Reklama

Obřízka

Tony (Po, 20. 6. 2016 - 19:06)

Jenom odtamtud okopčím příspěvek účastníka pod nickem "katolický kněz", který v odpovědi na příspěvek jakési Veroniky vystihl smysl činnosti MUDr Sokola přesně:

katolicky kňaz
02. 04. 2012 - 16:43
pôvodný príspevok (od Veronika):
Ked som mala 11 rokov bola som s rodicmi po prvykrat na nudistickej plazi v Koversade v Chorvatsku a tam som po prvykrat uvidela obrezany penis. Pametam si ze uz vtedy sa mi pacil. Ked som si neskorsie precitala ake vyhody v sexe prinasa prave obriezka, stala som sa velkou stupenkynou muzskej obriezky. Zial musim povedat ze hoci od mojej prvej skusenosti s obrezanym penisom uplynulo uz vyse 10 rokov, nikdy som nemala to stastie natrafit na takeho muza tu na Slovensku. Verim vsak ze sa v tomto smere veci zmenia k lepsiemu.

Odpověď toho kněze:
sodoma gomora, co uz sa len robi s dnesnym svetom? 11 rocne dievca sa ma doma hrat s babikami a nie sa ukajat na nudistickej plazi pohladom na obrezane penisy !!! Kam toto vsetko speje. A druha vec,vari sme zidia aby sme sa obrezavali? Viac ako tristvrte slovakov je katolikov, uvedomte sa. A pochopte konecne ze toto vsetko je len byznys pana Sokola ktory perfekne dokaze zarabat na ludskej hluposti.

Tony (Po, 20. 6. 2016 - 19:06)

Nic tam už štourat nebudu.

Steve (Po, 20. 6. 2016 - 18:06)

Noo, tak co ted' s tím? ;-)

Tony (Po, 20. 6. 2016 - 16:06)

Tak mi MUDr Sokol odepsal, že žádné obřízky dětí neprovádí. Takže buďto tu lhal Aha nebo mi lže MUDr Sokol.

Tony (Po, 20. 6. 2016 - 01:06)

Výhoda skinbackingu (nošení předkožky trvale vzadu) oproti obřízce! Je to vratné!

Karel (Ne, 19. 6. 2016 - 21:06)

Zjistil jsem, že když se věnuju předkožce, tak nejsou problémy. Před 2 roky jsem měl bolestivý styk - zkrácenou uzdičku a bolest při přetahováni předkožky. Pak jsem začal chodit s přetaženou předkožnou za žaludem, jemně protahovat uzdičku při masturbaci, hlídat při sexu, aby to pěkně klouzalo (stačí přimáznout slinami) a taky jsem zpomalil při milování - podvědomě jsem cítil, že to chcu udělat - zpomalit a uživat si v klidu sebe i partnerku. Nedávno jsem zjistil, že když dlouho chodím s obnaženým žaludem, tak znecitliví a méně si sex užívám, a navíc občas byl trochu problém s erekci. Tak jsem začal schovávat žalud do předkožky a za pár týdnů vše ok. Navíc masturbace je úžasně jednoduchá, když mám předkožku.

19.6. (Ne, 19. 6. 2016 - 19:06)

Romane,jedno židovské přísloví praví:

Člověk se do naha odkope,když jde o peníze,když se vzteká a když je opilý-čím si domysli sám...

Tony (Ne, 19. 6. 2016 - 17:06)

Tu je dlouhodobě mrtvo, tak jsem se dnes vyřádil na stránkách jednoho z největších obřízkových křižáků ve střední Evropě, MUDr Romana Sokola z Trenčína. Na štěstí u nás v ČR obřízkového křižáka jeho kalibru vůbec nemáme. Jsem zvědav, zda mi mé příspěvky smaže. Kór, když jsem mu tam napsal, že je jedním z největších obřízkových křižáků ve střední Evropě.

Bobina (Ne, 19. 6. 2016 - 10:06)

Obřízku jen ze zdravotních důvodů, nebo pokud se v dospělosti rozhodne, že to tak sám chce. Paušálně obřezávat malé kluky mi přijde hrozné. Pak jsou americké weby plné nářku, že se necítí být celým mužem a že mají problémy s vyvrcholením. Hygienickou stránku neberu, žijeme v podmínkách, kdy není problém si ho umýt po každém vyčurání. Nám ženám taky nikdo nic kvůli hygieně neuřezává a že jsme na tom díky anatomii hůř.

