Reklama

Kandaulismus

???-pokračování (Pá, 17. 1. 2014 - 10:01)

A ta manželka ta zase:a)zapíchá si v klidu s jiným nebo jinýma b)v jejích očích musí být ten manžel úplnej ubožák a kretén,kterého si nemůže vážit a neváží.

??? (Pá, 17. 1. 2014 - 10:01)

No,to musí bejt opravdu rachot,když ten manžel sleduje manželku,jak šoustá s jiným nebo jinými,fandí a povzbuzuje jako na stadionu na fotbale a pak když se do ní vystříkají,tak to ještě příjde slíznout,to je může rovnou taky kouřit.Z té představy je mi blbě.
P.S.Ten chlap nebo chlapi,co šukají cizí manželku z toho mají dvě věci:a)zapíchají si v klidu s cizí ženskou,b)v přítomnosti manžela-takže z něho dělají kapitálního paroháče a idiota.

Martin (Čt, 16. 1. 2014 - 18:01)

Představa, že klatím něčí manželku a její manžel na to kouká mně příjde celkem legrační. Možna i poděkuje uvaří kafe a tak.

Hot secretary (Čt, 16. 1. 2014 - 16:01)

Vsadit vše na umění výběru,stálost a zodpovědnost milence to je opravdu hazard ne-li masakr.Jěště,že je možnost skleněné efektivity.....

Rita (Čt, 16. 1. 2014 - 16:01)

Bez kondomu to připomíná...Ti milenci musí být stálý a zodpovědní chlapy,jinak je to o průšvih.Jít do něčeho takového s neznámými lidmi je opravdu hazard.Ale soulož s kondomem je jako lízat med přes sklo.Také upřednostňuji bez,ženská si musí umět vybrat,koho do sebe pustí.

Hot secretary (Čt, 16. 1. 2014 - 16:01)

Samozřejmě,pěstujeme...Bez kondomu to připomíná ruskou ruletu....

Nina (Čt, 16. 1. 2014 - 12:01)

A ty Nino,ty máš doma...Samozřejmě,pěstujeme cuckolding a při této praktice,nejen že manžel sleduje můj sex s milenci.Ale až mne naplní semenem ,tak je řada na manželovi a vylizuje jejich semeno až dosáhnu orgasmu.Přitom je spokojený,vědomého paroháče tento způsob týrání uspokojuje.

Prcek (Čt, 16. 1. 2014 - 10:01)

A ty Nino,ty máš doma takhle založeného partnera?A kdyby to chtěl s tebou praktikovat,přistoupila bys na to?Vážila by sis ho?

Nina (Čt, 16. 1. 2014 - 10:01)

Normálně smyšlející...O tom právě kandaulismus je,kandaulista rád poskytne manželku jinému muži i více mužům aby mohl sledovat jejich erotické hrátky.Jemu totiž taková scéna navozuje rozkoš na rozdíl od normálního chlapa,který by snad vraždil.

ABCDEFGHCHIJKLM (Čt, 16. 1. 2014 - 03:01)

Normálně smyšlející chlap by nikdy nenabízel svojí partnerku nikomu jinému ani by na takovéto praktiky nepřistoupil.
Otázka zní:jestli ten,kdo chce zneužít úchylky takto sexuálně založeného člověka a v klidu si chce zasouložit s cizí vdanou ženskou,dokonce třeba i v přítomnosti jejího manžela(bez obav,že mu ten manžel rozkope hubu),jestli by se mu líbilo pozorovat jak mu někdo hobluje tu jeho,popřípadě kdyby jenom věděl,že má parohy jako jelen šestnácterák v oboře.

Lea (St, 15. 1. 2014 - 13:01)

tak si představuji, jak těm...Je to úplná marginálie,pro blahobyt jsou lidé schopní všemožné trestné činnosti včetně vraždy.

... (St, 15. 1. 2014 - 12:01)

tak si představuji, jak těm strýcům ty jejich zvadlé žížaly rozkuřuješ a říkám si, co je všechno holka schopná pro svůj blahobyt udělat a podstoupit.

