Reklama

Cuckold

Default User Image
Dominik (Ne, 4. 2. 2024 - 13:02)

Je mi 21 a mám přítelkyni. Ta představa cuckolda mě docela vzrušuje ale asi bych to nezvládl kdyby mi někdo prcal přítelkyni. Jeden zážitek ale mám. Byli jsme na takové akci a přítelkyně se někde vytratila ani jsem tomu nevěnoval pozornost. Když jsem šel na pokoj tak jsem něco zaslechl a šel jsem se podívat. V pokoji vedle ona s jedním klukem. Nešel jsem dovnitř jenom jsem se díval. Dával ji dost zabrat. Strčil jí ho i do zadku. Trvalo to docela dlouho tak 10-15 minut řekl bych. Nakonec se ji udělal do pusy. Potom jsem šel dolů a dělal jakoby nic. Ona přišla úplně zachvilku zeptal jsem se kde byla a ona že se bavili s jednou kamarádkou. Potom mi dala pusu a líbali jsme se. Docela zajímavá chuť a když jsem se ji zeptal co je to za chuť tak řekla jestli mi to chutná nebo ne. Řekl jsem že je to v klidu. Jen se zasmala a já jsem nic nerekl.

Default User Image
Vlasta (Ne, 4. 2. 2024 - 16:02)

Tak to je krásné.Přítelkyně není tvůj majetek a občas se stane,že žena chce vyzkoušet cizí penis.Tak jí to dopřej.Doufám,že měla také orgasmus.

Default User Image
Eva (So, 3. 2. 2024 - 13:02)

S manželem už nespím několik let . Mám dva výkonné milence.

Default User Image
Karla (Ne, 4. 2. 2024 - 17:02)

Já to mám podobné,mám dva milence, mají pořádné ptáty a udělají mne tak že sotva chodím..Po jejich prcání mne jsem jako vyměněná a uklidněná.Můj muž ten mi ho tam vrazí a hned vyteče, má ho mlinkého a moc mu nestojí.Za to milenci jsou mladší a po jejich sexu mám pipinku jako rudá růže...ha,ha

 

Default User Image
ladasuk (Pá, 2. 2. 2024 - 20:02)

Já mám velký problém s tím, že představa jak mou ženu obdělává jiný muž, je pro mě velice přitažlivá. Má žena o tom nechce ani slyšet. Maximálně je ochotná jen v představách si to rozdávat s někým dalším, né však v reálu. Jako předehru používáme představy, že to s námi dělá někdo třetí a já pozoruji na své ženě, že jí to také vzrušuje(v hlase a ve vlhkosti). Ale jak začnu mluvit o reálu, tak mám smůlu. Vždy mi řekne, že to co říká v posteli, ty představy, že to vypráví jen kvůli mě. Možná je i dobře, že to odmítá, protože pak až bych to viděl ve skutečnosti, tak bych byl možná zklamanej. Myslím tím, že by se docela dobře mohlo stát, že ženě by se to zalíbilo tak moc, že já

Anonym (Pá, 2. 2. 2024 - 21:02)

Buď rád, že to tak je. Kdysi se na mne obrátila kolegyně abych jí pomohl, protože její manžel po úrazu pozbyl schopnosti pohlavního styku. Zpočátku jsem pomáhal na pracovišti, ale byli jsme vyrušováni. Tak mne pozvala domů. S manželem jsme se rychle spřátelili a měl pro potřeby manželky pochopení. Pak, když jsem pomáhal a ona byla velice hlučná, chlastal v kuchyni a brečel. Stala se na tom závislou a chtěla abych si jí vzal. Trvalo dlouho, než jsem se jí zbavil a muselo jí to hodně bolet.

Default User Image
Robert (Út, 30. 1. 2024 - 19:01)

My chodíme každý rok na motorkářskou párty.Bývá tam i manželčin kámoš.Již minule se kolem ní točil a dlouho spolu tancovali.Pak jsem si všiml,jak se spolu líbají .Manželce jsem nic neřekl.No a loni jsme byli opět na párty,už jsme měli trochu popito a najednou se manželka po půlnoci kamsi ztratila.Po chvíli jsem ji šel hledat a u zaparkovaných motorek jsem ji objevil.Byla tam s tím kámošem.Stála opřená a skloněná nad motorkou,sukni měla vyhrnutou na záda,a borec ji prcal zezadu.Měla skloněnou hlavu takže mě vůbec neviděla.Sténala na celé kolo a to kolem chodili občas nějaké páry.Borec přirážel jak vzteklý a držel ji za boky .Já jsem stál tak 5 metrů od nich.Pak do ní zarazil péro a udělal se do ní.Já byl totálně v šoku.Pomalu jsem cítil jak se mi staví péro.Vycouval jsem a odešel pryč.Za chvíli přišla manželka a dělala jako nic.Nic jsem jí neřekl a manželství nám zatím klape dál.Jsem zvědav,zda si letos manželka s ním také zašuká. 

