Reklama

Kandaulismus

Je (Čt, 3. 3. 2016 - 13:03)

to takové zvláštní,protože většinou to ráda ženaká vyzkouší se dvěma muži a chlapi naopak vzrušuje sex se dvěmi ženami.Moc se nevidí,že to chtějí vidět tak,jak jí o....á jiný chlap.

jarda (Čt, 3. 3. 2016 - 13:03)

Pokud je to oboustranné, je...Když přede mnou kolega s firmy kde dělám na své chatě u Berounky svlékl svojí manželku a chtěl abych se přidal byl jsem dost překvapený.Ale právě těch pár skleniček dobrého vína mi pomohlo a já udělal co chtěl.Jeho manželka chodila dobře naproti a za chvíli jsem pocítil stahy její pochvy a udělal jsem to do ní.Rychle oddechovala a dívala se do stropu,já byl pořád v ní a jí dozníval orgasmus.Když jsem z ní vstal kolega si klekl a roztáhl jí prsty stydké pysky a díval se do poševního vchodu.Evidentně byl vzrušený,ruce se mu chvěly a jen zíral na moje sperma v ní.Mně vůbec už nevnímal a zavedl do ní svůj penis,já šel do sprcháče a když jsem se vrátil už bylo hotovo a oba si to pochvalovaly.Ještě když jsem odjížděl tak jsem si po cestě říkal.Ty vole jinej chlap by se posral a udělal by děsnej kravál kdybys mu nastříkal do manželky a on se ještě rozplývá a děkuje ti.Deviace je jednoduše deviace,nám "normálním" to rozum nebere.

Ferda (Ne, 28. 2. 2016 - 12:02)

Pokud je to oboustranné, je to bez problémů. Žena si udělá dobře, manžel si také přijde na své "dobře" , takže oběma je pak fajn....A o tom to je...
Hlavně u žen bývá taková malá stydlivost, doporučuji malou skleničku něčeho... ta uvolní mysl a pak je nádhera!

Láďa (Ne, 28. 2. 2016 - 09:02)

Pokud mi to dělají cizí...s tím souhlas, také bych to nenazýval nevěrou, ale myslel jsem to tak, že spousta žen má s klasickou nevěrou zkušenost, ale pokud by po ni manžel chtěl aby to dělala s jiným před ním....odmítnou, protože se před ním stydí a nebo bojí jeho reakce....a přitom by to pro ně bylo jednodušší než tajit milence...:)

Hela (So, 27. 2. 2016 - 19:02)

Já jsem z té druhé strany...Pokud mi to dělají cizí muži v přítomnosti manžela a na jeho přání,nemůže být o nějaké nevěře žádná řeč.Ano,dělá mi to dobře,nebudu tady tvrdit,že se obětovávám.Ale jeho to absolutně uspokojuje a iniciátorem akce je vždy on.

Láďa (So, 27. 2. 2016 - 19:02)

Já jsem z té druhé strany barikády, scházím se s párem, kde jeho vzrušuje pohled na svoji manželku s jiným....je to hodně o toleranci, nesmí v tom být žárlivost a výčitky, no a taky o stydlivosti té ženy, ne každá která zvládne nevěru to zvládne i před manželem.....kdyby o tom chtěla některá pokecat, tak můžeme.

Evžen (Pá, 26. 2. 2016 - 20:02)

Alkohol dělá divy,je pravda...To už je vrchol kandaulismu dívat se na semeno cizích mužů ve vagině své ženy.Ani se ti hochu nedivím.Když si během podnikového večírku moji kolegové odvedli manželku do kanceláře o patro níž a na psacím stole ji tam obsloužili před mýma očima a potom ji jeden prsteníkem a ukazovákem roztáhl poševní vchod a ukazoval mi jak je pěkně naplněná,tak mi při pohledu na jejich semeno v pochvě mé ženy začalo cukat v poklopci a bylo to také.

