Reklama

Syn a masturbace

Default User Image
Katka (Ne, 8. 9. 2024 - 19:09)

Je jasné z několika odpovědí, že synové a i dcery onanují hodně. Troufali byste říci kolikrát za den ten váš napohled"nevinný blonďaček" onanuje? A jak často??

Default User Image
Dáša (St, 11. 9. 2024 - 13:09)

Tak moc hodně to u mého syna nebude. Hodně sportuje, to ho unaví a nemá na to pomyšlení. Navíc je stále v těsném prádle, i v noci. Takže ve slipech občas flek, ale málokdy. Když mají teenageři nějaký program, který je zaujme, moc často neonanují.

Default User Image
Roman (St, 11. 9. 2024 - 15:09)

Chudák, asi se z těch těsnejch slipů občas udělá.

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 16:09)

Tak jako do těsné pochvy. Ke všemu mu slipy trvale stlačují varlata.

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 14:09)

Naopak. Sport a fyzická námaha posiluje a urychluje společně s krevním průtokem, také činnost všech žláz, včetně pohlavních. Aktivní kluci jsou aktivnější nejen fyzicky, ale též pohlavně. Taky jsem hodně sportoval a povinně pracoval. Byl jsem nadprůměrně fyzicky zdatný a úspěšný, nejen ve sportu, ale i u děvčat. Jako vytrvalec jsem je nikdy nezklamal a tak to trvá dodnes. K tomu jsem se dostal častou onanií, která také trvá i ve vysokém věku. Váš syn je na dobré cestě se tím stát také a určitě onanuje nadprůměrně, protože k tomu si vytváří ty nejlepší předpoklady. Jen to umí dobře utajit. Jen ať pokračuje. Dělá to pro sebe i své budoucí partnerky. Stává se z něj všestranně úspěšný jedinec pro budoucnost.

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 11:09)

Když jsem byl doma sám, to bývalo o víkendech, kdy rozvedená máma vyrážela za milenci. Nejdřív jsem rychle splnil to, co mi uložila a pak se věnoval erotice. Často jsem za den ejakuloval 7-10x. Někdy mne nahého přistihla jak vyčerpaný spím u porna, s erotickými pomůckami, v tratolištích semene. Vynadala mi za nepořádek a musel jsem to uklidit. Víc nemohla, protože přes týden si to dělala taky. Když byla doma, měl jsem povoleno max 5x za den. Co jsem dělal venku nevěděla, pokud mne někdo nenachytal a nežaloval.

Default User Image
Katka (So, 7. 9. 2024 - 07:09)

Je to spíš otázka pro maminy. Spatřili jste někdy potají, onanujícího syna? Jak to na vás působilo. Vzrušilo vás to?

Default User Image
Jana (Ne, 8. 9. 2024 - 06:09)

Jsem máma 16 letého syna a vím že zhruba tak od 12 let začal s masturbací. Občas se stalo že jsem nečěkaně zahlédla. Zprvu to semnou nic nedělalo ale po čase když jsem nacházela víczačlušovat a když jsem opět nedávno zahlédla s a ten jeho macek mezi nohama jak si ho honí tak jsem doslova mezi svejma nohama úplně se mi uvnitř orosila a já se musela jít udělat do ložnice a tam si to.musela udělat a vduchu jsem myslela na svího syna a na jeho velký a krásní péro až jsem se zato.stidèla. Dosáhla jsem takového orgazmu jakej si nepamatuji. Prostě krása

Default User Image
Trubka (St, 11. 9. 2024 - 10:09)

No musím rict ze to zní zvrhne ale dost mě to vzrusilo je mi sice 38 a mám ženu ale porad si ho rad horním a tenhle vás příspěvek mě teda vzrušil 

Default User Image
Opčas. (Ne, 8. 9. 2024 - 09:09)

Zapomněla jsi "opčas".

Default User Image
Katka (Ne, 8. 9. 2024 - 07:09)

To se maminám stává 

 Já jsem přímo při onanii přistihla třinácti letého syna . Tak si ho třel prstíkem ukazováčkem třel.

