Reklama

Nahý zadek dospělé ženy z pohledu malého chlapce

sdfg (So, 27. 8. 2016 - 10:08)

Jj, ženský často mívají...Tak určitě. Je to zkrátka dáno vývojem sekundárních pohlavních znaků. Ženy mají na určitých partiích uložen tuk, muži zase vyvinutější svalovinu.

Jan (So, 27. 8. 2016 - 10:08)

No co bych k tomu řekl,...Vy z toho naděláte. Mě je dnes už před 40 a když mě bylo asi 6,chodil jsem někdy se svou matkou plavat do bazénu. Tak jsem chodil do ženských šaten se svou matkou, protože sám bych to ještě v mužským oddělení nezvládl a že by tam se mnou šla matka asi nepřipadalo v úvahu. A v ženských šatnách se ženy normálně svlíkají do naha a jdou do sprchy. Tenkrát jsem třeba viděl nahou sousedku a její asi 15 dceru a nijak se přede mnou nestyděly, když jsem si ve sprchách mohl zblízka prohlížet jejich holé zadky a nejen to. Cítil jsem vzrušení, i když jsem tenkrát prd věděl, o co jde. Později už jsem do ženských sprch chodit nemohl pochopitelně.

Steve (St, 13. 7. 2016 - 15:07)

Jj, ženský často mívají větší zadek .... ty tlusté ho mají násobně. Že je větší je myslím si dáno stavbou ženského těla a přizpůsobenou možností rodit .... míti širší boky atd.

Janko (St, 13. 7. 2016 - 08:07)

Já jsem s mamkou chodil do...Jsem Brňák a také si tu váhu v meziposchodí v obchodním domě Rozkvět na Svoboďáku dobře pamatuji.

jur (So, 4. 6. 2016 - 22:06)

Pamatuji si, bylo to o prázdninách, než jsem šel poprve do školy. Byli jsme s rodiči v chatce v kempu a jak bylo horko, maminka si jednou lehla na palandu v chatce úplně nahá na břicho a já jsem viděl její nahý zadek. Oproti mému mi opravdu připadal jako neskutečně obrovský.... Byl několikanásobně větší než ten můj.

chlupy (Út, 10. 5. 2016 - 12:05)

Jarka mně docela láká s tou její velikou chlupaticí. Škoda, že zde na sebe nenapsala alespoň telefonnebo maila...

naštěstí (Út, 10. 5. 2016 - 09:05)

Dnes když vidí vyholenou...Naštěstí je těch vyholených čím dál tím méně. Ženy dostávají rozum a kašlou na americké reklamy a neopičí se po pornoherečkách.

Jarda (Po, 9. 5. 2016 - 17:05)

Dnes když vidí vyholenou holku, s láskou vzpomíná na Jarku, jak vypadá dospělá ženská.

Jarka (Po, 9. 5. 2016 - 16:05)

Jarko, ty jsi měla tehdy...Měřím 153 cm a vážila jsem asi 5O kg. Takže zadek ne moc velký, ale oproti šestiletému klukovi jej asi obrovský přece jen mám... :-) A to chlupoaté dole...No comment...

Jarda (Po, 9. 5. 2016 - 14:05)

Vedle byl z tmavé velké chlupatice :-)

milan (Po, 9. 5. 2016 - 14:05)

Kdysi ještě za komančů...Jarko, ty jsi měla tehdy opravdu velký zadek, že z toho byl ten šestiletý kluk tak vedle?

dětská sestra (Po, 9. 5. 2016 - 12:05)

Ty překvapené reakce dětí...Většinou to jsou vzpomínky lidí, kteří prožili dětství v socialismu a tehdy dítě nahého dospělého třebas i nikdy nevidělo až do svých 15 let, dokud nemohlo do kina na filmy s hvězdičkou....

