Reklama

Trestani dospelych deti

dalsi (So, 29. 9. 2012 - 13:09)

já chodil v normalizaci na...pohadkar

trestání za kom (So, 29. 9. 2012 - 13:09)

bože další ulítlej kokot...já chodil v normalizaci na základní školu od 1980-1989. Učitelka nás v prvním stupni řezala jak žito, hlavně facky, bylo to dost špatný na mě byla zasedlá. Na druhém stupni jsme dostávali na výběr od učitele přírodopisu: chceš poznámku nebo ránu? do uličky, ohnout, a prásk. Rána byla laminátovou tyčí na zadek a to vší silou. to jelito jsem tam měl týden. Před celou třídou. Všichni to respektovali a nikdo neprotestoval. Byla to volba. Holky si vodil do kabinetu, jestli dostaly taky to nikdy žádná neřekla. Měl pak z toho dost velký problémy protože si na něj přišli rodiče kluka kterému místo na zadek dal pěstí a vyrazil mu dech. Já pak při náděhu na třídní důtku taky raději volil výprask než důtku a dostal jsem jednu ránu pravítkem od třídní s tvrzením že mi dává další šanci. Kdo má zájem o jména těch učitelů atd klidně předám..

bylo mi 17... (So, 29. 9. 2012 - 13:09)

Tak to mi nepřijde vůbec...bože další ulítlej kokot co si plete tohle s sm povídkama. Brácha držel, mamka a snad i sousedi? Táhni si honit péro někam jinam. Každý kdo si prošel doma trestáním výpraskem ví svoje. Ale takhle ulítnutý fantazie tak to je mazec. Já v 17 se postavil otcovi a řekl, "už na to nemáš" když vyhrožoval. Vážil jsem víc a měl za sebou 3 roky boxu. Když jsem viděl jak zareagoval tak jsem jí začal pohrdat. byl to ubožák kterej mlátil moji mámu, ségru s mě asi do 12 let. Nikdy jsem si dobrovolně nelehl a nestáhl kalhoty. Vždycky jsem bojoval tak že mi sotva dal nějakou ránu. Teď když ho vidím po letech je to starej, slabej člověk kterého když padne na zem tak ho překročím.. vláštní je že moje sestra mlátí svoje dva kluky úplně stejně jak to dělal on. Neřešit a mlátit. Já svého syna nikdy neuhodil a neuhodím.

Luboš (Čt, 27. 9. 2012 - 22:09)

Bylo mi 17, když jsem dostal...Tak to mi nepřijde vůbec normální.Asi měli tví rodiče nějaký velký psychický problém a ventilovali si ho na svých dětech pomocí nesmyslných a přehnaných fyzických trestů.

Miloš (So, 22. 9. 2012 - 06:09)

Bylo mi 17, když jsem dostal poslední výprask.Od mala jsem se vždycky musel svléknout donaha. Musel jsem si lehnout na postel,brácha(15)mi držel ruce, matka nohy a táta mě řezal řemenem,důtkami i rákoskou. Pak jsem musel poděkovat za trest a na 30 minut si kleknout v kuchyni do kouta. Také brácha dostával stejné tresty. Pár výprasků jsme dostali i přes záda,prsa a břicho.

4you (St, 12. 9. 2012 - 11:09)

Moje spolužačka byla střašně bitá doma před plesem. V tu dobu zrovna byly třídní schůzky a ona měla průser ve škole. Měla počkat na rodiče až večer přijedou. Už byla připravená, v zimní bundě a v šatech. Já šel počkat ven. Pak už jsem slyšel jen douchnutí dveří,křik a strašně moc ran. Znělo to jako když se klepou koberce.Po asi 3 minutách přišla dolů, celá ufňukaná. Celou cestu na kulturák si držela zadek a hned se musela jít znovu namalovat a upravit si spráskaný šaty- takový fialový, s korzetem a sukní s kruhama. Stejně o na nich bylo vidět jak strašně dostala.

Jan (Pá, 7. 9. 2012 - 14:09)

Mě táta v 18ti vykastroval za to že mě chytil píchat ségru. Uznávám nebylo to poprvé a od mějakejch 16ti sme si to užívali ale co je moc to je moc!

Fernando (Čt, 6. 9. 2012 - 22:09)

Ivo, to co jsi slyšela, jsou obyčejné pomluvy - lidi už nevědí, co všechno by na komunismus měli svádět. Tělesné tresty ve školách byly za minulého režimu zakázány; školní řád (1950) přesně stanovil odstupňování možných trestů pro žáky základních škol: 1.napomenutí třídním učitelem před třídou, 2.napomenutí ředitelem před třídou, 3.snížení známky z chování. Naopak na Západě prošla tato otázka dokonce i parlamentem: v roce 1953 jednali poslanci na ostrově Man zcela vážně o výprasku a veřejně ho schválili.

andrea (St, 5. 9. 2012 - 23:09)

v 70 desátých letech a to jsem bydlela s mámou se vše řešilo jinak když jsem mněla prúšvih tak se to většinou řešilo domluvou, výprask byl jen občas když šlo o něco vážné,to musela sukňe nahoru a lehnout na postel pak přišla matka s klepáčem v ruce a hezky mi nařezala a bylo

Hana (Pá, 24. 8. 2012 - 22:08)

V 80.letech dostávali...se Sylvou plně souhlasím..to "jenom" vařečkou..já s ní dostávala na holou prdel, tak, ze jsem ji mela modrou tyden. to bylo revu a slz..kdyz byla o me asi treti zlomena, moje milovana maminka si na me poridila slauch..zdanlive obycejny kus tenke gumove hadice..tu bolest a a fialove jelita na prdeli si nedokazete predstavit...