Aleš (Pá, 26. 2. 2016 - 20:02)

Je to vždycky o...Alkohol dělá divy,je pravda že chlapům rozvazuje jazyk a ženským roztahuje stehna.Když mi starší chlapy mojí holku na chalupě u jednoho z nich svlékly,tak se přiznám že jsem nevěděl co s ní.Jenom jsem ji osahával a hladil.Jeden řekl potřebuješ s ní pomoct mladej co?Kejvnul jsem že jo a udělal jsem mu místo.Stáhl jí i kalhotky a řekl kluci zvedněte jí nohy,naslinil si prsty a hned dvěma do ní šel.Začala vzdychat a hýbat zadkem a on ji těmi prsty roztáhl stydké pysky a druhou rukou zavedl penis.Začala se cukat,ale on si ji přitažením za stehna pěkně narazil na svůj kolík až vykřikla a zase cukala a rukama ho odstrkovala ale chlapy jí ruce roztáhly a prsy jí pěkně obíraly.Začal tvrdě přirážet a ona hlasitě vzdychat,najednou dorazil a ztuhl.Jeden řekl,dostala první dávku.Zvedl se z ní a okamžitě najel druhý a po chvilce byl taky hotov,byl jsem silně vzrušený a jen jsem zíral.Projel ji i třetí a když to udělal zvedl se a řekl mladej tak už je řada na tobě,už jsi viděl dost tak jdi do ní je už pěkně nadělaná ta tvoje klisnička.Protože jsem asi blbě čuměl,tak si klekl ze strany a palcem levé ruky jí odtlačil naběhlý poštěváček a dvěma prsty pravé ruky jí roztáhl stydké pysky aby mi usnadnil zavedení penisu.Levou rukou jsem ji uchopil za stehno a pravou svůj penis abych už najel jak mně jeden z chlapů povzbuzoval Když jsem se podíval kam ho strčit tak jsem viděl jak se jí poševní vchod roztahuje a zase zavírá a já viděl sperma muže který to právě do ní udělal.Někdo z nich řekl ještě je v orgasmu to je nejlepší jdi do ní.Ale když už jsem chtěl zasunout tak se při sevření poševního z něho vytlačil pramínek spermatu a já civěl jak stéká hrází mezi stydkými pysky k řitnímu otvoru začal jsem se třást vzrušením a stříkat na její podbřišek a prsty muže které mi měly usnadnit vniknutí do pochvy.Jeden z chlapů mi řekl abych si s ním šel ven zakouřit,že se mi o ni postarají.Když mně venku při cigaretě uklidnil a vrátily jsme se tak se z ní jeden zrovna zvedal a přistrčil mně mezi její nohy.Tentokrát mi už známý pohled jen podpořil erekci a já do ní vjel a za chvilku to bylo

Kaja (Čt, 25. 2. 2016 - 16:02)

Manželka mne také ukázala...Je to vždycky o poprvé.Přítelkyně napřed nechtěla ani slyšet až jednou na párty u kamaráda to vyšlo.Asi to bylo tím že se něco vypilo a já ji začal mazlit a kluci se dívaly.Za chvíli měla kalhotky dole a moje prsty v pochvě,jak se začala vlnit tak kamarád do ní najel.Já ji líbal a masíroval prsa,která jí pěkně ztuhla.Otočila hlavu a začala slastně sténat kamarád byl hotov a najel kolega,ani jí už nevadilo ,že v ní je někdo jiný.Kolega tvrdě přirážel a ona začala hýkat a vykřikovat,byla úplně mimo kolegova grimasa svědčila o tom že to právě do ní taky udělal.Chvíli sebou cukala a on si ji držel.Po chvilce ho vytáhl a já viděl jak se jí štěrbina stahuje a pouští šťávu.Byl jsem vzrušený jako nikdy a vnikl jsem do ní začala zvedat pánev a hlasitě oddechovala,stříkal jsem za chvíli a ucítil stahy pochvy.Začala kňučet a slintat,byla hotová,jak jsem ji ještě neviděl.Od toho dne nemám problém přimět ji k sexu s jiným mužem.