Default User Image
Arnošt (Po, 29. 1. 2024 - 19:01)

Krásně se čtou některé komentáře a díky ženám, za jejich příspěvky. Nemyslím si, že jde o úchylku, protože definici normálního má každá společnost jinou. Já jsem se do role cuckolda dostal postupně. Často jsem měl vdané ženy, které v posteli vyžadovaly praktiky o kterých doma nikdy nemluvily a nedovolovaly svým mužům. A protože svou ženu miluji, toužil jsem jí dopřát to samé. A jak to udělat. Kurvu na telefon? To jsem nechtěl. Musí to chtít sama a tak jsem studoval. Čím víc jsem získával informací, tím víc se mi líbila role cuckolda. Nejtěžší je poprvé. Pro oba. Ale teď si to užíváme oba....

Default User Image
Arnošt (Po, 29. 1. 2024 - 19:01)

Krásně se čtou některé komentáře a díky ženám, za jejich příspěvky. Nemyslím si, že jde o úchylku, protože definici normálního má každá společnost jinou. Já jsem se do role cuckolda dostal postupně. Často jsem měl vdané ženy, které v posteli vyžadovaly praktiky o kterých doma nikdy nemluvily a nedovolovaly svým mužům. A protože svou ženu miluji, toužil jsem jí dopřát to samé. A jak to udělat. Kurvu na telefon? To jsem nechtěl. Musí to chtít sama a tak jsem studoval. Čím víc jsem získával informací, tím víc se mi líbila role cuckolda. Nejtěžší je poprvé. Pro oba. Ale teď si to užíváme oba....

Default User Image
Dušan (Pá, 26. 1. 2024 - 19:01)

Jezdíme s manželkou a našim známým do sauny.Jednoho dne jsem byl nemocný  a tak jela jen manželka s našim známým.V sauně je také vířivka,kde se chodí nazí sauňáci zrelaxovat.Manželka tam byla sama s našim známým.Vodní proud mu masíroval ptáka a tak se mu postavilo péro.Manželka to viděla a pořád mu na toho tvrdýho ptáka koukala.Pak jí řekl:Tak si na něho chytni,líbí se ti,ne?Manželka mu ho začala hladit a přetahovat žaluda.Dlouho mu ho masírovala ,ale pak tam přišli další naháči.Takže víc už nebylo.To mi po příjezdu řekla a to mě tak vzrušilo,že jsem ji hned ošukal.Vůbec ale nevím proč mi to řekla.Aby měla čisté svědomí nebo chtěla abych se vzrušil a opíchal ji?Nebo se chystá na šukání s našim známým?Fakt nevím.Jsem z toho trochu mimo a nevím jak to dopadne.Dušan.

Default User Image
Petr (Ne, 4. 2. 2024 - 17:02)

Buď rád že ti kámoš šuká manželku.Ona bude maximálně spokojená a ty budeš mít také výhody.Já jsem vždy velmi rád, když mě manželku vyšuká kamarád.Pak doma je jako dračice a chce ode mne pořád!! SUPER!

Default User Image
Soňa (Po, 29. 1. 2024 - 19:01)

Já se v sauně také koukám ostatním chlapům na penisy.Chodíme s mužem vždy v pátek když je společná.Sama jenom do ženské bych nešla.to je nuda.V sauně těch ocasů moc neuvidíte,je tam přítmí  a velké horko.Ale když chlapi odcházejí ven se ochladit,tak si péro moc nezakrývají.Nejvíc jsou vidět penisy když muži lezou do studeného bazénku a ze sauny je na ně vidět.Někteří se vůbec nestydí a rádi toho svýho ptáka přitomným ženám předvedou.To se mi líbí nejvíc.Chtěla bych někdy nějakýho pořádnýho ocasáka vyzkoušet,ale manžel nic nenavrhuje.Asi mu udělám nějakou nabídku,třeba se chytne.

