se líbí a víte vy,že jeden z chmatů K.M. je zakroutit palcem?
Dosti účinné,co se týče Evropy,tak ta je stejná.
Starodávné válečné geny pouze dřímají...to těch několik ubohých desetiletí v míru díky USA a NATO nezměnilo.
Důkazem toho je Evropa těsně před 1 WW.
Idylka,sluníčková pohoda a bezstarostnost náhle bez varování vystřídal masakr.
proto vystupuji před nenávistí.
akorát (Po, 21. 12. 2015 - 04:12)
však je také Krav Maga...Že Km vymyslel Slovák, nebo cech. Nevím přesně. Proti ruské systeme špatná je ti odvarek
oprava (Po, 21. 12. 2015 - 04:12)
Systema spetznaz
Jahoda (Po, 21. 12. 2015 - 07:12)
Systema spetznaz na You Tube je video:Cesta boje -Krav Maga a tam se uvádí,že K.m vznikl v židovské komunitě 30 let jako odpověd nacistickým terorizujícím milicím.
To video je super a hlavně plně plně vystihuje bojovnost židovského národa.Ti se jen tak nedají .
Aještě jsem našel na You Tube jedno super video a jmenuje se:Navy SEALs Music.
Dále je tam super video:United States Armed Forces Medley .
Anyní jedno extra super video pro českého bolševika,který tak nadává na Novinky cz na USA,západ,svobodu a demokracii a církevní restituce a jmenuje se:The Marine Corps Hymn,March
Jahoda (Po, 21. 12. 2015 - 07:12)
na You Tube je video:Cesta...ale jedno z nejhezčích videí na You Tube je Hatikva.
Karel (Po, 21. 12. 2015 - 20:12)
Migrace do zemí Evropy s...Jediný stát ,ktrý se z diverzitou kultur dokáže vyrovnat a to silnou ekonomickou pákou jsou podle mně státy anglosféry,ačkoli Austrálie již též tone a vymezuje se proti přistěhovalcům islámu.
Dva jediné opravdu ekonomicky silné státy,které nežijí jen z minulosti a státních výdajů a několika málo silných firem jsou GB a USA.
Už několikrát v historii ukázali,že dokáží přestát i ekonomické krize prostě tím,že se lidé na nižších stupních společnsti vystěhují jinam,nebo dřou bídu z nouzí,ničeho se nedovolají a ekonomika,střední a vyšší vrstva normálně funguje dál.

Pak jsou tu státy jako je Rakousko,Francie,které kdysi byly velmoci a nyní mají ještě ten sentiment.
Co se týče států jihu Evropy tak to byli vždy cestovatelé a mořeplavci a mají velkou výhodu,že jejich kultury opravdu stojí za to a jejich mladí bez práce se celkem uchytí všude na svěětě a nemusí to být jen jako mafie jak je to třeba u Balkánců,Rusů,Srbů.

Státy jako Česko,Slovensko,Maďarsko moc dobře vědí ,že jejich existence stojí a padá s tím jak si uhlídají společenské životní prostředí a tradice u nich doma v jejich zemi.

Takže suma sumárum,nenechme si diktovat od "staré evropy" nějaké kvóty,ten jejich socioekonokratický inženýrismus už zavedly soudružky feministky co vládnou už od konce války ve Švédsku a mají nyní ve Stockholmu 1/3 lidí ,kteří mají totálně jiné způsoby života a pochází úplně odjinud než z Shengenu.

