Reklama

Polykání spermatu

Ypsilon (St, 30. 7. 2008 - 03:07)

To je trochu drsný přirovnání, ale trefný.

Věrka (St, 30. 7. 2008 - 01:07)

Zkuste polknout kemra vytaženého z paty a pochopíte děvčata,kterým to nejede,já osobně polknu ráda,pokud to má grády a jsme vzrušení,ale hlavně ho ocucám jen chlapovi,kterému věřím zdravotně,nejsem prase.

Hulk (Út, 29. 7. 2008 - 11:07)

Mít ho na těle, nebo v těle, většině žen nevadí, naopka; ale polykat to nesnáší většina - o tom je tenhle článek.

hlavne-me-nesez (Út, 29. 7. 2008 - 11:07)

Tak to sem presne cekal. Holka ktera se nestiti semene je stetka :) Vy dve prectete si znovu muj prispevek, hlavne posledni vetu. Nerozebiral sem polykani, ale odpor k spermatu jako takovem(mit ho na tele v tele atd.)

Bohouš (Út, 29. 7. 2008 - 08:07)

Brudrová je už infikovaná choroboplodným zárodkem z čoklího ocasu když je spolu s Františkou hulili v útulku a dada je přitom s ředitelem natáčela.

Nadržená (Út, 29. 7. 2008 - 01:07)

Čerstvé broskvičky přelijte teplým vanilkovým sosem,nastrouhejte na to čerstvou vanilku a zastříkněte,není lepší snídaně,či svačinky...

pro Brudrovou (Út, 29. 7. 2008 - 00:07)

Myslíš ty, Brudrová, na něco jiného než na mikroby a infekce z mužského sémě? Možná budeš mít kundu O.K., ale moc si toho neužiješ.

Brudrová (Út, 29. 7. 2008 - 00:07)

Svět je pomatený.
Větší pí....ny,snad už nevymyslí..
Nebudou ty ženy rodit jabka?
A nemohli by spíš vymyslet preparát,který vyčistí sperma od choroboplodných zárodků?

RIDE_2_HELL (Út, 29. 7. 2008 - 00:07)

Zdravim,
hodně se tady řeší odpor žen vůči mužskému spermatu. Nechci dělat reklamu nebo propagovat tento produkt ale stojí za vyzkoušenou.

Teď budu citovat server Novinky.cz:

Britský prodejce erotických pomůcek LoveHoney.co.uk začal testovat novou pilulku, která by měla zpříjemnit párům sexuální dovádění. Tabletka totiž dokáže změnit chuť spermatu. To pak může chutnat například jako jablečný džus.

Tabletka se bere dvakrát denně po dobu jednoho měsíce a tradiční, pro mnohé nepříjemnou chuť spermatu osvěží a promění v jablečnou pochoutku.

LoveHoney.co.uk nyní hledá dobrovolníky, kteří by byli ochotní pilulku po dobu třiceti dnů testovat a do internetového blogu zaznamenávat počet ejakulací a také, jak jejich sperma postupem času chutnalo sexuální partnerce či partnerovi.
Lidé pilulky testují hlavně "z lásky"

"Samozřejmě nabízíme odměnu. Jde ale o práci, kterou lidé dělají spíše jako zálibu a z lásky než pro peníze," uvedl šéf vývoje v LoveHoney Ali Carnegie.

Další novější článek:

Před časem jsme vás informovali, že se hledají dobrovolníci na testování změny chutě spermatu po užívání nových léků. Ti už se nalezli. Dobrovolnice Maya denně ochutnává ejakulát svého přítele Shana a výsledky zaznamenává na internetu v blogu, který je volně přístupný všem uživatelům sítě. Potravinový doplněk má chuť spermatu změnit z nechutně slaného na svěže jablečný.

Maya a Shane byli vybráni ze dvou a půl tisícového davu dobrovolníků. Po dobu třiceti dní bude Shane užívat dvakrát denně pilulky a Maya ochutnávat jeho ejakulát. Test začal dvanáctého září a po devíti dnech už pár zaznamenal první zlepšení. Zatímco na počátku hodnotila Maya chuť semene jako slanou, avokádovou či s příchutí trávy, dnes dala ejakulátu známku číslo pět a příchuť označila za jemně nasládlou. Maximální hodnota na stupnici je sto, ta náleží chuti zeleného jablka odrůdy Golden Delicious. Cena výrobku je necelých šest set korun.
Existuje i prostředek pro ženy

"Provádím svému muži orální sex třináct let. Znám chuť jeho semene lépe než chuť vlastních slin. Je to navíc kuřák, takže je to občas dost nechutné. Shane musí ejakulovat minimálně jednou denně," vyjmenovala Maya příčiny, proč si internetový obchod LoveHoney vybral právě ji. "Přítelkyně nemůže zrovna provádět klasický styk, jedinou formou uspokojení je tedy orální sex," dodává Shane.

