Reklama

Polykání spermatu

Kiara (St, 3. 10. 2007 - 16:10)

Tady to asi nekdo nepochopil. Ja jsem netvrdila, ze to neni sem tam vzrusujici. Ale to co vy si milí pani predtavujete, ze to tam kazdej strcite a strikate jako pistole, tak takhle to neni. Ja nevim co je na tom chutneho. Jestli mas hlad, tak se jdi najist do restauracky a nemusis polykat sekret tve pritelkyne. A nejmenuje se to vytok.

kotěnočkin (St, 3. 10. 2007 - 10:10)

sakryš Lauro toto mi nedělej. já se musím soustředit na práci a ne aby mi z tvého popisu celý den stál

Laura (St, 3. 10. 2007 - 09:10)

Souhlas s Danielem, orálek k sexu neodmyslitelně patří. Nebudu tu tvrdit, že pánský semeno je nějaká chuťovčička, ale ty okamžiky, když ho kouřím, jsou k nezaplacení. Je to vzrušující, jak u toho sténá, fakt u toho hejbe palcema u nohou, to nejsou jen kecy, to jak mi hezky pomáhá, aby měl už semínko v penisu. Schválně ho kouřím jenom tak jemně, aby to dlouho trvalo. A jak sebou mrská, když mi stříká do pusiny, je z toho úplně hotovej. A já se s ním budu dohadovat, že to není moc chutný, když je to pro něj vrchol blaha? Milující partnerka to udělá ráda a protože se přitom nekontroluje, hrozně mě baví ho u toho pozorovat a užívám si to taky.

Daniel (St, 3. 10. 2007 - 08:10)

Kiaro, to je fakt děs, že z nás chlapů ze všech dělaš čuňata. Samozřejmě, že si předkožku stahuju a myju každý den, takže můj žalud rozhodně nesmrdí. Než přijde na sex, obvykle se s přítelkyní společně vykoupeme a když se jí moje čistota nezdá, tak mi ho případně omyje sama. Že mě to často vzruší a dojde k něčemu už ve vaně, je druhá věc.
No a jinak, bez oboustrannýho orálku si intimní život nedovedu představit. Šťávičky mé přítelkyně mi taky nijak zvlášť nechutnají, ale když jsem vzrušený, je to moc sexy. A ona to vnímá stejně.
A nákaza? To už je úplně přehnaný. Pokud mám dlouhodobou partnerku, není čeho se bát, stejně máme včechny bacily a viry dávno vyměněný. Na WC chodíme po sobě kakat a čůrat a tam je bacilů mnohem víc. Nebo ty si snad po svým partnerovi pokaždý desinfikuješ prkýnko jak když jdu na veřejný hajzlík?

Daniel (St, 3. 10. 2007 - 08:10)

Kiaro, to je fakt děs, že z nás chlapů ze všech dělaš čuňata. Samozřejmě, že si předkožku stahuju a myju každý den, takže můj žalud rozhodně nesmrdí. Než přijde na sex, obvykle se s přítelkyní společně vykoupeme a když se jí moje čistota nezdá, tak mi ho případně omyje sama. Že mě to často vzruší a dojde k něčemu už ve vaně, je druhá věc.
No a jinak, bez oboustrannýho orálku si intimní život nedovedu představit. Šťávičky mé přítelkyně mi taky nijak zvlášť nechutnají, ale když jsem vzrušený, je to moc sexy. A ona to vnímá stejně.
A nákaza? To už je úplně přehnaný. Pokud mám dlouhodobou partnerku, není čeho se bát, stejně máme včechny bacily a viry dávno vyměněný. Na WC

Návštěvník (St, 3. 10. 2007 - 08:10)

To s těma vitamínama trvdí akorát chlapi. A taky, že je to dobrý na pleť. Tak proč to nepijou sami a nemažou se tím?

Kiara (St, 3. 10. 2007 - 08:10)

At si kazdy pije co mu chutna. Je to individalni a samozrejme kazdeho vec. Ja jsem pouze podotkla na to co si nasi pani obcas mysli. Ze jsou tak chutni a my zeny musime vse delat podle nich. Ja osobne nemam potrebu po mym manzelovi neco pit. Zdravy sex s kapkou fantazije nam uplne staci a k tomu nepotrebujeme se vysavat jako upiri. Jeste jednou, kdyz toto nekomu chutna prosim, Cachticka pani se taky koupala v krvy aby byla mlada a kuze byla hebka. A taky se nekoupes nebo jo? Katerina velika trpela psychozami a nevedela roupama co by! Takze si nemyslim, ze je to zdrave. Nejlepsi cesta jak se nakazit. Ale kazdy at si dela jak se mu zlibi.

