Reklama

Sex s tchyní

Default User Image
Tábor (Út, 6. 8. 2024 - 06:08)

O souloži s tchýní jsem nikdy neuvažoval. Když jsem byl celý rozlámaný, tak mi tchyně, která masírovat uměla, udělala doopravdy velmi dobrou celkovou masáž, kterou v závěru ukončila masáží penisu. Vše se odehrávalo za přítomnosti manželky. Od té doby mě tchyně masírovala téměř při každé návštěvě u nás. I když mě nic nebolelo, tak masáž penisu byla vždy, a to velice důkladná. Nikdy jsem se tchýní nic neměl a ani bych mít nechtěl, ale je pravda, že při masírování penisu jsem měl pokaždé pocity slasti a rozkoše. Manželka byla ráda, že mi erotická masáž dělá dobře.  

 

Anonym (Út, 6. 8. 2024 - 12:08)

Téměř totéž, jen u toho nebyla manželka, ale dál mne nepustila a já ani nenaléhal. Ne, že by za to nestála, ale měla své zásady. Zato nám lezla do ložnice, že nemůže spát, protože jsme moc slyšet. Zpravidla uspala děti, které si vzala k sobě a když jsme nebyli dost rychlí, tak nás zkontrolovala, jak nám to jde. Říkala, že z nás má radost a potřebuje to, aby se taky potěšila.

Anonym (Út, 6. 8. 2024 - 11:08)

Tchýně zabila dvě mouchy jednou ranou. Poklábosila si a zároveň ukojila svoji potřebu dotýkat se mužského přirození. :-)

Default User Image
Miloslav (Po, 5. 8. 2024 - 17:08)

To, že tchýně na nás několikrát koukala když jsme souložili, ale abych prcal ji to bych asi nedal. Je sice docela k světu, necelých padesát, ale prcat bych ji nedokázal.

Anonym (Ne, 4. 8. 2024 - 12:08)

Jsem jednou tchýni udělal masáž chodidel ke které mě vyprovokovala mladší dcera a od té doby tchýni občas masáž chodidel udělám. Žena o tom samozřejmě ví a navíc je tchýně jen o dva roky starší než já,tak to je celkem ok. Tchýně je tedy už roky sama a jezdí na návštěvu jen občas. Do sexu bych nešel a ani ona ne.

Anonym (Ne, 4. 8. 2024 - 13:08)

A jsi u té masáže vzrušený?

Default User Image
Libor (So, 3. 8. 2024 - 16:08)

Jako osmnáctiletý kluk jsem na jedné akci večer tančil s paničkou, že je rozvedená a já se svěřil, že jsem ještě neměl holku a skončili jsme takovém přístřešku u koupaliště. Já měl to poprvé za sebou a ona byla také spokojená. Pak jsme se několik roků neviděli, já si našel holku a šel jsem k nim na návštěvu. To, že je dcera té mé první jsem věděl, ale čekal jsem na reakci maminky, ta se jen usmívala a jeden okamžik mi pošeptala je to dobré, že nemusím mít o holku starost, že bude mít nějakého troubu. Velice dobře spolu vycházíme a ten výstřelek zůstal jen mezi námi. 

Anonym (So, 3. 8. 2024 - 09:08)

Moje sestra měla tchýni, příšernou semetriku. V jednom kuse jí buzerovala a byla na ní sprostá, protože jí chyběl sex. Když se obrátila na tchána, aby se jí více věnoval, tak jí odbyl, že už se mu na tu čarodejnici nepostaví. Tak jí koupila moc pěknýho robertka, jako živýho, se spoustou různých funkcí, dokonce i stříká, když se mu naplní koule. Ani ho pořádně neviděla a hned ho odmítla. Tak ho používala ve volných chvílích sestra. Když měla padesátiny, tak se opila a brečela, že už dlouho nemrdala. Tak jme jí trošku podrželi, sestra jí zavlhčila vagínu a zajela do ní Robíkem. Ani se moc necukala. Za chvíli měla orgasmy a křičela, že je to krásný, abychom nepřestávali. Díky tomu se oslava celkem vydařila a sestra má milou a vděčnou tchyni.

