Reklama

Výprask vařečkou

Petra Petra (Pá, 25. 8. 2023 - 11:08)

Přijde mi to už zbytečné se k vám vyjadřovat. I moje děti by vám vysvětlili rozdíl mezi slovem nedoporučoval a nesouhlasím. Každý si o vás může udělat obrázek sám...

Klára 1 (Pá, 25. 8. 2023 - 18:08)

Dobrý den Petro musím obdivovat vaši trpělivost ohledně Slavka.eu. Bohužel každý soudný vidí, že je to zamindrákovaný úchyl. Je vidět jak vždy podporuje a vyzívá ostatní k popisování i těch největších nechutností. Ale když jste se ho napřímo zeptala zda souhlasí s týráním, tak to samozřejmě ne. Je vidět, že je to ubožák a né chlap. Dělá jen ostudu všem chlapům. To jeho vykrucování je neskutečné a falešné. 

Ale moc jsem vám chtěla poděkovat za to, že se snažíte ukazovat na ten hnus. Mám dceru a nechtěla bych, aby toto četla. Přeji vám hezký večer.

 

Default User Image
Petra Petra (St, 30. 8. 2023 - 08:08)

Dobrý den Kláro 1, vůbec mi děkovat nemusíte. Dělám co by měl udělat každý milující  rodič. Bohužel v dnešní době nemůžeš si být jistá kam se tvé děti budou koukat. A proto je potřeba na takovýto hnus upozňovat.

A ohledně vaší výchovy tak dle mého názoru by mělo být trestání vařečkou méně často. Mělo by to být víc vyjímečné, aby to dítě nebralo jako běžnou součást trestání. Ale toto je můj názor. Ale jinak mi to přijde přiměřené. Souhlasím, že je dobře říct a poradit svoji zkušenost. A je dobře že jste napsala svoji negativní zkušenost s proutkem. A oceňuji, že jste přiznala vaše selhání.

Slávek.eu (So, 26. 8. 2023 - 21:08)

Kláro 1, když myslíš... Jak pak ty ses dostala na tuto stránku?

Klára 1 (Ne, 27. 8. 2023 - 09:08)

Předpokládám, že stejně jako většina. Chtěla jsem vědět zkušenosti a pohled od jiných rodičů ohledně dávání na zadek. Myslím si, že každý rodič hledá jak a co nejlépe vychovávat a starat se o dítě. 

Slávek.eu (Po, 28. 8. 2023 - 08:08)

Ok, děkuji.

Slávek.eu (Pá, 25. 8. 2023 - 11:08)

Petro, souhlasím.

Jana (St, 23. 8. 2023 - 14:08)

Tady to je jedna úchylárna vedle druhé. Sama dostávám na zadek příležitostně od mamky (razí teorii dokud u ní bydlím, tak mám poslouchat - kvůli financím u ní s dcerou bydlíme dočasně) a i já v hoooodně výjimečných situacích na zadek dám. A nikdo kdo má děti by tohle jak píšete neudělal. Samotný se mi příčí 1x za půl roku dceru plácnout po zadku, protože to není správný. A stejně tak se mi příčí výjimečně dostat ve svých 25 letech od mámy, ač jsem byla zvyklá dostávat od mala... a to dostávám cca 1x až 2x za rok, taky jen symbolické plácnutí.

Slavek.eu (St, 23. 8. 2023 - 15:08)

Jano, jak jsi se na tyto stránky dostala, pls?

Lenka (St, 23. 8. 2023 - 08:08)

Já bych úplně změnila výchovu doma a zavedla bych sektu 12 kmenu byli jsme včera na koupání a potom jsme jeli do nákupního střediska a když jsme viděli ty děti jak se chovají tak je to rozumný nápad. Máme doma 3 deti 2, 6 lety holky a 7 letyho kluka a dívala jsem se na porad 12 kmenu i četla článek a je to hodně zajímavé a přecházíme na tuhle výchovu. Je trochu jiná má řád na dite se nekrici vůbec když něco provede tak se vše vyřeší bez křiku. Moje děti zlobily včera na koupání tak jsme přijeli domu než jsme šli do baráku tak jsem utrhla čerstvý proutek, děti ihned sli do svého pokoje a přišla jsem za nimi tak děti a za to zlobeni dostanete proutkem nařídila jsem jim stáhnout gate a holky kalhotky a kluk slipy to si daly na zem a porucila všem najednou předklon oni se hned predklonily a začala je svihat kazdej dostal 15 svihu už po 5 začali plakat po vyprasku jsme se objalu a museli na 10 min klecet do kouta potom se mohli oblict.

