Reklama

Neholim si prirozeni. Jsem uz jedina?

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 13:07)

 Brečíš hezky avšak na špatném hrobě. Nejvíc vulgarit tu vzešlo se strany Zarostlého klínu. Udělejte si na stranické schůzi pořádek ve vlastních řadách.

Nemluvě o těch nesmyslech co tady smolí při svých exhibicích ten slovenský pacient. To jsou právě ti, co dostali většinu diskuzí tady do stavu kdy už se nedá přispívat ani diskutovat.

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 14:07)

Co to meles, nejvic vulgarni jsi ty, holici dezolate. A i kdybys nebyl nejvic vulgarni, tak jsi porad vulgarni luza a tvuj argument, ze ten clovek breci na spatnem hrobe pusobi dost komicky. Ty bys vsechno organizoval do stran a vsechny uzurpoval coz je typicky rys psychopatu v politice. Jeste ze tam nejsi, tam uz je sice psychopatu dost, ale takovy dezolat jako jsi ty se hned tak nevidi.

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 15:07)

Je vidět ty Tretifajksle že ti ta domácí politika nadělala v tom tvým dutým hrnci co nosíš na krku místo lebedy pořádnou bramboračku. Zkus si dát vlažný mezi nohy, aspoň trošku ti zchladí ten rákos u čudly. A brzy zas napiš.

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 14:07)

Včera jsi tu sprostě začal urážet druhé a když ti opáčil stejným způsobem tak si ho urážel ještě víc. Sám si nedokázal rozlišit, že když to děláš ty druhým musíš počítat s odezvou.Takže když tu pak někdo napsal , že tvoji rodiče jsou sourozenci a máš to v genech, tak to bylo sice tvrdé vyjádření, jak ovšem vidno, celkem pravdivé. Jsi skutečně asociální psychopat neschopen rozlišovat.

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 14:07)

Tak vidíš ty kozle jak ti to práší od huby a ještě ve své dutohlavosti zase hledáš vinu jinde a u jiných. Nejsi vlastně ani k politování. Ale závidím ti tu tvoji nesmrtelnou hlavu , protože kde nic není ani smrt nebere.

Tak buď zdráv a vesel do nikoho a ničeho už se radši neser a kdyby nic tak zítra v kroji .

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 17:07)

Jak zuri, ten holici dezolat:-))) hi hi 

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 18:07)

Ty jsi Joska? To hihihi by vysvětlovalo to, že ničíš diskuzi. To bývala její specialita. Agrese a výsměch tehdy i nemocným lidem, kteří tady hledali radu v těžkých nemocech.  

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 18:07)

Kdo je Joska???

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 18:07)

Vlezla sem zřejmě Yossarian.

Anonym (Pá, 26. 7. 2024 - 11:07)

Jasne,jedine Yossarian muze napsat na Internet hi hi. Naivko.... 

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 14:07)

👍😀

Default User Image
Epilace (Čt, 25. 7. 2024 - 09:07)

Ahoj lidi, také se loučím, nemá to smysl, doufám, že jsem aspoň pár z vás pomohla nebo inspirovala. Samotný web obyčejnému lidskému pokecu nestraní, agresi a deviaci ano. Všechny slušné diskutující muže i ženy zdravím, chvílemi tady bylo fajn a i legrace. Hlavně ty , kteří měli odvahu psát pod nickem a museli snášet nadávky. Takže Jane, Kamila, žena, Nona, Karel a další i Anonymové mějte se. Jen ještě tolik: holení není to hlavní téma, které trápí svět, abyste se navzájem uráželi . Mějte rozum.

Default User Image
N. (Čt, 25. 7. 2024 - 13:07)

Také zdravím a děkuji. 

Default User Image
femme (St, 24. 7. 2024 - 20:07)

Je tohle vůbec možný? Zase jste vyhnali všechny holky. Vemte se za ruce i s tou transkou a běžte si sprosťačit jinam. Chápete to už? Chceme se bavit o depilaci, epilaci, jak, kde, kdy, proč, o hygieně, estetice, preferencích. Je to náš problem, ne váš!!!!!! Vaše pedofilní kecy, vulgarity, manipulace, deviace a urážky nás nezajímají. Ale ono už je asi pozdě, jestli se holky nevrátí, můžete se tady sežrat.

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 08:07)

 Toto nema byt debata o holeni, ale o neholeni. To je snad jasne z nazvu diskuze. Asi jako prijit mezi abstinenty a chtit se bavit o chlastu. To muze udelat jenom nejaka hlava skopova jako jsi ty.

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 08:07)

Tak jest. Jsou jiná vlákna, než toto o neholení, kde se holí. Když už jste na návštěvě, tak se chovejte slušně a my budeme také slušní. Že?

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 10:07)

Tak když už si tu hraješ na pana domácího tak se to drž hlavně ty sám.

Anonym (St, 24. 7. 2024 - 22:07)

Neuděláš nic, kdysi byl tenhle web celkem slušná poradní a diskuzní záležitost . Dnes je to tu smetiště plné úchylů , psychopatů a podobných existencí .

Default User Image
Neoholená supermodelka Kyla Cole (Po, 22. 7. 2024 - 09:07)

Naše prababičky nesmrděly a to se koupaly cca jednou do týdne. Za to ty údajně moderní nány s holou pindou smrdí už po pár hodinách od sprchy. Holá kůže, a na ní nalepený plastikový tangáče pokud možno ještě se slipovou vložkou s pičifukem vytváří otřesné prostředí, ve kterém se množí bakterie o sto šest.

Áno je to presne ako píše autor tohto príspevku. Pedofilní úchylaci sa snažia vsugerovať že holenie je nevyhnutné, pritom lekári dávno vedia čo je zdraviu prospešné a kto sa vážne zaujíma o svoje zdravie ten seriózne lekárske príspevky ľahko nájde na internete.

To že ten pedofil nie je len úchyl ale aj idiot potvrdzuje aj to že nemá problém urážať normálne ženy a nazývať ich divožienkami a neandertálkami. Ako keby všetky Playboy playmates zo 70-90 tych rokov boli neandertálky a smrdeli, alebo Monica Bellucci, Katarína Witt, Alyson Armitage a všetky modelky a herečky 20. storočia bývali v jaskyniach. Lebo VŠETKY z nich mali ochlpenie tam dole. Spájať holenie s hygienou preto môže iba idiot.

Anonym (St, 24. 7. 2024 - 23:07)

Ty co jsi tady ty úchyle vyjmenoval jsou jen hloupé štětky, kterým se říká celebritky a přitom jsou to jen ubohé zlatokopky s nánosem mejkapu na ksichtě a hérečky to samé, dělá se z nich bůhví co a ob den mají někoho jiného. To jsou nádherné vzory. A do dnes nevíš co je pedofil? Už si to nastuduj ty hlupáku.  

Reklama

Přidat komentář