Reklama

Výprask před diváky

Default User Image
zdeněk (St, 10. 1. 2024 - 15:01)

To máš pravdu,když jsem se předklonil tak byl vidět mezi nohama pindík.Zadek ten opravdu nešel zakrýt,tak dobře viděli jak přes něj dostávám.Začátek výprasku byl nejhorší ta příprava na ten výprask.Koukat se na holy a tatku jak si odepíná řemen   A mít při tom vystrčený zadek.Při výprasku jsem už moc holky nevnímal jen štípnutí řemenu jen jsem nařikal a vzlykal,Po výprasku jsem se strašně styděl.

Default User Image
Petr (Út, 9. 1. 2024 - 15:01)

Moje zážitky s výprasky, které se opravdu staly. První přišel hned v 1.třídě, když bylo chyceno 5 hříšníků. Tři kluci a dvě holky, já mezi nimi. Učitelka nás všechny postavila před celou třídu na stupínek a jednoho po druhém brala k sobě. Klukům stáhla kalhoty i trenky ke kolenům, stlačila do předklonu a dala rukou na holý zadek asi 10 pořádných ran. Holkám zvedla sukni, přichytila si ji v pase a ke kolenům šly kalhotky. Také každá dostala 10 ran na holou. Šel jsem na řadu poslední a moc se styděl, že všichni , hlavně holky, uvidí mého pindíka. Stud před spolužačkami mi vydržel dost dlouho.

Druhý výprask jsem zažil v 10 letech na léčebném pobytu. Paní vychovatelka nás viděla běhat v jídelně, byli jsme 3 kluci a dostali příkaz počkat před jejím kabinetem. Přišla a vzala si prvního dovnitř. Za chvíli už my dva slyšeli rány a brekot. Šel jsem třetí, tentokrát bez studu, ale se strachem z bolesti. Vychovatelka mi řekla,ať si stáhnu kalhoty i trenky až dolů, že dostanu na holou. Pak si mě ohnula přes kolena a nandala mi rukou 20 ran. Že mě viděla,  bylo vedlejší, bolavý zadek byl horší.

Třetí jsem dostal v 17. Byl jsem na dovolené se svoji o 12 let starší sestrou. Nějak jsem ji zlobil, provokoval. Řekla mi, ať toho nechám, nebo mě seřeže. Já nepřestal a prý tedy dostanu, oč si koleduji. Mám se svléknout do naha , lehnout si na postel na břicho a pak ji zavolat. Přišla s koženým řemenem, dala pode mě polštářek, aby zadek byl lépe přístupný. Dostal jsem na holý zadek 25. Až do odjezdu jsem byl vzorný. Bolelo to hodně a červený byl několik dnů.

Teď se svěřím, proč všechno píšu. Teď už chodím do práce, z 90% jsou v našem týmu ženy. No a mně se doneslo, že na mě chystají jakýsi narozeninový výprask. Co mám čekat, jak to přijmout, jak reagovat? Poradí mi někdo? Dík.

Default User Image
ZKLIM (St, 10. 1. 2024 - 16:01)

Když mi bylo 8 let tak jsem byl také na letním ozdravném pobytu, bylo to v roce 1984.Tělesné tresty byly sice zakázané ale po domluvě s rodičí se občas praktikovaly.Jeden výprask jsem absolvoval i já.Jednou jsem celý den tak zlobil,že mi moje vychovatelka řekla,že po večeři se pujdu k ní do kanceláře podívat na Otylku.Nevěděl jsem co to znamená.Po večeěi si pro mně přišla paní vycchovatelka a řekla at jdu s ní do kanceláře..Po cestě jsme potkali druhou paní vychovatelku.Podívala se ma mne se škodolibým úsměvem a řekla mé vychovatelce,máš tam Otylku připravenou.Když jsme vstoupili do kanceláře uviděl jsem dřevěnou kulatou vařečku.Pochopil jsem na co asi bude a zažal jsem natahovat a prosit.Ale paní vychovatelka byla neoblomná. Posadila se vyhrnula si sukni a vyzvala mně k sobe.Natahoval jsem ale poslechl.Paní vychovatelka si mně ohnula přes koleno a postupmě mi stahnula oblečení od pasu dolu až jsem měl jen holý zadek.Pak si mně položila břichem na klín zadkem nahoru a zapřela si ho tak  abych ho měl pěkně vystrčený.Pak vzala do ruky Otylku ,vařečku   Začal výprask.Prvních pár plesknutí jsem vydržel bez breku,ale pak už to nešlo .Dostal jsem pořádný výprask..Po vysprchování se všichni dětí sešly u nás na pokoji,a já jsem byl seznámený s tradicí, že kdo dostal Otylkou.nebo čertem to byl řemen ,musel všem ukázat zadek.

