Reklama

Kandaulismus

IGNACIUS (Čt, 16. 9. 2010 - 17:09)

Hrůza! Takové hnízdo sodomie a perverze! Zasloužíte být zbičováni do bezvědomí a ty vaše kuběny narazit na kůl per rectum. On už se Hospodin na takové nestoudnosti dlouho dívat nebude. Pravím vám: KRISTUS KRALUJE!

Magda (St, 15. 9. 2010 - 22:09)

Nejlepší jsou swingers kluby, kde je více místností. Tak pro čtyři, pro šest. Nejde o to být hned na začátku mezi třiceti. Jasně, že důležitou roli hraje dobrá společnost, atmosféra, atd...

RuS (St, 15. 9. 2010 - 09:09)

Taky máme zkušenosti ze...musím říct, že i moje zkušenost se SW je moc dobrá. měl jsem obavu, jsem plachej, ale atmosféra nenásilná, lidi tolerantní , nikdo nikoho nikam netlačil a stačil náznak nesouhlasu a bylo přijmuto jako NE. ale vadilo mi, že toho bylo příliš, prostě raut místo intimní večeře

mik (St, 15. 9. 2010 - 00:09)

Taky máme zkušenosti ze...My máme právě tu horší zkušenost, a usoudili jsme, že už to nebudeme zkoušet. Doma s kamarády je doma. Ono totiž do těch lepších klubů už není tak jednoduché se dostat. I když páry to mají jednodušší, tak pro nás je to uzavřená věc.

Magda (St, 15. 9. 2010 - 00:09)

Mě je jedno, jestli mi...Taky máme zkušenosti ze swingers. Ale nikdo se po mě nesápal. Je třeba vždy vědět do jakého klubu jít!!!! Užili jsme si tam vždy dost oba.

mik (Út, 14. 9. 2010 - 23:09)

Mě je jedno, jestli mi někdo říká honič, já dokonce i honím, co je na tom. Já bych řekl že je to normální, možná se pletu. Ale právě jsem to napsal jak to je. Na swingers jsme byli jednou, a naposled. To je opravdu pro silný žaludky, když se na manželku sápe obtloustlý nadržený prase, tak to je k blití a ne k sexu. Právě proto máme dva stálé přítele, o kterých toho víme dost. Jsou to taky tátové od rodin, taky mají strach z nemocí. A proto je to pro ně zajímavější, než promiskuita. Výběr je složitý, ale u chlapů to zase takový problém není. Pokud manželka trochu vypadá, tak se chlapů najde dost. Skoro bych řekl, že tu mojí by chtěl skoro každý, ale manželka už předem věděla, kdo by připadal v úvahu, a koho by snesla v posteli. A dnes to opravdu funguje tak, jak jsem psal. Pak se nemusíme podvádět a pelešit se kde se dá, což dělá polovina lidí na této planetě. Obava z nějaké nemoci tu je pořád, ale musíte vědět, s kým do toho můžete jít. Dostává mě debata o nemocech, a při tom ten váš partner může navštěvovat bordely a escorty pravidelně, a chlubit se s tím doma nebude. Takže můžete mít všechny pohlavní choroby a doma skoro ideálního hodného partnera, který je jen velký herec a podvodník. Věřit si můžete, ale ruku do ohně kolikrát nemůžete dát ani sami za sebe.

jéééé (Út, 14. 9. 2010 - 22:09)

Jano... Ty jsi úúúúplně...ne tady je o tématu ty jdi honit jinam Magdáku......

Magda (Út, 14. 9. 2010 - 21:09)

ale to my ti věříme že se...Jano... Ty jsi úúúúplně blbá. Víš o čem to tady je? O sexu...

RuS (Út, 14. 9. 2010 - 16:09)

No kdo si myslí, že jsou to...asi je pravda, že manželka mně přetáhne válečkem, na swingers jsem byl, dobrý, ale trochu anarchie a čeho je moc , toho je příliš, dal bych přednostněčemu intimnějšímu, zkusil jsem s milenkou, ale milenky přicházejí , odcházejí. a manželka je manželka, prostě jako obvykle - personální problém

Pro Jmesser (Út, 14. 9. 2010 - 10:09)

Ano myslim že si to napsal přesně,Jana má pravdu stěma nemocema ale kdyby věděla kolika ženám lítaj muži za prostitutkama.vim o tom svý protože prostitutky mam kousek od baráku.dneska nemaj jistotu ani od vlastního muže že na ně něco nepřitahne.Proto bych klidně radši byla s kandalistou abych ztoho taky něco měla.Sandra

Jmesser (Út, 14. 9. 2010 - 08:09)

uvědom si MIku že když se...Jano, souhlasím s Tebou, že nemoce jsou veliký problém, máme z nich také obavy. Snad je ale kompromisem to, že se scházíme už několik let se stejným mužem.
Ano vím, 100% jistota to rozhodně není, ale Ty máš 100% jistotu že Tvůj muž , aby si užil víc než trochu s Tebou, se občas nezastaví u silnice u prostitutky ??

