Reklama

lupus erytematoides

Ludmilko (St, 17. 6. 2009 - 13:06)

http://www.blesk.cz/clanek/pro-zeny-bydleni-bydleni/117299/prakticke-rady-pro-bleskovy-uklid.html
- s uklidem to nepřeháněj, však ono to počká, indiáni taky moc neuklízejí,tak co...Klára

Ludmila (St, 17. 6. 2009 - 08:06)

Kate díky za inspiraci. Já ze své nechtěné nemohoucnosti někdy magořím. Na jednu stranu se snažím žít normální život a potom mě to sklátí tak, že jsem téměř omdlívám, někdy bez toho slůvka téměř. Štve mě i to, že moje blízké okolí to moje obrovské přemáhání a vůli fungovat normálně vidí, ale nepomůže mi v ničem. Uvažuji o uklízečce či hospodyni, i když jsem doma. Horolezci nebo vědci v Antarktidě si asi hospodaří sami.
Máte některá s pracovnicí v domácnosti zkušenost?

Kate (Út, 16. 6. 2009 - 19:06)

Terezko, máš pravdu :) víš jak to myslím, já teď nemám přesné informace o tom, jak to v těch vyšších nadmořských výškách přesně chodí, ale zkrátka pohybovat se tam, je trochu náročnější a vyžaduje to určitá pravidla a koncentraci, to jsem chtěla říct :)
Mně to třeba trochu pomáhá, když si představím, že to tak nějak podobně je. Samozřejmě, že je tu rozdíl, že horolezci jsou v tom dobrovolně, mohou se vrátit, atd. Ale prostě jako popis toho stavu tam vidím hodně podobností, ale věřím, že by mě spousta lidí označila za blázna :) Nedávno jsem četla jeden cestopis o Antarktidě, a tam jsem taky našla spoustu zajímavých věcí.
Každý se vyrovnáváme s nemocí jinak :)

Návštěvník (Út, 16. 6. 2009 - 14:06)

KOMPLETNÍ VÝŽIVA PRO VAŠE TĚLO
7 denní kurz hubnutí zdarma - registrace na www.snama.cz/dieta NEJDE JEN O HUBNUTÍ, ALE PŘEDEVŠÍM O KVALITÍ VÝŽIVU ORGANISMU

Tereza 2 (Út, 16. 6. 2009 - 09:06)

Tuším, že v nadmořské výšce 8000 metrů se v pohodě dýchat nedá. Jen tak tak a šup zase na 3300, kde to je hranice "žitelnosti".

Kate (Po, 15. 6. 2009 - 20:06)

Já vždycky říkám, že život s touto nemocí je jako pohyb v nadmořské výšce přes 8 000 metrů (někdy i trochu níž :) Je to náročné, ale když člověk respektuje určitá pravidla, tak se tam dá v pohodě dýchat. Přečtěte si někdy nějaký rozhovor s horolezcem, třeba se v tom poznáte :) Jo, a taky jsem četla zajímavý rozhovor s člověkem, co se potápí do hlubin, je to Čech a drží řadu světových rekordů, taky jsem tam našla spoustu podobností.
Mimochodem, víte, že ve vyšších nadmořských výškách (tuším od 3 000 metrů) se tvoří více červených krvinek - možná by to mohlo někomu pomoci, kdo má problémy s krvinkami, nevím, jestli to nemá další háček, ale mohla by to být určitá naděje pro ty, co mají málo červených krvinek (ted nemyslím žádné patologické stavy).

pro Jar.Rad. (Po, 15. 6. 2009 - 12:06)

No ja to ted uz take beru trochu jinak da se stim zit akorat trochu jinac..ale dekuji hned se na tu stranku juknu..Mej se krasne

Jar.Rad. (So, 13. 6. 2009 - 15:06)

pro Martinu:
Ahoj,nevěš hlavu,pročti si Lupusinky a všechny informace,zkus brát s nadhledem...všechno není pravda co se kde píše,lupus je individuální a když je v klidu,nechá se s tím docela fajn žít.
Já osobně podrobné informace nečtu,už jen kvůli tomu,abych se zbytečně nestresovala,zajímají mě pouze hodnoty testů,na které chodím, a které jsou pro mě důležité,stačí mi,když jsou tak nějak v normě...víc se tím nezabývám a když mám potřebu být zase zvědavá,zeptám se svého doktora.
Chvilku tě to určitě bude trápit,ale pokud překonáš první "zděšení" a začneš si předělávat svůj život k tomu "novému",bude Ti dobře,uvidíš.Přeju Ti hodně sil,dobrou náladu a chod mezi nás.
Kybys chtěla,podívej se sem,tohle zas při tom všem moc pomáhá mě:-))
www.jr-tvoreni.estranky.cz
Taky jsem ráda sportovala(lyže,plavání,kolo)...

