Reklama

Miloval jsem se se sestřenicí

Anonym (Po, 5. 8. 2024 - 15:08)

Já jsem od malička sestřenicím sloužil jako studijní materiál a ony mě taky. Jak mohly, tak do naha a prohlížečka, ohmatávačka. Hry na doktora. K penetraci a kopulaci nikdy nedošlo, protože když se k tomu schylovalo, tak zasáhla teta, která nechtěla, abychom se navzájem připravili o poctivost, ale jinak všechno i s orgasmy. No a pak se to jedné hodilo, vystudovala na doktorku s červeným diplomem. Já ne, ale chtěl jsem. Rodiče mne domačkli na technický obor.

Default User Image
Lukáš (Po, 5. 8. 2024 - 09:08)

Zmiňuji se s tím poprvé, ale v osmácti, když jsem se bavil s o více jak deset let starší sestřenicí, která má svou rodinu, že jsem ještě neměl nic s žádnou holkou, tak se mi nabídla, že mi zaučí a nebude to nevěra. Jeli jsme autem několik kilometrů za město a tam u lesa na dece jsem dostal školení a zažil první zásun s nasazeným prezervativem. 

Default User Image
Anna (Ne, 4. 8. 2024 - 14:08)

Já byla vdaná bezdětná, manžel jezdil na zahraniční montáže a já doma sama nebo jsem jezdila k rodičům, ale častěji k prarodičům. Tam jezdil i můj mladší bratranec s kterým jsme stejně jako od mala přespávali v společném pokoji. Když jsem ho jednou večer vyzpovídala, zda již měl holku tak odpověděl, že ne. Já byla nadržená, tak jsem mu řekla, aby šel ke mě. Nějak jsem ho nemusela dvakrát přemlouvat již byl u mě a než jsem se vzpamatovala jsem měla nohy nahoře a jeho docela statné mužství mi brázdilo to moje ženství. S manželem jsme neměli nějak šťastné manželství a do roka jsme se stejně rozvedli. Něž jsem poznala novou a zatím stálou známost, tak jsme s tím bratrancem souložili ještě několikrát. Teď již máme každý své a vypadá to, že to tak bude i nadále. 

Default User Image
Honza (Po, 5. 8. 2024 - 15:08)

Sex jsem se sestřenicí nikdy nemnel, ale v pubertě jsme spolu často masturbovali. 

Default User Image
Jarda (Ne, 4. 8. 2024 - 12:08)

Já taky. Je o 6 let starší a jednou o prázdninách si hned na začátku zlomila nohu kterou měla skoro celé prázdniny v sádře a dost často ní měla nataženou na židli směrem ke mně. Tak jsem ji občas pošimral na těch prstech co ji koukaly ze sádry a ona mi řekla ať to dělám pořádně, tak jsem je spíš než šimral začal mnout a to bylo vidět že ji vzrušuje,tak druhý den si nohu natáhla v chatě a gauči přímo do mého klínu a já začal znova,to už začalo pohyby i nad sádru co měla ke kolenům a když roztáhla nohy a já šel výš tak už bylo rozhodnuto. Bylo mi 16 a už jsem nějaký zkušenosti měl takže dobrý. Po dobu prázdnin jsem s ní měl sex asi 10x a dodnes to je naše tajemství aby o tom nikdo v rodině či příbuzenstvu nevěděl. Pak už to nikoho z nás nikdy nenapadlo. Vidíme se jen 2-3x do roka a vždy se o tom zlehounka jeden či druhý v narážce zmíníme. Hlavně když se potkáme v létě a ona si ty nohy natahuje na židli nebo jinde, takže jen malé pošimrání na chodidle a mrknutí oka .

Default User Image

Díky sestřenici jsem poznal jaké to je souložit a hlavně mě poprvé zaručila 

Anonym (Ne, 4. 8. 2024 - 11:08)

A za co tě zaručila ? 

