Reklama

Neholim si prirozeni. Jsem uz jedina?

Anděla (Po, 3. 4. 2023 - 11:04)

Připadáte mi všichni nějak nemocní, já si ji holím od patnácti, stejně jako si ji holí moje mamina. Vím, že babička si ji neholí a nikdy si ji neholila. Myslím, že když si manžel s mojí mušličkou hraje prsty, že to má určitě lepší, než, aby se prodíral v nějakém drnu. Každý to má tak jak mu to vyhovuje.

Návštěvník (Út, 4. 4. 2023 - 08:04)

no hurá konečně mi někdo vysvětlil proč je to lepší než hlazení chloupků ale nevím proč ale asi proto že poměr těch které mi dovolily tam dolů sáhnout byl chlupaté proti nechlupatým 6:1 tak proto se mi ty chlupaté asi víc líbily ale je pravda že jedna z nich po té co byla po vyprstění mokrá tak nějak divně voněla takže jsen nevěděl jestli měla orgasmus nebo jestli se počůrala

Návštěvník (Po, 3. 4. 2023 - 14:04)

Tak to si mozna myslis, ale neni to pravda.

Jirka (Ne, 2. 4. 2023 - 16:04)

Sice je to pro Petru, tak se nezlob, ale nadá mi napsat poznatek. Počůrání je přece nádherná věc a u holky ho miluju, to krásné teplo a ta nevinnost, pokud nezačne vyšilovat, ale beru, každý má rád něco.

reakce na Jirku (Út, 4. 4. 2023 - 08:04)

rozumím takže když jsem ten kdo tady na jiných vláknech celou dobu psal že by to čůrání chtěl vidět tak by mi vůbec nemělo vadit že následkem mých hrátek ho sice neuvidímale ulpí na dlani nebo na prstech chápu tě spárvně Jirko

Karel (Út, 4. 4. 2023 - 09:04)

No mě by vůbec zajímalo, jaký je to pocit pro holku, když má kundu chlupatou a vymočí se. Musí mít ty chlupy od toho čůrání strašně mokré. Já jsem viděl čůrat jenom holky, které ji měly vyholenou. A když jsem jim po tom čůrání sáhl na pysky, měly je jen lehce vlhké. A to ještě nevím jestli od čůrání, nebo proto, že byly vzrušené.

Markéta (St, 5. 4. 2023 - 16:04)

Karle, je to pocit úplně normální a žádné strašně mokré chlupy nemám. Ty píšeš kolik jsi jich viděl, ale díval jsi se vůbec pořádně? Kolem uretry žádné chlupy nejsou a tak se nemůžou namočit, pokud se močení děje v normální poloze. Já se neholím už od covidu a musím uznat, že je to takhle lepší, pohodlnější a příjemnější, žádné píchající strniště, a v hygieně žádný rozdíl nevidím.

Návštěvník (Čt, 6. 4. 2023 - 19:04)

Nevím jak to je, ale když se chlupy nijak neupravují tak tvoří souvislý porost tak že vše zakrývají. A tím pádem to přeci musí skrz ten porost téct.

Jinak je zajímavé že neholit se je pohodlnější a příjemnější a celkově lepší

Návštěvník (Čt, 6. 4. 2023 - 19:04)

Nezakrývají. Ta moje, když čůrá tak jí zcela otevře, chlupy jsou stranou, krásně čistě se vymočí a pak si jí ještě umyje, pokud je doma. Při tom je hodně chlupatá. Jako černé slunce.

Návštěvník (Pá, 7. 4. 2023 - 00:04)

Asi to tak u některých je že když ji roztahnou nebo rozevřou pysky tak že chlupy jsou mimo ten proud

Návštěvník (St, 5. 4. 2023 - 19:04)

teda jsem strašně moc rád že aspoň Markéta a Jana z Mělníka mají stejný názor jako já že v tom nejsem sám

Markéta (St, 5. 4. 2023 - 22:04)

Ahoj, proč by jsi v tom byl sám? To, co jsem napsala je myslím názor normálního člověka, který chápe, o co go. Akorát tady Karel nejspíš nikdy žádnou chlupatou neměl a neviděl, tak tady vznesl absurdní dotaz ohledně močení, na což jsem musela reagovat.

