Reklama

Obřízka

ty "lege a (Po, 26. 10. 2015 - 22:10)

(ten tvůj starej vergl, kterej věčně opakuje příspěvky tě prozradil.

Tu jde o to, že ta operace byla z medicínského hlediska nesmyslná a zbytečná, jednalo se totiž o zjevné porušení Hippokratovy přísahy, a tak byla evidentně neetická. To, že nebyla provedena šamanem, ale byla provedena "lege artis", tedy dle pravidel lékařské vědy, ji nedělá etickou. Z mého pohledu, je ten doktor vrahoun, i když stát toto dovoluje.

Je to o to tragiětější, že ti rodiče byli Íránci, kteří se vymanili ze svého náboženského zabednění, a původně svého nebohého syna vůbec nechtěli nechat obřezat. Jejich rodinný lékař je však k tomu tak vehementně přemlouval, až je tím přemlouváním dotlačil k tomu, že udělali takové tragicky fatální rozhodnutí.

Více zde:

news.nationalpost.com/heath/ontario-newborn-bleeds-to-death-after-family-doctor-persuades-parents-to-get-him-circumcised

Takže cirkumfetišistickému bůžku byla přinesena další krvavá oběť.

Lege Artis (Po, 26. 10. 2015 - 22:10)

V kůži toho lékaře,.....a doktoři jsou pro takové případy pojištěny, bohužel jen v naší zemi je po nich těžké to vymáhat.

Lege Artis (Po, 26. 10. 2015 - 22:10)

V kůži toho lékaře,.....a doktoři jsou pro takové případy pojištěny, bohužel jen v naší zemi je po nich těžké to vymáhat.

Lege Artis (Po, 26. 10. 2015 - 22:10)

Nejnovější zpráva:

V...Ty u nás asi neviděl ten pořad v televizi jak zmrzačili toho kluka co šel na mandle? ? Každý zakrok nese rizika, to ví snad uplně všichni, jako že každý lék má sekundární účinky nebo že když jede debil autem do Jirkova se muže zabít v zatáčce. ?.a že se jich tam dost zabilo. ....co?

ginV (Po, 26. 10. 2015 - 12:10)

V kůži toho lékaře, který ty rodiče k tomu zvěrstvu přesvědčil.

gin (Po, 26. 10. 2015 - 12:10)

Nejnovější zpráva:

V kanadské provincii Ontario zemřel 22 dní starý chlapeček na vykrvácení při obřízce. Rodiče byli k té obřízce přesvědčeni rodinným lékařem.

Provedeno "lege artis", přesto důsledek tragický. Opravdu bych nechtěl být v kůži toho rodinného lékaře, který ty rodiče k tomu zvěrstvu, které mělo, i přesto, že bylo provedeno "lege artis", tragické důsledky.

gin (Po, 26. 10. 2015 - 10:10)

Neboj, on tu Gamplík napsal, že jsem jinak ko.kot, že se mě zastává pouze vůči Stévákovi a Aha. Ty jsi vytočenej, protože ti tu skončila máňa.

Zajímavý (Po, 26. 10. 2015 - 09:10)

Dostals, dobře ti tak:)On tě tady snižuje a ty mu lezeš do řiti?

gin (Ne, 25. 10. 2015 - 22:10)

Naopak, na pravé oponenty se těším.

gamplík (Ne, 25. 10. 2015 - 22:10)

že ze mažou i úplné...Dostals, dobře ti tak:)

Vidim (Ne, 25. 10. 2015 - 20:10)

že ze mažou i úplné nevinnosti no gin už tady nebude mít oponenta a může kydat jak chce

gin (So, 24. 10. 2015 - 19:10)

Vezměte prosím na vědomí...Jinak nemůžu vyhovět. Jsem intaktivista a tak bojuju proti mrzačení pohlavních orgánů dětí a mladistvých amputací předkožky. Pokud si to nechá udělat dospělej, tak to je jeho věc, do toho je mi kulový, jenom ho upozorním na případná rizika. Děti se však nemohou tomuto zvěrstvu, páchaném na nich jejich rodiči bránit.

gin (So, 24. 10. 2015 - 16:10)

Ještě před rokem a půl, jsem měl jiný názor, neznal jsem případy lidí jimž amputace předkožky zničila jejich sexuální život a též jsem neznal výsledky nejnovějších vědeckých výzkumů, neznalost v tomto omlouvá, dnes je hodně mladých mužů naštvaných, když se doví, že byli nenávratně oloupeni o svá nejcitlivější erotogenní zakončení. Ty výsledky výzkumů jsou známy teprve necelých 20 let, do ČR to přišlo teprve loni. Teď je jasné, že amputace předkožky je zmrzačení a etický zločin. Dříve to jasné nebylo.

