Reklama

Obřízka

PetrH (So, 7. 4. 2018 - 13:04)

Jano : pokud to chápu dobře, byla obřízka jen doporučena. To je v podstatě to samé, jako kdybych Vám řekl, že máte male prsa,že vám doporučuji si je nechat zvětšit. Tak buď byste mi dala přes hubu, nebo byste toto doporučení poslechla a šla na plastiku. I teď máte na výběr a ona plastika je pouze doporučení. Já bych být vámi počkal, rok, dva.. Třeba mu penis doroste, však uříznout to jde vždy...

PetrH (So, 7. 4. 2018 - 13:04)

Jano : pokud to chápu dobře, byla obřízka jen doporučena. To je v podstatě to samé, jako kdybych Vám řekl, že máte male prsa,že vám doporučuji si je nechat zvětšit. Tak buď byste mi dala přes hubu, nebo byste toto doporučení poslechla a šla na plastiku. I teď máte na výběr a ona plastika je pouze doporučení. Já bych být vámi počkal, rok, dva.. Třeba mu penis doroste, však uříznout to jde vždy...

Tony (So, 7. 4. 2018 - 12:04)

A toto měl Novel ve svém profilu.

Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let

Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni

První u mě byly příspěvky mužů, kteří se pod vlivem stupidní cirkumfetišistické propagandy nechali obřezat dobrovolně a pak toho hořce litovali.

Tony (So, 7. 4. 2018 - 12:04)

Byly to právě Novelovy příspěvky a příspěvky jiných na těch stránkách, že jsem se tou problematikou začal zabývat, změnil jsem své názory na obřízku o 180° a nakonec jsem se stal intaktivistou.

A ještě jeden příspěvek ze slovenského Modrého koníka:
lukas_ba

8. aug 2016
Ako decko (tak tesne pred pubertou) som mal tiez problem so zuzenou predkozkou. Teraz som vdacny mojej mame, ze mala trpezlivost s pomalym riesenim. Moj bratranec v rovnakom veku, ako ja, to stastie nemal a doteraz to nevie svojej matke zabudnut... a ani sa mu nedivim - mat hnusneho, zjazveneho, necitliveho so zrohovatelym zaludom... :-S

Tony (So, 7. 4. 2018 - 12:04)

Kopčím jeden příspěvek z www.lide.cz

7.4.2018 11:51 - Tony

když lékař řekne, že...

Mistře Zkoumale

pro změnu pod nickem "lékař"?

Ani se nenamáhám číst tv

Mimoto, ten příklad se zubařem je typická odrhovačka, kterou cirkumfetišisté neustále kolem dokola omýlají.

Teď tu okopčím jeden přídpěvek z www.lide.cz:

novel2007:
Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit ... a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. ... Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis

PetrH (So, 7. 4. 2018 - 12:04)

Milá Jano. Jsem už asi 18 let obřezaný a do teď jsem se s tím nesmířil. Byl jsem obřezán taky ze zdravotních důvodů (nešla mi přetáhnout předkožka), vtip je v tom, že mi lékař nenabídl jiné řešení (například kortikoidní masti).. Je proto nutné vybírat doktora opravdu důkladně (na internetu čtu lidi, kteří se ptají na zkušenosti s konkrétním zubařem, proč takhle nevybírají i urologa?!) Myslím, že by Vám neuškodilo, kdyby jste klikla myší na ty odkazy, co sem umístil Tony. Jinak ta moje obřízka se nepovedla (mám hypertrofickou / keloidní jizvu). Jde o takové hrbolky/bulky vzniklé v průběhu léčení. Tyto bulky Vám ani plastický chirurg nemůže garantovat, neb jde spíš o pooperační komplikace. Za svoji nepovedenou obřízku jsem se celý život styděl, mám sexuální, zdravotní a psychické potíže, nízké sebevědomí. Když jsem tuto keloidní jizvu chtěl řešit, urolog mi řekl, že mi ji klidně vyřízne, ale je zde velká pravděpodobnost, že v místě řezu vznikne další podobný útvar.. Proto mi předepsal Verrumal (přípravek, ketrý obsahuje kyselinu, vlastně šlo o to tyto hrbolky poleptat kyselinou), nakonec jsem díky tomu dostal ještě infekci a byl jsem poslán na další uřezávání. Dnes zkouším ještě Verrumal kombinovat s Dermatixem (přípravek, ketrý jsem našel v lékarně na keloidní jizvy. Tento přípravek stojí tisícovku, ale nijak extra mi nepomohl). Takže se budu trápit dál a to jsem obřezaný. To mám, ten Váš zázrak, který propagujete. Myslím si, že kdyby to byl takový zázrak, tak takové potíže nemám. Jistě, někdo s tím spokojenej je, ale někdo ne. A to je právě to riziko. Nač riskovat, další komplikace zbytečnou operací na zdravém těle? Zkuste se zamyslet - Váš potomek je zdravý. Přetáhnout mu předkožka jde. Je mu 13 let, čili je v pubertě. A pokud jste navštěvovala základní školu, tak jistě víte, že v pubertě obvykle roste i přirození. Tak třeba časem toto přirození předkožku ještě doroste :) nač nad tím lámat hůl a riskovat ony komplikace? Pokud budete chtít, napište mi zde svůj kontakt, pošlu Vám oskenované svoje diagnozy, případně i nějaké fotky, abyste věděla, že to není žádná výhra. A že banální operace může mít i komplikace..

