Reklama

Obřízka

Slávka (Po, 14. 8. 2017 - 17:08)

nejsi tak trochu něco jako...obřízka u starších mužů, co nejsou soběstační, je velmi vhodná. U části mužů díky cukrovce dochází k fimoze, krom toho cukrovka znamená záněty předkožky a žaludu. Obřízka je ideální řešení. Ale i známá sestra z nemocnice potvrdila, že dělat hygienu starším mužům není žádný med. Obřízka by skvěle vyřešila.

Martina (Po, 14. 8. 2017 - 17:08)

Jeho příspěvky svědčí o...nejsi tak trochu něco jako ublížený žalobníček? Víš náš děda byl nedávno v nemocnici a taky mu udělali obřízku. Bylo to pro něho v jeho letech trošku faux pas, když tam ležel a ostatní se ho ptali proč tam je...
Nepotřebuješ už taky obřezat? Jako starší muž, který je nemocný a navíc alkoholik s cukrovkou? Už stejně ani nemáš ranní erekce a sex stejně neprovozuješ, tak prostě bys měl uvážit, zda-li se tě netýká obřízka ze zdravotních důvodů!
U straších mužů, u kterých kvůli snížené hygieně, došlo k rozvoji fimózy a zúžení zevního ústí musí podstoupiti obřízku. Fimóza bývá u této skupiny častou komplikací cukrovky, píší odborníci!!! A ty sám asi víš,jak je pro tebe, jako obézního staršího muže, stále někde na cestách a na lodích, složíté dodržovat základní hygienu. A to byl případ našeho dědy. Je teď ořezán a vůbec si nestěžuje.

Hele (Po, 14. 8. 2017 - 16:08)

Takže tu dám slíbený kus...a co zkusit taky něco od Haliny Pawlovský?

Mudr.obřezávač (Po, 14. 8. 2017 - 16:08)

Vážená Deniso, pokud...Pošli zmapovanou mapu obřezávačů, a kontakt na nejlepšího obřezáváče v Čechách, ať víme.

Tony (Ne, 13. 8. 2017 - 14:08)

Takže tu dám slíbený kus článku od Ria Cruze, otce z USA, který pro ti obřízce vůbec nic neměl až do té doby, pokud mu jeden doktor nedovolil být přítomen u obřízky jeho právě narozeného syna. Co viděl na vlastí oči, jím tak otřáslo, že na tu obřízku podobně jako já změnil názor o 180°.

Kopčím výňatek:

Obřízkový fetišismus (cirkumfetišismus)

Taková vytrvalost ve světle ohromujících důkazů proti rutinní obřízce by nás měla upozornit na skutečnost, že tu působí iracionální emociální a nutkavé síly. Tyto síly byly zjištěny už dříve a psychologové se jimi zabývali. Zřídka však bylo zmíněno, že mnozí obřezávající lékaři mohou při tom obřezávání prožívat psychosexuální rozkoš.

Představa, že se v řadách lékařů, mužů i žen, kteří provádějí obřízku mohou vyskytovat zhýralí "obřízkoví sadisté - cirkumsadisté" nebo "obřízkoví fetišisté - cirkumfetišisté" může být těžkým šokem pro mnoho rodičů, kteří nad touto možností nikdy neuvažovali. Tuto věc by měli vzít do úvahy vždy, pokud jsou nějakým pediatrem nebo urologem vehementně tlačeni do obřízky jejich syna. Rodičům téměř nikdy nepřijde na mysl, že by ze strany toho lékaře mohly být ve hře temné motivy. "Při myšlence, že jsme dali svého syna do rukou nějakému zvrhlíkovi, který se při jeho obřezávání ukájí, se mi obrací žaludek", řekla jedna matka, když se dověděla o takové možnosti. "Neměla jsem vůbec tušení, že existují takoví lidé", řekla jiná.

Jen málo lidí to pochopí. Tak jako někteří pedofilní jedinci působí pod pláštíkem katolického kněžství, tak se může mnoho takto zvrhlých lékařů ukájet pod hradbou lži a ticha, která umožňuje těmto sadistům, aby se ukájeli v temné anonymitě.

Jedna osoba, která rozeznala jejich zvrácený chtíč, byl John Erickson. On vytvořil na toto téma rozsáhlou práci a též provozuje webové stránky, na kterých jsou vzpomínky sexuálně zmrzačených dětí.

