Reklama

Starší ženy a mladší muži

Annie (St, 22. 10. 2008 - 14:10)

můj předchozí příspěvek byl pro Yossarian...

Yossarian (St, 22. 10. 2008 - 14:10)

No ty jsi prostě sobec , který si nadiriguje jak to chce......ty jsi právě největší zapšklý moralista a manipulátor...chceš sex a vymlouváš se na lásku....proto taky prosíš všude a marně....my máme sexu kolik chcem, nevím, kdy ti to dojde...že ti není divný, že se žádná nadržená žena nechytá, když nabízíš tolik.??Pokrytče....

Annie (St, 22. 10. 2008 - 14:10)

Právě že o sex na jednu noc zájem nemám, proto jsem hledala vážný vztah (mluvím ted? o netu)... seznámila jsem se se spoustou chlapů a s žádným jsem nic neměla, až jsem pak jednomu zjevně naletěla. Byl to fakt dobrý herec - ten měl na Oscara! :-)

Mladý satyr (St, 22. 10. 2008 - 14:10)

Yossarian,
mluví z tebe jen zášť a uražená ješitnost, ale to je tvoje věc. Záleží na tom, co od života čekáš. Pokud si žena chce najít charizmatického, ale chladného a trpělivého rozumáře nebo v horším případě nějakého podrazáka či alkoholika, může postupovat přesně tvým arogantním způsobem. Ale pokud si chce najít citově založeného chlapa, který umí doopravdy mít rád, musí mu dát trochu té něhy a ukázat, že jí na něm záleží. Proto je tolik těch osamělých, životem zklamaných chuděrek. A pochybuji, že ty jsi v životě šťastná, jinak by z tebe nevyzařovalo tolik zapšklé nenávisti, ale jak si kdo ustele, tak si lehne. Znám fdost mladších i starších ženských, které mají plnou pusu toho, jak jim jde o charakter, opravdovou lásku, atd. a jaký jsou chlapi prasata, ale ve skutečnosti nedokážou chodit s někým, se kterým si sice rozumějí, ale nezafunguje tam chemie. Já to na rozdíl od těch zapšklých moralistek dokážu, už jsem jeden takový vztah měl, ale když vidím, že ženské neumí opravdu milovat, tak si chci užít aspoň toho sexu. A nepíšu to kvůli tobě, ty už si v té tvé aroganci vklidu dožij, ale píšu to kvůli těm druhým, co se dokážou trochu zamyslet a podívat se na věc i z druhé strany. A budu to psát dál, na různých jiných diskuzích, protože já nemám co ztratit a můžu říkat pravdu všem pokrytcům do očí, to je jediný způsob, jak se proti nim dá bojovat.

Yossarian (St, 22. 10. 2008 - 14:10)

No jasně...ale to záleží na tom, o co ti jde...jestli chceš aby chodil , nebo jestli ti stačí že bude jeden sex a už ho neuvidíš....to je reálné, když jdeš hned do sexu ...a pro mě je to zbytečné riziko...i když je mi 50 let.

Annie (St, 22. 10. 2008 - 14:10)

... a ještě: Ty hledáš vážný vztah a on Tě osloví jakože taky hledá vážný vztah. No a zahraje nádherné divadlo a potom zmizí. To si myslím, že se často stává a je to zbytečné. Proto jsem pro upřímnost.

Annie (St, 22. 10. 2008 - 14:10)

Přefiknout všechny?? Samozřejmě že ne! :-) Mluvím o tom, když narazíš na někoho s kým si rozumíš a navzájem se šíleně přitahujete, což se až tak běžně nestává.

Yossarian (St, 22. 10. 2008 - 13:10)

A to jako chceš přefiknout všechny Annie??ty se nepohybuješ na netu??Já měla asi za dva roky 25 mladých kluků z netu na sex a pak už jsem si našla mladýho na vztah ....mohla bych pokračovat a vyspat se třeba se sto lidma...to by tě bavilo??....Mě teda né......na netu mám 50 leté kámošky a ty mají všechny mladý kluky na vztah.....jedna dokonce o 30 let mladšího ....zájem je i ženy 50-60 leté ....voni vlezou na všechno, to vidíš na Satyrovi, zase už loudí na jiným foru(beznaděj) a nemůže nic najít ....hihi

Návštěvník (St, 22. 10. 2008 - 13:10)

Yossarian, nejsi náhodou chytrá jako rádio??:):)

Annie (St, 22. 10. 2008 - 13:10)

Možná, že máš pravdu, ale přijde mi, že dělat drahoty když už je Ti přes 40 a je mezi vámi šílená chemie docela hloupé.

