Reklama

Obřízka

Tony (Út, 15. 8. 2017 - 02:08)

já zdravotní problém taky...°°°já zdravotní problém taky řešim s doktorama, nejlíp z oboru. Když bolí záda, tak asi ortoped a ne zubař, že. Ale když něco nejde s kůžičkou, jako že takovejch potíží je plno, tak asi se poradit někam do putyky. A nebo a aktivistům, tam poraděj ještě větší magořinu.°°°

Ještě jednou, vycházím z toho, co v tomto tvrdí odnorníci s profesorským titulem, byť zahraničních. Proč je to u nás zasekané, jsem už napsal. Tvůj zžíravý výsměch není na místě. Tím se stavíš po bok mistra Zkoumala. On se tu holedbal, jakých krásných věcí si s obřezancema užil a že já si nikdy jako on v sexu neužiju.

Děkuji, ale toto nechci. A také nechci dopadnout jako můj kolega z lodi, také Tonda, který se zrovna rozvádí, já už stejně brzy vyletím komínem krematoria, tak mi už na ničem nezáleží.

S tím užitím si mistra Zkoumala, to mi připomíná užití si jednoho kriminálníka, s kterým jsem dělal na uranu. Říkal jsem mu, cos to měl život, když jsi byl tolikrát v kriminále. On mi řekl: "No a čo, bol som v krimináli, ale keď som bol na slobodě, tak som si užíval tolko a mal som tolko peňatí, kolko ty v životě mať nebudeš. Pak som bol v krimináli"

Děkuji, ale o užívání si typu mistra Zkoumala ani o užívání si typu toho kriminálníka vůbec nestojím.

Tony (Út, 15. 8. 2017 - 02:08)

Chtěl jsem jen dodat, že profesor Stehr z Norimberka je jak dětský urolog tak dětský chirurg zároveň a moderní operace se zachováním předkožky - trojitá incise je na jeho klinice naprosto standardní a obřízka se na jeho klinice provádí pouze v případech, kdy je to nezbytně nutné. Z tohoto pramene píšu o 95% zbytečných obřízek, a v ČR tomu, co jsem zjistil situace tomu odpovídá. Na vině je přílišné zaměření našich předních urologů na USA, kde buď studovali nebo byli na stážích a zrovna v USA tuto oblast mediciny opanovala kryptonáboženská pseudověda.

Default User Image
sarka (Po, 23. 10. 2023 - 10:10)

Dobrý den, ráda bych se optala, zda se na nějaké klinice v ČR trojitý řez předkožky dělá. Synovi 14 let "hrozí" obřízka a ráda bych něco "šetrnějšího". Vše možno jsme vyzkoušeli - od babských rad až po kortikoidy. Záněty ani jiné problémy syn nikdy neměl, ale předkožku nepřetáhne vůbec. Děkuji za info. 

Tony (Út, 15. 8. 2017 - 02:08)

asi jako si najít doktorku,...Očkování dětí je jiná kapitola, to sem netahej, to bys sem rovnou mohl dotáhnout MUDr Jonáše, který kdysi dělal primáře psychiatrie tu v Chomutově, a který získal ocenění BLUDNÝ BALVAN.

Starého Maška neznám, ale ten Vašinka tam píše naprosté nehoráznosti, jen by mě zajímalo, kde v zahraničí tu atestaci získal.

Záležitosti s předkožkou mají na starosti jak urologové, tak dětští chirurgové. Doktoři, na které odkazuju, patří do té druhé skupiny. Urologie nejsou jen operace ale plno jiných věcí, kdežto dětští chirurgové prakticky jen operují. Pak není divu, že urologové v ČR operaci se zachováním předkožky vůbec neovládají, zvláště když ti, kdo je vyučují, buď studovali v USA - Oliva, nebo tam byli na stážích - docent Kočvara.

Tony (Út, 15. 8. 2017 - 02:08)

Jsem se překlepl Ludvík XVI.

Tony (Út, 15. 8. 2017 - 02:08)

oni jsou psychicky labilní...Všichni to přežili? Při těch zásazích se hodně umíralo a umírá se i dnes, kdy se to dělá v nemocničním prostředí. Jenom v USA zemře kvůli obřízce přes 100 dětí ročně.

