Reklama

Kluci a nahota doma

Návštěvník (Čt, 10. 8. 2023 - 09:08)

Když s ním o tom budete mluvit a trvat na pokračování i v pokročilé pubertě, tak se stydět nebude. Mne si máma při koupání prohlídne i když už jsem dávno dospělý, nevadí jí ani ztopoření, ani to, že si penis třu.

Návštěvník (Po, 7. 8. 2023 - 06:08)

Naši se seznámili na nudypláži. Mamka říkala, že poznala na tátovo rozkroku že se mu líbí a on jí svým přirozením doslova učaroval. Přitom ho zas tak velké nemá, ale mamka je spokojená. Když se seznámili, tak už odcházeli už spolu.

Návštěvník (Po, 7. 8. 2023 - 07:08)

Zajímavé, ale proč by ne. Jemu stál? Divné že ho nemá nijak velkého. Nebo jestli to bylo proto že má obřízku, nebo trvale odhalený žalud?

Návštěvník (Po, 7. 8. 2023 - 07:08)

Jemu se postavil jak jí spatřil. Má obřízku a zas tak malej není. Určitě přes 15 cm. Mamka říká, že jí bohatě stačí. Hlavně že má výdrž. Dělají to dost často a nepřestanou dokud mamka neřekne že má dost. Jsou pořád jako dvě hrdličky zamilovaní. Na nudy už nechodí. Mamka nechce aby ho ženy očumovaly. Taky má pěknou figuru.

Návštěvník (Út, 8. 8. 2023 - 06:08)

Inu, celkem velký a obřezaný. A stojící. To zaujme vždy. Jinak ty máš taky obřízku?

Návštěvník (Po, 7. 8. 2023 - 08:08)

Tak to je pochopitelné, že ji to zaujalo že stál, zvlášť ta obřízka ji musela fascinovat natolik že to musla zkusit. Asi nechce aby jiné okukovaly a záviděly.

Návštěvník (Ne, 6. 8. 2023 - 23:08)

Někdo třeba ano, kdežto někdo vůbec. Já když začal nosit trvale staženou kůžičku tak jsem měl problém se s tím ukázat a zpočátku jsem se styděl ve sprchách.

Evit (Ne, 6. 8. 2023 - 20:08)

My sme boli široká rodina, vyrastala som vo viacgeneračnom prostredí, mama aj krstná mali s rodinami postavené domy na spoločnom veľkom pozemku za babkiným domom. Gazdinou aj generálom bola babka, tá riadila všetko, a podľa jej názoru aby sa chlapci správne vyvíjali, musia chodiť od pása dolu nahý, vraj kvôli zdraviu, hygiene aj kontrole. Tvrdo to presadzovala, takže som od detstva bola nonstop obklopená penismi, ale keď ja ako dievča som sa nemohla za žiadnych okolností ukázať nahá pred chlapcami. Nesťažovala som si, ale teraz keď sa na to pozerám ako dospelá, tak mi to príde úplne choré. Pochybujem, že to takto ešte funguje niekde aj v súčasnosti.

Návštěvník (Ne, 6. 8. 2023 - 20:08)

Moja babka bola tiež za nahotu. Bol som dole bez, aj v dospelosti. Nevadily jej ani erakcie. Ona sama tiež nenosila nohavičky a nehanbila sa aj si robiť potěšenie.

Evit (Ne, 6. 8. 2023 - 21:08)

Tak u vás bola asi babka potom otvorenejšia k takýmto veciam, ale u mojej babky to bolo zamerané výlučne na chlapcov. Nahotu u dievčat považovala za ťažký hriech, ale u chlapcov bola nahota naopak vyžadovaná, preto mi to prišlo s odstupom času dosť zvláštne, najmä že nikto neprotestoval a všetci to brali ako normálnu vec.

Brenda (Ne, 6. 8. 2023 - 22:08)

Máš víc sourozenců? Kolik vám bylo?
Já jsem také vyrůstala v minulém století, máma byla kadeřnice, zadarmo stříhala sousedčiny kluky a ona nám pak nosila banány a pomeranče. Pokaždé když přišli, souseda je před stříháním svlékla donaha, aby prý nemusela prát oblečení od vlasů. Já jsem jako malá stála těsně vedle, podávala jsem mámě nůžky a hřebeny, ona přitom se sousedou přebírala drby, takže to někdy trvalo téměř dvě hodiny. Jako jedináček jsem neměla možnost vídat nahé kluky, proto jsem si to nikdy nenechala ujít. Pamatuji si, že po pár letech kluci už zarůstali, měli husté tmavé ochlupení, ale nadále se před stříháním už automaticky pokaždé svlékli donaha jakoby nic.

