Reklama

Starší ženy a mladší muži

Anonym (Ne, 1. 9. 2024 - 12:09)

Je to tak. U starších se ve vztahu předpokládá zkušenost a u mladších iniciativa způsobená hormony. Když se to dá dohromady, tak se vlastně doplňují. Starší má častý sex a když si ho vychová, tak i kvalitní a mladší vybíjí svojí pohlavní energii se ženou, která ho neodmítá. Pokud je po přechodu, tak i bez rizika nechtěného těhotenství. Poznat to bylo, třeba při předčasné ejakulaci. Řekla nevadí, věděla kam a jak sáhnout a za chviličku to zas šlo a mnohem déle.

Default User Image
Alex X (So, 31. 8. 2024 - 21:08)

Ahoj lidi, potřebovala bych pomoc.

Úplně se mi to celé nechce vypisovat, protože to je hodně osobní, ale ve zkratce takto:

Do mého života přišel nový muž, vlastně spíš ještě chlapec nebo mladík, zkrátka je o dost mladší než já, ale i přesto to mezi námi neuvěřitelně zajiskřilo. Poznali jsme se v kavárně, je to takový milý, přemýšlivý a citlivý kluk. Párkrát už jsme spolu něco měli, vždy u nás doma, ale asi má nějakou potíž, podle mě je vždy ve stresu, no a prostě se mu nepostaví. Ono už jen o tom si povídat je nepříjemné, ale mnou to prý není... Věřím, že časem se uvolní a půjde to, ale už teď bychom chtěli zkusit nějaký přípravek, co by pomohl.

Na internetu jsem narazila na toto https://www.nejlevnejsikamagra.cz/

Nemáte s tím prosím někdo osobní zkušenost?

Internet mi už několikrát pomohl, tak se těším i na vaše rakce. Předem za ně moc děkuju

A.

 

Default User Image
Klara (St, 4. 9. 2024 - 13:09)

Na nejlevnejsikamagra.cz přítel teď kupoval Gely a Vidalistu 60 (Cialis). Vše do 3 dnů dorazilo. Větší objednávky bereme na www.mojekamagra.cz dávají dárky.

Default User Image
Arnošt (Ne, 1. 9. 2024 - 19:09)

No, trošku alkoholu a masturbování a bude to fungovat.

Anonym (Ne, 1. 9. 2024 - 21:09)

Alkohol nic neřeší a už vůbec ne erekci. O milostných vztazích nemluvě. 

Anonym (Ne, 1. 9. 2024 - 22:09)

Je to tak. Nejlepší sex je za střízliva. Když jsme třeba přišli po půlnoci z bálu, tak sme šukali třeba do oběda, ale takový požitek jako když jsme byli střízliví, jsme z toho neměli. Tedy já ne.

Default User Image
Marie (Ne, 1. 9. 2024 - 12:09)

Já bych mu ho pořádně rozkouřila a ono by to šlo.

Anonym (Ne, 1. 9. 2024 - 11:09)

Jdi s tou reklamou někam 

Anonym (Ne, 1. 9. 2024 - 11:09)

Na Kamagru a podobné nesmysly na netu se vykašlete. Píšete, že jste s ním už něco měla a přitom se mu nedostavil? U mladých kluků to nebývá obvyklé. Zkuste převzít iniciativu, buďte první kdo začne milostné hrátky, budete vidět že to funguje. Muži to mají rádi když vidí že žena projevuje zájem,že na to má chuť. Nenechávejte všechno na něm, může se cítit nejistý, mít vůči starší respekt. Udělejte mu pomyšlení, oddejte se mu a máte vyhráno.  