Max (Út, 23. 2. 2016 - 16:02)

Manželka mne také ukázala rajc ze sledování vlastní manželky s jinými samci a krásu soulože do použité vystříkané mušličky.
Jsme čtyři páry. Jednou za čtrnáct dní dáme děti k babičkám a sejdeme se u nás na chalupě. Už při přípravě večeře, ženy se nabízejí, muži hledají protějšek na večer. Všude je vidět svádění a osahávání, kromě soulože, ta je dovolena až večer ve společné místnosti. Každá se snaží aby muž se vysemenil do ní, každý muž se snaží vyzkoušet každý volný otvor. Která má své dny, snaží se pusou nebo rukou. Když si dost užijeme, jdeme každý s svému partnerovi. Manželka je spokojeně unavená, zpocená ze soulože se třemi samci, z roztažené pipky jí vytéká sperma, má ho na stehnech i břiše. Z toho pohledu mi stojí jak v osmnácti. Miluji ten pocit jak penis klouže ve spermatu jiného muže. Manželka sice prosí že už nemůže ale jen do ní vniknu, chce znovu. Stačí jí přitlačit na klitoris a má další orgasmus. Nohy se jí klepou že do vany ji musím odnést.

jakub (Út, 23. 2. 2016 - 16:02)

Tak sem asi kandaulista:-) meli jsme peknou party paru a dva kluci navic pekne sme chlastali a pak jsme zacli hrat flasku zaclo to byt dost drsny az tak ze krom mi manzelky se vsechny zensky a dva kluci zbalili a sli domu. nakonec byla ma zena sela naha a zacla na prani davat ptaky do ust a pak sme se nani vsichni vystridali dokonce jsme se dostali i do jeji prdelky a poprve vyzkouseli senvic. Bylo to neskutecne super a uz planujen novou akci. Jen je nejhorsi se zbavit deti a nekam je vystrnadit aby nas pri tom nepristihli:-))

Jenan (Út, 23. 2. 2016 - 14:02)

Miluju jak mi jiní chlapi...Je to pěknej nářez a vzrůšo když mi kámoši vymastí a vystříkají manželku ale upevňuje to manželství.Nemá potřebu chodit okolo a mně to vzrušuje a uspokojuje.Když mi řekne abych zorganizoval pěkný večer,nebo víkend je mi jasné co mám dělat.

Ota (Po, 15. 2. 2016 - 15:02)

Nevím co myslíš pod pojmem...hmm , pěkné ...to mě zajímá....Neprobereme to někde trochu? Nejsi třeba na "amaterech ?

Viki (Po, 15. 2. 2016 - 14:02)

Viki a to jich na Tebe...Nevím co myslíš pod pojmem více,ale dva je běžné.Někdy je až komické jak se kluci dohadují kdo půjde první.A někdy se já prostě k jednomu přitulím a jde to.Druhý mi masíruje prsa a už se jednomu stalo,že při sledování kamaráda v akci a s mými prsy v rukou ejakuloval semeno na mně.

Ota (Po, 15. 2. 2016 - 14:02)

Viki a to jich na Tebe přivede i více najednou ??

Viki (Po, 15. 2. 2016 - 14:02)

Miluju jak mi jiní chlapi...Jsi jako ten můj,říká mi že ženy pravidelně przněné mladými kluky jsou hezčí.Když mně svléká před hošanama a pomáhá jim do mně ani nechci vědět kolik jim je.

Emil (St, 18. 12. 2013 - 11:12)

zvědavec a Hela je jeden a...Znalecké posudky lidí,kteří nemohou kandaulismus pochopit,natož akceptovat jsou opravdu zajímavé.Obsahují skrytou lítost a zároveň závist,že oni toho nejsou schopni,ale rádi by.

EMC (St, 18. 12. 2013 - 11:12)

Přesně tak. Jedna osoba.

(Út, 17. 12. 2013 - 16:12)

zvědavec a Hela je jeden a ten stejný člověk, blbeček, co si myslí, že mu to tady všichni žerou, stačí se podívat na styl toho psaní a každému je jasné, že se jedná o jednoho člověka - chlapa, který by strašně chtěl a nemá a neví jak, tak nás tu krmí svýma chytrýma kecama...

Hela (Út, 17. 12. 2013 - 09:12)

Helo, mate doma nejakou...Máme místnost v suterénu,kde je stůl na připoutání v leže,nad ním hrazda umožňující připoutání zdvižených nohou i klekačka pro fixaci na všech čtyřech.

Reklama

Přidat komentář