Reklama

na holou nebo ne ?

Default User Image
Tom (Po, 25. 12. 2023 - 14:12)

Vaše holčina měla při výprasku jen stažebé kalhoty pod zadek, nebo taky byla svlečená? A pokudne ne teď, je někdy bita vysvlečená od pasu dolů?  A máte i další děti, trestáte je? Jinak toho našeho mladšího kluka většinou zbiju úplně nahatýho.... A musí se svléknout na výprask hned na místě tam, kde mu řeknu že bude bit, třeba v kuchyni. A pak musí nahatý naklusat pro výprask do pokojíku. A už dostal i před kamarády.

Default User Image
Tata (Po, 25. 12. 2023 - 15:12)

U nás je trest vždy úplně na holou má akorát tričko. Ještě mám syna 8 leteho a ten se na to díval jak je bita aby věděl co ho čeká když bude zlobit. Včera po vyprasku se jí díval na zbity zadek a bylo vidět že má strach s vyprasku pokud by ho dostal. 

Default User Image
Aleš (Ne, 24. 12. 2023 - 14:12)

Nedávno jsi oslavila osmnácté narozeniny a cítíš, že ti v živitě něco chybí?? Kamarádky se svěřovaly, kolik a jak která dostala vařečkou, rukou či řemenem ? Ty tuto zkušenost bohužel nemáš a cítíš se být o ni ochuzena? Máš touhu to napravit a zkusit? Tak se neboj napsat a tento chybějící zážitek si splnit. Teším se na vaše zprávy, Já 34 Jihomoravský a Olomoucký kraj.
[email protected]

Anonym (So, 23. 12. 2023 - 22:12)

Jsem kluk 19 let a hledám holku, která by chtěla dostat na zadek.

[email protected]

Default User Image
Jaruna (So, 23. 12. 2023 - 16:12)

Kluci mě strašně zlobí, ale výprask dostanou až vlednu. Ale odstáli si to dneska  na chodbě. Každý si tam musel stoupnout z jedné strany dveří, nejdřív si tam oba museli sundat ponožky, stoupnout si tam hezky na studených dlaždicích na ty jejich bosé nožky a vzorně stát s předpaženýma rukama, museli tam stát patnáct minut, pak jsem je zavolala domů a mohli si obléct ponožky. Včera jsem je zase nechala zout do bosa na nákupech a museli zase zůstat bosí až domů. A před domem se oba museli ohnout a dostali rukou pár na zadek, na kalhoty, vyhrnula jsem jim bundy, stáli při tom bosýma nohama v blátě, boty v ruce.

Anonym (Ne, 24. 12. 2023 - 00:12)

Si nějak posahana. 

Default User Image
Eva (Pá, 22. 12. 2023 - 12:12)

Mě bije otec. Máme zavedenou stupnici, podle který volíme nástroj k bití. Špatná známka 10 ran naolejovaným řemenem. Drzost a lhaní 25 ran rákoskou( zanechá mi na zadku červené pruhy. Krádež 40 ran jezdeckých bičem. Alkohol a něco horšího 50 ran karabáčem (po zbičováním vždy musím kleče 1hod v koutě.

Anonym (Pá, 22. 12. 2023 - 14:12)

To se chlubíš, nebo si stěžuješ, nebo nás jen informuješ?

Default User Image
Frenky (Pá, 22. 12. 2023 - 11:12)

Je neuvěřitelné některé příběhy tu číst, nicméně sám jsem byl v dětství cca 12 let svědkem výprasku svého kamaráda. Byl víkend a tak jsme byli od rána venku, jezdili jsme na kole. Odpoledne když jsem se vraceli na oběd, jsem byl pozván i já. Kamaráda otec se zeptal, zda má nějaké úkoly na ponděli a zda mu ukáže žákovskou knižku, učinil tak bez jediného otálení. Po shlédnutí žákovské knížky, se kamarádův otec zvedl a bez jediného slova, kamaráda ohnul přes koleno, stáhl mu kalhoty i slipy a páskem, který si ještě sundal z kalhot ho docela pořádně seřezal. Sál jsem tam a jen zíral, mohlo to celé trvat ani ne 15 minut. Kamarád se pak oblékl, utřel si slzy převzal si žákovskou a řekl že musím domů že ven už nepůjdeme. Podobné výprasky dostával cca do svých 15 a to jsem je kolikrát jen slyšl přes okno jak křičí a jak mu pásek pleská po holým zadku. Nikdy jsme se o tom nebavili nikdy jsme to nerozebírali, ale je pravda že se předemnou také nikdy nesvlékl (třeba na koupališti a tak).