"Jde o to, že většině rodičů vůbec nepřijde na mysl, že skutečná motivace lékaře, který chce vehementně obřezat jejich syna má mnohdy sexuální důvody a povahu". říká Erickson. "ti rodiče mají mnohdy tak velký respekt k jejich lékaři, že se pak na takovou záležitost chirurgické sexuální perverze nepřijde."

Carla Millerová, zakladatelka Pacientů ve zbrani, neziskové organizacelahodí, která bojuje za reformování medicinských standardů a proti zneužívání pacientů, které samotné byly jedním americkým lékařem zmrzačeny genitalie, se touto problematikou vážně zabývala. Její tvrzení odráží slova jiných, kteří se též stali oběťmi.

"Tak jako je tomu u násilníků, seriových vrahů a dalších psychopatů, tak serioví obřezávači velmi pravděpodobně získávají chemický stimul, pokud provádějí obřízku. Pouhý akt obřízky, těžkého ublížení na zdraví na novorozeneckém penisu nebo na starších chlapcích podle sexuální preference, s noži, svorkami a ostatními proprietami, to má vliv na chemii v mozku jako droga, která je tak neodolatelná jako je heroin. Škrábání, štípání a řezání penisu novorozence je stimuluje a jejich uším lahodí jeho výkřiky hrůzy a bolesti, což je pro ně tak silný elixír, že potřebují mít jeho soustavný přísun."

Ke dnešnímu dni zdravotnická zařízení ( v USA) (a myslím si, že v ČR též, pokud se takový zvrhlý úchyl v ČR vůbec vyskytuje, protože u nás se takové seriové obřízky neprovádějí, takže u nás provádění sexuologických vyšetření takových lékařů vůbec nikoho nenapadlo, vedouci redaktor PNVT) neudělala vůbec nic pro odhalení takových lidí a k jejich odstranění ze svých řad. A tak oni obřezávají a mučí a chladní a hluší k pláči kolem nich v tom pokračují, chráněni anonymitou. Možná že nejsou odhalováni proto, že plní měšce institucí v nichž pracují. Ze stejných důvodů mají takoví cirkumfetišisté snadné provádět svou činnost, protože jsou zdrojem miliónů dolarů ročně a tak se zároveň k tomu plní nejen jejich kapsy ale plní se tak i pokladny klinik a nemocnic.

Je třeba si uvědomit, že žádná dobrosrdečná a soucitná osoba by neprovedla amputaci normální zdravé a sexuálně citlivé tkáně bez platného lékařského důvodu a to zejména v případě, že takový zákrok zmrzačovaného bolí nejen krátkodobě ale i delší dobu a to proti protestům a křičení dítěte, které nemůže dát informovaný souhlas k tomu, co je mu prováděno. To může být považováno pouze za akt nevýslovné zbabělosti, pokud k tomu neexistují ani ty nejmenší morální etické důvody. Vzhledem k těmto skutečnostem, tak u každého lékaře, který provádí takové podezřelé činy, tak důkazní břemeno k očištění od zvrácenosti svého konání leží pouze na něm. Rodič by měl velmi důkladně zvážit, než dá souhlas k obřízce.

Obřízková epidemie je národní skandál v této zemi a je zločinem proti malým chlapečkům. Nebo též jednoduše řečeno; kojenecká obřízka je zneužívání dětí. Jedná se o nepodložené mrzačení pohlavních orgánů a tak by měla být zakázána jako středověká palečnice, rožhavené štípací kleště a polévání vroucím olejem, protože je to perverze.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/mrzaceni-genitalii-v-americkem-stylu/

New York Urolog (Ne, 13. 8. 2017 - 13:08)

Ten článek asi neřeší...Není to článek , ale špičkové urologické pracovišté v New Yorku, takže se podivej na jejich stránky, než začneš blafat

Tony (Ne, 13. 8. 2017 - 12:08)

Existuje věková hranice pro...Ten článek asi neřeší etickou stránku věci. Totiž naprostou ohavnost emerického obřízkového průmyslu.

New York Urolog (Ne, 13. 8. 2017 - 12:08)

Rozhodně nemůže jít o tu...Existuje věková hranice pro mužskou obřízku?

Muži mohou být obřezáni v jakémkoli věku. Děti mohou být také obřezány v jakémkoli věku.
Ať už je muži 18 let nebo 86 let, pokud chce být obřezán nebo má lékařskou nutnost podstoupit obřízku, může kdykoli podstoupit obřízku.