Gimi (Út, 8. 8. 2023 - 22:08)

Napadlo tě, že bys i ty se spolu s kluky taky svlékla donaha a byla jako oni nahá?

Návštěvník (Po, 7. 8. 2023 - 02:08)

Co je to za blbost od vlasů prát oblečení. To je vymyšlená pohádka.

Milos (Ne, 6. 8. 2023 - 22:08)

Kolik ti bylo a kolik jim tenkrát? A co tě na tom nejvíc lákalo, jako holku? Jaké jsi měla z jejich nahoty pocity?

Brenda (Ne, 6. 8. 2023 - 23:08)

Když jsem to zažila poprvé, tak mi bylo osm, kluci měli možná o tři roky více, pak přicházeli pravidelně první sobou v každém druhém měsíci. Líbilo se mi dívat se na ně, bylo to něco nového, co jsem do té doby neznala. Zejména v létě, když je pak souseda sprchovala ledovou vodou se zahradní hadicí a pak seděli na lavičce, než je slunce osuší, já jsem seděla u nich a divila se, co se to stalo s jejich pipíky, že najednou téměř zmizely a později se znovu objevili, to bylo pro mě opravdu zajímavé.

Milos (Po, 7. 8. 2023 - 22:08)

To jsi se asi Brendo na tu sobotu těšila, že? Byla to jen zvědavost nebo jsi už tenkrát cítila vzrušení? Přeci jen, dva starší kluci, poslušně se svléknou donaha, to muselo být pro tebe tehdy hodně silný prožitek? Měla jsi asi hodně o čem přemýšlet když jsi pak byla sama?

Návštěvník (Ne, 6. 8. 2023 - 23:08)

Já jsem něco podobného zažila loni, jednalo se o mého 21letého přítele. Jeho neteř slavila 7 let, tak jsme šli k jeho sestře, poblahopřát a předat dárek neteřce. Byla tam i jeho máma, dobírala si ho, že má dlouhé vlasy a chtělo by to sestřih, na což se jeho sestra nabídla, že mu to s mašinkou udělá. Do předsíně před zrcadlo dala židli, přítel si sundal tričko, a když si začal svlékat kalhoty včetně slipů, téměř jsem zkolabovala. On si v klidu sedl nahý na židli, sestra začala stříhat, malá neteř pobíhala kolem a máma na to dohlížela. Potom se beze studu předklonil přes vanu aby si smyl hlavu, a jak tam byl v plné kráse s roztaženými půlkami a homplajícími koulemi, ještě za ním přišla malá neteř a ze legrace mu začala plácat po prdeli. Krátce na to jsem se s ním naštěstí rozešla, byla to šílená rodina.

Návštěvník (Čt, 10. 8. 2023 - 12:08)

Co je šíleného na tom, že se kluk svlékne před svojí rodinou, když potřebuje ostříhat vlasy??? Víš jak je nepříjemné, když ti ostříhané krátké vlasy napadají za oblečení? Logicky pak musel jít nahý do koupelny, aby si mohl vlasy z hlavy a ramenou smýt. A to, že do koupelny vtrhne jeho malá neteř a z legrace ho začne plácat po zadku přece nemohl vědět.

Návštěvník (Po, 7. 8. 2023 - 06:08)

Jsou různé zvyky v rodinách, které se mohou zdát divné. Holka se rozešla s klukem, který byl zvyklý být doma nahý. Pozval jí domů aby se seznámila s jeho rodinou. Když si odbyli formality, šel si umýt přirození protože před tím souložili. Vrátil se nahý a ztopořený. Nikomu to nevadilo, jen ta holka nevěděla kam s očima, přesto, že ho už důvěrně poznala.

Návštěvník (Po, 7. 8. 2023 - 00:08)

A co je na tom? Mne staršia segra dokonca holila gule a rit, ešte aj keď som mal 20 rokov a som jej za to vďačný, vsak je to najbližšia rodina

Reklama

Přidat komentář