Reklama

Kandaulismus

Inge (Út, 28. 1. 2014 - 11:01)

Z tebe ta bezmocnost úplně...Manžel mě k tomu také přemlouvá a docela mě myšlenka na tuhle sexuální praktiku vzrušuje,ale mám z toho strach.

Andrea (Út, 28. 1. 2014 - 11:01)

Zvláštní příprava nebyla...Z tebe ta bezmocnost úplně září. :-)

Darina (Út, 28. 1. 2014 - 10:01)

To je Darino opravdu...Zvláštní příprava nebyla nutná,dost jsem zvlhla už při provádění fixace a vzrušením z pocitu bezmocnosti.

Darina (Út, 28. 1. 2014 - 10:01)

... a dámy ostatních...Byly přítomny i dámy a pohled na to jak mne nabíjí jejich manželé není pro ně cizí,kdo provozuje kandaulismus nežárlí.Takové scény jsou pro něho vzrušující a uspokojující.

:-)) (Út, 28. 1. 2014 - 09:01)

Co na to říct ?
Příroda k vám uslintaným deviantům byla hold velmi krutá.
Na druhé straně my ostatní se máme alespoň čemu zasmát.

zvedavec (Út, 28. 1. 2014 - 02:01)

To je Darino opravdu vzrusujici pribeh.
jak probihala priprava? byla nejaka predehra nebo sli panove rovnou na vec?
melo to na tebe pozitivni vychovny ucinek?

Pokušitel (Po, 27. 1. 2014 - 22:01)

Něco jiného,nějaký...... a dámy ostatních svolaných na to koukají? Nebo tam nejsou a ví o tom? Nebo tam nejsou a neví nic?
Ještě pochopím pohled manžela, kterého to bere, ale pohled dámy, jejíž manžel tě zrovna "nabíjí" je zase o něčem jiném. Jak to je?

Darina (Po, 27. 1. 2014 - 13:01)

Darino, myslim ze kazdy muz...Něco jiného,nějaký dobrák mne vyfotil na barové stoličce a kolega z firmy měl zrovna ruku pod mojí sukní,poslal to manželovi.Ještě večer manžel svolal partu a dostala jsem pořádnou sexuální nakládačku.

(Čt, 23. 1. 2014 - 12:01)

Uslintanec Zvědavec se přejmenoval z Hely na Darinu...

Alfaman (Čt, 23. 1. 2014 - 09:01)

Novináři z bulvárních...Oni si to uvědomují ale je jim to jedno.

MLR (St, 22. 1. 2014 - 20:01)

jak se divate na manzelstvi...Novináři z bulvárních deníků toho nakecají,jen aby měli senzaci.Ani si ti novinářští idioti z těch bulvárních plátků neuvědomují,jak můžou někdy šeredně ublížit!

čtenář zdejších (St, 22. 1. 2014 - 20:01)

Ha Ha Ha ... to jsem se tedy...A ty si zase chytrej jako rádio nebo jsi sežral Šalamounovo hovno,viď?Navíc označit tuhle diskuzi jako normální nebo "nomální" je mírně řečeno ujetý,tady z toho může mít normální člověk jen srandu a zároveň to nechápe.A na to,jestli se ty směješ nebo tebe něco popřípadě uráží,ti z vysoka sere kněz,určitě ty totiž tajně toužíš se zachovat tak,jak to píše pisatel v předchozím příspěvku.Ovšem ale v té pasivní pozici,t.z.n-fandit,po akci slíznout,potom ještě udělat to kafe a nalít panáka slivovice tomu kdo ti nasadil výstavní parohy a popřát mu pevné zdraví a brzy na viděnou.

čtenář diskuzí (St, 22. 1. 2014 - 14:01)

Rád bych píchal za...Ha Ha Ha ... to jsem se tedy opravdu zasmál. Opravdu vám to dementní vnášení politiky do diskuze na "normální" téma připadá směšné? ... tak to vám stačí opravdu málo.

Je mi zcela jedno na kterou stranu míříte.

Howg

Miroslav Kalous (St, 22. 1. 2014 - 00:01)

Rád bych píchal za přítomnosti manžela jeho drahou choť.U manžela preferuji,aby uvařil před souloží kafe,nalil mi panáka slivovice a potom,aby si dřepnul někde do kouta na prdel,pozoroval nás při styku a povzbuzoval fanděním jako na fotbalovém stadionu Manchester United,později aby,až to do ní nasypu,aby zařval:"GOOOOOL!"a eventuálně dle chuti to ze svojí manželky slíznul,popřeji mu:"Dobrou chuť!"

Pokusitel (Út, 21. 1. 2014 - 16:01)

Myslím,že by si rád...Kéž by to tak bylo. Neříkám, že jsem pochopil, ale u některých chápu a u vlastní to nějak nepřišlo. Prostě je trochu více introvert a tak to nebude asi ani ten "fešný plnoštíhlý!, ale o tom jsem mluvit nechtěl.

Podstatné je, že pokud nebude moje partnerka na "tlusté cikány" (tudíž nebude spokojená), nevybere si ho a máme oba klid.

Pokud bude na tlusté cikány, tak mě stále ještě zbývá možnost aplikace "násady od krumpáče".

Hot secretary (Út, 21. 1. 2014 - 16:01)

cikán ... myslím že jsi...Myslím,že by si rád pochopil ženskou sexualitu,ale tam se vůbec nechytáš.Proč škoda?Spousta žen si užívá po svém a nejsou zvědavé na nějakou trojku-netrojku.Třeba tvoje žena preferuje pro mimomanželské radovánky fešné plnoštíhlé.... a ani o tom nemáš páru....

Pokusitel (Út, 21. 1. 2014 - 09:01)

More,jak by se vám...cikán ... myslím že jsi nepochopil princip. Ona musí být spokojená a užívat si to, takže ten cikán asi nepřipadá v úvahu. Já bych mu taky spíš dal násadou od krumpáče po hlavě než manželku. To co píše Darina mě ale opravdu "hřeje" v rozkroku, škoda že moje žena na to není a tak se ztrácí základní pozitivní axiom.

Gejza Fekete-De (Pá, 17. 1. 2014 - 12:01)

More,jak by se vám líbilo,kdyby vaší ženu prcal tlustý,poloplešatý cikán,s vylámaným chrupem,naprskal jí do pindy a vy jste to z ní běžel slíznout?Přeji dobrou chu´t,pokud zrovna obědváte.

Hector Berlioz (Pá, 17. 1. 2014 - 10:01)

Vylizování mrdky chlapem,notabene co jiný nastříkal jemu do huby nebo aby to slíznul z ženský smrdí navíc ještě buzerantstvím.

Lea (Pá, 17. 1. 2014 - 10:01)

No,to musí bejt opravdu...Jenomže pánové o tom kandaulismus a cuckolding jsou.Kandaulistu velice uspokojuje sledovat sexuální aktivitu své ženy s jinými muži.Cuckold,vědomé akceptované paroháčství,je o doslovném ponižování muže.Cuckold nejen sleduje,ale po naplnění své paní jiným mužem,případně muži je vybídnut vylízat naplněnou vaginu.Pokud při aktivitě povzbuzuje některého z milenců felací,dochází někdy k ejakulaci do jeho úst a on je přítomnými přinucen polknout.Cuckolda to sice velice ponižuje ale zároveň vzrušuje a uspokojuje.

Reklama

Přidat komentář