Reklama

Velikost stydkých pysků

citrón (Čt, 25. 8. 2005 - 17:08)

Ani ne niky, myslím že si zvykneš, tedy alespoň já jsem si zvykla a už mi to ani fyzicky ani psychicky nevadí...Kolik Ti je a jaký sport děláš?

niki (St, 24. 8. 2005 - 20:08)

ahoj, chtěla bych se zeptat holek, který maj podobnej problém jako já-delší malý stydký pysky, jestli jim to nevadí při sportu a jak to řešej..Mně to vadí hrozně moc a je to taky hlavní důvod, proč chci operaci

petr2 (St, 10. 8. 2005 - 00:08)

kataeVidím,že tě příroda perfektně obdařila a ty jsi na to náležitě pyšná.Velice se mi líbí takové ženy a proto tě chválím.Na oplátku bys mohla potěšit mé oko a všech mužů,kterým se to líbí a zaslat fotku svojí buchtičky třeba na www.amateri.cz a sdělit sem odkaz.Hodně teď přichází do módy tzv.pussy pump.Jsou různé velikosti a stojí myslím asi 700,-Kč,tak ji můžeš vyzkoušet.

m (Út, 21. 6. 2005 - 09:06)

vsetky su kraaaasne...

E (Po, 20. 6. 2005 - 22:06)

Ty moje vycnivaji asi o 1,5 cm ven a maji tmavsi barvu nez zbytek my cicy. Mela jsem z toho hodne velky komplex. Dokonce jsem chtela jit na plastiku aby mi je zkratili/. Mela jsem pocit ze se to mymu priteli nemuze libit a stydela jsem se byt naha protoze mi prislo ze si toho kazdy musi vsimnout a musi mu to pripadat hrozny. Nikdy si nikdo nestezoval ale ja mela proste takovy pocit. Ted mam jinyho pritele a ten mi rika jak se mu libim a dokonce jsem si zacla uzivat oralni sex od nej. Driv jsem se pri tom stydela a prisla si trapne. Ted jsem ale po letech zjistila ze ty vetsi pysky prinaseji dokonce krasny pocity kdyz je muj milacek vezme do pusy a saje je a zuzla. Jo myslim ze na operaci nejdu:))) A kdyz si tak ctu nazory lidi rekla bych ze to byl stejne zbytecnej komplex. Takze tak:)

xxl (St, 11. 5. 2005 - 09:05)

moje pozorovanie je take, ze muzi ak maju zenu radi, tak su otvoreni oblubit si vsetko,a kedze ludske telo je rozne, casom zistia, co sa im najviac paci.najlepsie je vsak si to vyskusat. kto kritizuje nieco co nepozna, je obmedzeny. kto sa nevie spokojit s vlastnym alebo partnerovymtelom, je zakomplexovany. ak si niekto potrebuje chirurgicky upravovattelo a nema na to dovod, to uz je uchylne.pekne zazitky.

katae (St, 11. 5. 2005 - 08:05)

Nejlepší jsou pysky asi 6cm dlouhé, takové mám já!Když mě přítel líže tak má mezi nima celý obličej!

Zdenek (St, 11. 5. 2005 - 04:05)

http://www.sexylabia.com/table_of_contents.htm

Petr (Pá, 29. 4. 2005 - 19:04)