Adél (St, 3. 10. 2007 - 07:10)

No, jak už jsem myslím psala s polykáním nemám problém, přítel mi chutná tak proč to prskat, ale na jednom webu jsem četla, že je ve spermatu oravdu dost vitamínů a že dokonce Kateřina Veliká ho pila sklenici každé ráno, aby byla zdravá. Tak na tom asi něco bude. Každopádně opičit se po Kateřině nehodlám.
Zdarec

Kiara (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

No, dovolte mi, abych vam neco zdelila.
Ono s tim semenem to neni jen tak tak.
Kdyby se nekteri z vas radi myli, tak jak mate, ona by mozna ta jedna nebo druha pani to zkusila. Ale vy kdyz si stahnete tu vasi predkozku tak se cloveku udela kolikrat spatne. Lizal by si taky prcinu zensky, kdyby smrdela jako prase? A polykal by si jeji vlhkost? Ja myslim ze ne! Jsou nektere zeny, kterym to nevadi a dela jim to dobre. Ja sama mam s tim zkusenosti a nemyslim ze je to chutne. Milovat se je uplne o necem jinym. Fantazii ma kazdy z nas ale to neznamena, ze po sobe musime curat nebo k.... a nebo polykat sve tekutiny.

Návštěvník (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Kalusi, co je na tom zdravého? A polykáš ho taky, když je to zdravé?

m.r. (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Souhlasím s Lindou, jde jen o to poprvé. Pak už tomu člověk přijde na chuť :-). Už se mi stalo, že mi to přímo i chutnalo :-). Přece to nebudu prskat :-).

Linda (Út, 2. 10. 2007 - 00:10)

A je tu zas ten problém, spousta holek nechce polykat semeno a hotovo! Moji partneři si na to většinou stěžovali. Jde jenom o poprvé, pak už na tom nic není. Pokud mne o to partner požádá, neodmítnu to. Vím, že se mu to strašně líbí, tak proč bych mu to neposkytla? Vždyť je toho jen trošička. Někteří chlapi mají jen pár kapek a i ti největší borci nemají víc než malého
frťana, jak tu už kdysi někdo trefně poznamenal. A ta chuť? Nic tak hrozného to není, ricínový olej je mnohem horší.

Turbo (Po, 1. 10. 2007 - 23:10)

No uz sem tady narazil na par borcu, kteri chtej po zenske aby jim to polkla, ale sami tvrdi, ze to jeste nezkusili a nebo ze je to hnus a nikdy by to nezkusili. Povazuju za normalni delat partnerce oralek. To ze citim jeji chut a mam pak mokrek oblicej az za usima povazuju taky za normalni a libi se me to. Ocekaval bych ze partnerka bude zase prijimat moje semeno jako samozrejmost. Samozrejme ze jsem zkusil - a ne jen jednou jak to chutna. No asi to neni zadna chutovka, ale neni na tom nic spatneho. Kdyz se zamyslim, tak posevni sekret taky neni nic po cem bych se utlouk, ale pri sexu nabyva uplne jinych rozmeru. Ze semeno nekomu vyslovene chutna je take mozne. Znam spoustu chuti, ktere jsou oproti tomu neuveritelne nechutne a presto znam lidi, kterym ta sama vec velice chutna. Bohuzel nikdy jsem nikdy nemel stesti na partnerku, ktera by se s naprostou samozrejmosti nechala postrikat kdekoliv a v pripade ze do pusinky, tak i polkla. Nechapu kde se v zenach bere takovy odpor. Ja mam k telu partnerky stejny pristup jako ke svemu, takze se niceho z ni nestitim, ale zeny tohle asi tolik nedokazou.

Kalus (Po, 1. 10. 2007 - 22:10)

Proč všechny ženy nepolykají semeno?

Nevíte proč???Je to zdravé a nám chlapům to dělá moc fajn

Miška (St, 15. 8. 2007 - 21:08)

No já proti polykání nejsem,ale neprovozuju ho jen jsem se chtěla zeptat když se mi přítel udělá na prsy či jinou část těla to místo po utření s červená uplně do ruda může to být alergická reakce..Dík za odpověd

Návštěvník (Po, 30. 7. 2007 - 12:07)

Naďa je hnusná a smrdí.

Návštěvník (Ne, 29. 7. 2007 - 17:07)

Mám tajného milence a poprvé v životě jsem spolykala sperma.Na zvracení mi není,naopak mě to vzrušuje.Hrozně se mu to líbí.

Perverzka (Ne, 29. 7. 2007 - 02:07)

Kdyby jste místo těch hektolitrů chlastu,co ročně prolijete hrdly,polykaly(pro 4%-polykali) raději semeno...!!

Návštěvník (Ne, 29. 7. 2007 - 02:07)

Nejvzácnější tekutina...

Návštěvník (So, 28. 7. 2007 - 21:07)

hi,hi,hi

Reklama

Přidat komentář