Reklama

Sperma v tváři

Návštěvník (Pá, 1. 11. 2002 - 16:11)

Mici pise : "Třeba k tomu časem dospěju...protože jinak se v sexu ničemu nebráním..."To mi pripomina jednu kamaradku ktera rikala jak ma desne rada sex a nicemu se nebrani... pak me ale mimochodem upozornila ze nedela : oral, anal, strikani nechce ani videt a nema rada 69................ :))) tak jsem ji popral hodne uspechu v hledani sexualniho partnera :)

Návštěvník (Út, 29. 10. 2002 - 17:10)

Ciao, dámy. Partnerku, která má ke mě štítivý postoj, opouštím. Semeno nejen na tváři, ale i spolknuté - neznám nic lepšího. A je mnoho žen, které si pohrají a rozmažou semeno po sobě a úplně všude. Je to KOUZLO!!!

Návštěvník (Út, 29. 10. 2002 - 13:10)

Samozřejmě spermatu, překlep se vloudil.Pavla.

Návštěvník (Út, 29. 10. 2002 - 13:10)

Dianno plně s Tebou souhlasím, ale žádná jste mi neodpověla na můj dotaz z 16.10.02. Jak stříkání do obličeje provádíte prakticky, mně z důvodů uvedených v příspěvku to nevyhovuje, manželovi také ne. Spíše mi připadá, že pouze mluvíte.Polštář od psrmatu, osušku jsem měla připravenou, otřela jsem se, ale bylo to přerušení lásky hry. Povězte koegyně, zejména ty, kteým se to velmi líbí, jak to provádíte. Pavla.

Návštěvník (Po, 28. 10. 2002 - 18:10)

Tenhle druh šlehačky opravdu ne :-))Třeba k tomu časem dospěju...protože jinak se v sexu ničemu nebráním...

Návštěvník (Ne, 27. 10. 2002 - 14:10)

Hele Mici, a to si rikas zenska, kdyz nemas rada poradnou tuzici prirodni pletovou masku nebo trosku slehacky na jazyku ? :-)

Návštěvník (So, 26. 10. 2002 - 15:10)

Nestačí doufat...radši se modli :-))

Návštěvník (Pá, 25. 10. 2002 - 14:10)

No jsem moc rad ze Mici neni a doufam ze nebude moje pritelkyne. Ne jen z duvodu strikani do obliceje atd.Mimochodem "Přitom si v duchu říká..tady máš ty děvko...." - mas s tim asi nejakou zkusenost ze?:)

Návštěvník (Čt, 24. 10. 2002 - 11:10)

Mirku, slpetl sis rubriku, je o něco výše.

Návštěvník (Út, 22. 10. 2002 - 19:10)

Nazdarek, docela by mne zajimalo jakym zpusobem se da ovlivnit chut spermatu. Nekde jsem se docetl, ze stravou. Jestli je to pravda - tak jakou. Trosku bych si experimentoval.Dik

Návštěvník (Čt, 17. 10. 2002 - 21:10)

Mici, jsi vedle jako jedle. Tva argumentace mi pripada jako z hardcor porno. Osobne je pro mne nadherny pocit vrcholit partnerce do úst a mám štěstí, že to moje dívka nejen toleruje, ale sama přímo vyžaduje. Potvrzuji názory některých předřečníků, že nesoulad v sexu může vážně pošramotit původně pěkný vztah. Jistě to není ta nejvyšší priorita, na které budu stavět, ale miluji-li se se ženou, se kterou musím provádět "autocenzuru" a některé své tužby zapudit, vytvořím si časem partnerku virtuální nebo skutečnou- novou. Vím o čem mluvím. A propo, moje nová zkušenost je hezčí i z toho důvodu, jelikož přítelkyně razí filozofii: "chci, abys byl štastný se mnou, rádá ti to splním..." Jelikož ani jeden z nás nikdy nezašel někam, co by bylo druhému odporné, mám pocit, že mi nic není odepřáno a i za to ji moc miluji. Jinak uznávám, že nucením druhého asi ke krásnému orgasmu nevede.

Návštěvník (Čt, 17. 10. 2002 - 18:10)

To by jste tu mohli debatovat do nekonečna. Někomu se to líbí, jinému se to protiví. Jako ve všem. Nechápu ty keci, že když on to dělá mě, měla bych mu to dělat i já. V sexu nejde o fifty fifty. Já osobně nepolykám sperma, max. si ho nechám nastříkat na tělo. A taky musím napsat že mužský ejakulát a šťáva z ženy(nebo jak to chcete nazvat) se vůbec, vůbec nedají srovnávat.Chlap, když se ženské udělá do pusy, si myslí jakej není samec. Přitom si v duchu říká..tady máš ty děvko....

