Reklama

stříkání semene

Jitka (Út, 8. 3. 2011 - 12:03)

Můj partner je ujetej na černý punčocháče a nohy a taky mi nakonec postříká chodidlo a prsty u nohou

Zážitek (Út, 8. 3. 2011 - 08:03)

líbil se mi kluk na střední škole, sblížili jsme se, ale když jsme se chtěli milovat, on to vždycky pustil dřív než k něčemu došlo. Nejčastěji to vypustil do mé ruky nebo na obličej. Postupně to ale už zvládl a vydržel déle

Martina (Po, 7. 3. 2011 - 23:03)

Manžel se nejrychleji udělá,když si uvážu cop na vlasech,to taky,jen si ho chytne (ten cop) a vzápětí chce,abych mu dala ruku na péro a okamžitě ji mám plnou ty jeho hřejivý tekutiny. Nohy ho taky vzrušují a jak už tady někdo psal,tak i on se udělá na prsty a okolo,ale né tak často.||Ty vlasy jsou nejvíce,když to nechce normálně do pipiny.

Patrik dobyvate (Po, 7. 3. 2011 - 23:03)

Nejlepší stříkání...Naprosto souhlasím!! To taky miluju! Mám delší péro, tak ho vždycky zarazím až na doraz a potom stříkám jak hasič.. Výborná je taky dobrá kuřba, když si ho holka dokáže narvat skoro celýho do krku, to taky dlouho nevydržím. Ale stříkat na břicho, prcinku nebo na záda, to mě nebaví vůbec. Nedávno jsem měl taky jednu vdanou pětatřicítku a ta chtěla jen stříkat dovnitř a třeba 3x za odpoledne. Doma ten její prý 1 x měsíčně a právě jen do vlasů, což ona vůbec nesnáší :-)

pepa z depa (Po, 7. 3. 2011 - 23:03)

Když můj známý uvidí pěknou babu s dlouhejma vlasama, tak schválně nahlas řekne: Ta má krásný vlasy! .... do těch by se utíralo péro!! :-))) Zatím jen jednou dostal přes ústa, ale většinou ta dotyčná jen zčervená a mám pocit, že to holky nakonec berou i jako určitou pochvalu :-))

Týna (Po, 7. 3. 2011 - 21:03)

Když se nemůžu milovat tak můj přítel jedině na nohy nebo na oči to udělá. Taky do pusy moc nechce.Oči a chodidla jsou pro něj viagra,

Zolt (Po, 7. 3. 2011 - 20:03)

Já se nejraději udělám do holky normálně a když má krámy tak na kozy nebo na nohu jak píšeš. Nemám rád kouření.

Zkušenost (Po, 7. 3. 2011 - 19:03)

Měla jsem kluka,co se udělal na mou nohu,když jsem měla punčocháče a páskový boty.Vždy mi je pomalu sundával,pak hladil po chodidla a prsty a pak si moji nohu rychle přitiskl na svýho frantíka a okamžitě jsem ji měla mokrou.Fakt síla.Jak čtu tady tak to asi není náhodnej úkaz.

Petr (Po, 7. 3. 2011 - 17:03)

Manžela vzrušuje, když...Nejlepší stříkání semene je do pěkný holky. Obzvláště když mi dráždí bradavky to stříkám docela silně.

Lenka od Prahy (Po, 7. 3. 2011 - 17:03)

Manžela vzrušuje, když mám cop. To ho chytne a udělá se do minuty.