Lidi jako Konvička betu,další jako zpěvák Ortel už beru s rezervou,i když necítím přímo nenávist k na první pohled cizokrajným cizincům ,bohužel jinak než ,aby někdo šířil silně negativní postoje k nim se uhájit naše svobnoda a naše kultura a tradice a jistá historická kontinuita našeho živta nedá.
Karel (Po, 21. 12. 2015 - 21:12)
na You Tube je video:Cesta...Jistě,doufejme,že tuto techniku nebudeme muset potřebovat umět.Je to podle mně tak akorát na velké kulové a pro profesionální zabijáky,nájemné vrahy atd,
Karel (Po, 21. 12. 2015 - 22:12)
ale jedno z nejhezčích...Nejlepší obranu je útěk,k tomu je ale potřeba sociálně demokratická společnost,aby na to lidi měli vzdělání,ty tvoje techniky sebeobrany jsou proti opravdu jen pro speciální zásahy proti ozbrojené mafii,ve stísněném prostoru,proti různým typům bodno sečno tržných zbraní.
A v zemi omezeých lidských svobod,kde má každý psychopat možnost mít poloautomatickou zbraň jsou tyto techniky k ničemu.

Nejlepší proti drobným zlodějíčkům je mít trénink boxera viz. video jak si nepřišli na jednoho pstavu menšího důcjodce tři vyděrači.

http://wn.com/Drunken_Thugs_Try_To_Rob_This_Old_Man,_But_Little_Do_They_Know_He%27s_A_Former_Boxer..
Karel (Út, 22. 12. 2015 - 00:12)
zpráva 21,12,2015

Rakousko nemůže přijmout ročně více než sto tisíc migrantů. V rozhovoru poskytnutém rádiu Ö1 to uvedl vicekancléř Reinhold Mitterlehner.

Odmítavý postoj některých zemí východní části Evropské unie včetně Česka k přijímání migrantů dlouhodobě kritizuje i rakouský kancléř Werner Faymann. Státy, které se nezapojí do schváleného přerozdělení běženců, by měly podle něj mít omezený přístup k fondům EU. Vídeň očekává, že letos v zemi žádost o azyl podá až 95 tisíc lidí, což odpovídá zhruba procentu místní populace. V roce 2014 přitom Rakousko zaregistrovalo pouze 28 tisíc žadatelů o azyl, z nichž 38 procentům nakonec ochranu poskytlo.