Krásně naducaná buchtička je nádherná! A je jedno zda jsou těmi kyprými právě malé pysky, nebo pysky velké. Vy milé dámy a (hlavně pánové), kteří tak vehementně obdivujete "hladké" ženské přirození, asi nevíte, jak vypadá obřezaná vulva. Na netu jsou obrázky (nejen) muslimských žen, které byly násilně obřezány. Je to opravdu velmi smutný pohled. Ještě smutnější je, že se u nás najdou ženy, které vlastně tuto obřízku, i když ne tak drastickou, dobrovolně podstupují. Nechávají si zkrátit, podle jejich názoru, "moc velké a dlouhé" pysky. Zdá se mi to opravdu k neuvěření. Myslím, že se v této oblasti jedná o falešnou estetiku. Vždyť zvětšená a kyprá vulva je symbolem ženské sexuality! Stydké pysky se při vzrušení naplňují krví a dochází k intenzívnějšímu pocitu při jejich dráždění a styku. Také pohledově mají "samce" více vzrušovat. Zajímavé jsou z tohoto hlediska etnografické studie, které prokázaly, že v některých takzvaně primitivních kulturách, například v Africe, si ženy na stydké pysky zavěšují různé ozdoby. Jejich funkce je přitom dvojí. Jednak se tím pysky vytahávají, což je považováno za estetické a žádoucí a na druhé straně na sebe přitahují pozornost mužů tím, že jim při chůzi cinkají. Umíte si představit jak to jitří mužskou fantazii? (Mimochodem o tom byla i zmínka v nějakém článku v magazínu Lidových novin z r. 2004). Kromě toho si ženy v Tichomoří již od puberty vytrhávaly chloupky na přirození a také si tetovaly různými obrazci své krásné ústrojí. Všechno to souviselo s přirozenou sexualitou, snahou upoutat muže. Myslím, že tyto kultury žijí blíže k přírodě a prožívají svoji sexualitu asi přirozeněji a snad i opravdověji než my "civilizovaní". V žádném případě nechci, aby tento můj příspěvek, i když to tak na první pohled vypadá, byl brán jako chvalozpěv na kyprá ústrojí žen. Každý jsme jiný a stejně jako muži, tak i ženy mají rozdílá přirození. Normální a citlivý člověk se přeci nebude rozcházet s milovaným partnerem jen proto, že jeho přirození není úplně přesně podle jeho gusta. Je pro mě naprosto nepochopitelné, že obdařené (ano!obdařené!) dívky a ženy mají komplexy právě ze svých krásně vyvinutých ústrojí. Považuji to za nešťastné nedorozumění. Komplexy by spíše měli mít muži (nikoliv ženy!), kteří obdivují zcela hladké přirození - jak se tu kdosi zmínil (v nějakém starém příspěvku)jako u 11-letých holčiček. Z psychologického a sexuologického hlediska jsou spíše tito muži zvláštní skupinou. Tuto věc zde však nebudu nebudu rozebírat, protože tento příspěvek je už tak až moc dlouhý. Ještě jen doplním, že u některých dívek se z medicínského hlediska může jednat o tzv. infantilitu pohlavního ústrojí, tedy o stav, kdy se vulva (zůstává pak hladká), ale i vnitřní orgány nedostatečně vyvinou..atd. To bych se ale opravdu dostal už někam jinam. Zdravím všechny obdařené i ty méně! P.

Zdenek (Ne, 17. 4. 2005 - 20:04)

Ahojky Suny, tady ti prikladam odkazy na nekolik pipek, ktere jsou presne podle meho gusta. Mimochodem, fotek jsou tam tisice a tak si je prostuduj a uvidis, ze jak zeny, tak chlapi jsou ve vsech moznych velikostech, tvarech a zabarveni. Tisic lidi = tisic ruznych prirozeni.Ahojhttp://www.amateri.cz/?a=obrazky&o=232841&kat=0&n=16&sess=74238f2c2675c6a536a2d4fe24c81e22http://www.amateri.cz/?a=obrazky&o=232256&kat=0&n=3&sess=74238f2c2675c6a536a2d4fe24c81e22http://www.amateri.cz/?a=obrazky&o=231632&kat=0&n=3&sess=74238f2c2675c6a536a2d4fe24c81e22http://www.amateri.cz/?a=obrazky&o=229287&kat=0&n=3&sess=74238f2c2675c6a536a2d4fe24c81e22http://www.amateri.cz/?a=obrazky&o=228011&kat=0&n=3&sess=74238f2c2675c6a536a2d4fe24c81e22

