Reklama

Délka nebo šířka - co je u penisu důležitější?

kokes (Čt, 10. 4. 2003 - 03:04)

mohla by mi nejaka zena i treba holka poradit jak se daji rychle sbalit treba na ulici nebo v knihovne??mam problem se seznamovat s lidmi ziji v zahranici a uz jsem si asi 5 let nevrz!!teda jo parkrat ale jen s devkama a to byla jen nahoda,ze si me vychytly.chteli se vracet,ale jen pro prachy a na to ja nejsem chci si najit nejakou stalou a taky abychom se meli radi.uz me to nebavi porad si to delat sam.problem je v tom ,ze ho mam jen 12.5cm a mam z toho mindraky.prosim poradte mi jak se date snadno zbalit -penize do toho nezatahujte!!!

Zajoch (St, 9. 4. 2003 - 01:04)

Nevím, o čem tady diskutujete, vy hvězdy ložnic, muj kolega v zam. má penis 26 cm x nějakých 6cm a ma big problém, je 3x rozvedený vždy ze stejného důvodu, měl v posteli desítky žen, každá, když to viděla, utekla, nebo po zasunutí řvala bolestí, teď má partnerku s vytahanou frndou, které je 42 let a i s tou musí souložit do análu a jen napůl, chci vás vidět s těmi vymyšlenýni a rádoby vysněnými rozměry...

Michal (Pá, 4. 4. 2003 - 19:04)

Zajímavé téma, zjišťujeme tady, že na velikosti záleží...

jenda (Pá, 28. 2. 2003 - 10:02)

Zaujal mě příspěvek, který kritizuje širší penis s malým žaludem. Nemám sice žalud jako lískový oříšek, ale je užší než tělo (penisu). Taky nemám moc zkušeností, teda spíš žádné. Můžete prosím napsat Vaše názory? Myslel jsem si vždycky, že důležitá je hlavně šířka u kořene kvůli stimulaci klitorisu. Doufám, že se neptám moc hloupě, díky.

adelaine (Ne, 23. 2. 2003 - 12:02)

Kolem tech 18 je to asi nejlepsi, muj pritel je ma a jsem plne spokojena. Spis by si mely damy uvedomit ze i mezi zenami je rozdil, a nezalezi to na postave. Zkratka nektera nemusi snest ani tech 18 a jina snese i tech 25. Co sirka pochvy? Panove by mohly taky zalozit diskuzi na tohle tema a pak byste se damy divily.

jarda (So, 27. 7. 2019 - 03:07)

stim stebou na prosto souhlasim . damy rozebirate nas chlapy co probrat z uženi pochvy měli by stese zamislet nad sebou jake mate nevihody pro nas chlapy

Hana (So, 15. 2. 2003 - 14:02)

Z vlastních zkušeností mohu říci, že 16 cm je sice málo, ale 25 cm je už zase příliš. Ideál je tak 18 - 22 cm. Ale důležitější je asi šířka a hlavně velikost žaludu. Když je penis silný a na konci má žalud jak liskový oříšek, je to špatné, zatímco když ej středně silný, tak 4,5 - 5 cm a na konci má velký žalud, je ten prožitek mnohem lepší.

nika (Čt, 13. 2. 2003 - 13:02)

tak ja taky pridam svou troskou do mlyna.Vazeni panove muj nazor a hlavne ma zkusenost je to ze cim delsi penis je tim je to horsi....na velikosti nezalezi....me staci zlata strdni cesta tzn 16 cm a sirka taky tak akorat...toz nemejte komlexy nebo podobne....na velikosti nezalezi,ale zalezi na tom jak moc jste vynalezavi a sikovni.....orgasmu je prece vic,nebo ne???:-)))

Bzuk (St, 12. 2. 2003 - 22:02)

Po přečtení všech názorů chci přidat svoji zkušenost. Se svojí velikostí údu 20/6 moc radosti neužiju. Manželka léta odmítá sex, protože každé vniknutí u ní vyvolává bolest. Jsem odkázán na onanii. Mé dřívější přítelkyně nebyly taktéž zrovna nadšené. Anální sex asi v životě neokusím.

Lauri (St, 12. 2. 2003 - 14:02)

Také se připojím se svými zkušenostmi, měla jsem veliké i titěrné, a nikdy to nebylo o velikosti. Například můj manžel byl určitě nad 25/5, ale bylo to spíš utrpení než radost, jsem drobná a zřejmě všude, takže to ve většině poloh bolelo. Můj současný přítel je průměr, kolem 16 a spíš tenčí, ale opravdu "umí" - já nevím, jak to přesně vystihnout, prostě do sebe perfektně zapadáme ve všech pozicích a pohybech, tak jako píšete o ženských typu "ležící prkno", tak o chlapech to platí taky - jen tak semtam nestačí.