Marta (So, 24. 10. 2015 - 14:10)

Až si necháš kompletně... Tak je to, jak to píšeš, a to přesně proč jsem to nechala po dohodě s manželem udělat i tomu našemu staršímu klukovi. A všechno to co ty vidíš jako negativa, my vidíme jako prospěch, fakt musim říct, že jo. Manžel je cizinec, proto to má. Mladsimu to doporučil urolog, a tak zbýval jen ten starší, tak jsem mu to zařídila na soukromý klinice a bylo.

gin (Pá, 23. 10. 2015 - 07:10)

Nevím, jestli ti dva Radoslavové jsou stejní, spíše si někdo dělá srandu.

Vím o případech, kdy někomu obřízka zlepšila sexuální život, jiným ho zničila. Takže takové doporučování je pro kočku.

Jeden teď psal na www.netdoktor.at, že první tři roky pociťoval výrazné zlepšení, pak však rapidní zhoršení.

Takže je to tak na předkožkovou protézu SenSlip. To je však drahá sranda, takže je rozhodně lepší mít vlastní předkožku.

Radoslav (Pá, 23. 10. 2015 - 06:10)

Ale jdi ty brepto.Opravdu mluvím pravdu. Teď uvažuji nad tím, že bych to povznesl na vyšší úroveň a nechal si uřítnout penis - kouličky ne.

La bomba (Pá, 23. 10. 2015 - 06:10)

Já se rád podělim o...Ale jdi ty brepto.

Radoslav (Pá, 23. 10. 2015 - 05:10)

Jsem toho názoru, že chlap... Já se rád podělim o zkušenost, na obřízku si nemůžu stěžovat a doporučuju ji všem. Je to otevření nového sexuálního obzoru, opravdová bomba. Žel bohu v našich krajích málo obvyklá a navíc často zarputile nagativizovaná.

@ Marta (Pá, 23. 10. 2015 - 05:10)

Jinak postoj Marty jí může být nakukán od jejího obřezaného manžela.

Židovský dětský lékař Paul Murray Fleiss, o kterém i jeho nepřátelé musí uznat, že byl nejoblíbenějším dětským lékařem v Los Angeles a který se po 30 let dlouhém zkoumání femoménu obřízky nakonec velmi tvrdě postavil proti ní, o tom píše:

Syn musí být obřezán, aby vypadal jako jeho otec.

Dítě je směs genetického materiálu pocházejícího z jeho otce a matky. Syn nikdy nevypadá totožně jako otec a ani nikdy vypadat nebude. Každé dítě je jedinečná bytost a jako s jedinečnou bytostí se s ním musí počítat. Představa, že by se syn zděsil, když by zjistil, že penis jeho otce vypadá jinak, byla vynalezena rodiči ke zdůvodnění obřezání svých potomků. Tento falešný soucit nemá vůbec žádný lékařský základ.

Nejsou známy žádné zprávy o intaktních chlapcích, kteří by byli naštvaní, že jejich předkožka nebyla amputována, když zjistí, že jejich otec je obřezán. Pokud intaktní synové obřezaných otců vyjadřují svůj názor na toto téma, tak vyjadřují nesmírnou úlevu a vděčnost, že byli ušetřeni této operace. Spíše vyjadřují zármutek nad utrpením, kterým jejich otcové jako děti prošli.

Občas otec vysvětluje, že chce obřezat dítě, protože tak se mezi ním a jeho synem vybuduje pouto. I když je to úžasná věc, že otec chce se svým synem vybudovat pouto, tak obřízkou se nedá tohoto úctyhodného cíle v žádném případě dosáhnout. Pokud toho otec chce dosáhnout, tak je nejlepším prostředkem strávit s chlapcem mnoho šťastných hodin a nechat ho zakoušet svou náklonnost.