Suny (So, 16. 4. 2005 - 17:04)

Zdenku,tvoje prispevky jsou pohlazeni po obcas zalomplexovane dusicce.Ne ,ale vazne,kdyby nebyly ty pitome casaky,tak bych to nikdy nejspis nemusela v sobe resit.Nepamatuji si,ze bych to pred 10 lety nejak pozorovala.No a ted ta blba dokonalost.:-)Obcas se rozhlednu v bazenu,a vsechny holky ji maji takovou malinkou,a ja takovou buchticku,tak tady ty moje uvahy a obavy asi vznikly.Par muzskych z ni opravdu byli nadseni,tak to zkusim definitivne hodit za hlavu.Kdyz se mu nebude libit,tak nebude,nic horsiho se vlastne stat nemuze.Treba ho taky nema dokonaleho:-)Diky i Helce,a mejte se fajn lidicky.

Zdenek (Pá, 15. 4. 2005 - 23:04)

Ahojky Suny, opravdu si myslim, ze se vzhledem svoji pipinky zbytecne moc zabyvas. Jiste, jsou tu ohlasy pro ty male a ruzovoucke, ale zrovna tak jsou tu ohlasy po pipkach velkych a vyspelych. Chapal bych, kdyby ses nekdy setkala s nejakym negativnim zazitkem, ale pises, ze ses vzdy vsem muzum moc libila, tak proc ty obavy? Suny a vubec uz neber v uvahu ty priblble hlasky typu "bleee a fuj". To jsou jen pubertaci a nikdo, kdo je opravdu chlap, ktery za neco stoji a ma v hlave to, cemu se rika mozek, by nikdy nic podobneho nerekl.Vidis, ty u muzu preferujes velky zalud a urcite jsou zeny, kterym se to naopak nelibi a preci nema cenu, abych zil s obavou o to, jestli mam ten spravny zalud :)Zrovna pro mne je predstava pipinky s naducanymi velkymi pysky jak popisujes svoji a take ted Helena velmi vzrusujici a urcite byste se mi obe dve libily.

Helena (Pá, 15. 4. 2005 - 14:04)

Suny, nejlepší bude, když se pipkou tolik zaobírat nebudeš. Protože ženská si daleko více všímá kdejakých nedostatků a chlap, pokud ho na to holka neupozorní, by si toho ani nevšiml. A navíc, pokud tam dole nemáš vyloženě 20cm oslí uši, tak buď v pohodě. Vždyť co bys chtěla? Je tu plno pánů, kterým se baculaté pipky líbí. Já taky nemám malé pysky nijak velké, ale ty velké jsou taky takové naducané růžové, a zatím si fakt nikdo nestěžoval. Spíše naopak.

Suny (Pá, 15. 4. 2005 - 13:04)

Zdenku diky,ptam se proto,ze za chvili se priblizi sex s nekym,koho jsem poznala,a tak me to napadlo,protoze si me uz ted moc ve vsem idealizuje.S tim penisem to je take tezke,hodne maly nebo uzky,tak to by me dost mrzelo,ale do zivota pospolu bych s nim jit asi nemohla.Neuspokojovalo by me to.Udela mi radost chlapik s velkym zaludem,silnejsi,a tak 15 cm.To je pro me ideal.Pravda je,ze by me to mohlo zklamat,kdyby byl jinak idealni,ale pokud by i tak umel ledacos v posteli,nezavrhla bych ho:-).A pak,kdyz se clovek zamiluje?Jenze kdyz tady slysim pany,jak jedine malinkaty,a tmavy buclaty fuj,tak me zajimalo,jak by potom zareagovali na jinak bajecnou zenskou.