A s těmi postiženými kvůli amputaci předkožky? Okopčím tu vyjádření jednoho z nich, žádný anonym, ale Alexander Bachl z Kasselu, který byl obřezán v necelých šesti letech proto, že jeho otec byl muslim (matka katolička). Úryvek z jeho příběhu okopčím a pak i svůj dovětek, který mám pod jeho článkem:

Teprve teď ve svých 23 letech, jsem se začal zabývat obřízkou. Teprve nyní ve svých 23 letech jsem četl o možných následcích na sexualitu. Četl jsem o ztrátě citlivosti. Nikdy jsem neviděl neobřezaný penis při erekci a byl jsem velmi překvapen když jsem se dověděl, že žalud je pak měkký, vlhký a hebký. Četl jsem o keratinizaci, o stimulaci vnitřní předkožky, uzdičky a dorzálních nervů. Četl jsem, že obřezaní muži mají na stimulaci pouze jizvu, což je pouhý zbyteček jejich vnitřní předkožky. Přemýšlel jsem o tom, že bych mohl sex prožívat úplně jinak, kdybych ty části měl. Jenže tomu tak není.

Je sice pravda, že vydržím déle. Ale to je vše. Pouze vydržím déle. Ale někdy se vůbec neudělám. Je mi 23 let. Také spím se ženami zhruba tak starými. Do 20 minut nic neprožívám. Někdy mi to trvá přes hodinu a jsem unavený. Sex není pěkný, když při něm musíte myslet jen na to, jestli vůbec dosáhnete orgasmu.

Moje obřízka je to nejhorší, co mě kdo mohl udělat. Ona ovlivnila celý můj život. Ona mě vždy jenom naplňovala studem. Mé matce je to velmi líto. Říká, že kdyby to věděla, tak by k tomu nikdy nedala souhlas. To sice pomáhá mé psychice, ale fyzicky mi to pomoci nedokáže.

Moje předkožka je provždy pryč a už mi ji nikdo nikdy nevrátí.

(Za pár měsíců bude Alexovi 26 let. Jeho příspěvky na netu mě hodně ovlivnily v tom, že jsem se rozhodl pro intaktivismus. Psal, že mu téměř úplně kvůli obřízce znecitlivěl žalud a protože má radikální nízkou a těsnou obřízku s jizvou dva milimetry za žaludem, tak tento dvoumilimetrový kroužek za žaludem je jediné místo, kde vůbec něco cítí.gin)

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/alexuv-pribeh-ma-obrizka-ve-jmenu-bozim/

A s tím Ludvíkem XIV.? Ono se přesně neví, jakou prodělal operaci, o tom se vedou spory. Mnozí tvrdí, že to obřízla nebyla.

Tony (Út, 15. 8. 2017 - 01:08)

chtělo by to osvětu i u...Nejsme v komunistické NDR, tam byla za Waltra Ulbrichta pro volkspolicajty obřízka povinná, za Honeckera se od toho upustilo.

Tony (Út, 15. 8. 2017 - 01:08)

já zdravotní problém taky...Máš smůlu, já pouze dávám odkazy na doktory, kteří to řeší bez zmrzačující amputace předkožky. Samozřejmě, že i oni občas musí udělat obřízku, když už to musí být. Jenže ti, když udělají obřízku, tak stoprocentně vím, že to muselo být.

Tvé psaní je též manipulativní a pomlouvačné, alespoň nepřekračuješ míru, jako to dělá mistr Zkoumal

a v putyce se o takovýchto věcech zásadně nebavím.

No (Út, 15. 8. 2017 - 01:08)

Nejsem na kordy s urologama,...chtělo by to osvětu i u těch policistů, aby si nenechali obřezat svoje ptáky. Budou jistě rádi, kdyži je někdo poučí.To trestní oznámení by bylo možný podat taky v Dobřanech, tam se tím zabývají pečlivě, i o předkožkách by tam šlo podiskutovat.

No (Út, 15. 8. 2017 - 01:08)

Zřejmě jsou to tací,...já zdravotní problém taky řešim s doktorama, nejlíp z oboru. Když bolí záda, tak asi ortoped a ne zubař, že. Ale když něco nejde s kůžičkou, jako že takovejch potíží je plno, tak asi se poradit někam do putyky. A nebo a aktivistům, tam poraděj ještě větší magořinu.

Steve (Út, 15. 8. 2017 - 01:08)

Nedmnívám. To není z mé...Zřejmě jsou to tací, kteří na to jít nemuseli vůbec ... Ale to je přeci jejich osobní problém. (myslím ty od 18 starší) Já to taky řešil sám za ssebe a musel jsem se sám rozhodnout ... s nikým z rodiny jsem to nekonzultoval, ti to ani neví, neříkal jsem, proč ...

Ti nešt'astní to určitě nejsou ti kteří měli fimozu a krátkou uzdičku.

No (Út, 15. 8. 2017 - 01:08)

Nedmnívám. To není z mé...asi jako si najít doktorku, co je proti očkování dětí, taky se takový najdou. Urologii rozumí na urologický klinice, nejlíp fakutlní nemocnice, ale i někde na okrese můžou bejt dobrý.