Tony (So, 7. 4. 2018 - 11:04)

když lékař řekne, že...Na 95% obřízek ze zdravotních důvodů v ČR, a nejen v ČR, ale i tu v Německu, v Rakousku a na Slovensku je zcela zbytečných. Nejedná se o léčení ale o UBLÍŽENÍ NA ZDRAVÍ.

Tony (So, 7. 4. 2018 - 11:04)

když lékař řekne, že...Mistře Zkoumale

pro změnu pod nickem "lékař"?

Ani se nenamáhám číst tvůj příspěvek celý. Vím o případu v Praze, kdy jedné matce řeklo 5 různých lékařů, že ta obřízka je nezbytná. Nedala na ně. Teprve 6. lékařka MUDr Marta Kudláčková CSc nejen prohlásila, že ta obřízka je nejen zbytečná, ale vyřešila problém bez ní.

Situace u lékařů v této oblasti je v ČR velmi truchlivá.

Tony (So, 7. 4. 2018 - 11:04)

Pokud tři lékaři řeknou...Stejně si myslím, že je to fejk, protože hned vzápětí tu pod nickem Dr Chleba napsal příspěvek mistr Zkoumal. Že by pouhá náhoda?

Tony (So, 7. 4. 2018 - 11:04)

Tři lékaři to říci mohou, jenže, jak je vidět, dva z nich jsou podjatí a dětská lékařka je jedním z nich ovlivněná. Podjatý je každý plastický chirurg, který na těch obřízkách rejžuje a stejným způsobem může být podjatý ten urolog. U toho urologa je ještě druhá věc, že on sám je cirkumfetišistou, a kvůli tomu se stal urologem. Jako někteří nosí kněžskou sutanu , aby se dostali k mladým ministrantům, tak se mnozí cirkumfetišisté, kteří dokáží zvládnout studium, záměrně stávají urology. Na Západě byly takové případy zadokumentovány, tak proč by se to nemohlo dít u nás.

Teď okopčím úryvek z příspěvku od jednoho postiženého obřízkou, kterou mu provedli ze "zdravotních důvodů" v jeho deseti letech. Ten příspěvek je na stránkách pirátské strany:

K obřízkam: ze zdravotnich důvodu jistě, o tom není pochyb. Ale nač "léčit" něco, co je zdravé? To už pak není léčení, ale mrzačení zdravých orgánů. Zneužití malého ditete, zneužití toho, že se nemůže bránit.
.............................................................

A k tomu okopčím jeden svůj příspěvek ze stejných stránek:

K tomu podotknu jednu věc. Plastický chirurg MUDr David Tomášek provádí mimo jiné též obřízky dospělých pouze na jejich přání. Má u svých webovek i poradnu, a tak jsem byv zvědav na jeho názory. Psala mu tam jedna nastávající matka, že čeká chlapečka a jestli by ho pak později nemohl obřezat. Pan MUDr Tomášek ji napsal, že to nemůže udělat, protože nemá atestaci na chirurgii dětí. Ale i kdyby tu atestaci měl, že by to stejně nikdy neudělal, protože takový zákrok na dítěti na přání rodičů považuje za zneužití dítěte. ZNEUŽITÍ DÍTĚTE, přesně ta slova použil. Jsem rád, že v ČR existují i lékaři, kteří v tomto mají z hlediska etiky jasno.
............................................................

K tomu podotknu. Nevím, co je to za urologa, můj ošetřující lékař to není, ani nemůže. Jsem také urologický pacient ale s něčím jiným. Mám záměrně za lékařku ženu, protože si vyloženě nepřeju, aby mě na mých intimních místech prohlížel jakýkoliv chlap. Ale kdyby mi něco takového tvrdil můj ošetřující urolog, tak mu do očí řeknu, že u něho končím a že mě už nadále ošetřovat nesmí, protože mě nesmí ošetřovat žádný lékař, který evidentně porušuje Hippokratovu přísahu a zásadu PRIMUM NON NOCERE - PRVOTNÍ JE NEŠKODIT od Scribonia Larga.

Dr.Chleba (So, 7. 4. 2018 - 10:04)

Role análního svěrače u sexu do análu u obřezných je podle mě narušována o něco méně,takže pro tyto účeli lze obřízku doporučit.

Jana (So, 7. 4. 2018 - 10:04)

Milá paní...Pokud tři lékaři řeknou že je obřízka vhodná, tak na tom bude asi trocha pravdy. Syn má předkožku dlouhou a hůře se přetahuje, nicméně přetáhnout jde... Lékař však tvrdí, že by mohl mít problémy v životě. Navíc to prý dokáže udělat tak, aby jizva nebyla vůbec vidět a bude to prý vypadat jako když se narodil bez předkožky.