Je smutné, že mnozí obřezaní otcové na to mají chorobný náhled a tím zdůvodňují, že jejich syn musí být obřezán. Když je dítě v situaci, kdy se obává, že část jeho penisu bude odříznuta, lze to brát jako zneužití rodičovské autority. Když otcové vyžadují, že by též jejich synové měli být obřezáni, myslím, že se tím zoufale snaží ospravedlnit svou vlastní obřízku nebo hledat kompenzaci. Pocity některých otců, když vidí na svých intaktních synech, že jim tato část penisu chybí, může být pro ně tak zničující, že to není jejich osobní chybou.

Otec, který nechá obřezat svého syna svévolně a násilně, těžko získá jeho vděčnost, důvěru nebo lásku ( u nás jsem se z internetu dověděl o pěti případech matek, které ohloupeny určitou propagandou to nechaly udělat svým dvanáctiletým synům) Vím o případech, kdy byl takto zničen vztah syna k otci a změnilo to lásku syna k otci v hněv a hořké nepřátelství. V případech, že otec trpí pohledem na svého intaktního syna, je pro všechny nejlepší, aby se mu dostalo odborné psychologické pomoci, aby mohl překonat svůj problém. Všechny děti si zaslouží co nejbezpečnější a nejvíce milující domov.

Když lékaři pochopí všechny důležité funkce předkožky, také budou schopni vyřešit téměř všechny problémy bez její zbytečné amputace. Uříznutí části těla, zejména nejcitlivější části penisu je krajní opatření, které by mělo být použito pouze v těch nejextrémnějších případech. Jediný legitimní důvod je život akutně ohrožující onemocnění a nezvratné poškození tkání. Ale takové indikace nastávají jen velmi zřídka.

Nejlepší rada ohledně péče o intaktní penis je snadná, prostě ho nechat na pokoji. Neporušený penis nevyžaduje žádnou zvláštní péči. Nechme v tomto chlapce, aby se starali sami o sebe. Podle jeho věku se bude rád starat o své tělo vhodným způsobem. Nakonec, je to jeho věc. Držte se zpátky a nemějte o penis svého syna nepodložené obavy. Mějte vždy na paměti, že předkožka je normální, základní a přirozenou součástí mužského těla. V případě, že drtivá většina evropských chlapců může zdravě a klidně vyrůstat se svou předkožkou, může váš syn také.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/chrante-sveho-neobrezaneho-syna/

Jinak jsem nakloněn si myslet, že Jana=Láďa=Jitka=gamplík.

gin (Čt, 22. 10. 2015 - 21:10)

To co jsem okopčil nebylo z mých stránek.

Je vidět, že skutečná pravda a zmrzačující obřízce začíná vylézat na světlo Boží.

Teď něco okopčím ze svých stránek, což mám převzato ze stránek racionálně myslících muslimů, kteří na rozdíl od tupé muslimské většiny dobře vědí, co je to vlastně ta obřízka:

"Rovnocenná forma" ženské obřízky k radikální mužské obřízce je tedy odstranění klitoriální kapuce a malých stydkých pysků. Pokud se tato operace provede u dívky, bude to bráno za brutální sexuální násilí a zmrzačení. Když se adekvátní zákrok udělá u chlapce, tak to nevyvolá jakékoliv emoce. Přitom odstranění předkožky u chlapce má mnohdy mnohem závažnější důsledky. Poněvadž je mužský žalud větší, je mnohem náchylnější na poškození soustavným otěrem. Mužská obřízka zničí správné sexuální funkce penisu.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/cesta-koranu/
(Přiznávám, že jsem před rokem a půl také vůbec nevěděl, co to ta obřízka vůbec vlastně je. Povšechnou informaci, že je to operace, při níž se odstraní předkožka penisu jsem věděl. Neměl jsem však patřičné informace o funkci předkožky. Domníval jsem se, že je to nadbytečná rudimentní kožní řasa. Nyní však vím, že předkožka je důležitý multifunkční přídatný orgán penisu, z níž ta funkce, která byla pokládána za jedinou, totiž aby v klidu kryla žalud, je z nich ta nejméně důležitá. Až na 15% dospělých mužů má při plně zachovalé předkožce svůj žalud trvale odkrytý. Mnohem důležitější je senzorická a sexuální funkce předkožky. Při její radikální amputaci přijde muž o přes 70% svých nejcitlivějších erotogenních zakončení a citlivost penisu je tak sníží na pouhou čtvrtinu. To má pro mnohé obřezané muže fatální důsledky, jako je třeba ztráta výrazného prožitku při sexu nebo anorgasmie.

Reklama

Přidat komentář