Dobrá je poradna ulekare.cz. Píšou tam dva urologové, starej praktik Mašek a mladej Vašinka, co má zahraniční atestaci. Samozřejmě směrodatný je, co učej na klinikách, ale podle těch klinik dělají i někde v okresní městě. Z klinik tu je celá řada odborníků, ale někdo je neuznává, radši někde odborníky z prdele a nebo exota z Německa, tam tomu rozumí líp. Prototože do Německa si to nikdo nepojede zkontrlovat, kdežto články od českýho urologa, na to člověk narazí když čte třeba Idnes. Otava, Loula, Dítě, Kočvara, těch špičkových jmen je víc.

Tony (Út, 15. 8. 2017 - 01:08)

Ale prdlačku Tony, co ty...Nedmnívám. To není z mé hlavy. To tvrdí jedni urologové na adresu druhých urologů.

Jsi se svou obřízkou spokojený, tak nemluv za jiné. Znám fůru jiných, kteří jsou z takového řešení těžce nešťastní.

Steve (Út, 15. 8. 2017 - 00:08)

oni jsou psychicky labilní...Přesně tak, se vším souhlas.

No (Út, 15. 8. 2017 - 00:08)

Ale prosímtě, akorát...oni jsou psychicky labilní lidi, přijde k nim magor nebo pomatená baba. Začne mu vykládat, že mu obřízka zkazila život. Není to pravda, ale časem si to dotyčnej vsugeruje, že to pravda je. Obřízky se dělaj tisíce let, pár desítek let nebo tak sto let se to dělá doktor s šitím. Dřív to dělal kde kdo, nic se nešilo, hygiena jak v Africe a všichni to dobře přežili. ¨

Jeden francouzske král nemoh mít děti a hlavně nemoh mít styk. Přišel doktor, ptáka mu obřezal jak se dělalo normálně jen u židů a milej král najednou moh mít styk s manželkou. Teď by přišlo nějaký pako, co by mu vykládalo, jak má zkaženej život. On by věděl sám nejlíp, že předtím by si nevrznul, což musí každýho chlapa srát. Manželka nic řikat nemohla, když byl jako král, ale co jí to bylo platný, když to nemoh dělat. Leda že by ho zastal nějakej lokaj, aby byli jako děti dědicové trůnu.

Steve (Út, 15. 8. 2017 - 00:08)

Pojišťovnou je to hrazeno,...Ale prdlačku Tony, co ty víš kolik jich JE nebo NENÍ zbytečných ... Nic neposuzujš, u ničeho jsi nebyl ba ani nemůžeš být, tak jako nevím odkud bereš tuto jistotu. Jen se domníváš!

Steve (Út, 15. 8. 2017 - 00:08)

Ty úchylnej necitlivej...Ale prosímtě, akorát kecaj. A problém mají spíš oni v ssobě (psychickej) ... a né na penisu. Ano, je to jiné, ale nikoliv zmrzačující nebo tak něco jak tady neustále špatně prezentuješ. Myslíš že muž z fimozou, krátkou uzdičkou a chobotem je spokojen, má vpohodě sexuální život??? Poté takovému obřezanému řekneš, že je zmrzačen a že má zničen sexuální život?

Vždyt' ty chlape vůbec nevíš co mluvíš!

Tady přeci nikdo neřeší obřízku ze zábavy, nudy či rituálu ... Jsme Češi, né židé, muslimové nebo arabové. Už to ani s tím křest'anstvím nesouvisí.

Tony (Po, 14. 8. 2017 - 23:08)

Obřízka, je normální...Pojišťovnou je to hrazeno, pokud je to ze zdravotních důvodů. Jenže na 95% obřízek ze zdravotních důvodů je zcela zbytečných a tedy podvod na pojišťovnu, na který doplácíme my všichni. V Německu na rozdíl od nás toto pojišťovny řeší, vyžadují fotodokumentaci a vzorek vadné tkáně, jinak doktorovi tu obřízku neproplatí.

Aha (Po, 14. 8. 2017 - 22:08)

Všechny ty články o...Obřízka, je normální zdravotni zákrok hrazený pojišťovnou!a kde jinde než v nemocnici by ho měli dělat? Jsi anormál!

Tony, napiš (Po, 14. 8. 2017 - 22:08)

A zase tvý pedo choutky:už...jim na Cutting Club - Club für Beschnittene, oni jsou obřezaní a nešťastní potřebují tvoji pomoc...dělej osvětu, buď užitečný...
www.cuttingclub.cc
You are cut? You will not find so many gay cut boys anywhere like in the Cutting Club. Additionally: Picture gallieres, meetings, parties, chats etc.

Reklama

Přidat komentář