Reklama

Kandaulismus

ven (Čt, 20. 6. 2013 - 21:06)

Já si myslím, že manžel...jenže ta žena ti na to sere ty úchyláku......

ha ha ha (Čt, 20. 6. 2013 - 21:06)

Tak se nám tu zase seběhli chlapi a píšou pod ženskými nicky .....ha ha

žádná žena kandaulisty tu není, jen samí chlapi

Iva (Čt, 20. 6. 2013 - 15:06)

Xerius-můj manžel to má přesně tak jako ty.Souložím s jiným mužem ale vím že manžel mě miluje a já jeho také.Z mé strany to beru jen jako sexuální zpestření.

xeryus (St, 19. 6. 2013 - 20:06)

Kandaul rád dopřeje...Přesně tak to mám i já !! Největší vzrušení pro mne je, když vidím že má s jiným orgasmus...

Vanda (St, 19. 6. 2013 - 09:06)

Já si myslím, že manžel...Kandaul rád dopřeje manželce novou vášeň,ona je totiž především jeho vášní.Mého muže přímo fascinuje když sleduje jak se mnou souloží jiní muži.

intimni (Út, 18. 6. 2013 - 20:06)

Já si myslím, že manžel má být pro ženu opora, jistota, má být druh, který jde po jejím boku, ale to je něco jiného než partner. Partnerem je na začátku, ale později už asi ne. Myslím, že je správné ženě dopřát novou vášeň a může se i zaláskovat a svého partnera netajit. Může si prožít i jiný vztah, ale hluboký duševní vztah, jaký s manželem má, pokračuje.

Jana (Út, 18. 6. 2013 - 20:06)

Můj bejvalej trpěl touto úchylkou a tahal domů různá individua a nutil mě s nima souložit, což jsem vždy striktně odmítala. Nakonec jsem si sama našla milence (dnešního manžela)a ten pitomec vůbec zpočátku nechápal, že to je jeho konec a ještě se nad tím rozplýval :-).

:-) (Út, 18. 6. 2013 - 20:06)

Rád poznám ženu, která nedokáže nebo jen nechce být věrná, ale přitom by ráda milujícího partnera. Budu Tě milovat a vážit si Tě, i když si domů třeba přivedeš muže. Jsem mladý muž, prý sympatický a přitažlivý. Foto mohu poslat. [email protected]

zvědavec (St, 21. 1. 2015 - 18:01)

A kdyby chtěla něco namítat, že ti nezahla a že kouřit nebude, strčte jí rovnou ocas do pusy a uvidíš že si bude spokojeně dumlat jak mimčo.

zvědavec (St, 21. 1. 2015 - 18:01)

Naopak! To se musí podchytit rovnou v začátku, jinak ti bude dál vesele vyš.kávat s jiným.
Pozvi domů pár kámošů a až se bude ptát co chtěj, tak jí řekni: Viděl jsem tě jak si sama užíváš s jiným, kurvičko. A až bude ti slibovat hory doly za odpuštění, tak jí řekni, za to nám všem vykouříš klacky, rajdo!
Než kluci půjdou dom, ať je pořádně projetá.

Leoš (St, 21. 1. 2015 - 17:01)

Mam podobnou zkusenost....Nic, je to paráda a hodně vzrušující!!
Nic nepodnikej proti ní...Zkus to znovu a budeš pořádně nažhavenej na sex!!

radek (Út, 20. 1. 2015 - 23:01)

Dnes mi ošukal kamarád...Mam podobnou zkusenost. Trochu jsme oslavovali u znamych a zustali tam s manzelkou pres noc. V noci jsem se probudil zizni a manzelka nikde, ani v kuchyni ani na zachode. Z detskeho pokoje (deti tam nebyli :)) se ozyvaly podezrele zvuky. Nakouknu tam a moje manzelka hopsala na panu domacim. Nejdriv me to nastvalo ale hned i vzrusilo. Nechal jsem je dojet do finale, domaci se udel do ni. Vratil jsem se do postele a udelal si to a usnul. A pak jeste jednou rano do manzelky, fakt silny, ted nevim co s tim...

Leoš (Po, 19. 1. 2015 - 18:01)

My jsme s manželkou chtěli vyzkoušet 3ku..na netu jsme našli maníka, pěkný šikovný....Pak jsme došli k nám domů...popili a žena se šla osprchovat..došla jen v noční průhledné košilce kde vynikali její kozy č.5....
Maníkovi hned vstal a udělal velkou bouli na kalhotech...už jsem byl nervní že co to bude?
Manželka si s ním začala hrát a pak vyhoupl z jeho kalhot chlapák, který stál jak stožár!Ale jaký...tak 22cm a průměr cca 7-8 cm....žena vytřeštila oči ale už nechtěla cuknout....pomalu se milovali, já se díval...pomalu zkoušel na krajíček a zase ven....asi po 15 minutách zničeho nic do ní udeřil plný ocas na doraz..ona jen vykřikla..maník začal pomalu sem a tam a žena začala chytat orgasmus....ale jaký !!
Asi 2 minuty se třepala jak osika, hekala, ječela ..orgasmus který tak velký ve svém životě neměla!! Pak odpočívala dlouhou dobu...jak maník odešel , tak jsme si povídali a ona neměla ponětí o životě asi 2-3 minuty..tak silný orgáč že neví co dělala a co se dělo !!
No super sex s maxi pérem!!!