Pro Klaru (Pá, 12. 6. 2009 - 10:06)

Dekuji za stranky hned se na ne juknu..No spise slo o prvni sk ted uz nato koukam z jine stranky..preji pekny den

Pro terezu 2 (Pá, 12. 6. 2009 - 10:06)

Jo to jsem si take myslela, ale ja jsem doposud mela rada adrenalinove spory, spinning a aerobik...a ted muzu jen jogu..ale aspon neco :] No a sluneni to me nic nerika mam rada dest a zimu...a dekuji za podporu.To jde asi o ten prvni sok a pak se to da, ja si porad rikam ze mam nohy, ruce, vidi, , slysim a tak to jeste neni tak spatne...

Pro terezu 2 (Pá, 12. 6. 2009 - 10:06)

Jo to jsem si take myslela, ale ja jsem doposud mela rada adrenalinove spory, spinning a aerobik...a ted muzu jen jogu..ale aspon neco :] No a sluneni to me nic nerika mam rada dest a zimu...a dekuji za podporu.To jde asi o ten prvni sok a pak se to da, ja si porad rikam ze mam nohy, ruce, vidi, , slysim a tak to jeste neni tak spatne...

Tereza 2 (Pá, 12. 6. 2009 - 10:06)

Pro Martinu: Z počátku onemocnění lékaři asi většině z nás zakázali skoro všechno :) Ale každý si časem najde nějakou skulinku, jak se věnovat tomu, co máme rádi. Teda až na to slunění, to asi neošidíme. Po kyčelní náhradě jsem myslela, že už mě čeká jen vozík a konec :) Nebyla jsem nikdy moc sportovec. Před týdnem jsem byla zkusit boulder (lezeckou stěnu) a jsem nadšená (i přes to, že můj ortoped by asi nebyl)

Romane (Čt, 11. 6. 2009 - 19:06)

lupus je nemoc jako každ jiná automunitní nemoc -podobné nemoci jsou roztroušená sklerosa,Crohnova nemoc, cukrovka 1.typu,revmatoidní arthritida.
Zjistěte si,o co jde, nejlepší je navštívit stránky
www.lupusinky.estranky.cz

a doporučte je i sestře,najde se tam velké množství informací,jak se chovat, co dělat a nedělat, jak s nemocí žít...hezký den.

Roman (Čt, 11. 6. 2009 - 16:06)

paní doktorko,včera řekli mojí sestře,že má lupus.A ona je s toho hodně špatná.Opravdu je to tak těžká nemoc?

klára (Čt, 11. 6. 2009 - 12:06)

Martino,nebud nervosni a navstiv stránky www.lupusinky.estranky.cz a uvidis,ze to neni tak zle a da se s tim zit!!
papa
/odpoved zadnou nedavam,protozs nepolozila otazku...:o)))/
PS: bude-li nas vic,nebudem se bát vlka nic...

Martina (St, 10. 6. 2009 - 23:06)

Lupus me zjistili ted nedavno a jsem z neho tak trochu nervozni, hlavne me zakazali skoro vse co jsem mela rada jako myslim pohyb a tak...predem dekuji za odpoved..

Kate (St, 10. 6. 2009 - 02:06)

ach jo, paní Blanko, že si nedáte pokoj a nerýžujete peníze jinde, lupus je vážná věc.
Přitom si stačí zadat do googlu váš email - a vyjede mi, že nabízíte univerzální rady pro lidi, co mají pleš, atopický exem či zánět prostaty :)co si o vás myslet osobo?

Terezko 2 - promiň :) špatně jsem četla mezi řádky. Taky hledám :)pa

Návštěvník (St, 10. 6. 2009 - 00:06)

Zabívám se už delší dobu bylinnými produkty,které napomáhají k udržení zdraví nás všech a mnohým lidem pomohly zbavit se úplně některých nemocí.Nejdůležitější pro ochranu před nemocemi je prevence. Nejlepší způsob, jak léčit nemoc, je jí předejít a tyto produkty, jsou naprosto idealni, co by prevence.Jedná se o výrobky ryze české firmy ,která zde funguje již 8 let pokud by produkty nezabíraly,už by tu dávno nebyla.Pokud máte zájem o více info pište na Blanka83"email.cz

Návštěvník (Út, 9. 6. 2009 - 10:06)

tady lupus.s alopecii díky všem za rady mám za sebo6cyklofosfamidu užívám kortikoidy a různé masti a zatím čekám ale nic se nemění a problém trvá už2roky každý jsme individuální to vím! na každého léčba působí jinak to taky vím! chtěla jsem jen vědět zda to také někdo má na těchto stránkách Děkuji za radu na stránky o vícevlasu!určitě se tam mrknu zda tam něco najdu díky všem a já bojuju s lupusem jak se dá jenže zatím on je silnější ale já se nedám mějte se fajn lupusinka alopetka z Plzně

Ludmila (Po, 8. 6. 2009 - 20:06)

Pro Lupusinku s alopecií. Pokud by Ti nestačily informace na Lupusinkách, koukni na diskuzi Více vlasů. Tam je lidí s alopecií strašně moc. Myslím, že dokonce několik vláken.
http://www.vicevlasu.cz/

Reklama

Přidat komentář