Reklama

Obřízka

gin (Út, 8. 9. 2015 - 22:09)

Jinak já obříz ku mám...@K: V.

Zdravotní důvody jsou něco jiného, když to holt nejde jinak. Jenže to jsou jeden až dva případy ze 100.

I Martina chápu. Začal jsem se však zabývat tou odvrácenou stránkou obřízky.

Prostě to nefunguje u každého stejně. Co se tu chce Marie dovědět. Chce tu shánět zvláštní klobouček, jako loni Hana, na kterém když se předkožka zaškrtí nití, tak prý sama odpadne, Toto Hana sháněla, protože jako matka samoživitelka neměla na plastického chirurga. Hana to u syna nechtěla kvůli vzhledu, ta by jako bigotní evangelikální puritánka na nudapláž nikdy nevkročila. Chtěla to, aby zabránila jeho masturbaci. Pak byla na mě vytočená, když zjistila, že mám na svých osvětových webovkách návod, jak si to mají dělat sami obřezaní kluci ( tato osvěta nebyl můj záměr, Mario Lichtenheldt to tam tak měl /sám je od svých čtyř let obřezaný, takže má vlastní zkušenost) a já se rozhodl, že ho nebudu cenzurovat a že to na své stránky přeložím, jak to tam má.

martin1996 (Út, 8. 9. 2015 - 20:09)

Jinak já obříz ku mám...Mám to taky tak. Nedokážu slovy popsat jak moc mi obřízka pomohla, ten pocit volnosti se nedá popsat. Nic nebolí netahá, všechno je příjemné.

Akorát musím přiznat, že chybí ta ochrana žaludu. Při plavání v moři se mi na žalud přichytili ,,nějaký hnědý papírky,, asi řasy, a šlo to dolů teda pěkně blbě :D :D ale surfovat na Rhodosu už asi dlouho nebudu :D takže negativa žádná nevidím.

K.V. (Út, 8. 9. 2015 - 20:09)

Jinak já obříz ku mám téměř dvacet let a nemám ani žádné problémy a ni nejsem o nic ochuzen. Já jsem měl v pubertě velké problémy s fimózou. Po čtyřech letech pokusů a mastiček mi doktor nabídl obřízku. Tehdy se o tom moc nemluvilo a sehnat nějaké informace byl problém. Nakonec jsem na to přistoupil. Za měsíc jsem šel na operaci. V nemocnici jsem byl dva dny. Doma následovalo koupání v odvaru z řepíku 5 x denně a mazání mastičkou. Po třech týdnech bylo vše naprosto v pořádku a od té doby bych už nikdy neměnil.

K.V. (Út, 8. 9. 2015 - 20:09)

Marie, z toho si nic nedělej. Od té doby, co tu gin opruzuje sem mnozí přestali chodit. Já když čtu, co je tady nového, tak ty jeho plky přeskakuju.

gin (Út, 8. 9. 2015 - 20:09)

Toho, kdo chce zmrzačit svého syna amputací předkožky za normálního nepovažuju. Naštěstí přes 99,9% českých matek je normálních.

ginV (Út, 8. 9. 2015 - 20:09)

Chtěl jsem napsat:_ v Německu také nikdo nebude řešit, pokud to 14 ti letý kluk chce dobrovolně.

gin (Út, 8. 9. 2015 - 20:09)

Tíms přiznala, že u tvého syna nejde o žádnou dobrovolnost, když se oháníš zákony. Kdyby to chtěl sám, tak by nebylo co řešit. V Německu také nikdo nebude řešit. Na takových jako jsi ty jsem na netu už narazil hodně a z takových, jako jsi ty, se mi zvedá žaludek.

Marie (Út, 8. 9. 2015 - 19:09)

To že tě to nezajímá mi...celkem mě nezajímá, co ty považuješ za etický zločin. Mně zajímají platný zákony v týhle zemi, pak taky vyjádření lékaře a samozřejmě postoj syna, protože jeho se to týká nejvíc. Tvoje názory nebo spíš ta ideologie, co tu dokola tapetuješ, to mi je ukradený.
OK, tak nejsi Jitka. na "tu" reagovat nehodlám vůbec.

