Reklama

Incest

mirekm (Ne, 14. 7. 2013 - 07:07)

Ahoj nasel nekdo z vas nahy fotky nekoho z rodiny? pokecame o svych reakcich atd.

Mirek (Pá, 12. 7. 2013 - 16:07)

Díky za radu už jsem se mu...Nad'o,já bych řekl že to nějak výrazně řešit nemusíš.Možná že jde z jeho strany jen o neškodný fetiš,a nebo si tak prostě vynahrazuje chybějící sex,proto mu stačí i tvé prádlo.Normálně před ním chod' nahá i nadále,to že pokukuje je jedině známka toho,že jsi ještě hodně sexuálně přitažlivá.Nijak přitom nepřekáží že je to tvůj syn,pro kterého si objektem jeho zájmu.Vždyt' s ním nebudeš spát a jeho to jistě časem přejde.Asi by bylo vhodné aby jsi ho co nejvíc zvykla na nahotu,a potom už mu nepřijde nijak divná.A že očichává tvé spodní prádlo sice není nějak typické,ale podle mě je to docela neškodná hra u které se zřejmě sexuálně vzrušuje.Pokud jeho chování nebude příliš přesahovat meze tak mu nic neříkej,jen bud' ráda že jsi ještě k světu a vypadáš dobře,jsem si tím jistý že to tak je,jelikož kdyby ne tak by jsi svého syna nepřitahovala.Jinak držím palce at' se ti to podaří zvládnout.

Naďa (Pá, 12. 7. 2013 - 13:07)

Naďo, asi by bylo dobrý to...Díky za radu už jsem se mu ukázala nahá,neciví,jen nenápadně pokukuje. To starší prádlo jsem vytřídila z prádelníku a dala mu ho.Ale včera večer jsem viděla jak z koše na použité prádlo vyndal moje tanga čichal k nim a pak je vstrčil do kapsy.Takže on nepotřebuje jen vidět,ale i cítit.Co s tím?

Alois (Čt, 21. 1. 2016 - 16:01)

Na Velký pátek dorazí...Pro někoho vtip,pro mně realita.Upito jsme měli oba a známé přísloví,že potmě je každá kráva černá se opět potvrdilo.K incestu došlo,ale bez následků ani nebyl kdo by to bonznul,takže v pohodě.

vtip? (Čt, 21. 1. 2016 - 15:01)

Na Velký pátek dorazí chlap večer domů poněkud podnapilý, jde se umýt do koupelny, a tam vidí, že žena nakládá prádlo do pračky. Tak jí vyhrne sukni a střihne si zezadu rychlovku. Spokojený si jde do chladničky pro pivo, a kouká, v kuchyni barví jeho manželka kraslice. Vyděsí se: "Ty nejsi v koupelně?!" "Samozřejmě, že ne! V koupelně je maminka." "Proboha! Přijela tvoje matka?!" "Ale ne, neboj! Tvoje."

Naďa (Po, 8. 7. 2013 - 15:07)

Naďo, malinko jsem reagoval...Už jsem o tom také uvažovala,ale potom zavrhla.Když teď čtu Tvůj příspěvek tak si myslím,že bych s tím mohla začít i dole bez u bazénu se to docela hodí.Uvidím jak bude reagovat,ale máš pravdu když se včas usměrní tak to snad bude v pohodě.

Naďa (Po, 8. 7. 2013 - 12:07)

Syn prochazi pubertou a...To co píšeš je normální můj syn na mne také civí,zvláště když jsem nahoře bez,ale přece kvůli tomu nebudu chodit jak muslimka.Nepředvádím se,ale ani puritánsky nezakrývám.Přistihla jsem ho jak masturbuje nad mým prádlem,ale rychle jsem vycouvala,takže mne nezaregistroval.Prostě se z nich stávají muži a tyhle projevy to provázejí.Nic nenormálního to není.