 

Default User Image
Jaruna (Ne, 17. 12. 2023 - 13:12)

Tomáš zase zlobil, v předsíni dupal a skákal. Tak si tam  musel sundat ponožky, rovnou je musel odnést do špíny a pak musel  vypadnout bos na chodbu, na studené dlaždice. Až ho zaženu, zpátky, tak bude znovu dneska bit, dostane v kuchyni poutkem na ty jeho bosý chodidla a dostane víc, až ho budou brnět nohy a  po bití zůstane už dneska bos.

Default User Image
Anonym4 (Ne, 17. 12. 2023 - 20:12)

Radši na holý zadek doporučuji. 

Default User Image
Petr (Ne, 17. 12. 2023 - 20:12)

Zadek je vhodnejsi

Default User Image
Jaruna (So, 16. 12. 2023 - 19:12)

Kluci byli už dopoledne trestáni, jak už jsem předeslala. Vzala jsem je na nákup a když jsme pak přišli zpátky k domu, tak si oba museli na chodníku vyzout ty jejich zimní boty a stáhnout si ponožky. Bosí pak museli třikrát oběhnout celý dům. Pak museli vzít boty do ruky a ťapat domů. V předsíni položili boty, sundali si bundy. Pak museli naklusat do kuchyně. Tam musel Tomáš otočit u stolu židli a kleknout si na ni. Vzala jsem proutek a našvihala jsem mu na bosý nohy. Zatínal prstíky a fňukal. Pak si tam klekl Kuba a dostal i on. Potom museli oba doťapat do pokojíku, našlapovali jako na jehly…. Tam se oba museli svléknout jen do trička, pak si musel Tomáš kleknout na posteli a opřít se o loky, pořádně tak nastavil a vyšpulil tu jeho holou… A pak přes ní dostal řemenem. Řval a brečel. Pak si na svou postel klekl Kuba a dostal i on. Ten řval ještě víc a při bití si trochu ucvrkl na postel, po výprasku hned mazal na záchod. Postel si musel pak vyčistit. Oba museli zůstat jen v tričku, s holými zadky a ještě pak klečeli v kuchyni na dlaždičkách.

Anonym (Ne, 24. 12. 2023 - 00:12)

Tak přijď, právě si myslím, že ti hned dám na holou, že zasloužíš. 

Default User Image
Radim (St, 13. 12. 2023 - 20:12)

Náš osmiletý Martin je doma taky dost často  bit a po výprasku ho vždycky vyhodíme na chodbu. Od manželky dostáva Martin přes zadek vařečkou, zavolá ho do kuchyně, musí se ohnout přes stůl, stánout si tepláky pod zadek a dostane pak vařečkou nasekáno  na spoďáry. Já ho vždycky seřežu řemenem na holou. Posadím se, Martin se mi musí přehnout přes kolena, stáhne si kalhoty i spoďáry a už ho řežu. Po výprasku ho vyženeme nachodbu a musí stát vedle dveří. Na chodbu musí vždycky bez bačkor stojí tam vyzutý a někdy si pak na chodbě musí sundat i ponožky, když nestojií pořádně a stojí tam pak bosý, většinou tam po nářezu bulí.

Default User Image
Zz (St, 13. 12. 2023 - 23:12)

Zz

Default User Image
Jaruna (St, 13. 12. 2023 - 18:12)

Tomáš dostal závdavek už dneska, byl bit rukou na holu. Ještě před bitím se musel zout a běhat bos v baráku po schodech.

Anonym (Út, 12. 12. 2023 - 21:12)

Tomu co tu pisete veri leda kokot. Ste uchylaci nechutni

Default User Image
Jaruna (Út, 12. 12. 2023 - 20:12)

Oba kluky jsem dnes potrestala vyzutím a sobotu dostanou oba pořádně přes holou zadnici. Dneska jsem byla zase na nákupech v obchodním centru a tentokrát tam řádili oba kluci....Tak se tam museli oba zout do bosa, pěkně si tam stáhnout  před lidmi ty jejich zimní boty a oba  si museli sundat i ponožky a trochu si vyhrnout nohavice u kalhot. Pak tam capkali bosí, s botama v ruce. Bylo jim to nepříjemné a zklidnili se. Museli už dnes zůstat bosí, chodili tak v obchoďáku, pak na parkovičti a cestou po chodníku od auta domů i doma jsou teď bosí, ale už se myjí a půjdou spát. Na sobotu jsem jim slíbila oběma výprask na holou,  za mými zády dělali drzé posunky, když jsme šli od auta domů.Zatím zůstanu u toho řemenu. V sobotu tedy budou oba muset vystrčit a nastavit tu jejich holou zadnici a pořádně přes ní dostanou...Možná se před tím ještě proběhnou bosí okolo domu.

Default User Image
Zz (St, 13. 12. 2023 - 23:12)

Zz

Reklama

Přidat komentář