Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

Default User Image
Lenka (St, 18. 9. 2024 - 13:09)

Klucicip penis asi ve školce. Někdy otec v koupelně.A to jen málo.Opravdu ztoporenej penis jsem viděla tak v 13 kdy jsem byla na dovolené s rodiči Já šla do chalupy a z podkroví jsem viděla přes potvrzené dveře do koupelny.Az v pozdějším věku jsem pochopila že to byl anální sex ale stenani matky bylo strasne   

Default User Image
Milan (Út, 17. 9. 2024 - 22:09)

Penis dospělých chlapů jsem viděl docela i od malička, ale nahou ženskou hlavně prsa a pipinu jsem do dnes neviděl a to je mi již sednáct let. 

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 23:09)

Uvidíš a nebuď z toho moc vyděšený, nebo překvapený. Je to stejné jako na obrázcích, jenom ve 3D. Na omak velice příjemné. Pokud nejsi homosexuál, tak se ti to bude líbit.

Default User Image
TomášK (Po, 16. 9. 2024 - 20:09)

.... a co musí dělat žena správného muže? Zalévat strom, uklízet dům a starat se o ty dva pitomce!!! :-)

Default User Image
Lenka (Ne, 15. 9. 2024 - 21:09)

Někdy kolem patnáctého roku jsme byly s kámoškou zvědavy na ty velikosti penisů a vyrazily k jednomu jezírku nedaleko Plzně, kde byla nudy pláž. Zprvu jsme byly docela zklamané, že mají všichni dosti malé až jeden chlap měl penis velký i stopořený a to nás překvapilo jak je obrovský a když mu opadl ve vodě, tak také nebyl nic moc, tak to bylo naše první na vlastní oči seznámení s penisem.

Default User Image
Michal (Pá, 13. 9. 2024 - 17:09)

Behem posledniho roku meli vsichni clenove naseho plaveckeho tymu 18te narozeniny takze jsem videl hodne muzskych penisu, vcetne meho. Predtim to byly jen penisy klucke.

Anonym (Pá, 13. 9. 2024 - 20:09)

Muž musí zasadit strom, postavit dům a zplodit syna. Penisů se to netýká.

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 15:09)

Ale čistě právně už to byly mužské penisy.

Default User Image
Péťa (Pá, 13. 9. 2024 - 16:09)

Já jsem zahlédl poprvé když mi bylo čtrnáct.nikdy nezapomenu ,dědy péro když jsem šel do stáje a on si ho honil při naší Aneťe.to byla naše klusácká kobylka.

Můžu říct že jsou věci na které někdy nikdy nezapomenete.

Anonym (Pá, 13. 9. 2024 - 18:09)

Dědovo jsem viděl taky. Když ráno vstával, tak mu trčel z poklopce pyžama, někdy i s koulema. Byl to pořádný macek s velkým žaludem. Babiča ho pak upozorňovala, že mu vylítnul pták. Děda se hájil, že ona ho zná a my chlapi se před sebou nemusíme stydět.

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 14:09)

Když mi byly asi čtyři roky, tak jsem spolu se stejně starou kamarádkou Haničkou viděl strejdu na zahrádce jak si honí, podle mne obrovský péro. Vystrkoval a zastrkoval rukou rudý žalud rychleji a rychleji, až se udělal. Mysleli jsme si, že čůrá, ale proč před tím dělal na přirození tolik pohybů rukou a pak to přerušovaný stříkání, který s ním škubalo a proč při tom hekal? Hanička taky nevěděla co to je. Zeptal jsem se babičky a ta mi řekla, že to pochopím, až budu větší. Strejdovi pak vynadala, že by si měl při hoňkách dávat větší pozor, aby ho neviděly děti, který tím kazí. Pak jsme to s Hankou zkoušeli jako on. I ona pomáhala. Pindík byl malý, ale tvrdý. Bylo to příjemný, ale nic ze mě nestříkalo. To až mnohem později.

Anonym (Čt, 12. 9. 2024 - 12:09)

Včera vedle mne na záchodě v Kauflandu čural asi 12letý kluk. Když jsem vedle sebe viděl ten jeho maličký mrňavoučký šulinek a viděl přitom ten můj velký dospělý šulin, napadlo mne, jak ten pohled na ten můj dospělý šulin ten kluk asi vnímá a jak ten obrovský nepoměr v rozměrech mezi jeho malinkým šulinkem a mým velkým dospělým šulinem vidí. Je to si stejné, jak kdybych já vedle sebe viděl nějakého obra, který má šulin třikrát delší a třikrát tlustější než já, tedy kdyby jej měl dlouhého 50 cm a tlustého 10 cm. Ten kluk musel mít dojem, že vidí šíleně obrovský šulin.

