Reklama

Polykání spermatu

cmos (Út, 11. 5. 2010 - 11:05)

andrea

To je vtedy, ked poriesi hromadu pradla, spravi s deckami ukoly a navari veceru ? :D

Andrea (Út, 11. 5. 2010 - 01:05)

Dobry panove. Vase starosti bych chtela mit. Takze polykat, nepolykat, kourit, nekourit. Je vubec neco, co vas zajima mimo tohle?
Ja to nechci zjednodusovat, ale zatimco my zeny resime hromady pradla, detske ukoly, veceri a ja nevim co jeste tak vy sedite na doktorce.cz a polemizujete o spermatu?
Jinak ja polykam. (Ne vzdy, jen kdyz si to partner zaslouzi:)))

Vlastík (Út, 11. 5. 2010 - 00:05)

Adélo:
každý muž by to... To se dá, ale vydržel bys s babou, která by tě ani nekouřila?

x.y. (Út, 11. 5. 2010 - 00:05)

Adélo:
každý muž by to chtěl - jen je možné, že to nechce ta jeho a on už rezignoval - nepřemlouvá jí.
Ale chtěl by to každý. Nevěřil bych, že by to nějaký chlap nechtěl, že by se mu to nelíbilo. To je absurdní.
Ano mám teď milenku, která to nechce - tak jí ještě budu jemně přemlouvat a pak také rezignuju - přeci nebudu prosit každý večer. Ale chtít to budu stále

cmos (Po, 10. 5. 2010 - 13:05)

Pepek vyskoč, blbý si ty, kebyže si prečitaš prispevok vyššie, zistil by si, že som chlap, takže jedine kohut

::: (Po, 10. 5. 2010 - 11:05)

mě odporné i cucání kokota,ale vylízat mě může to mám radši jak mrdání čuráka mít v pičisku

Adéla (Po, 10. 5. 2010 - 11:05)

Adélo:
Tím ti jen říká,...Někomu to prostě chutná a jinému třeba ne, co já vím. S mužem jsem 15 let a líže mě strašně rád, klidně i denně, říká, že mu tak ještě žádná nechutnala...
Já nepolykám vždy, někdy na to nemám chuť, takže si to nechám vystříkat třeba na prsa. A znám spoustu žen, které by si to do pusy nikdy stříkat nenechaly a žijí v dlouhotrvajících svazcích... každý muž to asi nepožaduje

Pepek Vyskoč (Po, 10. 5. 2010 - 10:05)

cmos - ty jsi ale slepice.A blbá k tomu

cmos (Po, 10. 5. 2010 - 01:05)

xy
Nesud podla ostatnych seba. Ked myslis ze takato blbost je dôvod aby niekto zahybal manzelke, tak to asi nechapes pravy vyznam manzelstva a slova ako laska a podobne.
A o tom ze to chce kazdy chlap tiez pochybujem.

x.y. (Ne, 9. 5. 2010 - 23:05)

Ninko:
Řídit se tvou radou, taky by si asi nezašukaly.
Chce to totiž každý chlap. A buď ti pravdivě řekne, že to chce nebo ti to neřekne a bude hledat milenku, s kterou to zažije.
Resp. se nediv, až ti ten tvůj náhodně zahne (stává se to v manželství) - a místo aby potichu vzpomínal, tak si s normální holkou, co i polyká, řekne "Ježíš, to byla milenka!" - a bude chtít permanentní opakování :-)

Alois (Ne, 9. 5. 2010 - 23:05)

Adélo:
Tím ti jen říká,...Osobně Ti x.y. ze srdce děkuji za to, jak čistě a jasně zde zvěstuješ to své evangelium. Tvé řádky jsou jasným svědectvím o našem Pánu. Podle osobního vztahu poznáme, kdo je Božím dítětěm. Hlásáš pravdu, to slovo, a odhaluješ tím padělky pravdy od VRO. Díky moc, bratříčku. HaleluJah !!!