Tony (St, 15. 6. 2016 - 23:06)

jestli jsi dobře četl tak...To nehraje roli, toto zákony ČR

honza (St, 15. 6. 2016 - 23:06)

jestli jsi dobře četl tak mi bylo 13 let nezpůsobilý k právním ukonům a rozhodovali za mne rodiče.

Otazník (St, 15. 6. 2016 - 22:06)

Kolik tváří má ú.... gin? Teď i lekař, který prý dává rady na stránkách pro kluky.

Honza (St, 15. 6. 2016 - 08:06)

Já byl na obřízce asi ve třinácti. Měl jsem zánět slepého střeva a akutně mne operovali. Když jsem se probudil měl.jsem zafacivanyho i pindoura. Nechápal jsem proč a mama mi řekla že mi to nechala udělat při jednom. Dneska jsem za to rád a nelituju. Holkam se to vždycky líbilo. Mám tu jizvicku těsně za žaludem a když mi nestojí vypadá jak ohrnutej s krátkou předkožkou. Nikdo.nic nepozná na první pohled.

Honza (St, 15. 6. 2016 - 08:06)

Já byl na obřízce asi ve třinácti. Měl jsem zánět slepého střeva a akutně mne operovali. Když jsem se probudil měl.jsem zafacivanyho i pindoura. Nechápal jsem proč a mama mi řekla že mi to nechala udělat při jednom. Dneska jsem za to rád a nelituju. Holkam se to vždycky líbilo. Mám tu jizvicku těsně za žaludem a když mi nestojí vypadá jak ohrnutej s krátkou předkožkou. Nikdo.nic nepozná na první pohled.

Karel (St, 8. 6. 2016 - 13:06)

Jarmilo, na Slovensku doporučuji obřízku na http://www.plasticka-chirurgia.eu/o-zariadeni.php
MUDr. Roman Prídavka

Pepa (St, 8. 6. 2016 - 13:06)

Asi se opakuji ale, když tu vyloučíme kvaky jakého si úchyla gina, je to tu docela pěkná diskuse.
Vyjma něho tu vesměs většina bere obřízku jako normální a dobrou věc, buď ji máš nebo nemáš, je to každého věc. U nás ve famílii se rodíme s nějakejma špatnejma předkožkama, takže máme většina chlapů obřízku, staří, mladí. Většinou, když dojde na pubertu, tak se to operuje. Mohu Vám říci, že pitomosti typu necitlivost nebo neustálé ejakulace se u nás naprosto nevyskytují, všechno funguje jak má, né-li líp a ženský jsou spokojeny :-) A jsem starej chlap.
Mohu Vám též říci, že mastičky, cvičení roztahování a podobné hovadiny nefungují a každého akorát vystresují. Nejde stáhnout ? Pak šup na obřízku, za týden zahojeno a vyřešeno. Takže původci těchto žvástů, kteří se s obřízkou osobně vůbec nesetkali, tak jděte do prde... akorát neznalým kazíte život.
A já jsem rád, že obřízku mám, a doporučuji !

Luke (Ne, 5. 6. 2016 - 06:06)

Kolik ti je? Jsi puberťák?...Tak já to zkusím tam , děkuji

Tony (So, 4. 6. 2016 - 12:06)

Kolik ti je? Jsi puberťák? Pokud ano, tak zadej dotaz na www.strankyprokluky.cz a tam ti pan doktor odpoví, jak je onanie "škodlivá".

Luke (So, 4. 6. 2016 - 11:06)

To, že obřízka zabrání...A jak tedy ? Jsou na to prášky? Třeba?

Tony (So, 4. 6. 2016 - 10:06)

Jak zabráím tomu abych...To, že obřízka zabrání onanii se prokázalo jako píčovina. Někteří obřezaní onanují mnohem více než neobřezaní, jen k tomu potřebují mazivo. Pokud obřízka pokazí sex, tak více klasický pohlavní styk než schopnost onanie.

Reklama

Přidat komentář