Mám dojem že by se měla recipro4n2oprášit varianta na stavbu dalších bloků temelína nejlépe u Hodonína směrem na Vídeň,starou technologií jakou měl Černobyl...dkud jejich vláda nezmnění názor.
Tonda (Út, 22. 12. 2015 - 01:12)
Nejlepší obranu je útěk,k...Nejlepší způsob je praktikovat bojové umění permanentně i v době míru je to pro člověka dobrá věc,protože rozvíjí fyzické a psychické složky, a učí člověka bránit se. Jinak nejlepší z těch military systému, je ruská systema spetznaz. Je to vynikající a propracovaný systém. Hlavně ve vyšších levelech.
Karel (Út, 22. 12. 2015 - 01:12)
Rakušáci se zbláznili,je jich stejně a ročně by nabrali 1 procento arabů,hezky by si to nechali proplatit z fondů EU a arabi pak jezdili s Rakouským pasem po celé EU,tudíž to nemá být jen výhradní rozhodnutí členských států,na podobné vážné rozhodnutí by měl být práv veta jednotlivých členských států.Jen kvůli tomu že Rakušáci jsoou bývalí zuřiví katolíci nepadne celá eu,dřív zas byli zuřivě protisrbští a vyvraždili milion srbů,většina byli civilní popravy.
Karel (Út, 22. 12. 2015 - 01:12)
Nejlepší způsob je...Můj level by na specnaz nebyl,preferuji zásady pokrytí útoku chráněním si citlivých zranitelných míst,prtože ubránit se např. útoku nožem nejde,protože ve městě neudržíte odstup minimálně asi 10 metrů na vytažení zbraně a minimálně dva výstřely.Jednoduše musíte umět utíkat,neboť netasíte ani zbraň ani nůž.Nošení zbraně by navíc muselo být hned na dosah a jedna ruka by měla i při chůzi zůstat nad zbraní,přesně jak chodí agenti KGB např. Putin.To stejně je houby platné v případě atentátu,který se děje každý měsíc v USA,kdy útočí úplně nečekaně a namátkově do davu,kdy ani nevydíte kde je útočník.
Doporučuju se na to vykašlat a raději mít rychlé nohy a bystré reakce.
kAE (Út, 22. 12. 2015 - 01:12)
"Odmítavý postoj...Pablb tohle tvrdí ve chvíli,kdy ministr vnitra dostal zprávu ,že islámké a to se podržte školky! neučí děťi inkluzi ale vedou je k izolaci od rakouské společnsti,ted s milionem přistěhovalců ročně děti naopak učit jinde než v islamských školkách půjde jednou k izolaci od většinově arabské rakouské společnosti.
Na Vídeň místo na Bělehrad!
Ještě že senilní rakouskofil Schwarz. nevyhrál,protože narozdíl od svých předků islamobijců by stejný postup presazoval ve své liberalistické straně i v ČR.
K (Út, 22. 12. 2015 - 02:12)
Podivné ce se děje,např. v minulém GP byl i průvod pedofilů.Světe div se.Jsme v ČR hol slave,otroci otroků sv.ř.římské.Chtělo by to císaře nebo krále,který by načas vyhlásil konec náboženské tolerance s dobou přechodno konvertovat na katolíky,já bych do tooho kostela klidně chodil a byl by klid,doma ať si dělaj co chtěj,leštěj nad ilegálním pornem z holandska nebo klekaj a modlej se k mecce,ale ne na veřejnosti a v politice,diplomacii.
aladin t (Út, 22. 12. 2015 - 10:12)
Lid si žádá nového boha.Bůh hojnosti.Zlaté prase již letí ,v kamionu s coca colou o výkonu 1000 prasat je bůh který nasytí spolu s filmem od Shwarzenegra o utínaných hlavách a trojprsatých mutantkách všechny vaše výčnělky a otvory a projdou vašimi naplněnými útroby do záchodu a odtud do moře odkud znovu přijdou na trh v podobě rybích prstů,krabích tyčinek.
Jahoda (Út, 22. 12. 2015 - 10:12)
Lid si žádá nového...největší pedofil je kapitán Iglo,jeho prsty znají děti po celém světě a co se týče průvodu pedofilů,potom je všechny ofotit a preventivně sledovat.
Aladin (Út, 22. 12. 2015 - 11:12)
Prasečí kůže i s opálenými zbytky chlupů v podobě rybích prstů ,které rybu neviděli,namíchané sojovými boby a doplněné palmovým olejem předsmažené v obřích smažících továrnách jsou láskou,kterou santa claus obdaří chudé děťi na celém světě.