Návštěvník (St, 23. 8. 2023 - 07:08)

No, ale ten zadek je červený a bolí. Myslíte že mi opravdu dají přes červený zadek? Vždyť to bude bolet víc než obvykle...

Andula (Út, 22. 8. 2023 - 21:08)

Skoro jako by se zapomnělo, vo čem to tady hlavně je, už podle názvu. Teda, vejprask vařečkou. Používáme ho na našeho zlobivýho, devítiletýhoo Matese. Používáme na to u nás dvě vařečky… Mates se před bitím musí svlíknout na vejprask - musí si sundat všechno vod pasu dolů, to teda musí všechno dolů…. Kluk musí mít při vejprasku holou prdel a holý i bosý nohy. Pak si Mates lehne na břicho na postel nebo na sedačku. Do toho holýho zadku mu zastrčíme jednu vařečku úzkým koncem. Strčíme ji tam až na doraz, dokud Mates nezařve…A pak ho tou duhou vařečkou začneme vyplácet na ty jeho holý půlky… Pleská to, Mates řve a bulí. Ta vařečka mu trčí ze zadku, dokuď je bitej, až po vejřezu mu ji vytáhnem….

Slavek.eu (St, 23. 8. 2023 - 06:08)

Andulo, také jsi takto dostávala?

Bara (Út, 22. 8. 2023 - 22:08)

Ahoj Andulko a co zkusit rakosku nebo liskovy Prut?

Andula (St, 23. 8. 2023 - 05:08)

A myslíš zasunout, nebo ho tím řezat?

Bara (St, 23. 8. 2023 - 22:08)

Samozřejmě rezat

Pepík (Út, 22. 8. 2023 - 20:08)

Náš desetiletý Marek je trestán taky bitím na holou kůži. Ale trestáme ho na různých částech těla, nejenom na zadku. Kam ho zbijeme záleží na provinění. Některé ty části těla, kam je bit, má samozřejmě holé trvale – jedná o jeho tváře a dlaně. Ty ostatní si musí před bitím obnažit a nastavit k potrestání. Klasicky na holou, tedy zadnici, ovšem dostává nejvíc. Za špatné známky, nesplnění úkolu, když se neučí apod. Při výprasku na zadek postačí, když před bitím vystrčí tu jeho holou zadnici a přes něco se přehne, jinak si nic dalšího nesundává, je bit tak, jak právě je, ale tedy s vystrčeným, holým zadkem. Na zadek dostává řemenem, rákoskou, nebo i kabelem, už byl bit i tou gumovou hadicí. Když mluví sprostě, tak dostává facky na tváře, až je má červené. Přes ruce je bit, když porušuje zákaz mobilu, nebo počítače. Na dlaně ho bijeme proutkem. Z velká provinění – drzost, odmlouvání, už se dopustil i krádeže, zbil mladší sourozence nebo i jiné děti je potrestán tak, že si musí stáhnout tričko a dostane výprask na holá záda. Přes záda ho zbijeme úzkým koženým řemenem. Za pozdní příchody, ať už domů, nebo přišel pozdě do školy, do kroužku, nebo jinam kam měl přijít ho potrestáme tak, že se musí zout, až je úplně bos, položí se na sedačku a nastaví ty jeho bosý nohy. Pak dostane proutkem výprask na ty jeho bosý chodidla, aby se naučil chodit všude včas.

Petra (St, 23. 8. 2023 - 08:08)

Vím, že je to vaše úchylná fantazie a nechtěla jsem to ani komentoval. Ale i když
to čtu, tak je vidět, že vaše výchova nefunguje.

Robert (Út, 22. 8. 2023 - 18:08)

Naši kluci dostávají vejřez jedině úplně nahatí. Je jim 9 a 11 let. Naposledy byli biti o víkendu a jak je horko, tak měli přípravu na výprask jednoduchou - sundali si ty jejich spoďáry, nic jiného na sobě neměli...Pak jsem jim pořádně zmaloval řemenem ty jejich holé zadnice....

Návštěvník (Út, 22. 8. 2023 - 08:08)

Pozor! Do hlavy néé!!

Reklama

Přidat komentář