Marek (Út, 11. 2. 2003 - 19:02)

A co znamena, ze to proste umi? Vim, ze je to u kazde zenske jine, ale presto, jak to tedy dela, at se poucime?

Návštěvník (St, 25. 12. 2002 - 19:12)

Ahoj. Uklidnim vás kluci. Nesnášim velký péra. Nejdůležitější je určitě spíš ta šířka, ale i bez ní to jde. Můj přítel má asi 13-14 a šířku nevim, ale asi tak 3,5 a mám s nim třeba 10 orgasmů za sebou. Prostě to umí a to jsem měla ledajaký děla nad 16 cm a nebylo to moc dobrý. Nemohla jsem se pořádně vyřádit ze všech poloh, protože to většinou při nárazu bolelo. A ještě něco, když je moc velkej tak není tak tvrdej jako ten malej:-)) Tak pryč s komlexy a hurá na to!!

Návštěvník (St, 25. 12. 2002 - 08:12)

šířku (tloušťku) bych ještě pochopil, ale moc dlouhý Ti může při stálém bušení na dno pochvy způsobit poranění a z toho vznikají nádory. Tak opatrně s dlouhým, ne až na dno....

Návštěvník (Pá, 8. 11. 2002 - 12:11)

Michale, myslim, ze muzes byt naprosto v pohode. Taky cvicim jako ty (i kdyz asi ne tak vehementne) a jsem "na tom" jen o par centimetru "lepe". Hlavne si vsimni tech uvozovek lemujicich prislovce lepe. Mel jsem v zivote nekolik (radove do dvou desitek) partnerek a nikdy se zadna neksichtila zrovna u velikosti penisu. Spis mely samy obavy, abych nebyl zklamanej z jejich prsou apod. A sex samotny: ve vsech pripadech naprosta bomba. Cim vic te ta holka ma rada, tim lepe sex s tebou dokaze prozivat a uvolnit se pri tom. Ten vocas samotnej - to je jen symbol vyvrcholeni milostny akce. Je jasny, ze nejaky rozmery by ten chlapskej vercajk mit mel, ale s tema tvyma centakama jsi urcite za vodou. Mozna by ses divil, kdybys videl ty "odvazny holky", co tu basni o 30 cm hadicich! Byvaji to vetsinou naprilis pohledny, zakomplexovany, tlusty bytosti, ktery tezko zakopnou o chlapa, maji samy na sebe vztek pro svuj neuspech a vinu svadi a takzvane "maly pero". Hlavu vzhuru, chlape! Cvic a pichej! M.

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2002 - 20:11)

Jo a abych dotal je to o to směšnejší když mám mohutný nohy a mezi nima tak málo.

Návštěvník (Čt, 7. 11. 2002 - 20:11)

Tak vám skoro všem tady moc dekuji ja ho mám 15 cm a 4 cm šir. a s touto flustraci se vypořádávám už dlouho a mužu říct že kvůli tomu jsem s psychykou na dně. Jsem da se říct skoro prof. kulturista ale to mi ego taky nezvětšilo a bohužel s tím co máme mezi nohama nic nenaděláme takže podle těchto vašich dotazů jsme my malý v jak se říká v prdeli.a řeknu vám dal bych klidně za každý cm 50000 ,- pak bych se cítil uplně jinak.

Návštěvník (Po, 4. 11. 2002 - 14:11)

Mari, musím Ti odporovat, neboť mám kamarádku, která měla nejprve přítele s penisem kolem 20 cm a nevyhovoval jí pro jeho velikost. Další její přítel ho měl kolem 15 cm a s ním byla maximálně spokojená. Možná tam větší roli sehrála technika a šikovnost. než jenom rozměry.

Návštěvník (Po, 4. 11. 2002 - 14:11)

Dovolím si dvě poznámky:1/ Je to vysoce individuální, některé mé partnerky řikaly, že ten můj je trochu menší, ale širší, některé, že je obr, pro pár z nich byl akorát.2/ Dámy, Vy jste partnerům penisy měřily, nebo Vám řekli oni zmiňovaní pánové, jak dlouhý či široký je ten jejich ??? :-)))

Návštěvník (Po, 4. 11. 2002 - 13:11)

A pokud zase vim ja, mila Mari, je kazda zena v techto oblastech naprosto jina. Jedna to chce do hloubky, jinou to boli a chce smrdlat jen na krajicku, jina jen na postevacek a jina na to vubec neni a rada se jen mazli (a i to ji dokaze navozovat hluboke prozitky)! Takze pohadky o ohromnym peru nejsou rozhodne (a hlavne dle nazoru mnoha zkusenych zen) univerzalni recept pro kazdou zenu!

Návštěvník (Ne, 3. 11. 2002 - 20:11)

Nejdulezitejsi je stejne bystrozrakost!!!!!!

Reklama

Přidat komentář