Děťi mafiánů budou ,ale jíst maso z telat,holoubat,šnaky na bordeux,křepelky s lanýži nadívané kaxhními prsíčky s brusinkami a husími játry.To vše zapijí vínem z vinic v brasílii,které jsou v místě kde dříve žili indiáni,kterým dali deku s nasmrkanými hleny nových druhů tropické chřipky a jejichž hlavy vysušené do zdobných miniatur zdobí vytríny jejich v brasílii žijících otců,potomků nacistických ssmanů vedle cigar habana a originálů tiskopisů hitlera.
To bude teprv ta pravá atmosféra vánoc.Pak se půjde do bordeli s třemi mladými nezletilímy chudými dívkami v nacistické uniformně.
Jahoda (Út, 22. 12. 2015 - 11:12)
Pablb tohle tvrdí ve...at si poblázněné multikultůry své jihadisty a islamisty hýčkají,oni je pak multikulturně obohatí,viz třeba USA,kde byl za vlády Republikánů poměrně klid a nyní,za vlády Demokratů,těch modrých oslů,je tam islamistický útok v průměru jednou za měsíc.
Bojová umění se netřeba učit,nejmocnější meč je slovo,stačí podpořit světový boj proti terorizmu a stát na straně USA a NATO a bránit Israel.
Bez provokace,řeči na internetu jsou jihadistům pro smích,krom ...
Žalm 125-KDO DOUFAJÍ V HOSPODINA,JSOU JAK HORA SIJÓN.
Kdyby Hospodin nebyl při nás
-Izrael at řekne-,
kdyby Hospodin nebyl při nás,
když proti nám povstali lidé,
zaživa by nás tehdy zhltli
v hněvu,jímž proti nám vzpláli.
Tehdy by nás zatopily vody,
dravý proud by se přes nás valil,
tehdy by se přes nás převalily
vzduté vody.
Požehnán bud Hospodin,
že za kořist nás nedal jejich zubům !
Unikli jsme jako ptáče
z osidla lovců.
Osidlo je protrženo,
unikli jsme !
Naše pomoc je ve jménu Hospodina:
on učinil nebe i zemi.
.......................A toto je Hospodin,živý Bůh Israele a israelští jsou jeho vyvolený lid,on je ochrání a vždy za ně bude bojovat ,jak jinak si také vysvětlit to,že přes 44 nepřátelských států ten malý židovské státeček doposud nedokázalo zahnat do moře?
At žije Israel!
Prasečí kůže i s...já Aladin rybí prsty zásadně nejím.
Je to chemická slátanina a s nima drtivá většina salámů,klobás a párků.
Všude samé E.
Prostě to nekupuji !
Pokud dostanu chut na maso,koupím si řezníka maso a z tohoto masa si pak u svého známého řezníka nechám udělat za poplatek klobásky a vím,že tam toho masa je přes 95 %.
Žrádlo (bez urážky prosím..) v podobě salámů ze supermarketů omítím,nekupuji a nejím.
já Aladin rybí prsty...odmítám
Jahoda (Út, 22. 12. 2015 - 15:12)
Nekupuj, nejez, nikdo tě...no ale třeba,pokud bych si třeba chtěl dát knedlik,zlečíčko a bůček-islám by mě nutil si ho nedat a ani pivo by nepovolil.
Narozdíl od Judaizmu,pokud bych chtěl v Israeli si mohu zajít i během ramadánu do České kuchyně a ničit si zdraví dle libosti.
A zde je ten rozdíl...
Na jedné straně zákaz a na té druhé tolerance a svoboda jednání.
A zde je jasný rozdíl mezi Islámem a Judaizmem.
Jinak Israelská Košer kuchyně je super a celý ten národ je podle toho ve formě a zdravotně IN.
Tak je to samy zdravý,hubený a člověk ve formě...
Jahoda (Út, 22. 12. 2015 - 16:12)
U Islámu je ten problém že...já to již pral v smyslu džidádu zde na Doktorce,že když prorok Mohamed jednou dostal v Mekka záchvat,padl na zem a od úst mu šla pěna a chroptěl v křečích,okolojdoucí mu řekl-to do tebe vztoupil Alláh.
A protože Mekka byla za proroka Mohameda poutní modloslužebné místo se spoustou fetišů,model a hliněných bůžků,hliněná modloslužebaná socha zvaná alláh byla jedna z nich.Dá se říci,že to byla asi největší modloslužebná socha a byla celá z hlíny.
A toto je původ Alláha.
Dle mého názoru to byl pouštní démon.
No.....lituji Doktorku cz,ona v dobré víře dala sem článek o Islámu ve snaze jej lakovat na růžovo a my ji kazíme image...ha,ha,ha.