Tony (Ne, 13. 8. 2017 - 03:08)

°°° Umíš se taky vyjádřit stejně např. k mým zubům? :-)°°°

Ne, osobně jsem tě neviděl a křišťálovou kouli nevlastním.

Steve (Ne, 13. 8. 2017 - 01:08)

Toto bez osobního vidění neposoudíš. :-) Takže z čeho chceš vytvořit názor? z ničeho?

Pochybuju že se to dá vůbec někde učit ... nevěřím.

Pouze můžeš hovořit v obecné rovině co jak je, či by bylo - ale jinak šmitec.

Umíš se taky vyjádřit stejně např. k mým zubům? :-)

Tony (Ne, 13. 8. 2017 - 01:08)

" ... to totiž na...Určité věci na dálku posoudit mohu - to je otázka bioetiky a tu jsme na fakultě měli.

Tony (Ne, 13. 8. 2017 - 01:08)

Taky koukám že čekáš na...Zítra snad už budu mít na svých webovkách hotovou tu "chuťovku" od Ria Cruze. Za to osočení doktorů cirkumsadistů mě nikdo u nás stíhat nebude, protože se to týká výhradně USA - aspoň teda doufám.

Steve (Ne, 13. 8. 2017 - 01:08)

Rozhodně nemůže jít o tu..." ... to totiž na zdravotních pojišťovnách zjišťoval. To ale nic nemění na tom, že na 95% obřízek ze "zdravotních důvodů" je naprosto zbytečných a že takové "léčebné" řešení je UBLÍŽENÍ NA ZDRAVÍ."

Tony, co to zase píšeš za píčoviny ... Neposuzovals ani jeden případ!, jak tedy můžeš toto tvrdit??? Jo vím ... někdo jiný. Ano, někdo jiný má na vše zase úplně jiný pohled a názor nežli ty nebo já.

Karel (Ne, 13. 8. 2017 - 00:08)

Denis má penis.

Tony (So, 12. 8. 2017 - 19:08)

Ale, a co další roky??...Na pojišťovnách to nezišťuju já, ale účastník, který je tam uveden. Já k tomu ani nemám možnosti. Už přes 20 let nebydlím v Praze a pracuji mimo ČR.

Denisa (So, 12. 8. 2017 - 18:08)

Takže k věci -...Ale, a co další roky?? Jaké pojišťovny to uvedli? Co starší než 3 roky? Naprosto špatné a vadné tvrzení. Manžel byl na obřízce v 7 letech. To bys ho v tom tvém průzkumu vůbec neměl zařazeného. V Česku je to přibližně 14 mužů ze 100.

Tony (So, 12. 8. 2017 - 17:08)

To jsem psala ja, žádný...Takže k věci - kopčím:

21.5.2017 11:47 - 7777777777
Pokud mám správné údaje, tak v roce 2016 se obřízka u dětí ve věku 0-3 let prováděla ze zdravotních důvodů (ze ZP) max. ve 150 případech + při velkých operacích. To je cca 300 ze 165.000 dětí. Takže ze zdravotních důvodů je to asi 1 z 500 - docela vzácnost. Ale ti jistě dostanou vysvětlení, resp. to budou mít určitě důkladně popsané v dokumentaci.... Ze zdravotních důvodů by to byla operace výhradně ve větší nemocnici (v Praze pouze FN)

Tony (Pá, 11. 8. 2017 - 10:08)

To jsem psala ja, žádný...Rozhodně nemůže jít o tu Denisu z jiného fóra.

Jinak se jedná o vyložený nesmysl. 77777777 to totiž na zdravotních pojišťovnách zjišťoval. To ale nic nemění na tom, že na 95% obřízek ze "zdravotních důvodů" je naprosto zbytečných a že takové "léčebné" řešení je UBLÍŽENÍ NA ZDRAVÍ.

Denisa (Pá, 11. 8. 2017 - 09:08)

Milý Aha, úchylný hulipape...To jsem psala ja, žádný AHA. Mám čísla a narozdíl od tebe vím o cem mluvím. Ze zdravotnich důvodů se, v Česku dela vice obřizek než v Německu. Ne absolutně, ale relativně. Jestlo teda víš co to znamená...

Aha (Pá, 11. 8. 2017 - 00:08)

Nic lepšího na tomto...Od tebe je to odradí, proto že nejsi doktor a poznají o co ti jde hehe tak raději utečou a to ti vadi...

Reklama

Přidat komentář