Vlada (Po, 7. 3. 2011 - 15:03)

Víte vono se o mém dědovi...Chlapče, měl by ses nechat spíše vyšetřit na psychiatrii a nepsat tady takové nepodložené nesmysly pod tímto pseudonymem a raději napsat něco konkrétního k tématu.Řekl bych, že trpíš postpubertálním syndromem, no spše "pubertálním"...

dogin (Po, 7. 3. 2011 - 14:03)

udělal jsem se před souloží,když jsem jedný holce chytil nohu do ruky taky a hladil ji na prstech

Michal (Po, 7. 3. 2011 - 13:03)

Je mi dvacettři let a měl jsem tři holky. U všech jsem měl problém udržet se do vyvrcholení, když měly krátkou sukni a světlů kalhotky a punčocháče. Stačilo ji jen pohladit rukou nohu a velmi mne vzrušoval ten jemně drsný povrch punčocháčů a pak stačilo jen jít výš pod sukni a ještě ani nebyly kalhotky dole a já už jsem byl tak napnutej, že jsem ho jen vzal do ruky a holce to nastříkal na břicho nebo do ruky. Nestihl bych to. A boty mne taky

Honza (Po, 7. 3. 2011 - 13:03)

Já jsem se jednou ihned udělal taky na nohu svý holky. Měla punčocháče a prstama na nohou mně provokovala a hladila mího ptáka. A bylo to hned hotový. Měla celou nohu zabalenou do mýho semene.

Luboš (Po, 7. 3. 2011 - 11:03)

Holky mně nejvíc rajcujou očima. Jsem ujetej na modrý a zelený oči, s takovou holkou jsem při milování hotovej během pár vteřin. Když hci vydržet dýl, nesmím se jí dívat do očí, jinak jsem okamžitě. Měl jsem holku,která mně rajcovala taky na nohy a prsty u nohou, ale tu už nemám. Tam stačilo, abych ji pohladil hodidlo a prsty a udělal jsem se přímo na ně.s jinýma holkama se mi to nestalo.

Květa (Po, 7. 3. 2011 - 10:03)

Mám chlapce kterýmu je dvacet a jsem o rok starší. Jak čtu diskusi, tak mám s ním stejný poznatek. Jeho vzrušují velice také moje nohy v páskových botičkách a v punčochách. V sobotu jsme přišli z plesu,on chtěl, abych si oblékla znovu ty stříbrný páskový boty doma, vzal mi nohu a nejprve mi políbil prsty na noze a začal mi ji hladit směrem pod šaty vzhůru a okamžitě mně postříkal. Hlavně se mu líbí, když mně může postříkat botu a prsty. Asi je to normální.

Hitler Adolf (So, 5. 3. 2011 - 15:03)

Dane děkuj bohu že máš tak skvělou holku která tě dokáže tak rozhodit.o nic nejde tak počkám cca 15 minut a jedu další kolo né?Nebo se za to stydíš,já bych ji to vysvětlil že mně silně vzrušuje a to že mně dokáže udělat tak rychle atd...a nebo se ožer a pak ti to bude trvat půl hodiny ale pozor po chlastu se hrozně zvedaj výkony a taky výrony:-)))

Pepa (So, 5. 3. 2011 - 14:03)

Nemyslím si, že by to byla úchylka. Ženy v krátkých sukních, punčochách a společenských botách vzrušují většinu mužů. A pokud jde o to stříkání, tak to bude spíš tím, že jsou mladí a proto více nadržení. Z toho důvodu ti můžou postříkat nohy a za chvilku se znovu milovat. Já už bych si to stříkání musel šetřit na to milování.

Aneta (So, 5. 3. 2011 - 14:03)

Týno máš pravdu,můj nynější kluk ujíždí taky na punčocháče a páskový boty,hlavně bílý nebo černý a tak aby byly vidět prsty a pata. On mí to nohu i s botou veme do ruky a začne hladit přes prsty a to už vidím, že má péro našponovaný a hned mi tu nožku šíleně postříká. Asi je to úchylka, ale je to moc hezký a pak se za chvilku pomilujeme normálně. Je mu osmnáct, mně šestnáct.

IGNACIUS (So, 5. 3. 2011 - 14:03)

Kdo je smilník, půjde do pekla! Kdo je modlář, půjde do pekla! Kdo je cizoložník, půjde do pekla!

Reklama

Přidat komentář