Reklama

Výprask

Kamča (Pá, 2. 3. 2007 - 13:03)

Řady se rozšiřují :) Taky mě vzrušuje představovat si výprask - jako součást erotiky. To, že muž má nade mnou moc, že jsem doopravdy jeho, že je to mezi náma silný ... a vůbec tím nemyslím násilníka. Myslím, že nejde o skutečnou bolest - BSDM mě neláká, nevzrušuje a je mi odporný. Mě jde o vzrušení, o něco nevšedního, něco co dělá polaritu touze. S jedním partnerem jsme to zkoušeli, i když nesměle a určitě by to chtělo víc komunikace. Jinak se moc neovažuji o tom mluvit, mám strach, že by to mohlo lidi odradit a šokovat, že by to prostě nepochopili, jak to cítím já. Ale tyhle představy erotických výprasků mě udělají vždycky krásně vlhkou a zažívám přitom několikanásobné orgasmy :)

karl (So, 3. 2. 2007 - 01:02)

Čau, jsem rád, když vidím že nejsem sám takhle zaměřený. Mojí bývalce se líbilo, když jsem jí občas v rámci předehry ohnul přes koleno a naplácal na zadeček, jen tak zlehka, ale aby to cítila. Taky jsme si občas vyměnili role a dostal jsem na holou já. Někdy jsme hráli různý scény či hry, který vždycky končily naplácáním. Sex byl po tom naprosto fantastickej..

ila (Ne, 14. 1. 2007 - 20:01)

Holky je to nádhera.Přišla jsem na to dost pozdě a náhodou, ale od té doby vždy toužím po milování s erotickým výpraskem "na holou".Někdy tak začínáme při předehře a je to úžasné, dá se měnit rytmus plácnutí i síla, případně přesné místečko. Moc mne to vzrušuje.jednou jsem četla erot.povídku, jak se holčina toulala po večerech a partnerovi se to nelíbilo.Tak ji po jednom návratu domů položil na beraní kůži bříškem a tím i mušličkou dolů a pak proutkem mírně švihal po zadečku. Každé švihnutí ji přitlačilo do kožešiny a vyvolávalo velmi příjemné pocity, nakonec z toho bylo fantastické milování s velkým a nádherným "O". Tak toto bych chtěla zažít!

jena (Ne, 14. 1. 2007 - 17:01)

uvědomila jsem si, že jsem často na muže drzá a hrubá a zlá...protože chci, aby mi dal na zadek...nejsem si tím jistá...nemám s tím žádné zkušenosti a možná se pletu, ale....myslím, že zlobím protože chci, aby mi naplácal. Jenom tak malinko a jemně. Nejde o násilí nebo o bolest. Jen o to, abych cítila, že mu patřím. Že někomu patřím. Že nejsem bezprozorní. Asi je to víc o psychice než o těle. Bože, je to hrozný. Jsem z toho nervózní a nechci to tak.

Přísný Pán (Ne, 14. 1. 2007 - 14:01)

Zdravím zvědavkyně a zájemce o tohle téma.

Nevěřím, že nás je tak málo, jak by napovídala (ne)účast na téhle diskuzi.
A tak se ptám: je to tak nesnadné se k zájmu o hravé milostné výprasky přiznat? Jak moc to (ne)tajíte vy?

Trestajici (So, 23. 12. 2006 - 09:12)