x.y. (Ne, 9. 5. 2010 - 23:05)

Adélo:
Tím ti jen říká, jak moc tě miluje, jak se mu líbíš. Poševní sekret (a samozřejmě i sperma) není kulinářský výrobek ani drahocenné koření. Patří ale k intimitě a ke vzrušení. Pochybuju, že by dokázal nějak relevantně rozeznat tvou vhuť od jiné ženy nebo dívky.
Manželka sperma prostě "sní" - při orálu až do konce prostě spolyká, po běžném sexu si ještě olíže zbytky. Řeší to veškeré problémy s hygienou, špinavými prostěradly (třeba na návštěvě trochu trapné). A je to z hlediska páru naprosto krásné a přirozené. Po sexu zůstaneme spolu, v rámci jisté dohry si mě olíže a přitulíme se k sobě.
Je poněkud nelogické, pokud se žena v jedné vteřině mazlí s tvrdým penisem a v druhé vteřině se odtahuje, hledá ubrousky a pološtítivě se otírá, nebo nechá muže s dozvuky orgasmu v posteli a běží do koupelny.
I poševní sekret chutná pokaždé trochu jinak a někdy se stane, že ta chuť je výrazná a není úplně ideální - tak třeba nejdu úplně hluboko a jen si olížu poštěváček. Vzrušující je to dění samo o sobě. Jediné, co pochopím je to, že sperma v očích není asi úplně "top".

cmos (Ne, 9. 5. 2010 - 14:05)

hned pri prvom stretnuti hehe

Anna (Ne, 9. 5. 2010 - 14:05)

Najdi si polykačku a... A nebo do toho když se vám to zamlouvá

Ninka (Ne, 9. 5. 2010 - 14:05)

Najdi si polykačku a neotravuj. Holky, zeptejte se hned na začátku, jestli to po vás bude chtít a když tak jděte od toho.

kundál (Ne, 9. 5. 2010 - 14:05)

neřešte píčoviny a polykejte!!!!!!!

Adéla (Ne, 9. 5. 2010 - 13:05)

Prostě úprk do koupelny je...Při tom příspěvku jsem se musela usmát, můj muž mi totiž říká, že tam mám tu nelepší Algidu na světě a za žádnou jinou by ji nevyměnil ;-) Takže asi ani za vanilkovou :-D

x.y. (Pá, 7. 5. 2010 - 17:05)

Prostě úprk do koupelny je silně demoralizující a chlapa to vyloženě navádí zkusit to i jinde.
Opravdu doporučuju se pomalu osmělit, pomazlit se s povadlým penisem, nechat si to nastříkat na prsa a podobně.
Fakt si, holky, myslíte, že tam máte vanilkovou zmrzlinu?
Takže já v rámci předehry budu lízat holku, pak pauza - utíkám do koupelny setřít jazyk a vyčistit si zuby, pak se vrátím do ložnice "miláčku, předehru máme za sebou, jdeme souložit?"

cmos (Pá, 7. 5. 2010 - 13:05)

tak to nepolykaj. Mojej frajerke z toho bolo tiez par krat vyslovene zle od zaludka. Ja neviem, ja by som sa uz asi ani nedokazal spravit z vedomim toho ze sa pritom bude tvarit kyslo a bude jej z toho chuderke spatne a potom bude frflat a bude sa citit zneuzita alebo co - to je hnus. Radsej sa jej pekne spravim na prsia, pretoze to ma tiez rada a ked vidim jej usmev tak ma to vzrusuje ovela viac ako ked sa mračí.

m (Čt, 6. 5. 2010 - 22:05)

Psal jsem že utíkala do...Musím Ti dát Karle v tomto za pravdu,co se týče chuti žen.Hlavně ženy pracující ve zdravotnictví,konkrétně v nemocnicích.Tam se nachytá všeho od zlaťáka přes MRSU po žloutenku F a tak dál.

Reklama

Přidat komentář