tom (Po, 19. 1. 2015 - 07:01)

Dnes mi ošukal kamarád manželku, probouzím se a slyším jak manželka vzdycha, nakouknu do kuchyně a vidím jak jí zezadu píchá kámoš, je těhotná, tak se do ní udělal, jen řekla ať se nezlobím, že si jen zašukala, úžasný pocit ponížení a vzrušení zároveň,poprvé, ale toužil jsem jí vidět.

Karel (Po, 10. 6. 2013 - 10:06)

Nekrofilové se pokud vím...To už je opravdu silné kafe a jen pro otrlé.Manipulovat s mrtvou ženou najet do ní a udělat to do ní je už velmi silná perverze,pěkně děkuji to mi nehrozí protože bych nedosáhl erekce.

Chceš kandaulis (So, 3. 1. 2015 - 15:01)

Kandaulista-cuckold hledá holku na vážný vztah. Máš-li ráda volnost v sexu tak hledám právě tebe. Budu ti tolerovat úlety i milence, já tobě budu věrný. Zlín a okolí. Je mi 30. [email protected]

Vanda (St, 5. 6. 2013 - 10:06)

Vando ja temto chlapum rikam...Nekrofilové se pokud vím ukájejí na mrtvých ženách,ne na opilých,nebo omámených.To by bylo nekrofilů,alkoholového opojení žen využívá spousta mužů k vykonání soulože na nich.Alkohol zbavuje ženy zábran,to je notoricky známá věc,tato praktika je prováděna odjakživa.

:) (Po, 3. 6. 2013 - 16:06)

Ahoj, nabízím přivýdělky...Dano, hodláš s svlékat před cizími muži?

DanaMala (Po, 3. 6. 2013 - 16:06)

Ahoj, nabízím přivýdělky z domu, které mi pravidelně vyplácejí peníze. Více informací i další možnosti přivýdělků najdete na http://www.overeneprivydelky6.webnode.cz
Na těchto stránkách nabízím 12 přivýdělků z domova přes počítač. Všechny jsou zdarma - žádné registrační polatky atd. Např.: vyplňování dotazníků, přijímání placených emailů, testování nových výrobků, poukazy na nákup zdarma... Zde uvádím některé příklady výdělků:

1) nákupní poukazy zdarma za nasbírané body: Chodíte nakupovat do Tesca? A chcete nákupní poukázky zadarmo (v hodnotě 200,- 500,- nebo 1.000,-) nebo jiné dárky? Stačí si přečíst informace a zaregistrovat se na odkazu níže a můžete začít sbírat body, které potom směníte za nákupní poukazy. Sama jsem si takhle za první měsíc přivydělala přes 4.000,- ! Registrace je zcela zdarma přes internet, jedná se o českou novinku 2013 tak neváhejte! K registraci Vám stačí pouze platný email a Vámi zvolené heslo. Mě už poukazy došly, zasílají je každý čtvrtek doporučeně poštou (poukázky nad 1.000,- posílají jako cenné psaní ). Více informací zde: http://www.kupi.cz/?u=4slx7

2) vyplňujte dobře placené dotazníky: chcete si vydělat vyplňováním dotazníků, které Vám budou chodit na email? Zaregistrujte se na odkazu níže a začněte již dnes! Registrace je zcela zdarma, vyplácí již od 2 Eur, které získáte hned za registraci. Dotazníky nyní začali chodit velmi často. Více informací ZDE : http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=310102

3) Čtení reklamních emailů: Nová klikačka a čtení reklamních emailů v jednom! Bonus 5 Eur za registraci, až 0,4 Euro za email, emaily jsou bez virů, nemusíte mít 18 let, emaily každý den, výplaty od 10 Eur - již peníze došly :-) Inforace a registrace zde:
http://www.klikmail.sk/signup.php?r=124498

4) Testování výrobků: na této stránce můžete testovat nové výrobky zdarma! Nyní například hledají lidi, kteří budou testovat deo perly do vysavačů. Dříve testovali elektrické kartáčky atd. Registrace je zdarma ZDE: http://www.trnd.com/cz/pozvani/1333350074506730291

lizard (Po, 3. 6. 2013 - 16:06)

Ahoj moh by mi někdo poradit? Domluvili jsme si volnější vztah a nedávno jsme si spolu smskovali a on mi napsal ze si mám erotické hračky vyměnit za milence když není doma a že se pak přide podívat.Je možné že je kandaulista? A když se ho na to zeptám do oči tak se o tom bavit nechce, ale při sexu ho představa cizího muže jak se mnou souloží vzrušuje a přes sms mi to povolí tak proč se o tom nechce bavit z očí do očí a jak ho mám k rozhovoru přimět?

Reklama

Přidat komentář