Default User Image
Míla (Pá, 2. 8. 2024 - 18:08)

Mě ho včera tchýně večer u televize vykouřila když šla manželka spát. Nejdřív si mi položila hlavu na rameno a položila ruku na mojí nohu. Potom nenápadně a pomalu sunula  ruku mezi nohy a to už se mi pták nadoural. Když dojela rukou až k němu a nahmátla že je tvrdý podívala se mi do očí a já přikývnul. Ona mi zajela rukou pod trenýrky a vytáhla ven a začala honit. Ještě nikdy to neudělala a já byl hodně vzrušeníý. Tchýně se mi moc líbí a vždy jsem obdivoval její prsa a toužil je hladit,mačkat a olizovat bradavky. Na nic jsem nečekal a splnil si svů sen. Nechala se osahávat a hladit a přitom mi ho krásně vykouřila až dokonce. Vše spolykala a řekla že je to nádherný. Chci jí šukat tak uvidíme 

Default User Image
Míla (So, 3. 8. 2024 - 07:08)

Včera večer jsme společně zase dívali na televizi. Tchán byl v hospodě a já, manželka a tchýně jsme sledovali film. Ony se chtěli dívat na to co je baví a tak si pustili milostný film. Moc mě to nebavilo, ale díval jsem se s nimi. Některé záběry byly docela vzrušující a moje péro v trenkách se probudilo a tvrdlo. Každá seděla z jedné strany a já uprostřed. Manželka v noční košilce se ke mně tulila a z druhé strany tchýně v županu se ke mě taky přimáčkla. Trochu se jí rozjel župan a já jsem zíral na její prsa. Nádherný pohled a já v trenkách stožár. Manželka se toho všimla a hned mi ho pohladila. Povídá tchýni. Mami podívej jak jo to vzrušuje. Tchýně se podívala a obě se zasmáli. Bylo vidět, že se jim to oběma líbí a tchýně povídá. Tok mu pomůžeme aby se netrái. Manželka povídá. A tobě by to nevadilo? Tchýně na to že ne. Manželka mi ho okamžitě vytáhla ven a začala honi. Ony se k němu obě naklonili a já je vzal kolem ramen a přitáhl k sobě. Manželka honila a tchýně se dívala a po chvíli položila dlaň na kulky. Díval jsem se jak to obě sledují a užíval si to. Najednou tchýně položila ruku na manželčinu a honili mi ho obě. Byl jsem vzrušený k prasknutí a ony nepřestávali. Střídali se v honění a já jsem mnul manželce prsa a druhou rukou jsem mnul prsa tchýni. Hekal jsem a mačkal jim prsa. Nevím kde se to ve mě vzalo, ale vykřiknul jsem. Chci mrda a stříkat. Chci ty vaše kundy. Ony se zasmáli a zrychlili honění. Začal jsem stříkat a všechno na jejich pusinky. Olízali se navzájem a já byl v ráji.tchýněs manželkou se ke mě naklonil a manželka řekla. Mrdat dnes ne možná jindy. Nechali mě u televize a obě odešli spát.  

Anonym (So, 3. 8. 2024 - 12:08)

Tak pohádky máš solidní, ale když už chceš ty svoje vlhké sny smolit literárně tak se nauč psát. Hlavně ženský rod si zkus opakovat ať to nemáš samou hrubku. Ale jinak hoň dál.

Default User Image
Míla. (Po, 5. 8. 2024 - 11:08)

Tak když věříš na pohádky tak sni dál. Já se budu raději oddávat erotické zkušenosti a vzrušení s mojí skvělou a krásnou tchýní.

Anonym (So, 3. 8. 2024 - 08:08)

A o čem byl ten film?

Anonym (So, 3. 8. 2024 - 13:08)

Jen počkej, zajíci !

Anonym (So, 3. 8. 2024 - 13:08)

Hustá erotika.