Jahoda (Út, 22. 12. 2015 - 16:12)
já to již pral v smyslu...psal.
Jahoda (Út, 22. 12. 2015 - 17:12)
psal.jenže v islámských arabských státech není žádná opozice jako v ČSSR za časů normalizace.
Tam není velikán jako by Václav Havel,který by upozornil na páchání zla tak,aby se k němu připojil celý svobodný západní svět.
Václav Havel proto leží v žaludku všem kryptobolševikům,exestébákům a komunistickým chrochům ,rádoby kapitalistům a tunelářsko zlodějským kurvám,které po to,co jejich mafie zozkradla ČR,zakorytovala se ve funkcích a své zlodějny svádí na nějakou "pravici" !
psal.jenže v islámských arabských státech není žádná opozice jako v ČSSR za časů normalizace.
Tam není velikán jako by Václav Havel,který by upozornil na páchání zla tak,aby se k němu připojil celý svobodný západní svět.
Václav Havel proto leží v žaludku všem kryptobolševikům,exestébákům a komunistickým chrochům ,rádoby kapitalistům a tunelářsko zlodějským kurvám,které po to,co jejich mafie zozkradla ČR,zakorytovala se ve funkcích a své zlodějny svádí na nějakou "pravici" !
jenže v islámských...žádná v tomto státě nikdy nebyla!
Václav Havel je jeden z největších velikánů svobodného západního světa. Tam byla upřímnost!
Jak se dozvěděl,že má dostat cenu od Němců spolu s panem Putinem-odmítl ji.
On prostě věděl,že tady již dlouho nebude a proti ji odmítl.
Tu cenu,kterou pan Klaus nikdy nedostal a proto ji ani nemohl vracet...je to celé k smíchu.
Co vy na to?
Prý byl pan Havel alkoholik....)))
A jak by nemohl být,když mu STB a bolševik ničil život.
Zato kdejaký udavač,domovský důvěrník a milicionář se měl jak prase v žitě.
Ti chlastat nepotřebovali a přesto chlastali,udávali,kradli a dokonce i ta pedofilie jim byla prominuta,stejně jako to,když prznili ženskou.
Tam byla jasně řečeno,....když bude nějaká nehoda s ženskou,nevadí,to nevadí,to se upraví....
Podobnost s jihadisty islamisty čistě nenádodná.
Ti si také dělají co chtějí a morálku neznají,jak by také ne,když pr. Mohamed loupil,volal po rasové a náboženské segregaci(jeho nenávist proti Židům) prznil děti a otročil a Marx a Engels to samé jako on.
První čistokrevní nacisté volající po společnosti od Židů!
Národy a rasy rozdělují na pod a nad lidi a volají po revolučním holokaustu a likvidaci podlidí.
Hnusní a odporní rasisté označující černocha za negra(Marx) a pohrdajíce jejich kulturou jako méněcennou.
Pedofilové zneužívající pohlavně své děti (Marx svou dcerku) a odporní páchnoucí antisemité a nacisté volající po společnosti od Židů.Tak toto je v kostce filosofie Marxe,Englse,Lenina-ten tuto teorii uvedl v praxi a proroka Mohameda.
Tak proto nenávist jak u islamistů,tak u bolševiků-každý se řídí svým vzorem!
Tam není moc rozdílů a hitlerův naciszus čerpá ze stejných kořenů.
Ve všech těchto filosofiích je pronásledování Židů!
Kolektivní vina a vyvolávání nenávisti proti nevinným lidem!
Chudáci israelští...těm napříč dějinama nikdo nedal pokoj.
Ale nyní mají svůj stát,svou zem a tu nedají.
NEDAJÍ a schovají se před lidskou špínou a nenávistí jedno od kud..at žije Israel,at žije Israel,kvete poušt,kvetou růže,kvete sad,každý z nás má Židy rád a je jejich kamarád-at žije Israel,můj milovaný národ jehož se já Jahoda cítím členem a znova opakují-jsem Žid!
Jahodo máš to … (Út, 22. 12. 2015 - 18:12)
no ale třeba,pokud bych si...Přes den během ramadánu panuje v městech muslimského světa relativní klid, naopak, po západu slunce jsou v ulicích měst běžné oslavy, hostiny, a jiné „noční dýchánky“, nezřídka včetně živé hudby a vášnivých konverzací na různá témata

viz wiki ramadán
Reklama