Default User Image
Jisef (Pá, 13. 9. 2024 - 13:09)

Máš pravdu, já také byl na tom stejně. Mě se zpravidla na veřejném postaví. Také v Kufu, nejsou tam dělítka, tak jsem si ho po vychcání pěkně hladil a přišel také nějak 15 roků a jak si svůj vytáhl a chcal, tak koukal na mého jak si hladím žalud. Moc jsem to nevydržel a vystřikl jsem semeno do pisoáru, možná byl z toho kluk překvapen, ale mě bylo úžasně ten moment dobře, 

Anonym (Pá, 13. 9. 2024 - 20:09)

Jak velkého měl ten 15letý kluk?

Anonym (Pá, 13. 9. 2024 - 15:09)

Bylo to na WC v hospodě. Když jsem se šel vymočit, už tam byl, starej tak 70 let, chlap a honil si u pisoáru péro. Měl ho tak 20 cm, do kužele. Malej žalud a rozšiřoval se k tělu. Tmavohnědej, hodně žilnatej. Já to mám naopak. Velkej žalud a trošku se zužuje k tělu. Čuměl mi na něj, až se mi taky postavil. Nejsem teplouš, ale on asi jo, protože řekl, že mám pěknýho čůráka. Než jsem se vymočil, tak se s hekáním vystříkal, otřel si ptáka hajzlpapírem a šel si sednout k ostatním, jakoby se nic nestal. Prostě to potřeboval, tak si ulevil před mladým klukem.

Default User Image
Jan (St, 14. 8. 2024 - 15:08)

Taky se semnou občas holka koupe a taky se mi sám občas postaví, ona to už nijak neřeší ani když si pohoňím

Anonym (St, 14. 8. 2024 - 14:08)

Bylo mi pět let. Vzbudil mne mámin nářek a tátovo hekání z ložnice rodičů. Vstal jsem a šel se podívat co se děje. Najednou bylo skoro ticho. Táta vyšel z ložnice úplně nahej. Na penisu měl kondom, ve špičce bílé semeno. Zastavil se, kondom stáhl a obnažil, z mého pohledu obrovský mokrý, rudý, žilnatý penis se zcela odkrytým, ještě tmavějším žaludem, z kterého kapal ejakulát na podlahu. Pod tím se houpaly jeho velké koule. Byl oholený a o to víc vynikala jeho velikost. Kondom zavázal a šel s ním do koupelny. Později jsem ho tam našel v koši. Byl cítit vagínou. Slyšel jsem jak se myje a když se vracel, jeho penis už byl mnohem menší. Vůbec si mne nevšiml, protože jsem stál za závěsem. Ráno jsem řekl mámě, že jsem viděl nahýho tátu a že má velkýho pinďu. Zasmála se a řekla, že až vyrostu, budu mít taky takovýho.

Default User Image
Vlasta (Po, 22. 7. 2024 - 17:07)

Spíš bych dokázala odpovědět na dotaz, kdy jsem naposledy viděla mužský penis. Bylo to v době, kdy jsem jako čerstvá důchodkyně asi 2 roky uklízela na jedněch VŠ kolejích v Brně. Tolik penisů jsem nikdy před tím v životě neviděla. Ti kluci se přede mnou ve sprše vůbec nestyděli. Co jsem tam skončila, už jsem žádný úd naživo neviděla.

Anonym (Út, 23. 7. 2024 - 05:07)

Typické. Uklízečky ve sprchách. To bylo nejen na intru a kolejích, ale taky v práci. Jedna, bývalá zdravotní sestra říkala: "Chlapi, předemnou se nemusíte stydět. Za život jsem viděla stovky pánských ozdob i v akci." Ale lezla do sprch pořád. Jednou mne přepadla známá z ulice, když jsem v křoví močil a požádala mne, že už dlouho obnaženýho chlapa neviděla, abych se jen pro ni udělal. Jiné jsou schopné z toho udělat veřejné pohoršení a udat vás.

Anonym (St, 24. 7. 2024 - 15:07)

Asi normální. To že ještě řeknou že není potřeba se stydět. A stejně se kouknou a vyhledávaj to i dál 

Reklama

Přidat komentář