Mam krasnou kamaradku v hodne prestiznim postaveni. Ale jak uz to tak u podobnych schopnych zen byva, zije sama. Dlouho jsme si jen psali. A po nejake dobe to uz nevydrzeli a pred nedavnym casem se behem jednoho vecerniho vzajemneho impulsu narychlo setkali a poznali i daleko blize. Hned prvni vecer jsem behem neznosti a duvernosti pri klasicke neze zjistil, ze ma urcite krome nehy rada tvrdost a prisnost od partnera. Uhodil jsem na ni, ona to ferove priznala s tim. ze to zadny dosud nebyl schopny dotahnout do zdarneho konce. Tak jsme se rovnou bez okolku domluvili, ze to priste poradne "rozbalime" Nijak zvlast jsem se na to nepripravoval. Sam nasilnicky nejsem. Obcas rad naplacam partnerkam na holou, ale tak maximalne rukou a hodne nezne.
U tehle, jinak velice miloucke kamaradky, jsem si byl ale jisty, ze se chce o hodne dal. Nakonec jsem mel v predstavach hlavne pripraveny stolecek, na kterem a na poduskach lezi ona a je mi plne k disposici. Kupodivu mne ale az behem spolecnych chvilek napadlo jeste uplne neco jineho. Prikazal jsem ji, aby se postavila ke zdi, dala na ni ruce vysoko nad sebe a rozkocila se jako tomu byva pri policejnim vyslechu. A pak jsme si to zacali uzivat: rukou, pruznejsi vareckou... Byla naprosto unesena a moc se ji to libilo. Kdyz uz zacala byt vic namekko, pridal jsem k tomu i palec dovnitr zezadu a ostatnimi prsty ji mazlil jeji nejneznejsi mista. Obcas jsem varecku pouzil i hlazeni ostatnich mist jejiho nadherne udrzovaneho tela. Nebo ji s ni donutil se se mnou libat. Za rany musela dekovat. A v nekterych okamzicich jsem ji nechal naoko bez zajmu stat a ona si poprosila o "dalsi".
Tahle "stena" probehla celkem 4x. Mezitim jsme se celkem nezne a hlavne vasnive vzdy pomilovali. A take doslo i na "stolecek". Vystlali jsme ho poduskama a polstarema, aby "mela pohodli" a nic nas nerusilo. Zalehla ne neho na brisko tak, aby ji zadek splyval z neho dolu a pritom musela byt i co nejvic rozkrocena. Dohodli jsme se na "petadvaceti", ale protoze zpocatku bylo potreba najit co nejspravnejsi polohu, rozhodl jsem k jeji radosti i ke vzteku, ze nekolik bylo "jen zkusebnich". Pak jsem nechal hovorit opet hodne pruznou varecku. A vubec jsem nespechal:-). Po kazde rane musela dekovat a sdelit poradove cislo rany. Obcas jsem prestal, vzal ji za vlasy, otocil ji k sobe hlavu a libali jsme se. Nebo ji hladil a laskal, abych zjistil jestli je dostatecne vlhka a vrusena. Pri nekterych ranach jsme se chytili za ruce, abych citil, jeji reakci. S nekterymi ranami jsem umyslne otalel a vraceli jsme se k libani a vychutnaval jsem si cukani podane ruky, kdyz cekala pri mem naprahu ranu a behem ni jsem varecku na posledni chvili zastavil.
Byl to podle ni jeji uplne prvni fyzicky zazitek. Do te doby to probihalo jen v jejich predstavach a partnerum to naznacovala. A oni bud nechapali nebo nechteli chapat. Asi jim to nesedelo k jejimu neznemu zevnejsku a chovani.
Nasledky to na jejim krasnem pozadi nechalo vice, nezli zretelne. Coz mne velice mrzi. Ale delal jsem to pro jeji dobro. Nechtel jsem, aby "byla zklamana". Nakonec jsme tahle poznamenana mistecka "oba pouzili" pri nejznejsich chvilkach, kdy je stacilo vice stisknout nebo promnout, a i bez dalsich ran, se ji vracely chvilky plne vzruseni z bolesti.
Jsem rad za tuhle krasnou zkusenost a uz se tesim na repete. A premyslim, cim dalsim ho okorenit. Protoze kamaradka sem obcas chodi, byl bych rad, kdyby i ona pripsala par radek (i kdyz jinak spolu skvele naprimo komunikujeme). Moc si ji vazim, za to ze je odvazna, skvela, přímá a umela hned zpocatku priznat "svoji barvu".
V jejich zaplavach vzruseni z trestu a bolesti jsem se naprosto utapel vzrusenim i ja. Nechapu jeji predchozi partnery, ze mohli byt tak tupi:-(

Návštěvník (Čt, 21. 12. 2006 - 03:12)

.

