Reklama

Co ženy vzrušuje?

Ona - pro XY 19 (So, 22. 8. 2009 - 08:08)

Ano, přesně takového jsem našla, ještě jsem zapomněla dodat důležitou věc, a to že mi musí vonět. A tenhle mi voní nádherně!
Samozřejmě že chybička se vloudila - je ženatý, já vdaná!
Ovšem já nejsem maximalista, jsem realista, takže prát a vařit mus nemusím a sex s ním nemá chybu.

Dámské prádlo (So, 22. 8. 2009 - 08:08)

nosí jen bukvice!

sissyboy (So, 22. 8. 2009 - 06:08)

Vzrušuje nějakou ženu muž v dámském prádle?Jsem zde!

Návštěvník (So, 22. 8. 2009 - 06:08)

Zase se jedna potrefená husa ozvala ! Asi se v tom poznal!!!!

pono (Pá, 21. 8. 2009 - 20:08)

Zase jeden blbec , nemužeš jít do prdele hnupe.

Návštěvník (Pá, 21. 8. 2009 - 20:08)

Několik vět 2009

Před 20 lety se schylovalo ke konci vlády komunistů nad naší zemí a o tuto změnu jsme aktivně usilovali.

Za 20 let mnozí z nás svým umem, pílí a inteligencí dosáhli profesních úspěchů a blahobytu o kterém se nám za komunismu ani nesnilo.

Budování soukromého úspěchu jsme vykoupili tím, že jsme až příliš ochotně odevzdali osud věci veřejných do chtivých a chamtivých rukou.

Skandály dnešních politiků sledujeme se stejným znechucením jako někdejší tupost těch komunistických.

Napříč zemí se rozrostl bezprecedentní systém korupce na komunální, krajské i centrální úrovni.

Vstupenkou na lukrativní posty polostátních podniků a organizací s miliardovými rozpočty je legitimace nebo spřízněnost s velkou politickou stranou.

Nepozastavujeme se nad tím, že v zemi, kde je pracovní síla 3x levnější než v západní Evropě, je kilometr dálnice 2x dražší.

Nepozastavujeme se nad tím, že narozeniny primátora či státního úředníka rozhodujícího o miliardách, stojí jeho "oficiální" roční plat.

Nepozastavujeme se nad tím, že miliardové veřejné zakázky získá ministrova firma s momentálně neznámým vlastníkem - akciemi na doručitele.

Nepozastavujeme se nad tím, že bývalý premiér vydělal desítky milionů na obchodě s akciemi od podnikatele, kterému předtím zajistil miliardovou dotaci.

Nepozastavujeme se nad tím, že výroba tramvajenky s čipem stojí v Praze 10x více než v Londýně nebo v Paříži.

Vleklá vyšetřování, když k nim vůbec dojde, končí tím, že obvinění se neprokázala. Pokud magistrátní úředníci uvíznou v síti policie, tak jedině té švýcarské, nikoli české.

V naší zemi lze dnes ustát jakýkoli skandál, za několik dní ho překryje ten další.

Hlavě státu, zaměstnané vlastní ješitností a bojem proti nebezpečí evropské integrace, nestojí korupce za půl slova.

I když je to dnes méně okaté, média vědí o čem psát víc, o čem méně, o čem nic.

Zatímco v dobách komunismu jsme museli překonávat strach, nyní je překážkou lenost.

Nadáváme na ceny, ale jsme líní změnit banku nebo telefonního operátora.

Necháme se stříhat jak ovce.

Jsme líní se informovat, vytvářet si, prosazovat a bránit svůj názor.

Místo přísunu a zpracování informací si vymýváme mozky stupidními seriály.

Místo zpráv a názorů čteme v bulváru o celebritách, kdo komu zahýbá a s kým.

Náš národní cynismus se masochisticky vyžívá v tom, jak hrozné panují poměry a sami kromě vymýšlení vtipů neděláme nic.

Ti přihlouplí se ještě rozčilují nad stotisícovými platy, ale miliardové causy jim unikají.

Svou lenost pak omlouváme filozofií, že "jsou stejně všichni stejní" případně "tihle budou ještě horší".

Za nezájem a lhostejnost k osudu věcí veřejných zaplatíme vysokou cenu.

Korupce prodražuje většinu investic financovaných z daní i z obrovského deficitu. Ukrajuje šance našich dětí, na nichž v soukromí tak usilovně pracujeme. Zadlužuje zemi, která bude jednou jejich.