Filip (Čt, 26. 7. 2012 - 23:07)

pětadvacet na holou ještě nikomu neuškodilo, když se někdo neumí chvat, tak pětadvacet na holou zaslouží

Iva (Čt, 26. 7. 2012 - 10:07)

Občas slyším, že tělesné tresty jsou pozůstatek komunismu u nás a že na tom zlatém západě by se nemohlo stát, aby holka dostala pětadvacet na holou.
Já mám už řadu let sestřenici ve Francii, kde jsou prý tělesné tresty oficialně zakázané, nicméně se nadále běžně provádějí. Prý tam viděla i inzerát, který nabízel kožené důtky velmi vhodné právě pro trestání dívek a mladých manželek. A nebyl to žádný sex-shop, ale normální obchod.

filmtt (So, 5. 5. 2012 - 11:05)

Studio dokumentárních filmů připravuje sociologický dokument o roli tělesných trestů ve výchově a mezilidských vztazích.
Pro tento nekomerčni projekt hledáme lidi, kteří se nebojí podělit o své zážitky ať v roli trestaného, či trestajícího. Více informací nezávazně na: [email protected]

lukas (Ne, 6. 11. 2011 - 14:11)

Je mi 15, jsem v prváku na...domco ja kdyz byl v tvem veku tak byl nba tom stejne,klidne i 3krat poradnej narez na holou kolikrat i kvuli kravine na kterou by clovek mavnul rukou jinak sem byl bit remenen a nejvic rákoskou,kolikrat i 50ran slo a zadek totalne fialomodrej a tejden sem si poradne nesednul,ted co mam skolu za sebou tak uz mam klid,drz se

Jakub (Čt, 6. 10. 2011 - 08:10)

Jsem už středoškolačka....Výprask byl zasloužený, ikdyž připouštím, že možná neúměrný. ostatně, kdo z nás to občas nepotřebuje? Neodsuzuju to

malý (Po, 26. 9. 2011 - 05:09)

ja sem se pokadil do slipu

Básník (St, 2. 2. 2011 - 11:02)

Já jsem před lety sostal...To ses vyhonil, co?

Američanka zast (Út, 1. 2. 2011 - 22:02)

Před soudcem ve floridské Tampě v pondělí poprvé stanula 50letá žena, která ve čtvrtek zastřelila své dvě nezletilé děti. Důvodem mělo být jejich údajné odmlouvání. Policii zalarmovala matka Julie Scheneckerové.
Výjezdová hlídka ženu našla v jejím domě, na šatech měla krev svého 13letého syna a o tři roky starší dcery. Vyšetřovatelům řekla, že děti odmlouvaly a ona to už nemohla dál trpět, což by prý měli pochopit.
S pistolí ráže 38, kterou koupila pět dní před činem, plánovala zastřelit i sebe, ale nakonec tak neučinila.

Místní média uvedl, že maminka Julie svého syna Beaua ve čtvrtek vezla na fotbalový trénink. Cestou ho střelila dvakrát do hlavy a pak se vrátila domů, kde našla dceru Calyx, jak řeší u počítače domácí úkol, tak ji střelila do tváře.

Otec dětí, který je vojákem, byl v době činu na služební cestě v Kataru. O vraždě dětí se dozvěděl v pátek.

ach ach (Po, 31. 1. 2011 - 02:01)

Já jsem před lety sostal...krása :)

Dominik (Po, 31. 1. 2011 - 02:01)

Já jsem před lety sostal strašný výprask od zdravotnice na táboře. Bylo mi 12 a byl jsem hrozně drzej a vychytralwj, jednou jsem i zdrhnul koupit si cigarety a pohrozili mi, že pojedu domů, to se mi nechtělo a chvíli jsem byl hodný, pak to začalo znovu, jednou jsem nechtěl na výlet s táborem a vymyslel si, že je mi špatně a to jsem neměl. Zůstala se mnou zdravotnice, by li jsme sami v táboře. Vzala mě na marodku, zamkla a řekla, že ze mě tu nemoc vyžene. Postavila doprostřed lavici a přikázala - kalhoty dolu a lehnout na břicho, nejdřív jsem se smál, ale byla nekompromisní a přísná a zařvala to znovu, začal jsem se bát a udělal to. Svlékl jsem se z kalhot a lehl si, vyhrnula mi triko až na záda, připoutala mi nohy za kotníky a pod koleny, pak několika utěrkami přes záda, to už jsem tušil, co bude a začal prosit, řekla mi, že dostanu nářez, na jaký nezapomenu, že mi to zlobení, drzost a simulaci vyžene z těla, do pusy mi strčila udělaný roubík a začala švihat prutem, páni, já myslel, že umřu, vřeštěl jsem i přes roubík, tekly mi slzy, nudle, svíjel jsem se, jak to šlo, klepal zadkem, švihání pokračovalo hodně dlouho, nevím, kolik jsem dostal, ale byl jsem počůraný, zadek mi hořel a já už bez přestání jen vyl. Pak mi umyla zadek octovou vodou a já se podělal. Pak mě odvázala, musel jsem se osprchovat, znova byla octová voda a já musel klečet s nahým zadkem uprostřed marodky, omlouvat se a prosit za odpuštění. Nesedl jsem si pořádně 3 dny a byl nejhodnější v táboře, už nikdy bych takový vejřez nechtěl dostat.

Reklama

Přidat komentář