Jmesser (Út, 14. 9. 2010 - 08:09)

messer tu píše svý sny...Ok odhalil jsi mě....

Jmesser (Út, 14. 9. 2010 - 08:09)

To teda žena moc sexu nemá.Já nepsal, že se milujeme jednou za 14 dnů. Já psal, že kandaulujeme jednou za 14 dnů. Společný sex máme tak ob den. O tom to tu ale myslím není.

Jana (Út, 14. 9. 2010 - 07:09)

uvědom si MIku že když se na manželce vystřídá mnoho mužů je velice pravděpodobné že dostane AIDS ........a co bude s dětma a s rodinou ?

Prostě do toho by žádná ženská nešla ......je to velký riziko.....jak sis všim proto tu masturbují samí chlapi:))

A kdybys mi chtěl tvrdil že máte kondom , tak, pokud vím popisujete tu i orálek a jiné praktiky ....takže mlč a s kondomem chytíš hromadu chorob taky............viz molusky, hepres, kondylomata atd.....tak už nelži.

mik (Út, 14. 9. 2010 - 00:09)

messer tu píše svý sny...No kdo si myslí, že jsou to kecy, tak ať si to myslí anebo třeba sní. Je to prča, jak si někdo myslí, že tyhle věci nejsou možné, a přitom vím, že v mém okolí to provozuje několik lidí. Kandaulismus je u mužů po delším vztahu vcelku běžná věc. A jejich manželky se dělí na ty, co na to přistoupí a využijí toho, na ty, co to odsuzují a něco je nutí o tom stále přemýšlet a vzrušuje je to, a pak na ty, co o tom nechtějí ani slyšet. Tu třetí bych hnal zase já. Moje žena byla na začátku ten druhý případ, a teď už několik let je ten první případ. Proč by si to měl podle někoho tady pořád někdo vymýšlet, osobně nechápu. Ale vlastně o to je to lepší pocit, že něco prožíváme, a druhý tomu nemůže ani trochu věřit, a možná i závidí. Tak ať je po jeho. Pro někoho ať si to vymýšlím, prosím. Pro ty co to znají, tak vědí své že. Tomu idiotovi, který tu pořád píše ty bláboly o honění a o tom že si vymýšlíme, tak doporučuji si zjistit termíny třeba swingers. Aby viděl nebo viděla, co je v sexu vůbec možné. Třeba když se na manželce jednoho vystřídá více mužů, a všem to dělá dobře. Možná, že všichni, kteří jsou u toho, mají vlčí mlhu a zdá se jim to. Já to viděl, i na mou ženu to bylo silný kafe. Ale co to kecám, vlastně jen sním ... hi hi ! Proč mám ten pocit, že sem píše už několik let furt stejné negramotné stvoření, které se už stydí se i podepsat.

kecy (Po, 13. 9. 2010 - 16:09)

Vyhovuje jí to, nemusí si...messer tu píše svý sny celý roky, vymýšlí si , nic neprovozuje

komodore (Po, 13. 9. 2010 - 16:09)

Provozujeme to tak asi 4...To teda žena moc sexu nemá.

Jmesser (Po, 13. 9. 2010 - 16:09)

Ahoj. Jak dlouho to... Provozujeme to tak asi 4 roky, a to zhruba jednou za 14 dnů.

Jmesser (Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

Ahoj. Jak dlouho to...Vyhovuje jí to, nemusí si hledat milence tak jako ostatní, žijeme a sexujeme s klidem, byť obvykle dost divoce. Možná jsem měl při výběru ženy šťastnou ruku, nebo existuje sexy-bůh. Moc si rozumíme . V sexu jsme si otevřeni po všech stranách.

(Po, 13. 9. 2010 - 15:09)

Už jsem to tu několikrát...Mik jen sní o lepším životě........žena by ho hnala kdyby tohle zkoušel.......tak to aspon píše tady....:))

Reklama

Přidat komentář