Reklama

Mladší muž a starší žena.Jde to!

RARO (St, 4. 10. 2006 - 15:10)

TY HOVADO!!!!!

rara (St, 4. 10. 2006 - 14:10)

to urcite ty kozo nejdriv pises jak se odvracis kdyz se na tebe chlap jen usmeje a najednou se neznamymu kozlovi predvadis v kramu s kalhotkach. no byla to pekna pohadka co dalsiho si ted vymyslis??!!

Iva (St, 4. 10. 2006 - 12:10)

Tak lidičky, já už se nemračím, neotáčím se když se mi dívá milej chlap do očí a dalo by se říct, že malililinko provokuju.Dokonce jsem byla o pauze na oběd v obchodě s hadříky a pořád dobře naladěná s úsměvem na rtech JAK MI BYLO DOPORUČENO A VEDLE SI VYBÍRAL pán NĚJAKÉ TRIKO , stál vedle mě a prohodil ke mě dotaz, zda to triko co drží v ruce je pánské, nebo dámské. Tak s úsměvem jsem mu popsala střih trika a že je to pánské. Šla jsem do kabinky a on také a přes plentu hodil otázku jak mi jsou ty kalhoty a já že super a on , že mě chce v nich vidět. Tak jsem vylezla z kabinky mrkla na prodavačku /je to moje známá/ a říkám , tak jak se vám líbil. No a hádejte jak to dopadlo. To je ale legrace. Čekal pak před krámem a jakože jestli mám chvilku. Tak jsem slušně odmítla, že musím opět do práce..... No a vidíte přátelé co udělá jeden úsměv. Iva'

Lála (St, 4. 10. 2006 - 09:10)

omlouvám se za stručnost, spěchala jsem a se ptala se Pavla.
Zajímá mne vaše anonymní parta.
S usmíváním, mám také zajímavé zkušenosti, umím se usmívat i když mi není hej a rozhodně za tím nic dalšího nesleduji, ale už se mi také stalo, že úsměv patřil jedné mé známé a kolemnjdoucí muž se domníval, že patří jemu, pak šel za mnou do pekárny, byl z toho tak vedle, že si koupil jeden rohlík a pořád čekal, kdy půjdu ven.Stále časatěji se setkávám s tím, že to přitahuje mladší muže, přitom za tím nic nehledám, tak nevím jestli se mám začít kontrolova a nebo rozdávat úsměvy dál.
Zatím se mějte téměř všichni bezva.
'

Jarda (Út, 3. 10. 2006 - 18:10)

Viki, ponechme ted stranou fakt, ze jsi zadana. Co ale s tou neduverivosti? Kdybys pozvani prijala, jiz to by znamenalo, ze ti ten dotycny asi musel byt necim sympaticky a nekde na verejnem miste pri kave ti snad zadne nebezpeci nehrozi?
To je to, o cem jsem psal. I kdyby na mne nejaka zena HODNE zabusobila, tak bych k pozvani asi odvahu nenasel presne z tohototo duvodu. Bude na mne koukat jak na otravu, ktery ji ma v umyslu zatahnout do nejblizsiho prujezdu a podriznout ji krk nebo co? :)

pro Lálu (Út, 3. 10. 2006 - 12:10)

Koho si se ptala?

viki (Út, 3. 10. 2006 - 11:10)

Pavle, taky jsem ti už napsala.

K tomu usmívání se na cizí muže:-) mám taky něco - pokud mi je někdo hodně sympatický, usměju se na něj, pokud se na mě dívá, nevidím za tím nic špatného a nic taky tím nesleduju. Jen si tak zpříjemňuju den..třeba ve frontě na poště, v bance, v obchodě. Pokud by na mě čekal před bankou a pozval mě na kafe, asi bych slušně odmítla, jsem totiž nedůvěřivá:-). Nehledě na to, že jsem zadaná, i to je trochu jiné než u svobodných lidí. A souhlasím s Pavlem - nikdy nereagujeme stejně, jednáme podle situace, rozpoložení, nálady.'

Lála (Út, 3. 10. 2006 - 11:10)

Co by tě z toho zajímalo? A odkud jsi?'

Pavel (Út, 3. 10. 2006 - 00:10)

Jardo a viki, Iva mi už napsala. Napište mi také a sejdeme se. Nechci Vás na druhou stranu ale nutit.'