Prostředek Sweet Release pochází z USA a existuje ve dvou variantách. Jablečná zlepšuje chuť semene, citrusová chuť vaginálních sekretů. Potravinový doplněk se užívá dvakrát denně po dobu třiceti dnů, má antibakteriální účinky, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, zlepšuje imunitní systém a dodává těle omega-3 nenasycené mastné kyseliny.

Dá se koupit i u nás v ČR ale to nedoporučuji. Mají ho na e-shopu ErotickyObchod.cz za lidových 1095,- a to jen 1 balení.

Na webových stránkách výrobce SweetRelease.com se dá produkt objednat i do ČR. Tam stojí 1 balení $14.95 a multipack kde jsou 4 balení $44.85.

E-shop výrobce:
1 ks za 450,- [v přepočtu na naše Kč]
4 ks za 1350,- [něco přes 300,- za balení]

Pokud máte některá zájem nebo se domluvíte s partnerem není problém hromadně objednat - mám taky zájem.

PS: Pokud se chcete svěřit s vašimi problémy ohledně mužského ejakulátu nebo máte problémy s orálním sexem jako takovým není problém - pokud to bude v mých silách poradím.

Mějte se hezky.

Návštěvník (Út, 29. 7. 2008 - 00:07)

..v kundologii a ptákologii tvého mozku..

Návštěvník (Út, 29. 7. 2008 - 00:07)

Ve výchově !!!

Petra (Po, 28. 7. 2008 - 13:07)

Zajímavý odhod,já sperma nepolykám,protože mi příjde odporné mít ho v puse a jsem v pátem měsíci těhotenství..Tak nevím kde se stala chyba:-)

Kája (Po, 28. 7. 2008 - 12:07)

Takže nakonec problémy s početím nemají akorát štětky? No to jsou věci...

Michal (Po, 28. 7. 2008 - 12:07)

Myslím, že v průměru to dělá spíš každá šestá-sedmá...

hlavne-me-nesez (Po, 28. 7. 2008 - 10:07)

Myslim, ze holky majici odpor ke spermatu budou mit jednou problemy s pocetim. Ona v tom hraje velkou roli psychika. A pri jejich predstave, ze maji ten bily hnusny sajrajt uvnitr sveho dokonaleho tela, se asi otehotnet neda. K tomu je zapotrebi pozitivni pristup. PS: nerozebiram tu polykani spermatu, jen to ze nekteri se ho stiti i dotknout

Neospeedy (Po, 28. 7. 2008 - 09:07)

Jakube, to není pravda, že by polykaly jenom štětky. Je to o tom, že chceš sex rychle a při jednorázovým sexu tě žedná normální holka polykat nebude. Já mám třetí přítelkyni a polykaly mi mrdku všechny. Ani jsem je nemusel přesvědčovat. Ale jak tu uváděli kluci, v průměru to dělá jenom každá čtvrtá.

Terka (Po, 28. 7. 2008 - 09:07)

Přesně tak, Monico, výborně napsaný...mám to taky tak.

Návštěvník (Po, 28. 7. 2008 - 05:07)

Myslím,že to není o zamilovanosti.I kdybych milovala jako blázen mám v tomhle blok který nepřekonám.Je mi to odporné

Monica (Po, 28. 7. 2008 - 04:07)

Pro svetlanku: Proč by měly kecat? Věř nebo ne, ale takový ženský existujou. Já sama partnerovi vyloženě ráda kouřim, protože mě prostě vzrušuje, když vidim, že mu to dělá dobře... A navíc, když člověk někoho miluje, tak mu přece chce dopřát pěkný věci. To je tak, jako kdybys příteli koupila na Vánoce krásný hodinky, taky se můžu zeptat, co z toho máš... ale tady de přece už jenom o ten pocit, že díky tobě se cítí dobře :-)
A proti spermatu taky nic nemám. jak řikám, přítele miluju, tak se ho přece nebudu štítit. Neřikám, že je to buhví jaká lahůdka, ale tady snad o chuť nejde... Navíc se to dá rychle spolknout, nemusíš to v puse převalovat pět minut

Jindřich (Po, 28. 7. 2008 - 00:07)

No jo, taky mám tu zkušenost, ale těch kurviček je strašně málo!

Reklama

Přidat komentář