Pro mě k diskuzi je zajímavý muž, který to má, je ochoten se o tom sdílet. Pak případně nějaká matka, co to zařídila pro svýho syna. Ostatní mě nezajímá. Nějak jsem pochopila, že tu na normální lidi, zvl. ty, co bych chtěla nenarazim.

gin (Út, 8. 9. 2015 - 19:09)

Jinak, Jitka už je tu dlouho. Mnozí si však myslí, že je to Gamplík,

gin (Út, 8. 9. 2015 - 16:09)

Tomu nezabráníš. Nezvratná amputace 70% erotogenních zakončení je mrzačení a k tomu nikdy mlčet nebudu. Kdo toto dětem dělají patří na pranýř. Byť internetový.

možná že zkušen (Út, 8. 9. 2015 - 16:09)

můj syn není onuce, to seš...byla prostě příšernááááááá

asi sis ke své (Út, 8. 9. 2015 - 15:09)

zas 3 příspěvky, jeden...ještě nečichla

No fuj!

gin (Út, 8. 9. 2015 - 15:09)

Nebo je tvůj syn spíše panáček Ken, jak to výstižně napsal Jakub Zuzce. Jenže je velký rozdíl mezi tím, když Zuzka synovi vnucuje nosit tanga a on se pouze zmůže na držkování, že ty buzerantský kalhotky nosit nechce a mezi tím, když si nějaká Marie umane zmrzačit svého syna amputací předkožky.

Marie (Út, 8. 9. 2015 - 14:09)

zas 3 příspěvky, jeden napsalo nějaký prase anonymně, bez přihášení a bez jména. To jsi jistě nebyl, přestože ty příspěvky jsou časově po sobě.

Nepsala jsem, že to syn nechce. Ale tyhle věci si nevyřídí sám. Asi děti nemáš, že nevíš, že k pediatrovi se chodí s rodiči. Co píšeš v tom druhým skvostu (třetí v pořadí) tak nevěřim, že máš ženskou. Bez ženský, bez dětí a stará se o cizí děti. Jestli máš svoje, starej se o ně a ne o cizí.

Pracoval jsem ve zdravotnictvích, tak vím, co některý starý dědové tam maji za humus. Můžu tě ujistit, že řada sester by nechávaly tyhle lidi obřezat, není to milý to každý den stahovat a mýt. Zdravotně by to prospělo i jim. Tak tu nepiš svý bludy, to jsou naprostý bláboly, i když si tam strčíš jména nějakýho profesora.

S takovejma jako seš ty se nebudu radit, co a jak se svým klukem. Zajímaly mě věcný příspěvky, o co mi šlo, to bych napsala, kdyby se ozval někdo normální s normální reakcí. Bohužel se nikdo normální neozval, jen pár sprostej hulvátů.

Jsi i naprosto blbej. Kdyby kluk nechtěl obřísku, tak ho k doktorovi nebo do nemocnice s tím vůbec nedostanu. Kdyby v nemocnici řek, že to nechce, tak mu to neprovedou. Tohle vůbec nemusíš řešit. Neni to žádný mrzačení, ale normální lékařskej zákrok. Mrzačení doktoři dělat nesmí, obřísky normálně dělaji.

Mám známý i gaye, ale vůči ženám se nikdy nevyjádřil tak hnusně, jak ty. Ty seš nějakej zapšklej, že tě nějaká opustila nebo žádná nechtěla, že o ženách píšeš jako prase.

gin (Út, 8. 9. 2015 - 13:09)

To si takové jako Marie neuvědomují, že ve vulvě se drží mnohem více nečistot, než muži pod předkožkou. Z hlediska spravedlnosti by potřebovaly také obřezat, kapucka od kliťáku a malé laple pryč!

gin (Út, 8. 9. 2015 - 13:09)

To píšeš teď, že se mu to líbí. Ale tvůj první příspěvek zněl jinak. Mně je zcela ukradený, co si nechá udělat dospělý, jenže v tvém prvním příspěvku bylo, že mu to chceš nechat udělat ty, že se ti to líbí. Takových příspěvků, jako jsou ty tvoje, bylo na německých fórech před 3 lety opravdu hodně. Jenže teď tam mají takové jako jsi ty (měl bych napsat tu mají, protože momentálně jsem v Německu, kousek od holandských hranic) PO PTÁKÁCH.

hlavně, že ta t (Út, 8. 9. 2015 - 13:09)

Co děláš na foru pro...voní po fialkách, fuj !

gin (Út, 8. 9. 2015 - 13:09)

Naštěstí z fóra pro maminy vím, že drtivá většina českých matek je v tomto rozumných. Že to, co chce Marie provést svému synovi je naprostou vyjímkou.

gin (Út, 8. 9. 2015 - 12:09)

Doktoři o tom píšou velice rozdílně. Jsou už profesoři, tedy doktorské kapacity, kteří vědí přesně, co za zlo obřízka obnáší. Zatímco jiní jsou opanováni americkým pavědeckým kryptonáboženským tmářstvím.

gin (Út, 8. 9. 2015 - 12:09)

Jestli ji chce (pokud je to pravda a není tebou zmanipulován) tak je to jiná. Ve 14 letech může bo být některý kluk ještě zmanipulován, zatímco jiný už ne. Může narazit na jisté internetové stránky, nemusí to být zrovna ty moje, ona skutečná pravda o obřízce je v češtině už na více internetových stránkách, a může rychle změnit názor, když zjistí, o co bude obřízkou nenávratně okraden.

Reklama

Přidat komentář