Pavel (Út, 3. 10. 2006 - 00:10)

Jak čtu Vaše řádky, musím přiznat, že oba máte pravdu. Jenže si možná neuvědomujete jeden snad i podstatný fakt. A to je momentální rozpoložení. Přiznejme si, že nikdo z nás vždy nereaguje stejně na stejnou modelovou situaci. Proto je zázrakem, pokud se dva lidé jakkoliv dorozumí a seznámí se. Souhlasím s Jardou. Pod tíhou masmédií i obecného povědomí je vlastně velmi obtížné se s ženou seznámit tzv. na ulici, aby si nemyslela, že jsem úchylák či aspoň otrava. Proto si važme každého seznámení, každého byť nezávazného porozumění, které mezi lidmi může vůbec vzniknout. A věřte mi, že každý z nás má v sobě něco krásného, co může poskytnout svému okolí.

Monetko, jako trapnou Tě rozhodně nevidím.'

pro Jardu (Po, 2. 10. 2006 - 20:10)

Tak víš jak to je? Když mi chlap padne do oka, tak ztrácím přirozenost a mám potřebu být 100% úplně ve všem. I v držení kabelky. A dochází mi tak trochu dech. Proto asi reaguji, tak jak reaguji.No ale když jde jen o kamarádečka, tak jsem víc než příjemná a zábavná . Jak říkám blok. No , ale díky za něj aspoň vím, že ještě nejsem stařena . No a jak píšeš, že se hned rozepisuju, když někdo napíše,je to pravda. Mám to v popisu práce v práci. Iva'

Jarda (Po, 2. 10. 2006 - 20:10)

P.S. Ale asi spis ne, protoze mam problem s tim, abych nejake zene nepripadal jak trapny otrava :)

Jarda (Po, 2. 10. 2006 - 20:10)

No dobre Ivo :)
Stejne uz nejak hodne odbocujeme od toho, co chtela vedet Monetka, ale to je jedno.
Ja mam takove ty prijemnosti mezi lidmi rad, i kdyz primo nejde o snahu seznamit se. Treba v te fronte, kdybych se na tebe usmal a ty ses odvratila jak pipisujes, ze delas. Vis, pripadalo by mi to asi jako kdybys nekomu rekla dobry den a on ti neodpovedel a v tu chvili by me to mrzelo. Ale to jen popisuju jak to citim ja a nejsou v tom zadne rady. Ja vim, ze je v te chvili tezke rozlisit, o co tomu chlapovi vlastne jde, zdali je to jen takove to pozdraveni, ktere popisuji, nebo uz je v tom snaha o navazani kontaktu.
Kazdopadne si myslim, ze nikdy nemuzes nic zkazit tim, ze vstricne zareagujes. Bud to zustane u te vymeny usmevu a pohledu, nebo se pak chlap bude snazit navazat rec. A zase: muze to byt jen nezavazny hovor ve fronte, nacez se rozejdete, takze se nic nestalo a trosku ses pobavila. No a kdyz Te najednou pozve na kafe a ty nemas zajem, tak vzdy lze slusne odmitnout.
Ono to cele take vyplyva z toho, zdali jsi s nekym ve vztahu, nebo mas-li zajem o seznameni a podle toho se pak take samozrejme budes chovat.
Ja miluji svou kocenku, takze zde popsane situace jsou z me strany opravdu jen takove usmani pri setkani pohledu a vic to neznamena. Kdybych ale nebyl zadany a ty si reagovala vstricne, tak bych na tebe pak treba pred tou bankou opravdu cekal :)

pro Monetku (Po, 2. 10. 2006 - 20:10)

Monetko odkia? pocházaš? Iva'

pro Jardu (Po, 2. 10. 2006 - 20:10)

Jardo já to nemyslela špatně, fakt jsem chtěla abys nám devčatům poradil jak bych měla zareagovat, aby to bylo příjemné jak pro tebe tak pro mě. No a nakonec bych byla ráda, kdybys pak na mě počkal před bankou a to už bylo všechno prima. Já už bych pak věděla jak na tebe. To koukáš co? U mě je problém nebo dokonce blok to celé spustit. Když jsem byla mladá tak to bych šla klidně do toho první sama. Ale teď už si myslím, že to vyžaduje nějakou tu úroveň, protože i já ji vyžaduji. Iva'

Jarda (Po, 2. 10. 2006 - 18:10)