Vlasta (St, 15. 1. 2014 - 12:01)

Nechápu, proč si to...To je právě to,kromě toho občasného pro mne ponižování se mám víc než dobře.Rodiče jsou dobře situovaní,ale tak jako teď jsem se nikdy neměla.Nestěžuji si chtěla jsem jen vědět co je to za úchylku,doktorky se zeptat stydím.

Vlasto, (St, 15. 1. 2014 - 12:01)

Nechápu, proč si to necháš líbit. To ti nerozumím. Já mám milence (se souhlasem manžela), manžel po mě požadoval, aby se mohl dívat, jak mě milenec šuká. Tomu občas vyhovíme, i když z toho radost nemám. Šukání je věc těch dvou a nikdo třetí tam nemá co dělat. Ovšem mě nic jiného nezbývá. Ti chlapi se o mě dobře starají a já jim za to jenom nastavím kundu. Jinak staré dědky bych odmítla.

Vlasta (St, 15. 1. 2014 - 12:01)

Manželka vie o tejto mojej...Je to také Kandaulismus,když mne manžel nutí abych se svlékala před starými muži ve věku mého dědečka?Požaduje i abych jim dovolila intimnosti,které jsou obvyklé u gynekologa.K souloži jsem přinucena zřídka,protože mnozí nedosáhnou erekce potřebné k zavedení penisu,felace je samozřejmostí.Manžel při této aktivitě na mně soulož nevykonává až doma.

Darina (Po, 13. 1. 2014 - 10:01)

myslim ze strach mit nemusis....Možná nejsou všichni vyloženě touto deviací tak zasaženi,ale právě když některá z nás dostává řádnou sexuální nakládačku v poutech.Je na mužích kteří sledují akci momentálního vykonavatele pozorovatelné jejich silné vzrušení.Sex v poutech a zvláště při úplném znehybnění,není pravidelným výkonem.O tom jestli se tato praktika,kterékoliv z nás líbí nebo ne nelze jednoznačně odpovědět.Je při této praktice silné vzrušení a napětí,které vyvolává ta bezmocnost,nemožnost jakéhokoliv manévru.Nedá se to popsat,ale necháváme se znásilňovat asi právě proto a naši muži svorně tvrdí,že každá žena potřebuje občas dostat pořádně do těla.

kentucky (Ne, 12. 1. 2014 - 21:01)

Manželka vie o tejto mojej uchylke a aj si to pri sexe predstavujeme, len k reálnemu milencovi sme sa este nedostali.

Vie o tomu uz dva roky..a hlavne pri sexe je to dost divoke..pochovipla, ze ma vzrusuje ked ma ponizuje, a tak mi hovori ty moj uchylny paroháč a rozpráva ako si to bude užívať s milencom a ja budem ležať vedľa nej a bozkavat jej nohy.

Minule mi pri tom dlho rozpravala ako ju milenec ostrieka a ja budem musieť všetko jeho semeno vylízať z čoho som hned striekal ako požiarnik.

Vzrusuje vás aj pissing prípadne nieco sado maso...ako sučasť sexu v trojke?

Darina (Pá, 10. 1. 2014 - 09:01)

jen jsem si to predstavil....Zvědavče!Teď už začínám věřit,že máš u nás informátora a docela mne to straší.

xyz (Čt, 9. 1. 2014 - 19:01)

Se svojí holkou jsme šli natočit péčko, aby jsme měli na lepší dovolenou. Takže jen my dva - domluvili jsme se.
Přišli jsme natočili, po týdnu ještě jednou a přišla nabídka, že se k nám někdo přidá. Docela jsem se kroutil, ale nakonec souhlasil.
A při akci jsem zjistil, že mi to vlastně vůbec nevadí, že se mi to naopak dost líbí

Darina (Čt, 9. 1. 2014 - 14:01)

Darino to nevadi. ja si to...Zvědavče Ty jsi už někoho z naší skupiny zpovídal a on byl sdílnější než já.Zhruba to odpovídá,jen to losování bylo jinak a ten šátek se nekonal,ale to na výsledku nic nemění.

Reklama

Přidat komentář