Dvě největší strany si rozparcelovaly tuto zemi s tím, že stejně budeme muset volit jednu z nich bez ohledu na to, jak přezíravě se k nám budou chovat. Myslí si, že stačí provětrat strašáky, zahrát na strunu sociálních jistot pro jedny a strunu nízkých daní pro druhé. Technika jejich vládnutí přitom dlouhodobě vylučuje jedno i druhé.

Monopol jedné strany v naší zemi nahradila střídavá a na komunální úrovni i společná vláda dvou stran, které se vždycky nějak dohodnou. Je přitom zřejmé, že i ostatní strany využívají své zaslepeně loajální "fanoušky", ochotné jim odpustit úplně cokoli.

Vedení velkých stran sází na to, že se budeme bát zahodit náš hlas podporou malých, nových či exotických a že nám nezbude než zvolit jejich oranžovou či modrou košili bližší než toho druhého kabát.

Kolikrát jsme už slyšeli, že "není koho volit", mnozí volit nechtějí a nepůjdou.

Kolikrát jsme svou volbu s pocitem studu nikoli hrdosti, zdůvodňovali menším zlem.

Není snad právě takovýto vynucený hlas z rozumu ten "vyhozený"?

Jakou cenu má vůbec náš hlas, když ho dáváme se skřípěním zubů?

Nikdo z nás si nedělá iluze, že by malé politické strany byly lepší a čestnější než ty velké. Moc korumpuje vždy. Ale absolutní moc korumpuje absolutně.

Šance podzimu 2009 nespočívá v konkrétní straně či programu, spočívá ve změně, v tom, že přemícháme již zdánlivě rozdané karty a dáme průchod naší nespokojenosti alespoň ve volbách, když už to neumíme na náměstích.

Nemylme se, dvě největší strany budou určovat osud země i v budoucnosti, ale pokud dnes jejich arogantní chování odměníme, odepřeme jim tím důvod ke změně a k obrodě. Přejeme-li si změnu jejich vedení, případně v nich chceme později najít místo pro vlastní pravé či levé ambice, cesta paradoxně vede přes jejich podzimní volební neúspěch.

Možná jsme se někdy ptali našich rodičů a prarodičů: "A proč jste s tím tehdy něco neudělali?"

Připravujme si dnes odpověď pro naše děti.

Návštěvník (Pá, 21. 8. 2009 - 19:08)

mně to fšechno tak vzrušujeéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Ondřej (Pá, 21. 8. 2009 - 19:08)

Jediný je jít volit DS, to co předvedli policajti v Janově, to byla hrůza, vyžrané černé svině stály na balkónech a smály se, jak cajti mlátěj do slušnejch normálních lidí. Nikdy jsem krajní pravici nevolil, ale teď už mám jasno, DS.

Jiří (Pá, 21. 8. 2009 - 14:08)

Zcela souhlasim, muj praděda čs.legionář z Ruska by řekl: "Tož synu, běž bílit naši vlast a žeň tu verbež." Kdyby viděl, jak dnes nějací Klausové, Topolánkové a Paroubci zneužívají ideály, za které on bojoval, tak by se v hrobě obrátil.

vlastenec (Pá, 21. 8. 2009 - 14:08)

Miluji svou vlast, chci pořádek, dehumanizaci vězeňství, trest smrti vrahum, zpřísnění trestních sazeb za násilnětr.činy, ...atd nebu zde všechno vypisovat. Jedinou alternativu vidím v dělnické straně, samozřejmě i já vím, že neni dokonalá, ale všechno je to o práci lidí. Vlasti zdar!

vlastenec (Pá, 21. 8. 2009 - 14:08)