 

Default User Image
Návštěvník (Ne, 8. 9. 2024 - 19:09)

A to si vem, že syna přistihla jenom náhodou. Jinak kluci ve věku 13 let honí a honí, i čtyřikrát za den. To je semene!!

Default User Image
Janečka (Ne, 8. 9. 2024 - 19:09)

Chlapci opravdu onanují moc. Po ránu i dvakrát za sebou, pak můj syn jde na půdu si to udělat a to je před obědem. Odpoledne jistě jednou zase a večer má pořád ruce mezi nohama.

Default User Image
Další. (Ne, 8. 9. 2024 - 09:09)

Prstíkářka.

Default User Image
Návštěvník (Ne, 8. 9. 2024 - 19:09)

Ženy a hlavně pubertální děvčata jsou prstíkářky. Honí si to svým ukazováčkem o sto šest.

Default User Image
Eva (St, 4. 9. 2024 - 17:09)

Nedávno se mi ztratil z ložnice jeden ze tří mých vybrátorů. Našla jsem ho v nočním stolku mého syna . Zajímalo mě co s ním dělá. A tak jsem mu do pokojíčku nainstalovala kameru . Večer jsem se dívala co bude. Čekala jsem že si bude pěkně protahovat prdelku a honit si pindíka . Ale ani jedno nedělal. Ležel sice na zádech měl roztažené nohy ale robertka měl zapnutého a v ústech . Pták mu pěkně stál ale nehonil ho . Místo toho se pravítkem mlátil přes koule. Skoro se dusil a koule dostávali taky co proto. Když byl v nejlepším a vypadalo to že bude brzo konec vstala jsem , šla k jeho dveřím a zaklepala. Na to jsem hned otevřela . Stačil se přikrýt dekou  . Byl úplně rudý a fuňel. Zeptala jsem se ho jestli je mu dobře. Řekl že ho bolí v krku a držel si deku u brady. Sedla sem si k němu na postel a dala mu ruku na čelo . Celý se zatřásl a zrudnul ještě víc.  Tak v krku říkáš a od čehopak ? Řekl že neví. A nic jiného tě nebolí co ? Strčila jsem mu ruku  pod deku  , přes stehno mu zajela do rozkroku a chytla ho za koule. Au to bolí , zakřičel , ale držel . Opravdu to bolí ? Zeptala jsem se ?  A bolí to víc nebo míň než když se přes ně biješ pravítkem. Vykulil oči a začal koktat. Já , já ... .  Ano ty ! Ty můj malý úchyláčku.  Mlátíš se tady do koulí a při tom kouříš můj vybrátor. Odhrnula jsem prudce deku. Na posteli se válelo pravítko i vybrátor. Ze žaludu mu teklo a péro mu trochu zvadlo.  Musel se strašně stydět ale zároveň jsem měla pocit že ho ta situace vzrušuje jako mě . Víš co bys zasloužil ty čuně !?  Ano vím. Vstal z postele kleknul si na zem vystrčil zadek a řekl jen, pětadvacet. A tak je dostal. To už mu zase pěkně stál. Pak dostal ještě deset přes kulky. Poděkoval a zeptal se jestli si ho smí přede mnou vyhonit. Dostal svolení a nádherně stříkal.

 

Anonym (St, 4. 9. 2024 - 20:09)

Vibrátor může být i stroj, ale vybrátor už je sprosté slovo.

Anonym (St, 4. 9. 2024 - 17:09)

Ahoj " EVO " když píšeš tyhle hovadiny jako Cipísek nebo Cipísková stojí ti u toho aspoň čurák ?!

Default User Image
no, (So, 7. 9. 2024 - 07:09)

mně u těchto dementních pokusů stojí spíš vlasy na hlavě.

Anonym (Út, 3. 9. 2024 - 17:09)

Všechny holky, ženy i matky, by měly počítat s tím, že kluci, muži i synové masturbují, aby tím nebyly šokované, protože ony si to rády dělají taky.

Reklama

Přidat komentář