Default User Image
Vojtěch (So, 3. 8. 2024 - 16:08)

Je to asi docela běžné. Já jsem byl v sednácti u babičky na vesnici, kam jezdila i její skoro pětadvacetiletá vnučka co by moje sestřenka. Když jsme šli večer z jedné akce, tak mi odtáhla na zahradu, než jsem se nadál, tak mi začala honit a kouřit, tak jsem také na nic nečekal, začal ji svlékat až ležela na zádech a já ji šukal. Vícekrát jsem s ní nic neměl.  

Default User Image
Hanka (Čt, 1. 8. 2024 - 05:08)

sestřenice ráda sex prostě a jednoduše kluka uloví. jen nečekala že tak kluk dost otevření což mě mrzelo že líbila sestřenice víc ale začal mluvit trojka ,sestřenice že odskočíme na malou prostě v rychlosti sestřenka teta slouží do rána prostě to rozebraly a bez potíží šel a od druhé hodiny večer do šesté ráno sama teda sešla i druhý den sama a začala chodit nevyšlo to na dlouho škoda vzpomínám i na vybavení.

 

Default User Image
Eliška (Po, 5. 8. 2024 - 07:08)

podobné sestřenka taky pořád nové kluky až extrém je tady dva měsíce léto 100 jich určitě má plus když nejde jen s jedním.

že by měly sex to ne ale často masturbovaly před sebou stejně staré a plus sem trošku i na holky 

Default User Image
Eliška (Po, 5. 8. 2024 - 07:08)

jen nedopsal 100 za roky ne že by to zvládla za prázdniny jsou diska kluby ne že by na ulici což taky umí 

Anonym (Čt, 1. 8. 2024 - 00:08)

Beru kalhotky ssestrenici

Default User Image
Jan (Ne, 4. 8. 2024 - 09:08)

Taky je beru, když jsem u ní, odskočím si do koupelny a převléknu si ty kalhotky, co jsem v nich přišel, za jiné použíté, ví to ale moc se na to netváří. Občas jí i kalhotky daruji aby jí nechyběly, naposled ode mne dostala soupravu kalhotek a podprsenky k svátku. Odpoledne k ní jedu doufám že se zase zadaří

Default User Image
Silva (Po, 30. 10. 2023 - 10:10)

Románek bratrance se setřenící zažilo asi spoustu mladých, já zažila románek s bratrancem mého táty, který byl již o deset let starší. Byla jsem u babičky a přijel tam ten tátův bratranec se kterým jsme si tykali, zda nechci jet s jejich partou na Moravu do sklípku na tři dni, že nocleh je zajištěný u toho pána co budeme ve sklípku. Mě bylo osmnáct jemu osmadvacet, ale s milováním jsem nepočítala a jela. To, že v té partě to bylo spárované jsmen zjistila až když jsme jeli, ale to mi také nějak nevadilo, když nás majitel ubytoval, tak měl dvoulůžkové pokoje, tak bylo jasné ře budeme spát spolu. Večer ve sklípku sranda, sklenka za sklenkou, žbánek z žbánkem a když jsme šli na pokoj, tak jsem ji měla docela pěknou. Na pokoji, než se svlékl, tak já byla nahá i z kalhotek a již jsem mu ho masírovala což vůbec nečekal, že to tak dojde, ale zachoval se jako chlap, měl sebou kondomy, který si nasadil a několikrát za sebou jsme souložili, přitom ještě jiné sexuální praktiky. Druhý večer jsme sice nebyli tak opilý o to to milování bylo krásnější a užívali jsme si i 69, ze zadu, na koníčka a pobně. Když jsme se vrátili domů, tak jsme byli opět příbuzní i když bratranec, když přijel, tak několikrát si rýpnul, zda jsem mu nesprznil dceru.

Default User Image
Václav (St, 20. 9. 2023 - 07:09)

Teď když o tom přemýšlím, tak to byla asi blbost, ale v létě byla u nás na prázdninách 17 letá sestřenice se kterou jsem chodil mezi partu, ráno na ryby, odpoledne koupat. Spali jsme sice každý ve svém pokoji, ale při jednom návratu večer mi říká, zda nemůže jít ke mě spát, já souhlasil, než jsem si lehnul, tak ona byla nahá u mě v postely a já stažené trenky, hned mi ho začala kouřit, tak jsem jí také chvilku lízal a dráždil prstem až najednou ležela, roztažené nohy, tak jsem zasunul a šukal jí, když jsem to cítil, tak jsem ho  vyndal a ona hned do pusy, tak jsem se jí tam udělal a ona to polykala a znova mi ho olízala. Druhý den chtěla zas, tak jsem na to kývnul, to jsem měl již připravený prezervativ. Další den jsem jí to rozmluvil, že nebudeme dělat blbosti a ona to snad pochopila. Já mám přítelkyni a nechci z důvodu románku ze sestřenicí jí ztratit.