Karel (Čt, 6. 4. 2023 - 09:04)

Já jsem si včera pouštěl nějaké porno, ve kterém čůraly nahé Japonky. Čuraly v dřepu s roztaženýma nohama. Všechny měly chlupaté kundy a bylo vidět, jak jim to čůrání teče po chlupech a zachytavají se tam kapky moči. Ale všechny ty holky byly čistotné a své kundy si pečlivě vytřely papírem.

Návštěvník (Čt, 6. 4. 2023 - 08:04)

to já se o močení taky rád bavím dneska už si čůrala? Markéto

Petra (Pá, 17. 1. 2003 - 11:01)

Ahojky.Docela zajimave tema.Me je 19 a nedokazu si predstavit ze bych se neholila.Jednak urcite kvuli hygiene a pak taky kvuli sexu.Mam pocit,ze kdyz jsem vyholena jsem zaroven v intimnich mistech daleko citlivejsi.Priznavam,ze svedeni byl velky problem ale zvykla jsem si a navic mam vychytavky.Nejlepsi je kdyz si den po holeni vezmete namisto krajkoveho spodniho pradla bavlnene.Hodne taky pomaha detsky pudr nebo olejicek Johnson a Johnson.Preju hezky den.

jenda (Pá, 17. 1. 2003 - 08:01)

Dovolím si napsat svůj názor. Co vím, tak holek, které si neholí přirození, je pořád ještě většina. A zaplaťpánbůh za to. Mě osobně se líbí, když se maximálně vyholí třísla, protože je pravda, že vyčuhující chlupy z kalhotek nejsou zase až tak lákavé (ale že by to bylo nějak odpuzující, to ne). A pokud jde o vyholování podpaží - proboha, co to je za zvrácenou módu? Vemte si třeba TV, tam prostě asi ženskou (a v poslední době jsem si všiml, že ani chlapa!) s holýma ramenama a s chloupky v podpaží už dneska nepustěj. Docela mě tenhle diktát štve. Já když vidím holku s nevyholeným podpažím, skoro mě to vzrušuje a cítím k ní tak trochu obdiv. Čau.

Míla (Pá, 10. 1. 2003 - 05:01)

Já si zase myslim,že buran z vesnice jsi ty,máš na zádech vidle a nevidíš si do huby.

lucia (Pá, 3. 1. 2003 - 00:01)

To myslis vazne? Ja sa neholim nikde. Ani sa nemienim. V lete si akurat tak upravim ochlpenie na vnutornej strane stehien a to je zhruba vsetko. Len si ho trochu skratim noznicami, aby mi to netrcalo kade tade. Ale holit sa? pripadne trhat si chlpy, ako jedna moja kamoska?! Preboha! Nikdy!

Návštěvník (Po, 2. 12. 2002 - 19:12)

Já myslím, že poměrně dost holek si ještě neholí přirození. Moje bývalá přítelkyně si neholila vůbec přirození ani třísla, ale přiznám se, že mi to vůbec nevadilo.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2002 - 17:12)

Správně Pet, přála bych Sikasovi menstruaci s pořádnýma křečema a pocity na zvracení, kdy by ho ani nenapadlo si dovnitř strkat nějakej tampón :o)) Jinak já tampóny používám ale střídám je s vložkami (na noc a na první den kdy mám většinou škaredé bolesti břicha).No a ještě k tématu - vyholená jsem, ale pokud to někoho škrábe tak proč si dělat násilí...a to stříhání je zajímavý tip, mě totiž chloupky v tříslech po oholení zarůstají...

Reklama

Přidat komentář