Default User Image
Klára (So, 27. 1. 2024 - 08:01)

Tak to je hezký.Já se našemu kamarádovi také raději koukám na péro než tomu svýmu.Prostě cizí je cizí.Několikrát mě plesknul ptákem po zadečku když jsme šli do sauny.Manžel se smál a říkal že mi aspoň prokrví pokožku.Jednou jsem mu omylem ve vířivce zmáčknula ocas a vůbec mu to nevadilo,jenom se smál.Pa

Default User Image
Jana (Ne, 21. 1. 2024 - 15:01)

Můj syn je velice submisivní a ve vztahu se svou přítelkyní funguje jako cuckold. Moc ráda ho ponižuje a trápí a jemu se to líbí.

Default User Image
ignát (Po, 22. 1. 2024 - 10:01)

Pokud se mu to líbí, tak předpokládám, že jste ráda, že to tak má. Ale přesto - nehlodá ve vás někdy pomyšlení, že by bylo lepší, kdyby měl normální vztah? Nebo ho v tom naopak podporujete (např. formou slovního ponižování)?

Default User Image
Jana (So, 27. 1. 2024 - 10:01)

Nejen slovního. Bydlím s nima ve společné domácnosti a tak se někdy i účastním jejich hrátek.

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 18:01)

Chyba ve výchově. Zřejmě měl dominantní i matku.

Default User Image
Břeťa (Ne, 21. 1. 2024 - 09:01)

Už mi moc nestojí a mám ho celkem malýho.Žena má ráda sex a tak někdy když jsme byli s kámošem v baru tak mu řeknu že by ho chtěla prozkoušet moje žena.Napřed se cukal,ale moje žena se mu líbí a taky ho lákala.Takže párkrát u nás byl a ošukal mi manželku.Já ji u toho držím za ruku a hladím ji po vlasech,Většinou jí to dělá na misionáře.Mojí ženě se to líbí a dost u toho sténá.Kámoš má taky větší péro než já.Párkrát se jí vystříkal na břicho a jednou se udělal do ní.Manželka byla ráda,prý to ženský občas potřebují vystříkat se dovnitř.Dělá jim to dobře.Mít v sobě semeno.

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 18:01)

Cuckoldem jsem byl za svobodna. (Asi.) Bylo mi osmnáct a chodil jsem se stejně starou dívkou. Dlouho mne nechtěla pustit do kalhotek. Jen se dívala jak se honím a sama si taky dělala dobře, ale nechtěla mi dát dokud mne nepředstaví rodičům. Její matka byla rozvedená a žila s druhem. Když mne přivedla domů tak matka s druhem zrovna souložili. Chtěl jsem odejít, ale zadrželi mne abych se přiučil. Pak si druh vzal tu mojí holku a mrdal jí. Měl mnohem větší pyj než já. Holka byla hodně aktivní ,protože to určitě nebylo poprvé. Její matka se na to dívala a masturbovala. Musel jsem taky, aby mohli posoudit mé přirození. Po dost dlouhá době mne na holku pustili, abych předvedl co umím, jenže ona už byla po orgasmech s druhem jednak vytahaná a taky vlažná. Už mne jen pasivně trpěla. Moc jsem se nevyznamenal a hned po té jsem se s ní rozešel, protože na druha jsem neměl.. 

Default User Image
Kandaulista 94 (So, 20. 1. 2024 - 16:01)

S přítelkyní jsme spolu 3 roky a praktikujeme to prakticky od začátku.
1. Vykouření spolužákovi (nebyl jsem u toho)
2. Šukání s klukem z amatérů (pravidelný milenec)
3. Pravidelné šukání s tamním plavčíkem na její letní brigádě. (nebyl jsem u toho)
4. Asi 3x kouřila mého kamaráda v mé přítomnosti
5. Často kouří svého o 20 let staršího kamaráda (někdy jsem u toho)
6. Jednorázový šukání s dalším amaterém (byl jsem u toho)
7. Naposled šukala se svým druhým spolužákem v mé přítomnosti. (Asi nejsilnější zážitek když jsem je nachytal v naší posteli po tom co šli spolu na drink. Pak jsem se přidal)

Nejvíc si to užívam když je to neplánovaný a nejsem u toho 

Reklama

Přidat komentář