Default User Image
Jitka (Čt, 21. 9. 2023 - 07:09)

Je to všude stejné, já byla také takové telátko v šestnásti, že když jsem byla s již dvacetiletým bratrancem sama v autě, tak jsem mu ho začala honit, protože jsem chěla poznat jaké to je když se dva milují a já to viděla jen na netu. Bratranec nelenil a také mi zajel rukou pod kalhotky a prstem projel mezi pysky a začal mi dráždit. To již zastavil a zajel přes mostek na kraj pole a položil sedačky. On věděl co semnou, stáhnul kalhotky, sobě také, z kaslíku ve dveří vyndal kondom, který si nasadil a bez nějakých okolků mi ho tam přímo vrazil a já bolestí zasyšela, kdy v tom on poznal, že jsem byla ještě panna. Já prvně zažila soulož, kterou jsem pak dlouho nezažila, ten bratranec dokázal hodinu nebo ještě více souložit až se pak teprve udělal. Po jsme se oblékli a jeli domů. S ním jsem, také neměla jindy žádný jiný sex, mimo nějaké té pusy při setkání a ani jsme nikdy o tom mezi sebou nehovořili.

 

Helena (Pá, 19. 5. 2023 - 15:05)

Mám bratrance již je ženatý, ale prve byl třicetiletý svobodný mládenec a já sednáctileté střevo. Hodně často jsem u tety přespávala a jednou jsme s tím bratrancem byla na pivu. Když jsme přišli domů někdy kolem půl noci šla jsem rovnou do jeho pokoje. Tam jsem se svlékla a chtěla, že budeme souložit. On měl také něco vypito, tak jsem mu ho hned začala honit a pak mi miloval jako největší milenci. Ráno jsme se oba celkem styděli, ale když se teta ptala proč jsem u něho spala, tak že jsme si chtěli povídat. Víc jsme spolu nic neměli.

Klára (Út, 18. 7. 2023 - 15:07)

To, že si užijí bratranec se sestřenicí je si dosti časté. Já jsem jedináček a syn od sestry mé mámy také a jsme stejně staří s rozdílem, že já jsem o dva měsíce starší. V loni o prazdninách jsme jeli s partou na vodu na Berounku. Já jela s tím bratrncem a ostatní tři lodě byli milenecké páry, tak bylo jasné, že budeme spát spolu ve stanu. Večer když jsme slyšeli z okolních stanů vzrušení milenců, tak jsem mu sáhla na přirození zda ho stopořené. Bylo to jasné, že mu stál a když jsem mu ho začala masturbovat, tak jsem byla od něho tak rychle svlečená, že bych to ani já nedokázala a než jsem se vzpamatovala, tak jsem měla nohy u něho za krkem a on přirážel. Jen co nám došlo až druhý den, že jsme nemysleli na antikoncepci. Druhý večer jsme se již vybavili. Na to, že jsme se sexem toho žádný z nás toho moc neměl, tak jsme si docela užili. Bohužel letos se mnou nepojede, protože si našel přítelkyni. tak já pokud bude zase nějaká akce, tak si budu muset někoho najít.

Návštěvník (Pá, 5. 5. 2023 - 21:05)

Co bych dal za sestřenici, ja měl jen bratrance o rok a neco staršího, se kterým jsme musel strávit mesic a pul prázdnin, kdyz se naši rozvadeli, tak me šoupli k tetě, kde jsem byl jen na vic a jako pokudny králík dospívajícího bratránka..

Default User Image
Výsměch (Ne, 29. 10. 2023 - 17:10)

😂😂😂😂😂 ach jo

Reklama

Přidat komentář