..

..

Nitrilla (St, 20. 12. 2006 - 16:12)

Jsem na tom podobně jako pár slečen tady. Přítel se k tomu nějak moc nemá, občas mi naplácá, ale moc to nebolí, a dělá to spíš kvůli mně. Ale ty představy mě děsně dostávaj, na Sekretářku jsme koukali oba a byla bezvadná. Vzrušuje mně představa dostat na zadeček, takový erotický výprask, z té představy jsem úplně hotová. Vlastně nevím čím to je a jsem ráda, že je nás docela hodně, jak tak koukám...

roiyo (Út, 12. 12. 2006 - 16:12)

ahoj...nevidim na erotickom vyprasku nic zle,
je to len celkom vzrusujuca hra...ale v poslednom case sa tu rozmohli vztahy ked zeny hladaju Panov a z toho je mi nanic. Inak k tomu vasemu strachu vyjadrit svoje tuzby, to chapem uplne - tiez som sa bal ako zareaguje a bol som prekvapeny ked mi na len s usmevom odvetila ze by si to mozno aj zaluzila.
Chce to len odvahu - teda ak sa v skutocnosti skor nebojite toho, ze to vasho partnera nijak nezaujme.

Přísný Pán (So, 25. 11. 2006 - 01:11)

Doufám, že ti připomínám někoho, koho chceš zas potkat. :-) Napiš mi o tom
prisny_pan"email.cz

Justina Poslusn (Pá, 10. 11. 2006 - 18:11)

nekoho mi pripominas, prisny pane

Přísný pán (Pá, 10. 11. 2006 - 16:11)

Anooooo Jitunko, piš. Tebe je škoda na cokoli jného.
:-)

A přátelé spankingu, nezanedbávejte tyto stránky.

Marek (St, 8. 11. 2006 - 15:11)

Já bych strašně rád vyplácel přes sukně,ale žádná je nemá na zadečku a 3/4 žen a dívek neotevře z jakéhokoli důvodu,škoda,měj se hezky a kdyžtak napiš na ramone"centrum.cz

Přísný pán (Po, 9. 10. 2006 - 15:10)

Jituško napiš nám o tom nějakou hezkou povídku. A dřív, než o Velikonocích. :-)

jitka (Po, 9. 10. 2006 - 12:10)

velikonoce zbožňuju,vezmu si sukni,punčochy a podvazky a přítel,když přijde mi ji vyhrne
a vyplatí mě lískovkou na holou25 a víc.Pak se milujeme a je to jízda,pruhovanej,rozpálenej zadek.Někdy když mám málo tak mi ještě přidá 25 důtkama,které mám doma.jsou z kůže a krásně přilehnou,ty miluju.Dostávám tak 2x za měsíc a jsem spokojená,někdy vyplatím i já jeho a oběma nám to vyhovuje

j. (Ne, 8. 10. 2006 - 21:10)

to : BOB poslanci KDUČSL ať jdou do prdele a všichni a rychle

petrus (So, 23. 9. 2006 - 09:09)

Pro Zitu: Jestli máš zájem o výprask je to jen věc dohody. Napiš mi na wald.p"seznam.cz domluvíme se.

Přísný pán (Út, 1. 8. 2006 - 11:08)

Je to docela častý úkaz, že dívka/žena touží po výprasku, pocitu ponížení, chce být totálně oddaná, sloužit. Je to hra, oba to ví, ale přesto ta situace přináší úžasné prožitky.
Někdy dokonce ani nedojde k sexu...
A najdou se i takoví muži - ale to měnezajímá :-)

beruška (Pá, 2. 6. 2006 - 15:06)

a sakra koukám, že se to poslalo dvakrát, úmyslně to nebylo :-))

beruška (Pá, 2. 6. 2006 - 15:06)

Ono to není vůec o zlobení, je to jen otázka nálady... náznaku ... chuti, někdy na to chuť je a někdy prostě ne, je dobrý když se partner dokáže orientovat v náznacích, a když ne tak se domluvíme... jsme přeci lidi :-)

Reklama

Přidat komentář