Návštěvník (Čt, 17. 10. 2002 - 07:10)

I já si myslím, že v sexu je dovoleno vše co vyhovuje oběma partnerům. Nikde, ale není napsáno, že co se mi ndes nelíbí se nemusí za pár let změnit. Byl jsme poměrně puritánsky vychován a nedovedl jsem si některé věci v sexu ani představit. Díky své partnerce jsem hodně změnil přístup a dnes děláme věci nad kterými se zde někteří pěkně ošklíbají. Sperma na tváři praktikujeme poměrně málo, ale sperma po těle naopak docela často. Nechceme již mít další děti a tak dost často takto zakočujeme naše milování. Partnerka pak poměrně často vyžaduje, abych po jejím těle semeno rozetřel (a má pak hlaší kůži).Takže dělejte co Vás baví, ale zkuste i poznávat nové. Není to tak hrozné jak si někteří myslíte.

Návštěvník (St, 16. 10. 2002 - 15:10)

Ctěné kolegyně nejsem žádná puritánka. S manželem provozujeme orální sex, je pro nás samozřejmý při každém milování. Zkusila jsem i polknout sperma,není to nic moc, ale protože máme dobré sex. soužití, občas manželovi vyhovím. On mi tvrdí, že nejlepší vrchol je pro něj v mé pochvě. Zkoušeli jsme i stříkat na mé břicho, prsa, obličej. Na hrudníku i břichu mi sperma zůstalo, ale jak to děláte při výstřiku na obličej? Mně vadilo, že část stekla na povlečení a po milování jsem musela převlékat. Nebo vám to nevadí, spíte v tom? A pak podvědomě jsem zavřela oči, nechtěla jsem mít sperma v očích, takže vlastní ejakulaci jsem neviděla, což se mi u stříkání na břicho a prsa velmi líbilo. Často tento způsob nepraktikujeme, protože manžel má ten názor, že onanovat může kdykoli, ale při milování se mnou chce vyvrcholit do mě. Jak praktikujete stříkání na obličej? Díváte se? Co se spermatem z obličeje? Pavla.

Návštěvník (St, 16. 10. 2002 - 01:10)

Líbí se mi postříkaný dívčí obličej, silně mě to vzrušuje, ještě víc než orál obecně.Když si to holka nechá udělat je to projev nevyšší oddanosti a za to si zaslouží vděk, stejně jako když si nechá lízat kundičku. Bohužel, žádná z mých několika málo partnerek si obličej postříkat nenechala. A k tomu polykání semene nebo poševního sekretu...Taky se mi dělalo špatně,když jsem cítil mokrou prcinu a teď už jsem si zvykl a vzrušuje mě to, i když mi to nechutná!!!

Návštěvník (St, 16. 10. 2002 - 01:10)

Líbí se mi postříkaný dívčí obličej, silně mě to vzrušuje, ještě víc než orál obecně.Když si to holka nechá udělat je to projev nevyšší oddanosti a za to si zaslouží vděk, stejně jako když si nechá lízat kundičku. Bohužel, žádná z mých několika málo partnerek si obličej postříkat nenechala. A k tomu polykání semene nebo poševního sekretu...Taky se mi dělalo špatně,když jsem cítil mokrou prcinu a teď už jsem si zvykl a vzrušuje mě to, i když mi to nechutná!!!

Návštěvník (Po, 23. 9. 2002 - 08:09)

"Jdi domu Ivane, čeké tě Nataša."

Vlada (Ne, 18. 10. 2020 - 19:10)

Bože,ty jsi blb...

Návštěvník (Po, 23. 9. 2002 - 06:09)

Je to prejav najvacsej oddanosti medzi partnermi.Muza uz len predstava,ze sa vystrieka do partnerkynich ust neskonale vzrusi.Pokial je dievca sikovne vie si s tym poradit aj bez toho aby to prehltla a nemusi byt nejak zvlast skusena skor kreativna.Zenam sa paci ked im muz olizuje klitoris pricom zena taktiez vylucuje tekutinu nevalnej chuti,ale vacsine chlapcom to nevadi lebo maju radost z toho,ze sa to ich partnerkam nevyslovne paci.Ja osobne milujem striekanie do tvare i ust.Kazde dievca si na to postupne najde svoju cestu ako to prijat ked bude partner sikovny,chce to vsak cas.Dievcata na dedinach su v tomto ohlade trochu pozadu,ale pokial ich dostane do parady skuseny chlap,najdu v tom potesenie.Tak co vy na to,odpisete?

Návštěvník (Ne, 22. 9. 2002 - 18:09)

Ano, milé dámy, nemáme tam jistě vanilkovou zmrzlinu, ani med, ale je to na chuť méně výrazné, není toho tolik a nemá to tu hnusnou konzistenci.Sama mám zkušenosti s obojím a tělesné šťávy muže a ženy se aBSOLUTNĚ nedají stovnat :)

Reklama

Přidat komentář