Mirek (So, 6. 7. 2013 - 12:07)

Syn prochazi pubertou a...To je Alčo docela normální když tohle kluci dělávají,já zase jsem pro změnu šmíroval tetu,ne matku.Moc se mi líbilo když chodila v tričku a kalhotkách.Pravda,nebyla si úplně jistá svou postavou,ačkoliv ji měla celkem dobrou,ale já v mých tehdy 15-ti letech jsem to uměl ocenit.Nestyd' se před svým klukem takhle chodit,je to normální.Maximálně ještě můžeš být ráda že jsi sexuálně přitažlivá.I když sice pochopitelně se svým synem nebudeš spát,tak si bud' jistá že ho nejpíš vzrušuješ a líbíš se mu.Nad tím se jen zasměj a mávni rukou,nic mu nevyvracej,přijde sám na to že by si měl najít holku.

alca (So, 6. 7. 2013 - 10:07)

Syn prochazi pubertou a nedavno a k memu udivu jsem zjistila ze me kalhotky a podprsenky se stavaji jeho sexualnim cilem. Nejde si nevsimnout jak po me neustale pokukuje az mi je uz blbe chodit po dome jen v kalhotkach a tricku. Tak nevim co delat, jsem na vsechno sama a vysvetlovat synackovi ze jeho maminka neni pro jeho sexualni touhy ta prava osoba se mi tedy vubec nechce. Stejne by to zaprel a nakonec bych byla divna ja. Casem az si najde milou, tak ho ty blbosti prejdou sami.

Anina (Pá, 5. 7. 2013 - 08:07)

Dříve jsem šukala se strýcem a bylo to celkem pravidelně až do nějakých 25

luboš (Pá, 8. 1. 2016 - 10:01)

Ježíš, kam jsem to...Holka zlatá to je život

ŠUK A HEK, HEK (Ne, 30. 6. 2013 - 12:06)

šuk sem, šuk tam, nám už je to všecko jedno, šuk sem, šuk tam, nám už je to fuk.

Jana (Ne, 30. 6. 2013 - 07:06)

Sex s bratrem sem nemela ale...Katko a lituješ, že nebyl sex?

Pavel (Ne, 30. 6. 2013 - 01:06)

Nevím tedy jestli je to incest, ale se sestřenicí provozuji sex už několik let.

Stale nadzena (So, 29. 6. 2013 - 23:06)

Sukani mam moc rada. Proc se nemilovat treba s bratrem nebo s tim kdo je po ruce. Lide sex potrebuji. Je mi 67 a nestacim hrat roli mamky pro nadzene synacky.

Anonym (Po, 16. 10. 2023 - 01:10)

A ja mam zase chut na mamut...

rokec (So, 29. 6. 2013 - 19:06)

Matka me nedavno pristihla jak si u ni v loznici mastim ohon oblecen do jejiho erotickeho spodniho pradla, na hlave natazene jeji pouzite kalhotky, na posteli rozlozene jeji kosilky a podprsenky. K tomu jeste vyslechla par vyrazu tipu, mamino ja te poradne vmrdam, a sam si odpovidal, jo synacku, mrdej maminku, mrdej, atd. Nasledoval krik, pohlavky a vyslech ktery nemel konce. Nemohla porad pochpit jak me muze rajcovat vlastni ctyricetileta mirne plnostihla pekne prsata mama. No trapas to byl peknej. Za to na mne kouka tak jinak, s respektem. Doslo ji ze nema doma jen syna ale i samce.

Dana (Út, 8. 12. 2015 - 13:12)

Mám o tebe zájem chtěla by...Díky za nabídku,ale zajda už se do mne několikrát udělal.Bylo to bezva,ale koho osobně neznám,s tím do toho nejdu.

Zdeněk (Čt, 3. 12. 2015 - 12:12)

Pokud jsou to jen fotky,tak...Mám o tebe zájem chtěla by si to zkusit s mladým klukem?Odepiš mi na email [email protected] děkuji za odpověď.

K. (Út, 1. 12. 2015 - 08:12)

Bože ty seš deb.il. Zajdi...Matko nedělej chytrou, zalez do boudy.Toto vzrušující vlákno není nic pro nechápavé.Cítíš
se být za zenithem,tvůj věneček už dávno odkvetl,ale nezbývá Ti nic jiného,než se s tím
smířit.

Reklama

Přidat komentář