Yossarian (St, 22. 10. 2008 - 12:10)

Právě proto s ním nesmíš hned spát....poznávej ho a dej si na čas a poznáš jaký má vlastnosti, řiď se intuicí.....když to řekne narovinu, zařadí se do stovek nudných chudáků, kterí pořád melou, já chci sex já chci sex ...nuda......

Annie (St, 22. 10. 2008 - 11:10)

No, já nevím, zase je spousta chlapů kteří "jako" jdou do vážného vztahu, chvilku se takto chovají a pak, když se s tou ženou párkrát vyspí, beze slova zmizí. Takže možná, že je lepší jednat narovinu než hrát nějaké divadlo. To zklamání za to fakt nestojí.

Návštěvník (St, 22. 10. 2008 - 08:10)

Yosko ty nenabizis nic zajimaveho nikdy a nikde!!!

Yossarian (St, 22. 10. 2008 - 06:10)

No já ti stále vysvětluju, že tím jak rychle tlačíš na sex se zařazuješ do obrovského davu nadrženců, kteří píší to samé...proto tě žádná nechce....píšeš to co STO lidí a to není pro ženy zajímavé ...s frigiditou to nemá nic společného,ale nudného nadržence , který navíc zdůraznuje nezávazně nikdo nechce......vysvětluješ si to špatně, nejsi pro ně atraktivní, tím co píšeš, NENABÍZÍŠ NIC ZAJÍMAVÉHO.

Mladý satyr (Út, 21. 10. 2008 - 21:10)

Yossarian,
hlouposti... Já jen nechci čekat. Nezáleží mně na kráse a sexuálních "dovednostech

Yossarian (Út, 21. 10. 2008 - 21:10)

No já jsem zažila takových, co tohle říkali, moc.....tak se těm ženám nedivím, že jsou opatrné .....žádná žena nehledá sex, na netu je tolik sexu, že každá chce víc, vztah, nebo lásku, nebo prachy, nebo jeho čas, nebo předělat kuchyn, to jen vy nemůžete sehnat sex ,my né......ty nic víc nenabízíš, než to, co 50 dalších .....jen sex a možná .....když se bude hodně snažit.....ale na to se ti každá vytento....

Mladý satyr, pr (Út, 21. 10. 2008 - 20:10)

Yossarian,
no já vím o ženských svoje, je to jen pusté pokrytectví. Abyste se ospravedlnily, musíte osočovat druhé. Přečtěte si diskuzi "Miluji dva muze". Takže já nejsem o nic horší, ba naopak, jdu na férovku, zatímco ženské se jen přetvařují a nedá se jim věřit. A aby své chování ospravedlnily, označují upřímné lidi za nemorální. A kolik ženských si hledá bohaté milence, z kterých by jen ždímaly prachy; no je to morální? Nebo kolik vdaných žen si užívá s mladými milenci; je mi z toho na zvracení. Tak važ slova. Já když už bych s nějakou chodil na vážno, tak bych jí v životě nebyl nevěrný, ale nikdo mě nemůže nutit, abych čekal do 40ti, než se mnou nějaká naváže vážný vztah, to je vyslovené sobectví a namyšlenost.

Hanka (Út, 21. 10. 2008 - 20:10)

ja si radeji dam pauzu..musim se z toho vzpamatovat..

Yossarian (Út, 21. 10. 2008 - 20:10)

Ale my nejsme často chladné, spíš opatrné .....sex máme, kdy chcem....vztah se hledá hůř...to by uměl každý přijít, užít si a jít, na tohle ti nikdo neskočí...

Mladý satyr, pr (Út, 21. 10. 2008 - 20:10)

Yossarian,
tady nejde o to, užít si a utéct, ale nebaví mě s ženskou několik let jen kamarádit a po úporné snaze se nakonec dozvědět, že kde nic tu nic. Život je krátký a já nemíním marnit mládí nějakým doprošováním. To radši ty chladné a tzv. důstojné ženy vytěsním zrovna a půjdu na to opačně: napřed vyzkoušet všechno a pokud budou oba spokojení, tak do toho jít na vážno.

Reklama

Přidat komentář