Dobře chlapci, lidi si mysleji, že národní socializmus je něco špatného, vždyť přece i zkladatelé samostatného československa byli národní socialisté, spousta prvorepublikových politiků včetně doktorky Horákové popravené komunisty. Je jen účelem nás pošpinit a přirovnat k hitlerovským hordám, naši politici a novináři to činí záměrně, bojí se nás a našich myšlenek, vědi, že jim vidíme do karet. Oni nechtějí tady pořádek, jim vyhovuje anarchie ve které mohou být beztrestní, nepostižitelní a mohou snadno ovlivňovat ono tupé stádo českých voličů. Dnes proromští aktivisté nadávají na tento stát a nazývají ho rasistickým, přitom je každému kdo se o to trochu zajímá jasné, že cikáni se nikdy neměli tak dobře jako teď.
Uveďme jako příklad 1.republiku, byl to nejdemokratičtější stát ve své době v Evropě, dodnes nám může být vzorem a nikdo to snad ani nemůže zpochybnit, ani naši politici. Uvádim to proto, že v té době u nás platil http://www.psp.cz/eknih/1925ns/se/tisky/t0459_00.htm
- zákon o potulných cikánech, jak idilická to tenkrát doba, kéž by se tento zákon zase někdy oprášil.
Dnes tv. "demokraté" nám jen kaží vodu a sami pijí víno. Je neskutečné, co se dnes pod rouškou demokracie, svoboda nebo rovná šance dokáže schovat za zrůdy, drtivá většina z nich byla před listopadem v KSČ, ano i páni z ODS! Dnes je na hradě prominetní synáček bývalého komunisty, no řekněte kdo jiný mohl v 70.letech studovat v Americe.

Karel (Pá, 21. 8. 2009 - 12:08)

Moje řeč, pryč s tou verbeží, co tam dneska sedí.

Jan (Pá, 21. 8. 2009 - 00:08)

To chce vytvořit koalici národních stran např. s PaS případně i Republikánama, to pak asi Topolánkum, Kalouskum a Langerum zkysne úsměv.
Lidi by si měli taky konečně přečíst volební progrmam DS a zamyslet se, protože mám pocit, že jen tupě konzumují všechny ty žvásty ve sdělovacích prostředcích a nechaj se jimy ovlivňovat.

Návštěvník (Pá, 21. 8. 2009 - 00:08)

Skutečnost-zato chlapi si s tím tvým vyjádřením nezadaj.že?
Jak chlap vidí pipinu trošku k světu,má tvrďáka a zapomíná na svůj domácí svět,jsou tupci.
xy-naprostý souhlas!

vlastenec (Pá, 21. 8. 2009 - 00:08)

Alespoň lidi viděj, že nás je hodně, takže směle k národnímu socializmu. Vlasti zadar!

Nespletli jste (Pá, 21. 8. 2009 - 00:08)

Takhle se nikdy nedozvíte, co nás vzrušuje.
Žena

vlastenec (Pá, 21. 8. 2009 - 00:08)

Přesně tak chlapci, mlátit bezbraný lidi to tahle vláda umí, ale že banda fěťáků, co si říkaj technaři obsadí část chráněné krajiné oblasti a totálně jí zdecimuje, na několik dní otráví život všem místnim obyvatelum, to je podle nich v pořádku, téma rumunští cikáni snad ani nebudu rozebírat, to by mě vzteky ranila mrtvice, hlavně že jsme všichni extrémisti. Svině Topolánek a spol. kurvy jedny. Jestli ochrané sbory DS budou do několika let mašírovat našimy městy, pak budu hrdej na to, že půjdu s nima a vykopem ty svině z těch jejich vyhřátejch a bonitních trafik. Vlasti zdar!

chudej čech (Čt, 20. 8. 2009 - 23:08)

xy - O tom nepochybuj, že je budu volit a dost mě překvapilo kolik lidí už je podporuje, podle mě do 10 let jsou v parlamentu. Lidi už toho maj plný zuby, už čimdáltim víc lidí chápe, že nálepka "neonacisté či extrémisté" je vyloženě účelová, dneska je už podle novinářů a politiků extrémista kdejakej důchodce a dokonce i maminky s dětma, je neskutečný, co si ta banda novinářskejch a mafiánskejch šmějdů dovolí.

xy (Čt, 20. 8. 2009 - 23:08)

chudej čech: Jasnej souhlas, tak to je. Dneska byt dostanou zadarmo jenom cikáni, fěťáci a skvoteři, normální člověk má velký hovno.
Jdu blejt velebnosti. Vážně uvažuju, že budu volit dělnickou stranu, už je opravdu čas na změnu, 20 let lží už bylo dost.

Yossarian (Čt, 20. 8. 2009 - 23:08)

A proč by nehrály roli..žena si vybírá otce pro svý děti a chce aby mělY co jíst a MĚLY SE FAJN ..je tak naprogramovaná ....jako když si samička vybírá silnýho samce v přírodě.........žena bohatýho.....to je podvědomí.....vše pro dítě ...dělá to i žena která dítě nëchce ...MÁ TO V GENECH....

Reklama

Přidat komentář