Reklama

Honění

Default User Image
jarina (Po, 11. 3. 2024 - 12:03)

Tak to dělá syn puboš. I při erekci má předkožku přes žalud a konec ukazováčku položí na uzdičku avšak vše to má zakryté kůžičkou. A pak už jen ukazovákem pohybuje až dojde k vyvrcholení. Je to zvláštní pohled, párkrát jsem jej tak potají sledovala..

Anonym (So, 9. 3. 2024 - 19:03)

Kluci a co je to přesně to prstění o kterém píšete.

Default User Image
anonim (Ne, 10. 3. 2024 - 04:03)

Holky se prstí , tedy prstem či prsty si třou poštěváka. A jedna z technik u kluků je, že místo stahování předkožky si prstem třou žalud, hlavně místo na uzdičce. Takže se taky prstí. Takto se uspokojují hlavně v raných dobách v pubertě.

Anonym (So, 9. 3. 2024 - 17:03)

Já si prstim každý den a úplně mě to vždy zrusuje a prstim si před bráchou 

Anonym (So, 9. 3. 2024 - 06:03)

A nebo se vystříkat do ručníku a nechat zaschnout pak to je jak smírkový papír.

Default User Image
Dita (Čt, 7. 3. 2024 - 10:03)

Někdy jsem děsně nadržená, že když se v noci probudím, tak ho začnu manželovi honit. Jak se se říká o ženských, že se jim v noci nechce, tak je to u nás u manžela. Většinou mu levou rukou hezky přetahuji předkožku a pravou dráždím bradavky, že je tak rychle vzrušenej a má erekci, že to nestačím ani chytit do kapesníčku a je to na prostěradle. Pak musím počkat do rána, když chci alespoň jedno číslo milování pro sebe. 

Anonym (St, 6. 3. 2024 - 17:03)

Mě naopak baví manželovi dráždit rukou penis a sledovat přitom vzrušení v jeho tváři.

Default User Image
klid (Út, 12. 3. 2024 - 12:03)

Honit čuráka a honit pičku je nebe a dudy .Pička je sama o sobe orgán který chce trošku umu a něžnosti a čuráka chytneš pár krát přetáhneš předkožku a je semeno venku.

Anonym (So, 2. 3. 2024 - 20:03)

Honím, i na tebe myslím. Nejsi však jediná. Je vás celá dědina. Přesto, troufnu si na město.

Default User Image
Pavel (So, 2. 3. 2024 - 18:03)

I já jsem dával svým milenkám své sperma v prezervativech, ale neptal jsem se co s ním dělají.

Anonym (So, 2. 3. 2024 - 19:03)

Dělal jsem to taky. Jedna to dokonce chtěla do hrnku a pak to z něj vypila a vylízala.

Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 17:03)

Já jsem taky momentálně bez přítelkyně a honím si ho někdy i 4 za den.stoji mi teď hodně často jak jsem nadržený.i v práci pohonim

Default User Image
anča (Pá, 1. 3. 2024 - 17:03)

Já si honím pičku jak to na mě přijde i více krát denně. Přítele momentálně nemám tak to řeším honěním poštěváčka a když jsem už ve varu tak zasunu vidrouše a dodělám se. Nevidím na tom nic špatného , doma to jde horší je to v práci.

Anonym (Út, 5. 3. 2024 - 07:03)

Ahoj a co si virtuálně pomocí mě 34 Skype knight5110 popřípadě dma i meil [email protected] ozvy se 

Anonym (Čt, 29. 2. 2024 - 23:02)

Spíš ať jsem napíše ten kdo si ho nehoní, myslím že si ho honíme všichni.

Default User Image
Anonym (Po, 4. 3. 2024 - 18:03)

Reaguji na výzvu. Já umím totiž psát všema deseti prstama. A to když dělám, tak samozřejmě nehoním. 

Anonym (Čt, 29. 2. 2024 - 23:02)

Ahojky já honím každý den.

Anonym (Čt, 29. 2. 2024 - 20:02)

Jsem stará vdova. Mám už dlouho mladšího přítele, který mne navštěvuje a stará se o to, abych sexuálně nestrádala. Je ženatý, ale jeho manželka ho neuspokojuje, tak ho ke mě pouští, aby mne potěšil. Zařídila mi to moje kamarádka, která je mu matkou a nemohla se dívat na to, jak syn trpí ve studeném manželství. Moje náruč i klín, jsou mu vždy otevřené. 

Ale o tom psát nechci. Naproti mně žije chlapec se svou matkou. Je retardovaný, ale moc hodný a manuálně šikovný. Lidé je pomlouvají, že spolu obcují jako muž a žena. Není to pravda. Chlapec, no, dnes už je třicátník, ale s duší dítěte, je onanista. Nikdy neměl ženu a ani po ní netouží. Chodí mi pomáhat. Opravuje mi chaloupku., stará se mi o zahradu a je mi k ruce. Za odměnu žádá jen jedno. Chce se přede mnou honit a já se na to ráda dívám. Když udělá práci, tak se vykoupe a nahý se ukájí i několikrát za sebou. Já ho přitom oblečená, pozorně sleduji. Má enormě velké přirození které bych ani nepojala do svého lůna. Trvá mu to až hodinu, někdy i déle, během které až 3x opravdu silně ejakuluje semeno do dálky. Velice to prožívá. Bouřlivé orgasmy. Naříká při tom a zmítá se. Má velmi hluboké pocity rozkoše. Pak se nahý schoulí do mé náruče a odpočívá. Když se vzchopí, tak vstane, pyj už se mu jen bimbá mezi stehny, umyje se, obleče, dám mu najíst a odchází domů za svou maminkou. Já pak uklízím semeno, které ochutnávám a je mi dobře. Když je přítel u mne, musí se vzdálit, protože před mužem to dělat nechce. Když se vrátí, jsem tak nažhavená a nadržená, že ho čeká smršť vášně. Pokud přítel není, uspokojím se sama. Jsou to moji dva miláčkové.

Default User Image
Jj (St, 28. 2. 2024 - 17:02)

Honím si pero už od dětství a zůstalo mi to do dnes a to je mi přes padesát.kdyz prostě potřebuju tak to udělám a je mi dobře ale raději bych si ho nechal vyhovět ale...

Anonym (St, 28. 2. 2024 - 16:02)

Všichni víme, že se podle potřeby ukájíme od puberty až do stáří, ale děláme kolem toho tajemno a neslušno. Je to často příčinou pohoršení a opovržení. Přitom je to naprostá přirozenost. Nejde o žádné uvolnění mravů, jen o toleranci. Když já musím, tak ty na to máš právo taky. Kdykoli jsem přistihl někoho z rodiny, nebo i mimo domov, tak jsem na to okamžitě zapomněl a totéž jsem chtěl i po ostatních. To, že mne někdy nepochopili, nebyla moje vina.

Reklama

Přidat komentář