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 17:08)

Já měl krásný zážitek s maminkou mého kamaráda v té době sem bydlel ještě se svou mamkou sám a často sem chodil na návštěvu ke kamarádovi který měl doma moc prijemnou maminku ,jednou sme všichni jeli na diskotéku ale nad ránem když její syn odešel s nějakou holkou tak sem se jí konečně mohl věnovat tak jak sem chtěl,vzal sem jí k nám domů mamka byla v práci a nádherně se milovali . Když sme si potom povídali tak sem se jí svěřil že bych takhle mamku nikde nenechal samotnou že je pro mě ona na prvním místě a musím na ni pořád myslet.Rozumela mi  

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 18:08)

Taky jsem měl spolužáka, který měl moc hodnou maminku, samoživitelku. Už jsem chodil na střední, ale navštěvovali jsme se stále. Jednou jsem k nim přišel, ale nebyl doma. Ona hnětla na stole těsto, asi na knedlíky. Sáhl jsem na ní, přestala a čekala co bude dál. Tak jsem jí sundal kalhotky, projel jí žaludem mokrý žlábek a zasunul. Zachvíli měla orgasmus, pak druhý a při třetím jsme ho měli společně. Chtěla abych z ní penis nevyndaval a tak jsme se vychutnali až do konce. Pak mi řekla, že už zapomněla jaký to je pěkný a poděkovala. Když kámoš přišel, maminka hnětla zase těsto a povídali jsme si o docela všedních věcech.

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 15:08)

V sousední vesnici byla taková čupr hostinská, vdova. Vždy po zavíračce si vybrala jednoho z mladých štamgastů, aby jí jako pomohl s úklidem. Vědělo se, co s nimi dělá, protože byla slyšet přes půl vesnice. Další den s ní zůstal jiný a tak to šlo pořád dokola. Když slavila padesátiny, tak zavřela hospodu a na oslavu pozvala všechny najednou. Byla slyšet až do rána. Mladíci se hodně činili, aby se její oslava vydařila.

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 16:08)

To je dobře, aspoň jste všichni švagři.

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 10:08)

Na druhou schůzku jsem jí přinesl pugét. Zapýřila se: "Neblázni. Do mě se nesmíš zamilovat. Mám tě jenom na šukání."

Default User Image
Lukáš (Pá, 30. 8. 2024 - 18:08)

V sedmnácti letech se mi kamarádi smáli, že jsem ještě nesouložil, ale myslím, že někteří také ne ale machrovali. Já se náhodou potkal s jednou známou mých rodičů a ona se vyptávala zdvořilostně jak se mám a co holky. Tak jsem se jí s problémem svěřil i když jsem se děsně styděl. Ona, že abych si z toho nic nedělal, že to spolu zvládneme a pozvala mi hned k ní domů. Ani jsme se nesprchovali, já se svléknul ona také, trochu mi ho pohonila, natáhla prezervativ a pak si lehla na postel, roztáhla nohy a já ji ho zasunul a přirážel jako o závod až jsem se udělal. Pak ona řekla, že je spoustu ještě jiných praktik, ale ty že musím z nějakou mladou, ale to první že mám za sebou. Já byl šťastný, že nejsem již panic. Vím, že do roka jsem to zažil z mladou holkou.  

Default User Image
V (Pá, 30. 8. 2024 - 08:08)

V sedmnácti letech mě z její iniciativy odpanila a poté ještě jeden rok i několikrát týdně v sexu řádně školila delší dobu rozvedená, hezky žensky přitažlivá, trochu při těle a hodně prsatá 45letá nemocniční zdravotní sestra. Ne že bych se do ni nějak zamiloval, ale plnou hlavu jsem ji teda tehdy jako mladý kluk měl a dodnes na to rád vzpomínám.  

Anonym (Pá, 30. 8. 2024 - 13:08)

Taky jsem měl takovou ošetřovatelku samaritánku. Ta tvrdila, že je to její povinnost pomáhat a připravit mne do života. Byla nejméně o 40 let starší než já a dělala to s velkým zájmem a nasazením.

Anonym (St, 28. 8. 2024 - 12:08)

Jedna randila až moc. Primářka, tehdy psychiatrické léčebny, unesla mladého a velmi dobře vybaveného pacienta a vydržovala si ho doma. Našli ho u ní až za půl roku. Psali o tom tenkrát i v novinách.

Anonym (Pá, 30. 8. 2024 - 07:08)

Jestli to psali v Pravdě tak je to pravda.

Anonym (Pá, 30. 8. 2024 - 22:08)

Strašně mne baví, jak se na banalitách, kde o nic nejde, zviditelňují nuly.

Reklama

Přidat komentář