Tony (So, 7. 4. 2018 - 09:04)

Milá paní "Jano"

ještě do třetice. Něco jiného by bylo, kdyby vašemu synovi bylo už patnáct, a tu obřízku by si z uvedeného důvodu sám přál a sám na ní trval. V takovém případě neřeknu ani popel. Ale vy, pokud jste skutečná, tak máte v úmyslu pošlapat jeho PRÁVO NA SVÉ VLASTNÍ TĚLO. Každý, kdo něco žvaní o lidských právech, a přitom schvaluje, byť jenom svou netečností, PRÁVO NA VLASTNÍ TĚLO dítěte, je v mých očích pokrytcem toho největšího kalibru.

Tony (So, 7. 4. 2018 - 09:04)

On by i u nás měl projít zákon, který v současnosti projednává nejstarší parlament na světě - Althing na Islandu. Jak pro takovou matku, tak pro doktora, který toto dítěti mužského pohlaví provede, šest let v base natvrdo. Za obřízku dívek na Islandu už šest let v base natvrdo je. Nelze chlapce diskriminovat na základě pohlaví.

Tony (So, 7. 4. 2018 - 09:04)

:-DD

Ty to zase říkáš...Milá paní Jano

mám důvod vám nevěřit. Struktura vašeho příspěvku, jako struktura příspěvku níže od hosta Pavel nasvědčuje, že autorem těch příspěvků je zdejší profláklý fejkař mistr Zkoumal, který se po své porážce otřepal a znova začal řádit. Od té doby, co tu řádí, a zdejší doktorka je jediné fórum v ČR, kde si to to neskutečně úchylné individuum dovolí, tak se tu nedá věřit žádnému příspěvku na toto téma.

Vážená paní "Jano". Ono tu stačí mít zkušenost a stačí aby člověku fungovalo logické myšlení. Pokud by byla některá žena rozhodnuta v tomto rozhodnuta jako vy, tak nebude dávat nesmyslně dotaz sem na doktorku. To nasvědčuje tomu, že vaše příspěvky jsou fejky. Jako je evidentně fejk příspěvek níže od "Pavla" a vše nasvědčuje tomu ohledně časové souvislosti, že je též fejkem příspěvek od "Andrey", která si k tomu dole přisadila.

Vážená paní "Jano". Vaše reakce nejsou v žádném případě reakcí matky, která miluje svého syna. Kdyby jste byla normálně milující matka, a z mých příspěvků byste se dověděla, jaký může mít pro vašeho syna těžké následky, tak k takové zrůdnosti, aby bylo vašemu synovi jednou provždy amputováno na dvacet tisíc nejcitlivějších erotogenních zakončení a zbylo mu pouze jen osm tisíc těch méně citlivých na žaludu nikdy nepřistoupíte. A pokud ano, tak jste to, jak to nazvala jedna účastnice, která má zdravé mateřské instinkty, na www. netdoktor.at. Potom jste KRKAVČÍ MATKA.

Tony (So, 7. 4. 2018 - 08:04)

:-DD

Ty to zase říkáš...Milý Steve

každý, kdo tím syndromem trpí, reaguje přesně tak, jak tu ty reaguješ.

Andrea (Pá, 6. 4. 2018 - 23:04)

Jani,máš naprostou pravdu a líbí se mi jak jsi to tady všem nandala a věř,že budeš spokojená i syn.Mám oba syny takto upravené a pohoda.Andrea.Kdyby jsi chtěla o tom popovídat pošlu ti email.

Pavel (Pá, 6. 4. 2018 - 20:04)

A vy jste jaký specialista? ...Ahoj Jano tvůj názor na obřízku jedině schvaluji pro se na tím uděláš hodně sám jsem obřezaný A to až dospělosti Lituji že mě rodiče nenechali obřezat ještě před pubertou ztráta citlivosti žaludu se opravdu bát nemusíš a synovi to rozhodně prospěje holkám se to líbí Doporučuji úplnou obřízku s jizvou těsně za žaludem a nenech si od Gina nic nakecat obřízka není nic špatného myslím si že by měla být více propagována a praktikována. Hodně štěstí při hojení a přijedeš spousty problémů

Jana (Pá, 6. 4. 2018 - 20:04)

Jak jednou napsal ohledně...A vy jste jaký specialista? Já jsem po dobré úvaze konzultovala obřízku s plastickým chirurgem. Ten mi řekl, že je to běžná věc a urologa zná a prý se na něj mohu spolehnout, dělá obřízku poctivě. Že nemá zapotřebí ze mne tahat zbytečně peníze, to je pravda. Tak už jsme objednáni a bude to jednou pro vždy vyřešeno. Děkuji za rady.

Steve (Čt, 5. 4. 2018 - 15:04)

:-DD

Ty to zase říkáš omylem zdravým jedincům, a říct si nedáš a nedáš.

Reklama

Přidat komentář