Zdenek (Čt, 14. 4. 2005 - 20:04)

Jo Suny, a kdyz se tva pipka zatim vsem moc libila, tak proc si tim vubec lames hlavu? Ja nevim, kdyby vzdycky vsechny holky meho ptacka zboznovaly, tak budu spokojen a nebudu se trapit tim, jestli ho mam takovyho nemo makovyho :)A taky si uvedom, ze ten kluk co nechtel delat oral to proste asi nema rad a nedela to a nema to nic spolecneho s vzhledem tvoji pipky. Zrovna jako kazda holka neprovozuje oralek na muzich, tak jsou chlapi, kteri by to neudelali zene ani za nic a je uplne jedno, jestli je tmavsi s velkymi pysky, nebo malinkata a ruzova.Nehledej hned chybu v sobe. Papa

Zdenek (Čt, 14. 4. 2005 - 19:04)

Suny, no pravda je, ze nemuzu mluvit za ostatni kterym se libi ty malinkate a jak by pak reagovali na tu vetsi.V tomhle je to tezke: dopredu toho cloveka muzeme posoudit podle vzhledu, jaka ma zena prsa a zeny zase jak se jim libi na chlapovi vsechno mozne, ale na ty pohlavni organy si musime pockat:)A co ty, mas nejaky vyhraneny typ penisu, ktery se Ti libi? A co potom, kdyz ho najednou ten bajecny kluk ma jinyho?Mimochodem podle tveho popisu se mi tva pipinka zda mooooc hezka a vzrusujici.

Suny (St, 13. 4. 2005 - 21:04)

Diky Zdenku za odpoved,ale ty mas zrovna rad ty vetsi,vid?.Zajimalo by me to spis obracene.Ti co maji radeji mensi a pak najednou bum,zadny mrne:-)Nerikej,ze bys nebyl zklamany,kdyz te hodne vzrusuje opak.Ja vlastne mam trochu jiny problem,Nemam zase tak velke male stydke pysky,snad jen ten jeden ma 1 cm.Ale mam ji jak buchticku.Velke pysky mam takove naducane,postevacek taky neni nejmensi,nikde to moc v casopisu nevidim.Zatim se vsem chlapum moc libila.Jen jeden me nechtel za boha provest oralek,mozna se mu prave nezdala,co ja vim.Abych byla uprimna,tak me se taky nelibi.Nemam kvuli tomu nejake velke komplexy,oralni sex miluji.To ne,a jinak mi nevadi tolik pysky male jako spis ty velke,a taky to zbarveni nic moc.Zajimalo by me,jestli je to tim,ze jsem snedy typ zeny,a jestli treba blondynkam tento pigment chybi?

Zdenek (St, 13. 4. 2005 - 20:04)

Rekl bych, ze to dojem nezkazi. Ja mam prave naopak rad zeny v dlouhymi pysky, ale kdybych narazil na hezkou, charismatickou atd. divku a ta pak mela takovou tu malou pipinku z malickatym postevackem a malilinkatymi pysky, tak by to taky nevedlo k tomu, ze bych ji kvuli tomu nechal.

Suny (St, 13. 4. 2005 - 19:04)

Karle,pysky jsou asi take kvuli ochrane ,nedostavaji se tam tak bakterie,jako pri hodne otevrene pipince.Jinou funkci asi nemaji.A tak stejne vlastne i chloupky.Mam na vas jednu otazku.Poznate se s divkou,ktera je pro vas naprosto charismaticka,hezka,a sexy sympatacka.Proste vam je s ni fajn,pak dojde na sex,jste zvykly na bezpyskove ruzove pipinky a najednou na vas vykoukne sneda bohate krajkova jeskynka.Zajimalo by me,jestli to dokaze najednou chlapkovi,ktery rad neco konkretne,zkazit kompletne dojem.

Karel (St, 13. 4. 2005 - 10:04)

Mě spíše zajímá,jaký vlastně mají význam malé pysky-vždyť vlastně zavazí a překáží při čurání.Nebylo by lepší,kdyby nebyly?

Reklama

Přidat komentář