Default User Image
Jaroslav (Ne, 14. 1. 2024 - 15:01)

A ta vychovatelka ti stáhla oblečení pod zadek, nebo ti to všechnio úplně svlélka a  taky tě zula do bosa, před tím výpraskem? A kdyýž jsi ukazoval dětem ten zbitý zadek, tak jsi měl pyžamo?  A svlékl sis pyžamové kalhoty, anebo jen stáhl pod zadek? A ležel jsi na posteli, nebo jsi stál? A sahaly ti děti na ten zbitý zadek?

Default User Image
Parťačku na výprask. (Po, 8. 1. 2024 - 23:01)

Ahoj stále hledáš někoho, kdo ti dá řádně na zadek???
Nekecám hubou a konám. Vyhrň sukni, stáhni kalhotky a ohni se! Nejprve tě čeká klasicky výprask na holý zadek Rukou. Pak může nastoupit vařečka, pásek, případně pružný proutek. Na závěr, aby ses co nejvíce styděla, si budeš muset s obnaženým pozadím ještě klečet na hanbě. Čteš si povídky a toužíš být na místě trestané? A sníš o tom dostat výprask? Chceš prožít tu směs studu a vzrušení Pokud ano, odepiš.
Nejde mi ovšem o žádné extrémní praktiky, přehnané a bezduché bití
Nepřekročím dohodnuté meze, respektuji stopku, pokud sama dopředu nepožádáš o opak.
Všechno je věcí dohody a naprostá diskrétnost je samozřejmá.
Karlovarsko a okolí

[email protected]

Default User Image
Jan L. (So, 6. 1. 2024 - 21:01)

Jonáše jsem stále bil. Dostával i přes nohy, řval. Lukáš a jeho máma se na to dívali, nic neříkali. Pak si najednou Lukáš klekl u židle, začal hladit Jonáška po hlavě a prosil mě, abych ho už nebil, že už mu odpustil a že je mu Jonáše moc a moc líto a že ho to musí strašně bolet a  začal plakat. Lukáška jsem pohladil a řekl mu, že je hodný kluk. Ale Jonáš bude must ještě něco vydržet, on ví co. Seřezaný Jonáš slezl ze židle, plakal, hladil si zbitý zadek, ale ještě si musel vytrpět to, co jse mu slíbil na závěr. A tak si s vypětím sil klekl na židli a dostal ještě deset ran na ty jeho bosý nohy. Usedavě plakal a naříkal, při každé ráně zařval jáááááůůůůů!!!!! Lukáš s pláčem utekl pryč. Po výprasku jsem pomohl Jonášovi se obléct, pak jsem ho musel vzít do náručí a odnést ho do auta, boty jsem mu nesl v ruce. A tak skončil jsho trest.

Default User Image
markéta (Út, 9. 1. 2024 - 19:01)

To byl jeho první výprask před někým ,dostal někdy před holkama.

Default User Image
zdeněk (Ne, 7. 1. 2024 - 13:01)

To měl štěstí ,že Lukáš neměl sestru,že nebyl bit před holkou.Asi se styděl před maminkou

Default User Image
Jan L. (So, 6. 1. 2024 - 20:01)

Jonáš zařval jáááůůůů!!!!!! Tak jsem ho švihl přes stehna, zařval ještě víc, ale já jsem mu řekl, že pokud budepři výprasku na zadek tek hrozně řvát, budu ho bít i přes nohy, přes stehna, přes lýtka za každé zařvání a že nakonec dostane na chodidla. A znovu a znovu jsem mu švihal tu jeho holou.... Jonáš začal plakat a naříkat, ale už tak neřval. A tak jsem ho bil přes tu jeho holou zadnici, rudých pruhů na bílé kůži přibývalo...

Default User Image
Kačaba (So, 6. 1. 2024 - 20:01)

Ještě nikdy jsem nedostala na holou.....je zde někdo zkušený pro začátečníci?

Default User Image
Sub./Dom. (Ne, 7. 1. 2024 - 13:01)

Co žena ze středních Čech? Nebo hledáš čistě jen muže? 

Default User Image
Kačaba (Ne, 7. 1. 2024 - 14:01)

Hlavně hledám zkušenost.Jsem opravdu začátečník-amatér.

Default User Image
Sub./Dom. (Út, 9. 1. 2024 - 16:01)

Napiš mi svůj e-mail. Moc ráda se ozvu.

Default User Image
MrTutor (So, 6. 1. 2024 - 22:01)

Nebo napiš na [email protected]

Anonym (So, 6. 1. 2024 - 22:01)

Není falešný

Default User Image
MrTutor (So, 6. 1. 2024 - 22:01)

Rád se toho ujmu... pošli kontakt 

Default User Image
Kačaba (So, 6. 1. 2024 - 22:01)
Default User Image
Kačaba (So, 6. 1. 2024 - 22:01)
Default User Image
fake kačaka (Út, 9. 1. 2024 - 11:01)

Kačaba je trapka, co neví, co chce. Neprve výprask a pak zase že ne. Možná je to i falešný email. 

Anonym (Út, 9. 1. 2024 - 22:01)

Podle sebe.....soudím tebe.

Reklama

Přidat komentář