Jakub (Po, 9. 5. 2016 - 11:05)

Dívala jsem se na ty...Ty překvapené reakce dětí jsou vždy, kdy malí kluci běžně nahé dospělé kolem sebe nevidí. Pokud je v rodině běžný nudismus a přirozený volný vztah k nahotě, vídá to od mala a žádný šok nastat nemůže.

dětská sestra (Po, 9. 5. 2016 - 10:05)

Dívala jsem se na ty příspěvky a zdá se, že většina těch případů, kdy se dítěti zdál zadek dospělé ženy jako vyloženě obrovský, se odehrály když mělo dítě tak 5 až 10 let. V pozdějším věku sice dítě ještě vnímá dospělý ženský zadek jako hodně veliký, ale už se mu nezdá tak moc obrovský, jako když je dítě menší.

jjjjj (Po, 9. 5. 2016 - 10:05)

Malé děti jsou občas...:-)))))

Andre (So, 7. 5. 2016 - 10:05)

Kdysi ještě za komančů...Malé děti jsou občas legrační, co z nich vypadnou za průpovídky.... :-))))))

Jarka (So, 7. 5. 2016 - 09:05)

Kdysi ještě za komančů jsem měla přítele a ten měl z předchozího manželství šestiletého synka. Jednou jsem se u něj sprchovala a ani jsem si nevšimla a pod sprchou ani neslyšela, že do koupelny někdo nahlédl. Přítel mi pak se smíchem povídal, jak jeho synek přiběhl s vytřeštěnýma očima a smál se, že v koupelně se sprchuje teta a že viděl obrovskou nahatou prdel a tam kde je lulinek má teta chlupy.... Přítel to vysvětlil tím, že jeho synek ještě nikdy předtím nahého dospělého neviděl a že můj nahý zadek asi srovnával se svým maličkým zadečkem.

Ross (Pá, 6. 5. 2016 - 17:05)

Tohle mi připomíná, jak jsem se v pubertě asi tak již od 12 let styděl se vážit před dospělými ženami, jelikož mi tehdy bylo trapné, že ony všechny váží podstatně více než já a že se na moji váhu 35 kg určitě dívají nadřazeně z pohledu svých šedesáti, sedmdesáti kil. Začínal jsem se cítit jak muž a to, že ženské váží víc než já jsem cítil jako ponížení až asi do patnácti let, kdy jsem doshl váhy 50 kg a měl jsem z toho hrdý pocit, že už vážím alespoň tolik, kolik může vážit i dospělá žena.

Jarek (Pá, 6. 5. 2016 - 15:05)

Já jsem s mamkou chodil do krytého bazénu a do dámských šaten ještě v první třídě, když mi bylo šest. Dodnes si pamatuji, že tam v šatně byla taková stará veliká váha s velkým číselníkem a ženy se na ní vážily. Mamka na ni vždy stoupla a ručička pod váhou jejího nahatého těla vyskočila někam za šedesátku. Moc se mi to líbilo, jak se ženy vážily a já jsem obdivoval jak je moje maminka ohromně těžká oproti mým dvaceti kilům. Později jsem chodíval očumovat podobnou váhu v Brně v obchodním domě Rozkvět, byla tam v mezipatře pod schody a fascinovaně jsem jako dítě až asi do mých dvanácti let vždy hlěděl na ženské, jak se na ní váží. Téměř každá, která šla okolo po schodech, se na té váze zvážila a já jsem obdivoval, jak ručička váhy skáče jednou za padesátku, podruhé za šedesátku, sedmdesátku, někdy i za osmdesátku a jak jsou oproti mně ty dospělé ženy těžké. Když jsem šel ze školy, napřed jsem šel do Rozkvětu, pokochal se pohledy na vážící se ženy a pak jsem šel teprve domů. Dodnes se mi to líbí.

mastodont (Pá, 6. 5. 2016 - 14:05)

Chlapecká zvědavost mne...Já jsem to měl celkem jednoduché. Když jsem měl pět let, šli jsme s maminkou do krytého bazénu a maminka mně ssebou vzala do dámských šaten a sprch. Kromě zadku mojí maminky, který se mi samozřejmě v prvním okamžiku, když se mamka svlékla do naha, také zdál být strašně obrovský, tím spíš, že jsem jej viděl hodně zblízka, jsem náhle viděl okolo sebe tolik obrovských nahých zadků, prsou a chlupatých klínů, až mi oči přecházely.

Reklama

Přidat komentář