Ale Ivo, proc hned takhle - popis jak se to dela, nechame se poucit? Ja ze sebe nedelam vseznalka, ktery ma pro vsechny odpovedi na kazdou situaci. Popisoval jsem, jak mne Monetcina situace silne pripomnela tu moji kdyz mi bylo 16 a vim, ze MNE by tenkrat byvalo pomohlo, kdyby mi ta starsi holka jaksi "vzala pod kridlo", dala mi najevo, ze si uvedomuje, ze asi nejsem moc zkuseny a ze to bude v pohode. Ze mne by tim tenkrat spadl ten strach, neutekl bych od toho a mohli jsme se treba spolu dopracovat k necemu krasnemu. Cimz samozrejme ji z niceho nevinim, jen rikam, co jsem tehdy JA potreboval. Monetka napsala velmi malo, byla s nim v pisemnem styku takze kdyz utekl mohla mu treba otevrene napsat vic. Je tezke neco rikat, protoze nekdy zde celou situaci analyzujes podle toho co lide napisi, zacnes na to reagovat a najednou pak napisi vic a sdeli dalsi okolnosti, ktere uplne zmeni pohled na vec, vzdyt to znas. Takze je velmi tezke davat zde nekomu radu na zaklade nekolikavetneho sdeleni o nejake situaci. Pripadalo mi ale, ze spolu jiz byli v delsim a jak zrejmo intimnejsim styku, nez je letmy usmev v bance a ze nejaka komunikace snad byla, nebo jeste je, mozna.
Jeste k tem usmevum ve fronte. Take se mi stane, ze se nekdy oci setkaji se sympatickou zenou, v tom pripade se lehce usmeji a trosku kyvnu hlavou jakoby na pozdrav. Nevidim v tom nic jineho, nez jen takove slusne gesto, nekdy ta dotycna take odpovi usmevem, je to prijemne a vic v tom neni, neznamena to, ze na ni budu pak cekat pred bankou.

Monetka (Po, 2. 10. 2006 - 18:10)

Jé Iva super si ma pochopila. Keď to tak spätne preberám, tak som mu to naznačila a jeho reakcie boli asi také že ja si môžem nájsť lepších, krajších a že je blbý. Nechcel mi povedať prečo, žeby preto že by sa ma bál? Ale veď nehryziem! Ve?a krát ma napadlo že si o mne myslí čo by s takou starou babou robil. Som z toho zúfalá, tak strašne chcem byť s ním ale neviem ako na to. Vždy som každému vedela poradiť a tezaz to neviem sama so sebou. Pripadám si zúfalo a smiešne.'

pro Jardu (Po, 2. 10. 2006 - 15:10)

Jardo, ty radíš Monetce,že měla nějak tomu mladému muži "naznačit". A teď mi řekni, že si v její kuži a popiš jak to měla naznačit. Seš chlap, tak popiš jak se to dělá, necháme se poučit.Kolikrát jsem o tom už přemýšlela, protože /nechci se nějak vytahovat/ ale stává se mi to buď v bance. když čekám až mě vyzvou k přepážce a podobně,že se nějakej ten chlap na mě podívá a usměje.A já nechci úsměv opětovat, aby si náhodou nemyslel, že jsem nějaká husička, že hned zaberu, tak se pootočím a čučím jinam. Moje sestra je úplně z jiného těsta, tak tá by úsměv opětovala a ještě by k němu přistoupila a hodila řeč: Toto dneská trvá co?Časem by ji možná ten frajer řekl při nejbližším nedorozumění: Vždyť si mi jasně dávala najevo, žes měla zájem a tak. To se nedělá na poprvé určitě ne, možná až o chvilinku později. Nebo ne? Iva'

pro Jardu (Po, 2. 10. 2006 - 15:10)

Jardo, ty radíš Monetce,že měla nějak tomu mladému muži "naznačit". A teď mi řekni, že si v její kuži a popiš jak to měla naznačit. Seš chlap, tak popiš jak se to dělá, necháme se poučit.Kolikrát jsem o tom už přemýšlela, protože /nechci se nějak vytahovat/ ale stává se mi to buď v bance. když čekám až mě vyzvou k přepážce a podobně,že se nějakej ten chlap na mě podívá a usměje.A já nechci úsměv opětovat, aby si náhodou nemyslel, že jsem nějaká husička, že hned zaberu, tak se pootočím a čučím jinam. Moje sestra je úplně z jiného těsta, tak tá by úsměv opětovala a ještě by k němu přistoupila a hodila řeč: Toto dneská trvá co?Časem by ji možná ten frajer řekl při nejbližším nedorozumění: Vždyť si mi jasně dávala najevo, žes měla zájem a tak. To se nedělá na poprvé určitě ne, možná až o chvilinku později. Nebo ne? Iva'

pro Luďka (Po, 2. 10. 2006 - 11:10)

Nechám tě chvilku v nejistotě, ale v pátek ti to napíšu. Iva'

Reklama

Přidat komentář