Anonym (Pá, 19. 7. 2024 - 15:07)

Se musím přiznat, i já jsem měl slabou chvíli ve té nouzi jsem využil sexuální nadrženosti patchýně, tchýně mého bratra a nebylo to tak špatné.Sex byl dlouhý a o to jsem si to víc užil. Hekala u toho, popadala dech, ale neslevila ani v nejmenším a vyzkoušela jak stará rajda snad všechny triky, ale musela si u toho zapálit i cigáro, po čtvrt hodině jízdy, měla totiž absťák.Vyvrcholení bylo, že jsem to pak musel čistit ze stropu parním čističem, to nešllo dolu, tak vysokotlakým proudem vody a bílit, ale vše se zmáklo.Ono, kdybych neustřelil, tak by to bylo lepší, ale přeci jenom z představy, že bych byl otcem i prastrýcem zároveň, to mne trochu děsilo.

Default User Image
J.K. (Pá, 19. 7. 2024 - 12:07)

Keď som nastúpil pred rokmi do novej práce,dostal som kolegyňu,ktorá ma mala zaškoliť a potom spolu robiť.Po čase som sa od nej dozvedel,že je slobodná mamička s 20 ročnou dcérou.Po nejakom čase to začalo medzi nami iskriť.Ale zostalo to len pri tom iskrení.Potom ma zoznámila so svojou dcérou.Po čase sme sa dali dokopy a po roku sme sa zobrali.Po deviatich mesiacoch sme urobili bábo.A potom to začalo.Keď bola v piatom mesiaci,tak ma začala odmietať v posteli.Stratila chuť na sex.Nevrátila sa jej chuť na sex ani po pôrode.Chodila po doktoroch.Trápilo to aj jej mamu.Apotom raz,keď potrebovala svokra odvoz na stretávku po rokoch po maturite,som sa jej ponúkol,že ju odveziem.Bolo to aj s prespaním.Dostali sme izbu s manželskou postelou.Keď prišla po akcii veselá a trochu ovínená,bola svokra iniciátorom,že sme sa pomilovali.Trápilo ju že jej dcéra ma odmieta v posteli,a chcela ju nahradiť.Ako som sa potom od nej dozvedel,bolo to s vedomím jej dcéry.Potom sme sa pravidelne milovali aj doma.Po nejakom čase sa aj žene vrátila chuť na sex.Teraz mä svokra už po šesdesiatke a občas ešte sa pomilujeme.

Anonym (Pá, 19. 7. 2024 - 16:07)

Já jsem si to vybral tak nějak předem. Nebylo to s tchyní, ale s její sestrou, tetou manželky. Když si to zpětně hodnotím, byl jsem sveden, vyzkoušen a doporučen. Dělala v našem závodě uklízečku. Po šichtě jsem dělal papíry a až pak chodil do sprch, když už tam nikdo nebyl. Jako naschvál tam zrovna uklízela a tak mne viděla nejen nahého, ale i při masturbaci. Najednou byla nahá ve sprše se mnou a souložili jsme. Tenkrát jsem byl bez stálé partnerky a tak si se mnou hodně užila. Až musela kolikrát prosit, abych už přestal, že už má dost. Jenže potom měla otázky. Ptala se na zdraví, rodinu, majetek, jak si představuji budoucnost, jestli se chci oženit, jak si představuji nastávajíci, kolik chci mít dětí a další detaily. Jí to k ničemu nebylo, protože byla ve věku matky. A já nic netuše upřímně odpovídal. Dokonce jsem se nechal i nahý vyfotit. Po nějakém čase důkazů a zpovědí se objevila. Moje nastávající. Překrásná, o dva roky mladší, štíhlá, ale prsatá zrzka. Udělala na mě oči a já po ní skočil. Láska na první pohled. To jsem ještě nevěděl jak povedenou má tetu dohazovačku. Celá moje nová rodina, včetně tchyně, o mě věděla vše. I velikost přirození a pohlavní výkonnost. Zjistil jsem to až na svatbě, kde se teta objevila, popřála nám štěstí a sdělila mi, že jí to moc mrzí, ale náš vztah končí, protože milované neteři nepoleze do zelí. Ještě dnes slyším, jak se ptá mé manželky jestli je spokojená. Ta jí na to, že jsem ještě lepší, než moje pověst. Už jsme spolu pře čtyřicet let.

Anonym (Pá, 19. 7. 2024 - 14:07)

A jdi ty buzno. Ty leda mrdat faráře.

Default User Image
J.K. (Pá, 19. 7. 2024 - 14:07)

Za to že milujem dve ženy som buzna?Máš to nejako pomýlené.

Reklama

Přidat komentář